Νέα

Ποιό εμβόλιο θα κάνουν τα μέλη του BOU;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ampelale
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 229K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιο εμβόλιο εμπιστεύεστε να κάνετε?

• Άστρα Ζ

Ψήφοι: 142 19,3%
  • Φαιζερ

Ψήφοι: 240 32,7%
  • Μοντέρνα

Ψήφοι: 67 9,1%
  • Τζονσον

Ψήφοι: 60 8,2%
  • Σπούτνικ

Ψήφοι: 36 4,9%
  • Φαντα μόνο

Ψήφοι: 74 10,1%
  • Κανένα έχω αντισώματα στα πάντα

Ψήφοι: 116 15,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    735

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.080
Πόντοι
6.515
Που είναι ο px?

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.684
Πόντοι
736

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.080
Πόντοι
6.515
  • Like
Αντιδράσεις: cool11

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.684
Πόντοι
736
Έκανε προσφατα είπε 4η δόση γι αυτό ανησυχουμε
Μπα νομίζω πως έχει καιρό που την έκανε , αν και το πόσο καιρό μετά μπορεί να σε βρεί κάποια παρενέργεια παίζεται.

Η και το πόσο καιρό μετά πρέπει να αποστέλεται η κίτρινη κάρτα που λένε , εδω στην Ελλάδα απο οτι κατάλαβα την αποφεύγουν όπως ο διάολος το λιβάνι οπότε μάλλον καλύτερα να δούμε σε άλλες χώρες τι γίνεται ... η τί προβλέπεται να γίνεται τελος πάντων.

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.780
Πόντοι
3.656
Λοιπόν επειδή εγώ μπήκα κ το είδα.. φτάνει με τις μαλακίες σου.. μπες και συ και δες Ημερήσιες Εκθέσεις COVID-19 - Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας
Μετά δες τι έγραψες στο μήνυμα παραπάνω.. και δες στις 28/6 κ 29/6 και μετά τα στοιχεία για ΜΕΘ.. δεν θέλω να πεις ούτε συγνώμη ούτε ευχαριστώ ούτε τίποτα... Απλά άμα δεν είσαι σίγουρος για κάτι να βγάζεις το σκασμός όπως πολλοί πλέον κ εδώ μέσα και εκεί έξω κυρίως ..

Το λοιπόν με τα σημερινά στοιχεία:
Έχουμε και λέμε, στις 24/6 είχαμε τους λιγότερους διασωληνωμενους εδώ κ πολλούς μήνες.. 86 στο σύνολο.. 42 ανεμβολιαστοι κ 44 εμβολιασμενοι..

Δες στον εοδυ αν δεν πιστεύεις

οι ανεμβολιαστοι μειώθηκαν στους 39 ενώ οι εμβολιασμενοι σε ΜΕΘ τους 63...
Με άλλα λόγια
Έχουμε μείωση ανεμβολιαστων σε ΜΕΘ κατά 7%.. την ώρα που οι εμβολιασμενοι σε ΜΕΘ αυξήθηκαν κατά 43%

Τι συμβαίνει; Το κύμα πιάνει μόνο τους εμβολιασμένους;
Πληθυσμός Ελλάδας: 10.720.000 (2020)
7.919.580 εμβολιασμοί με τουλάχιστον 1 δόση έχουν πραγματοποιηθεί +7 την 03/07/2022, δηλ. έχει εμβολιαστεί το 73,87% του πληθυσμού και το 26,13% του πληθυσμού είναι ανεμβολίαστο.
πηγή https://emvolio.gov.gr/vaccinationtracker
Ας δούμε λοιπόν τον πίνακα 4 Ιουλίου, όπως εσύ παρέθεσες.

Ο αριθμός των ασθενών που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι είναι 102 (61.8% άνδρες). Η διάμεση ηλικία τους είναι 70 έτη. To 91.2% έχει υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω. Μεταξύ των ασθενών που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι, 39 (38.24%) είναι ανεμβολίαστοι ή μερικώς εμβολιασμένοι και 63 (61.76%) είναι πλήρως εμβολιασμένοι

Με λίγα λόγια, το 26,13% ανεμβολίαστο τμήμα του πληθυσμού, καταλαμβάνει το 38,24% των κλινών στις ΜΕΘ. Και πάλι οι ανεμβολίαστοι καταλαμβάνουν μεγαλύτερο μερίδιο από το ποσοστό τους, στο Γενικό Πληθυσμό, συγκεκριμένα σχεδόν 50% παραπάνω.

ΛΟΓΟΙ ΤΗΣ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΜΕΙΩΣΗΣ ΤΗΣ ΑΝΑΛΟΓΙΑΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΩΝ - ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΩΝ ΣΤΙΣ ΜΕΘ
1ον. Στο ανεμβολίαστο τμήμα του πληθυσμού υπάρχουν άτομα τα οποία έχουν ελάχιστες πιθανότητες να κολλήσουν. Εννοώ απομονωμένα χωριά, υπερήλικες γονείς οι οποίοι δεν βγαίνουν καθόλου από το σπίτι, και όλες οι εργασίες τους γίνονται από τα παιδιά τους, έχω φίλο του οποίου η μητέρα ζει όπως περιέγραψα σε ένα χωριό της Κρήτης. Αν τα εν λόγω άτομα κυκλοφορούσαν, θα βλέπαμε την πραγματική αναλογία
2ον. ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ κυκλοφοράνε μεταλλάξεις του Ιού, οι οποίες είναι αυτονόητο ότι δεν υπήρχαν πριν επτά μήνες, όταν και εγώ, και οι περισσότεροι, είχαμε ολοκληρώσει τους τρείς εμβολιασμούς μας. Με λίγα λόγια, δεν είναι απίθανο να αρπάξω μια από τις καινούριες παραλλαγές, αφού τα εμβόλια που έχω ήδη κάνει δεν με προστατεύουν. Και ναι, το νέο κύμα πιάνει ΚΑΙ τους εμβολιασμένους, αλλά έχουμε περισσότερες πιθανότητες επιβίωσης

Έχω την αίσθηση, ότι δεν θα δεχτείς τις πιθανολογήσεις μου

Πύργος Βασιλικός

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Φεβ 2013
Κριτικές
10
Like
5.766
Πόντοι
2.816
Πληθυσμός Ελλάδας: 10.720.000 (2020)
7.919.580 εμβολιασμοί με τουλάχιστον 1 δόση έχουν πραγματοποιηθεί +7 την 03/07/2022, δηλ. έχει εμβολιαστεί το 73,87% του πληθυσμού και το 26,13% του πληθυσμού είναι ανεμβολίαστο.
πηγή https://emvolio.gov.gr/vaccinationtracker
Ας δούμε λοιπόν τον πίνακα 4 Ιουλίου, όπως εσύ παρέθεσες.

Ο αριθμός των ασθενών που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι είναι 102 (61.8% άνδρες). Η διάμεση ηλικία τους είναι 70 έτη. To 91.2% έχει υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω. Μεταξύ των ασθενών που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι, 39 (38.24%) είναι ανεμβολίαστοι ή μερικώς εμβολιασμένοι και 63 (61.76%) είναι πλήρως εμβολιασμένοι

Με λίγα λόγια, το 26,13% ανεμβολίαστο τμήμα του πληθυσμού, καταλαμβάνει το 38,24% των κλινών στις ΜΕΘ. Και πάλι οι ανεμβολίαστοι καταλαμβάνουν μεγαλύτερο μερίδιο από το ποσοστό τους, στο Γενικό Πληθυσμό, συγκεκριμένα σχεδόν 50% παραπάνω.

ΛΟΓΟΙ ΤΗΣ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΜΕΙΩΣΗΣ ΤΗΣ ΑΝΑΛΟΓΙΑΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΩΝ - ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΩΝ ΣΤΙΣ ΜΕΘ
1ον. Στο ανεμβολίαστο τμήμα του πληθυσμού υπάρχουν άτομα τα οποία έχουν ελάχιστες πιθανότητες να κολλήσουν. Εννοώ απομονωμένα χωριά, υπερήλικες γονείς οι οποίοι δεν βγαίνουν καθόλου από το σπίτι, και όλες οι εργασίες τους γίνονται από τα παιδιά τους, έχω φίλο του οποίου η μητέρα ζει όπως περιέγραψα σε ένα χωριό της Κρήτης. Αν τα εν λόγω άτομα κυκλοφορούσαν, θα βλέπαμε την πραγματική αναλογία
2ον. ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ κυκλοφοράνε μεταλλάξεις του Ιού, οι οποίες είναι αυτονόητο ότι δεν υπήρχαν πριν επτά μήνες, όταν και εγώ, και οι περισσότεροι, είχαμε ολοκληρώσει τους τρείς εμβολιασμούς μας. Με λίγα λόγια, δεν είναι απίθανο να αρπάξω μια από τις καινούριες παραλλαγές, αφού τα εμβόλια που έχω ήδη κάνει δεν με προστατεύουν. Και ναι, το νέο κύμα πιάνει ΚΑΙ τους εμβολιασμένους, αλλά έχουμε περισσότερες πιθανότητες επιβίωσης

Έχω την αίσθηση, ότι δεν θα δεχτείς τις πιθανολογήσεις μου
Ο εοδυ τον παραθέτει όχι εγώ.. κ αν δεν επεμενες δεν θα ασχολιομουν..

Στην ουσία όμως δεν λες κ κάτι.. αυτή η πορεία είναι ένα εξάμηνο τώρα.. και τότε το 30-40% του πληθυσμού έπιανε το 80% των ΜΕΘ..
Τα εμβόλια πλέον δεν πιάνουν είναι δεδομένο και εξοφθαλο... Γιατί γαμανε τους ανεμβολιαστους δεν καταλαβαίνω..
Το 1ο που λες μου φαίνεται αστείο.. δεν έχει φτάσει το εμβόλιο σε απομακρυσμένες περιοχές; Το ρεύμα έφτασε τουλάχιστον; Δεν νομίζω να είναι τόσο μεγάλη η διακύμανση όπως υποθέτεις.. και γω υπόθεση κάνω.. αλλά βάση στατιστικής η δική μου ίσως είναι πιο κοντά στην πραγματικότητα.. ένας μαθηματικός αν υπάρχει να μας δώσει τα φώτα του ..

Όταν το 25% του πληθυσμού θα πιάνει το 20% των ΜΕΘ να δω τι θα λες.. επίσης γιατί δεν κυνηγάτε αυτούς που δεν φοράνε κράνη και αυτούς που περνάνε κοκκινα και πιάνουν ΜΕΘ των νομοταγων πολιτών;

Όσο για το 2ο .. για την τέταρτη λένε ότι είναι αχρειαστη για τους 30-59.. άρα ότι καλύπτει καλύπτει η τρίτη δόση .. άμα δεν καλύπτει γιατί δεν κάνουν και αυτοι ραπιντ για να πάνε στη δουλειά; Έστω δωρεά αυτοί...
Επίσης αν εγώ κάνω τον Οκτώβριο που λήγει η νόσηση μου την 1η κ 2η δόση είμαι επικίνδυνους ή όχι;
Έχουμε χάσει τη μπάλα φίλε... Κοιτάξτε να προφυλαχθείτε και να προφυλάξετε και τους γύρω σας γιατί όσοι είναι άνω των 60 και με υποκείμενα δεν θα την βγάλουν...
Καλή συνέχεια

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.684
Πόντοι
736
Το 1ο που λες μου φαίνεται αστείο.. δεν έχει φτάσει το εμβόλιο σε απομακρυσμένες περιοχές;
Το εμβόλιο έφτασε , απλά υποθέτει οτι πολλοί ανεμβολίαστοι δεν βγαίνουν καθόλου απο το σπίτι και έτσι δεν κινδυνεύουν να κολλήσουν. Όμως με την ίδια λογική μπορεί και πολλοί εμβολιασμένοι να κάνουν το ίδιο.

Αλλά δεν είναι εύκολο να υπολογιστούν όλα με μαθηματικά , ας πούμε έστω και σε ίδιες ηλικίες λογικά εμβολιασμένοι θα είναι οι περισσότερο ευπαθείς έτσι δεν είναι ; Αυτό βέβαια με την προυπόθεση οτι θα μας αφήναν ήσυχους να εμβολιαστεί όποιος θέλει. Τώρα με τις υποχρεωτικότητες εμβολιάστηκαν και άλλοι που απο μόνοι τους μάλλον δεν θα το έκαναν.

Πύργος Βασιλικός

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Φεβ 2013
Κριτικές
10
Like
5.766
Πόντοι
2.816
Το εμβόλιο έφτασε , απλά υποθέτει οτι πολλοί ανεμβολίαστοι δεν βγαίνουν καθόλου απο το σπίτι και έτσι δεν κινδυνεύουν να κολλήσουν. Όμως με την ίδια λογική μπορεί και πολλοί εμβολιασμένοι να κάνουν το ίδιο.

Αλλά δεν είναι εύκολο να υπολογιστούν όλα με μαθηματικά , ας πούμε έστω και σε ίδιες ηλικίες λογικά εμβολιασμένοι θα είναι οι περισσότερο ευπαθείς έτσι δεν είναι ; Αυτό βέβαια με την προυπόθεση οτι θα μας αφήναν ήσυχους να εμβολιαστεί όποιος θέλει. Τώρα με τις υποχρεωτικότητες εμβολιάστηκαν και άλλοι που απο μόνοι τους μάλλον δεν θα το έκαναν.
Αυτό του λέω και γω ότι υπάρχουν κ εμβολιασμενοι σε απομακρυσμένες περιοχές..

Το ότι είναι ευπαθείς τι πάει να πει όμως; Ότι αυτοί έτσι κ αλλιώς θα πέθαιναν οπότε δεν τους μετράμε; Υποτίθεται αυτοί έπρεπε να το κάνουν για να προστατευτούν περισσότερο επειδή είναι ευπαθείς.. υποτίθεται ούτε ΜΕΘ δεν θα έμπαιναν.. αλλά τελικά έγιναν άλλα...

Και για τις τόσες πολλές μεταλλάξεις τα εμβόλια ευθύνονται..

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Προετοιμάζουν το έδαφος για κλείσιμο το φθινόπωρο
Μαζί με δελτίο στη βενζίνη ο Κουλης και η παρεα του ίσως θέλουν να φυλακίσουν παλι τους Έλληνες
Οι μόνοι που δεν μπαίνουν φυλακή είναι οι εγκληματίες λαθρο επενδυτές που αλωνίζουν ατιμωρητοι
E και? Αφου τον Σεπτεμβριο θα τον ριξετε τον Κουλη.
Θα εχετε επανεκλεξει τον Τσιπρα να σας εχει ελευθερους και να τσακισει τους λαθρο.
Ε τύπε?

billGor

Μέγας
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
27
Like
4.112
Πόντοι
4.895
Ρε μας δουλεύεις; Λέμε ήρθε κύμα.. 20.000 κρούσματα καθημερινά και οι ανεμβολιαστοι λιγοστεύουν στις ΜΕΘ.. οι εμβολιασμενοι αυξάνονται.. εδώ έχεις να πεις κάτι;
Μη μου πεις πάλι για το 75%.. αυτοί είναι σταθεροί πολύ καιρό τώρα.. είναι ένα μέγεθος που δεν μεταβλήθηκε.. και την τρίτη δόση την έχουν κάνει οι περισσότεροι.. μην ακούσω μαλακίες σαν του χασοδικη ότι πέφτει η ανοσία.. οι περισσότεροι κάνουν τις ενισχυτικές στην ώρα τους.. κ τώρα λένε για τους 30-59 δεν έχει νόημα η τέταρτη δόση... Όταν πάνε οι ΜΕΘ εμβολιασμενοι στο 80% θα πέσει γέλιο.. θα είναι πιο πιθανό να μπεις ΜΕΘ αν έχεις κάνει το εμβόλιο παρά αν δεν το έχεις κάνει...

Μικρή σημασία έχει αλλά τα στοιχεία ΜΕΘ που έβαλες είναι από 28/6... Δεν είναι 41-54 αλλά 37-58
Το 39% των ΜΕΘ αντιπροσωπεύει το 25% του πληθυσμού... Δεν αργεί η μέρα που το 25% του πληθυσμού θα είναι το 20% των ΜΕΘ.. εκεί να δεις γέλιο...

Στα μπολντ εστίασε.. μην αρχίσεις πάλι την παπαρολογια για τα υπόλοιπα..

:2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:

κόντεψα να πνιγώ, άσε που με τόσο γέλιο παραλίγο να μου βγει και το εμβόλιο απ' τη μύτη :2funny:

billGor

Μέγας
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
27
Like
4.112
Πόντοι
4.895
Για πες εσύ ποιους είχες συμμαθητές.. αν κ λογικά όλοι άσχετοι θα ήσασταν.. δεν έχεις ιδέα από οικονομία κ το παίζεις κ έξυπνος τρομάρα σου...

δεν έχω παει σχολείο :dunno:

billGor

Μέγας
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
27
Like
4.112
Πόντοι
4.895
Επίσης τόσο καιρό έπεφταν κ τα δυο υποσύνολα των ΜΕΘ..
ήρθε το κύμα..
οι εμβολιασμενοι ΜΕΘ αυξάνονται παρόλο που πιάνει το εμβόλιο και είναι θωρακισμένοι ..
Οι ανεμβολιαστοι ΜΕΘ μειώθηκαν κιαλλο... Αυτούς δεν τους πιάνει το κύμα; Αφού είναι ανεμβολιαστοι... Χαχαχαχα

Μήπως είσαι λίγο ντενεκες; Οι άλλοι τουλάχιστον ντρέπονται γιατί δεν έχουν τι να πουν.. εσύ ήρθες να μας το παίξεις κ έξυπνος κ να μας προσβάλεις

γιατί γράφεις "μας προσβάλεις" ;
είστε πολλοί μαζί εκεί που βρίσκεσαι ; :wink:

• Χαχα
Αντιδράσεις: alex71

KALLIMAXOS

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Νοε 2013
Κριτικές
26
Like
11.938
Πόντοι
6.166
Λοιπον πολυ φαρμακο φετοσ .Θα παω για την πεμπτη δοση να τελειωνουμε και απο Σεπτεμβρη για την εκτη κλπ Παντοσ εχω τουμπανιασει για τα καλα . Κουλη δωσε επιδομα να παιρνουμε αυξηντα τησ φαιζερ να γινει κολαση

trelokotsidou

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
398
Πόντοι
26
Δεν πιστεύω να είσαστε τίποτα αγράμματοι και να μην ξέρετε γρι αγγλικά......
Δικό σας.....

Πύργος Βασιλικός

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Φεβ 2013
Κριτικές
10
Like
5.766
Πόντοι
2.816
:2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:

κόντεψα να πνιγώ, άσε που με τόσο γέλιο παραλίγο να μου βγει και το εμβόλιο απ' τη μύτη :2funny:

Προφανώς πιανει καλα το wi-fi στο Δρομοκαΐτειο

δεν έχω παει σχολείο :dunno:

γιατί γράφεις "μας προσβάλεις" ;
είστε πολλοί μαζί εκεί που βρίσκεσαι ; :wink:
Από εξυπνάδες χορτάσαμε... Η ουσία είναι ότι έχουμε 20.000 κρούσματα τη μέρα θετικότητα 20% αλλά στις ΜΕΘ οι ανεμβολιαστοι μειώθηκαν και οι εμβολιασμενοι αυξήθηκαν 40%
Και σεις έχετε το θράσος να θέλετε να βγείτε κ από πάνω....
Κοροϊδία, ειρωνείες και εξυπνάδες .. εύχομαι να μη σας βγει σε κακό μόνο.. γιατί ότι κοροϊδεύεις το λουζεσαι συνήθως...

• Like
Αντιδράσεις: c79t

Learxos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2019
Κριτικές
11
Like
565
Πόντοι
290
Δεν πιστεύω να είσαστε τίποτα αγράμματοι και να μην ξέρετε γρι αγγλικά......
Δικό σας.....

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.684
Πόντοι
736
Από εξυπνάδες χορτάσαμε... Η ουσία είναι ότι έχουμε 20.000 κρούσματα τη μέρα θετικότητα 20% αλλά στις ΜΕΘ οι ανεμβολιαστοι μειώθηκαν και οι εμβολιασμενοι αυξήθηκαν 40%
Και σεις έχετε το θράσος να θέλετε να βγείτε κ από πάνω....
Κοροϊδία, ειρωνείες και εξυπνάδες .. εύχομαι να μη σας βγει σε κακό μόνο.. γιατί ότι κοροϊδεύεις το λουζεσαι συνήθως...
Άκουγα προηγουμένως τον γιατρό Γάκη , απο οτι λέει αυτός σύμφωνα με τα στοιχεία του ΕΟΔΥ οι τριπλοεμβολιασμένοι είναι το 62% στις ΜΕΘ ενώ το ποσοστό τους στον γενικό πληθυσμό είναι γύρω στο 56% , οπότε λέει οτι το συγκεκριμένο εμβόλιο στην παρούσα φάση δεν το προτείνει σε κανέναν , για να το προτείνει πρέπει πρώτα ο ίδιος να πειστεί οτι δουλεύει.

Αν ισχύουν τα νούμερα που έδωσε δεν φαίνεται να δουλεύει πλέον , ίσως να δούλευε σε προηγούμενες μεταλλάξεις.

Εδω είναι και το βίντεο για όποιον ίσως θελήσει να το δεί.

• Like
Αντιδράσεις: c79t

Πύργος Βασιλικός

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Φεβ 2013
Κριτικές
10
Like
5.766
Πόντοι
2.816
Άκουγα προηγουμένως τον γιατρό Γάκη , απο οτι λέει αυτός σύμφωνα με τα στοιχεία του ΕΟΔΥ οι τριπλοεμβολιασμένοι είναι το 62% στις ΜΕΘ ενώ το ποσοστό τους στον γενικό πληθυσμό είναι γύρω στο 56% , οπότε λέει οτι το συγκεκριμένο εμβόλιο στην παρούσα φάση δεν το προτείνει σε κανέναν , για να το προτείνει πρέπει πρώτα ο ίδιος να πειστεί οτι δουλεύει.

Αν ισχύουν τα νούμερα που έδωσε δεν φαίνεται να δουλεύει πλέον , ίσως να δούλευε σε προηγούμενες μεταλλάξεις.

Τι να σου πω φίλε μου.. ακουστα τον έχω.. δεν παρακολουθώ κάποιον κ λέω ότι λέω.. βλέπω απλά τα στοιχεία.. δεν περιμένω κανένα γακη να με επιβεβαίωση ούτε να με διαψεύσει.. σίγουρα η επιβεβαίωση λέει κάτι.. τώρα η διάψευση (δλδ να βγει να πει ότι όλα είναι καλά) το μόνο που θα μου έλεγε είναι ότι μας κοροϊδεύει.. γιατί τα στοιχεία δεν χωράνε αμφισβήτηση....

Learxos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2019
Κριτικές
11
Like
565
Πόντοι
290

Άρα οι ΜΕΘ αποτελούν ένα αντριπρωσοπευτικό δείγμα της κοινωνίας (62% πολύ κοντά στο 56%). Δεν βλέπω κάπου κάτι μεμπτό.
Επίσης fully vaccinated στην Ελλάδα βάσει του ourworldindata είναι το 74%, άρα να ψάχνουμε ότι μας λέει ο κάθε περίεργος. Άρα ακόμα πιο λογικό τώρα να είναι πιο πολλοί οι εμβολιασμένοι στη ΜΕΘ από τους ανεμβολίαστους.
1657119611673.png

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom