Νέα

Ποιό εμβόλιο θα κάνουν τα μέλη του BOU;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα SatoshiNakamoto
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 232K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιο εμβόλιο εμπιστεύεστε να κάνετε?

• Άστρα Ζ

Ψήφοι: 142 19,3%
  • Φαιζερ

Ψήφοι: 240 32,7%
  • Μοντέρνα

Ψήφοι: 67 9,1%
  • Τζονσον

Ψήφοι: 60 8,2%
  • Σπούτνικ

Ψήφοι: 36 4,9%
  • Φαντα μόνο

Ψήφοι: 74 10,1%
  • Κανένα έχω αντισώματα στα πάντα

Ψήφοι: 116 15,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    735

Πύργος Βασιλικός

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Φεβ 2013
Κριτικές
10
Like
5.805
Πόντοι
2.816
24/6 είχαμε τους λιγότερους διασωληνωμενους εδώ κ πολλούς μήνες.. 86 στο σύνολο.. 42 ανεμβολιαστοι κ 44 εμβολιασμενοι..
Τις επόμενες μέρες το νούμερο έχει πάρει την ανηφόρα.. σωστά;;
Μάλλον όχι κ τόσο σωστά..
Γιατί μπορεί οι ΜΕΘ στο σύνολο να αυξήθηκαν.. στα επιμέρους όμως η εξέλιξη είναι μάλλον ανησυχητική....
Στο σύνολο έφτασαν 95.. οι ανεμβολιαστοι όμως μειώθηκαν στους 37 ενώ οι εμβολιασμενοι σε ΜΕΘ τους 58...
Με άλλα λόγια εν μέσω 6ου κύματος άκουσον άκουσον... Έχουμε μείωση ανεμβολιαστων σε ΜΕΘ κατά 10%.. την ώρα που οι εμβολιασμενοι σε ΜΕΘ αυξήθηκαν κατά 30%

τα συμπερασματα δικά σας...

το μόνο συμπέρασμα είναι πως είναι πολύ πιθανόν να ήσουν συμμαθητής του Λαδακη στο μάθημα της αριθμητικής :grin:

Δεν τον ξέρω αυτόν που λες αλλά λογικά θα ήταν καλός

Εσύ @alex71 τι γελάς;

Πύργος Βασιλικός

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Φεβ 2013
Κριτικές
10
Like
5.805
Πόντοι
2.816
μπα εγώ λέω πως είναι τα υπερκέρδη από τις κηδείες :grin:
Για πες εσύ ποιους είχες συμμαθητές.. αν κ λογικά όλοι άσχετοι θα ήσασταν.. δεν έχεις ιδέα από οικονομία κ το παίζεις κ έξυπνος τρομάρα σου...

Πύργος Βασιλικός

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Φεβ 2013
Κριτικές
10
Like
5.805
Πόντοι
2.816
ΞΑΝΑ. Από που κι ως που ο γνωστός σου μπορούσε να βεβαιώσει το θάνατο της μητέρας του. Αυτό ρωτάω, δείξε μου σε ποιο σημείο του Πιστοποιητικού Μπορεί κάποιος, εκτός από το Γιατρό, να βεβαιώσει αιτία θανάτου. Απλή ερώτηση, σηκώνει απλή απάντηση
Σε μογγολια μιλάω; εκτός από σένα υπάρχει κ άλλος που δεν κατάλαβε ότι ο γιατρός του το πρότεινε;

Επίσης για την αύξηση σε εμβολιασμένους σε ΜΕΘ κατά 30% ενώ οι ανεμβολιαστοι μειώνονται κατά 10% δεν είπες κουβέντα... Είμαι περίεργος να ακούσω τι θεωρία θα βρεις να αραδιασεις αυτή τη φορά...

Πύργος Βασιλικός

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Φεβ 2013
Κριτικές
10
Like
5.805
Πόντοι
2.816
24/6 είχαμε τους λιγότερους διασωληνωμενους εδώ κ πολλούς μήνες.. 86 στο σύνολο.. 42 ανεμβολιαστοι κ 44 εμβολιασμενοι..
Τις επόμενες μέρες το νούμερο έχει πάρει την ανηφόρα.. σωστά;;
Μάλλον όχι κ τόσο σωστά..
Γιατί μπορεί οι ΜΕΘ στο σύνολο να αυξήθηκαν.. στα επιμέρους όμως η εξέλιξη είναι μάλλον ανησυχητική....
Στο σύνολο έφτασαν 95.. οι ανεμβολιαστοι όμως μειώθηκαν στους 37 ενώ οι εμβολιασμενοι σε ΜΕΘ τους 58...
Με άλλα λόγια εν μέσω 6ου κύματος άκουσον άκουσον... Έχουμε μείωση ανεμβολιαστων σε ΜΕΘ κατά 10%.. την ώρα που οι εμβολιασμενοι σε ΜΕΘ αυξήθηκαν κατά 30%

τα συμπερασματα δικά σας...
@ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΚΟΛΟΣ εδώ είναι τα νούμερα για να μην ψάχνεις...

Πύργος Βασιλικός

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Φεβ 2013
Κριτικές
10
Like
5.805
Πόντοι
2.816
Γιατί είσαι νούμερο από τα λίγα ρε ψέκα. :2funny:
Εγώ φταίω που σου έβγαλα το καπέλο στο σχόλιο για τα κόμματα ...
Τα σκήπτρα πάντως δεν τα χάνεις... Το μεγαλύτερο νούμερο εδώ μέσα είσαι εσύ...

Πύργος Βασιλικός

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Φεβ 2013
Κριτικές
10
Like
5.805
Πόντοι
2.816
Έλα μη σπαμαρεις

Θα πει κανένας έξυπνος τι συμβαίνει; 6ο κύμα έχουμε ή κύμα εμβολιασμενων;

Εν μέσω κύματος οι ανεμβολιαστοι σε ΜΕΘ μειώθηκαν από 42 σε 37.. μείωση άνω του 10%

Ενώ οι εμβολιασμενοι από 44 αυξήθηκαν στους 58.. αύξηση άνω του 30%

Αφήστε τα άσχετα για συμμαθητές, βουλγαριες, αριθμητική, νούμερα κλπ και σχολιαστε αυτό...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Έλα μη σπαμαρεις

Θα πει κανένας έξυπνος τι συμβαίνει; 6ο κύμα έχουμε ή κύμα εμβολιασμενων;

Εν μέσω κύματος οι ανεμβολιαστοι σε ΜΕΘ μειώθηκαν από 42 σε 37.. μείωση άνω του 10%

Ενώ οι εμβολιασμενοι από 44 αυξήθηκαν στους 58.. αύξηση άνω του 30%

Αφήστε τα άσχετα για συμμαθητές, βουλγαριες, αριθμητική, νούμερα κλπ και σχολιαστε αυτό...
Τι να σχολιασουμε μωρε?
Οτι αυξανονται οι εμβολιασμενοι στις εντατικες?
Αφου πλεον εμβολιασμενο ειναι το 75% του πληθυσμου.
Αν ηταν το 100%, ολοι οι νοσηλευομενοι θα ηταν εμβολιασμενοι. Εσυ θα θεωρουσες οτι αυτο σημαινει κατι για το εμβολιο?
Φυσικα μειωνονται οι ανεμβολιαστοι στις εντατικες, γιατι ΜΕΙΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΙ ΣΤΟΝ ΓΕΝΙΚΟ ΠΛΗΘΥΣΜΟ. Ποσο μυαλο θελει να το καταλαβεις, επιμενεις κιολας γιατι νομιζεις οτι εχεις σκεφτει κατι τρομερα εξυπνο, και παρεξηγεσαι κιολας που σε δουλευουνε, αντε γεια

Πύργος Βασιλικός

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Φεβ 2013
Κριτικές
10
Like
5.805
Πόντοι
2.816
Τι να σχολιασουμε μωρε?
Αν ηταν το 100%, ολοι οι νοσηλευομενοι θα ηταν εμβολιασμενοι. Εσυ θα θεωρουσες οτι αυτο σημαινει κατι για το εμβολιο?
Φυσικα μειωνονται οι ανεμβολιαστοι στις εντατικες, γιατι ΜΕΙΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΙ ΣΤΟΝ ΓΕΝΙΚΟ ΠΛΗΘΥΣΜΟ. Ποσο μυαλο θελει να το καταλαβεις, επιμενεις κιολας γιατι νομιζεις οτι εχεις σκεφτει κατι τρομερα εξυπνο, και παρεξηγεσαι κιολας που σε δουλευουνε, αντε γεια
75% είναι εδώ κ 6 μήνες
Βρες κάτι πιο πειστικό να γαμησει πάλι τους ανεμβολιαστους ο Κούλης .. γιατί αυτό θα γίνει.. τα εμβόλια δεν πιάνουν κ θα την πληρώσουν πάλι οι ανεμβολιαστοι

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
75% είναι εδώ κ 6 μήνες
Βρες κάτι πιο πειστικό να γαμησει πάλι τους ανεμβολιαστους ο Κούλης .. γιατί αυτό θα γίνει.. τα εμβόλια δεν πιάνουν κ θα την πληρώσουν πάλι οι ανεμβολιαστοι
Ναι ναι δεν πιανουν, σιγουρα. Ασε μας ρε φιλε πρωινιατικα

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Η ευρηματικότητα σου με ξεπερνάει!!!

Στην Ελλάδα της ΕΕ δλδ τα στοιχεία είναι σωστά.. χαχαχαχα

Πιστεύω όλοι ξέρουν ότι αν ένας νεκρός δηλωνόταν ως κοβιντ το κράτος έδινε παραπάνω χρήματα για έξοδα κηδείας.. κ όποιος κατάλαβε κατάλαβε για τα γκρικ στατιστικς..

Υπομονή....
Τα εξοδα κηδειας ειναι συγκεκριμένα, και προβλεπονται απο το νομο. Το οτι η κηδεια ειναι ακριβοτερη για τους πεθαμενους απο covid, ειναι δικη σου φαντασιωση. Τι ειναι το ακριβοτερο δηλαδη, το σελοφαν που τυλιγει το φερετρο? Πραγματικα θαυμαζω την υπομονη του Μπόκολου, να συνδιαλεγεται μαζι σου, ενω πετας τη μια σαχλαμαρα μετα την αλλη, μιλαμε εισαι απιστευτο ψεκ-ταλέντο. Δεν ξερω αν εισαι απλως ασχετος ή αν τα παιρνεις απο καπου για να γραφεις αυτες τις τιτανοτεράστιες ανοησιες. Μου κάνεις λίγο για προπαγανδιστής των ψεκ, γιατι δεν εισαι καν πολυ ταλαντουχος και φαινεσαι.

Πύργος Βασιλικός

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Φεβ 2013
Κριτικές
10
Like
5.805
Πόντοι
2.816
Τα εξοδα κηδειας ειναι συγκεκριμένα, και προβλεπονται απο το νομο. Το οτι η κηδεια ειναι ακριβοτερη για τους πεθαμενους απο covid, ειναι δικη σου φαντασιωση. Τι ειναι το ακριβοτερο δηλαδη, το σελοφαν που τυλιγει το φερετρο? Πραγματικα θαυμαζω την υπομονη του Μπόκολου, να συνδιαλεγεται μαζι σου, ενω πετας τη μια σαχλαμαρα μετα την αλλη, μιλαμε εισαι απιστευτο ψεκ-ταλέντο. Δεν ξερω αν εισαι απλως ασχετος ή αν τα παιρνεις απο καπου για να γραφεις αυτες τις τιτανοτεράστιες ανοησιες. Μου κάνεις λίγο για προπαγανδιστής των ψεκ, γιατι δεν εισαι καν πολυ ταλαντουχος και φαινεσαι.
Και συ για χασοδικης ούτε μέτριος δεν μου φαίνεσαι... Σίγουρα το εξασκεί ακόμα το επάγγελμα ή το χεις γυρίσει σε τίποτα άλλο; ρώτα πρώτα να μη γίνεσαι ρεζίλι.. έδιναν έξτρα λεφτά για τους πεθαμένους από κοβιντ

Πύργος Βασιλικός

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Φεβ 2013
Κριτικές
10
Like
5.805
Πόντοι
2.816
Ναι ναι δεν πιανουν, σιγουρα. Ασε μας ρε φιλε πρωινιατικα
Δυστυχώς δεν δίνουν στοιχεία για τις υπόλοιπες αναλογίες παρά μόνο τις ΜΕΘ κ μπορείς κ μιλάς ..

Τώρα λογικά κ ο υπουργός σου που είπε ότι η 4η δόση δεν έχει κλινικό όφελος για τους 30-59 μάλλον μπερδεύτηκε..

Πύργος Βασιλικός

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Φεβ 2013
Κριτικές
10
Like
5.805
Πόντοι
2.816
Τι να σχολιασουμε μωρε?
Επίσης τόσο καιρό έπεφταν κ τα δυο υποσύνολα των ΜΕΘ..
ήρθε το κύμα..
οι εμβολιασμενοι ΜΕΘ αυξάνονται παρόλο που πιάνει το εμβόλιο και είναι θωρακισμένοι ..
Οι ανεμβολιαστοι ΜΕΘ μειώθηκαν κιαλλο... Αυτούς δεν τους πιάνει το κύμα; Αφού είναι ανεμβολιαστοι... Χαχαχαχα

Μήπως είσαι λίγο ντενεκες; Οι άλλοι τουλάχιστον ντρέπονται γιατί δεν έχουν τι να πουν.. εσύ ήρθες να μας το παίξεις κ έξυπνος κ να μας προσβάλεις

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.674
Πόντοι
6.515
Αλλά και ο glaskos παίζει να το τσίμπησε το ban αν δεί κανείς τα τελευταία του μηνύματα.

Πρέπει να διευκρινιστεί αυτό γιατί ο γνωστός μπαχαλακιας μας λέει συνεχεια, για τον glasko

Πάντως στο τικ τοκ κυκλοφόρησε video που δείχνει Ισραηλινούς να τραμπουκιζουν τον μπουρλα, δεν ξερω αν είναι fake

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Και συ για χασοδικης ούτε μέτριος δεν μου φαίνεσαι... Σίγουρα το εξασκεί ακόμα το επάγγελμα ή το χεις γυρίσει σε τίποτα άλλο; ρώτα πρώτα να μη γίνεσαι ρεζίλι.. έδιναν έξτρα λεφτά για τους πεθαμένους από κοβιντ
Ετσι εγραφε η ιστοσελιδα των αυτοχθονων ελληνων ιθαγενων?
Ποσα εδιναν, κανενα 5ευρο για το σελοφαν?
Σορυ τύπε, η ανοχη μου στη σαχλαμαρα εξαντληθηκε για σημερα, απασχόλησε κανεναν αλλον.
Εγω εχω και δουλειες

Πύργος Βασιλικός

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Φεβ 2013
Κριτικές
10
Like
5.805
Πόντοι
2.816
Ετσι εγραφε η ιστοσελιδα των αυτοχθονων ελληνων ιθαγενων?
Ποσα εδιναν, κανενα 5ευρο για το σελοφαν?
Σορυ τύπε, η ανοχη μου στη σαχλαμαρα εξαντληθηκε για σημερα, απασχόλησε κανεναν αλλον.
Εγω εχω και δουλειες
Άμα είχες δουλειές στο μπου θα ήσουν...

Απ'όλα που είπα να κάνεις σπαμ τα έξοδα κηδείας βρήκες...

Αφού έχουμε κύμα
Τα κρούσματα 5πλασιαστηκαν σε ένα μήνα.. πως γίνεται να μειώνονται οι ΜΕΘ ανεμβολιαστοι; Και να αυξάνονται οι ΜΕΘ εμβολιασμενοι...

Μη μου πεις πάλι τις μαλακίες για το 75%.. αυτό το μέγεθος είναι σταθερό εδώ κ καιρό... Τα εμβόλια που πλέον δεν πιάνουν είναι η απάντηση....

Καλή συνέχεια στις δουλειές σου.... Χαχαχαχα

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
5.279
Πόντοι
3.715
Έλεγα να χτυπήσω την 4η πριν βουτηχτώ στα πιπίνια στις διακοπές (100% πιθανότητα κορώνα) αλλά αφού δεν πιάνει τις νέες μεταλλάξεις της Ο μάλλον μας δουλεύουν. Μπορεί να τη χτυπήσω μόνο για τα ενισχυτικά που βάζουν και σε ανεβάζουν!

Chakra-the-invincible-youtube.jpg
κάνε κάνα τατουάζ καλύτερα ρε παίκτη

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Άμα είχες δουλειές στο μπου θα ήσουν...

Απ'όλα που είπα να κάνεις σπαμ τα έξοδα κηδείας βρήκες...

Αφού έχουμε κύμα
Τα κρούσματα 5πλασιαστηκαν σε ένα μήνα.. πως γίνεται να μειώνονται οι ΜΕΘ ανεμβολιαστοι; Και να αυξάνονται οι ΜΕΘ εμβολιασμενοι...

Μη μου πεις πάλι τις μαλακίες για το 75%.. αυτό το μέγεθος είναι σταθερό εδώ κ καιρό... Τα εμβόλια που πλέον δεν πιάνουν είναι η απάντηση....

Καλή συνέχεια στις δουλειές σου.... Χαχαχαχα
Ρε τραβα εμβολιασου μην δεις τα ραδικια αναποδα, ξερόλα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom