Νέα

Ποιό εμβόλιο θα κάνουν τα μέλη του BOU;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ampelale
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 229K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιο εμβόλιο εμπιστεύεστε να κάνετε?

• Άστρα Ζ

Ψήφοι: 142 19,3%
  • Φαιζερ

Ψήφοι: 240 32,7%
  • Μοντέρνα

Ψήφοι: 67 9,1%
  • Τζονσον

Ψήφοι: 60 8,2%
  • Σπούτνικ

Ψήφοι: 36 4,9%
  • Φαντα μόνο

Ψήφοι: 74 10,1%
  • Κανένα έχω αντισώματα στα πάντα

Ψήφοι: 116 15,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    735
Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.782
Πόντοι
3.656
Τον Ιωαννίδη τον κατήγγειλαν συνάδελφοί του ότι έβγαζε μελέτες και συμπεράσματα κατά παραγγελία. Τον χρηματοδοτούσε ιδιοκτήτης αεροπορικής εταιρείας για τις μελέτες αυτές, ο οποίος λόγω λοκ-ντάουν έχανε τεράστια ποσά. Η αξιοπιστία και η φερεγγυότητα του εν λόγω έχουν πάει περίπατο.
μα το αποδέχτηκε και ο ίδιος ότι οι προβλέψεις του απέτυχαν . Τι θα μπορούσε να πει άλλωστε;

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.782
Πόντοι
3.656
οχι δεν παει ετσι.

απο τους 1000 ανεμβολιαστους κολλανε 100 και το μεταδιδουν 100 , (αλλο αν νοσουν σοβαρα οι 5)

απο τους 1000 εμβολιασμενους κολλανε οι 10 και το μεταδιδουν οι 2 γιατι τα πολλα αντισωματα που εχουν δεν αφηνουν τον ιο να γινει πχ 1.000.000 στον λαιμο τους αλλα μολις 200.000, αρα σε καθε βηξιμο , αναπνοη κλπ το 1/5 η πιθανοτητα να κολλησεις καποιον γυρω αφου ψεκαζεις 5 φορες λιγοτερους ιους..

αλλα εστω και μονο οτι κολλανε 10 φορες λιγοτεροι και νοσουν βαρια 100 φορες λιγοτεροι ειναι υπεραρκετο για να σε πεισει να εμβολιαστεις.

τωρα οτι συμφερει μονο 10 φορες στους 20ριδες και 1.000.000 φορες στους 70ριδες τα εχουμε πει πολλες φορες, δεν καταλαβαινω πως το συζητατε ακομη αφου πηγαμε απο τις 50χιλ δοκιμες στα 500χιλ εμβολιασμενους στους 5 εκ, στους 50εκ, στους 500εκ, στα 2 δις και ακομη δεν βλεπετε το καλο που εγινε, μηδενισμενοι νεκροι εδω και 2 μηνες στο ισραηλ.
.
israel.png
πολύ καλό. Μπορείς να μου δώσει λινκ για το αρχείο μου;

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.782
Πόντοι
3.656
ΠΙΘΑΝΗ ΕΞΗΓΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΤΙΕΜΒΟΛΙΑΣΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΣΗΜΕΡΑ

Πήγα σε ένα μικροβιολόγο προκειμένου να κάνω ένα τεστ αντισωμάτων, τώρα που πέρασε ένας μήνας από τη 2η δόση του Άστρα Ζένεκα, για να δω αν είμαι καλυμμένος. Στη συζήτηση του ανέφερα το βίντεο του History Debanked στο οποίο αναφέρει ότι όταν στάλθηκαν τα εμβόλια κατά της Ευλογιάς στην Αφρική, μισό αιώνα πριν, κανένας Άγγλος δεν αντέδρασε στο πρόγραμμα του Εμβολιασμού. Σήμερα, που η Ιατρική έχει απογειωθεί, ένα μεγάλο κομμάτι του πληθυσμού αντιδρά. Τον ρώτησα λοιπόν αν έχει κάποια λογική εξήγηση για το γεγονός. Και μου απάντησε πως η απάντηση είναι απλούστατη, άσχετα αν δεν πέρασε απ' το δικό μου μυαλό. Πριν μισό αιώνα, ο μέσος άνθρωπος πίστευε πως η Κυβέρνησή του και οι Γιατροί, είχαν σαν απόλυτη προτεραιότητα την υγεία του. ΣΗΜΕΡΑ, ο μέσος άνθρωπος έχει την άποψη πως η Κυβέρνησή του και οι Γιατροί τον βλέπουν σαν αγελάδα που μπορούν να αρμέξουν, το χρήμα κυβερνάει τα πάντα, έτσι έχασε την εμπιστοσύνη που είχε προς αυτούς. Μου φάνηκε λογική εξήγηση, αφού προήλθε από έναν Επιστήμονα του χώρου

Sasha4ever

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2013
Like
277
Πόντοι
21
1)Ακόμα δεν έχουνε περάσει 9 μήνες απο την έναρξη του εμβολιασμού ,θα έχει ενδιαφέρον να δούμε άν τα μωρά μεταξύ εμβολιασμένων βγαίνουν φυσιολογικά ή όχι.
2)Ακόμα δεν γνωρίζουμε άν η ακίδα του ιού που αφιδώς εξάγουν τα εμβόλια προκαλεί ή όχι φθορά των αγγείων . -Κούβελας.
3)Αν η μετάλλαξη δέλτα είναι 10 φορές λιγότερο θανατηφόρα όπως ισχυρίζεται ο κούβελας τότε πέφτει ο ιός στο επίπεδο της γριπούλας.
4)Μακροχρόνιες άγνωστες συνέπειες των εμβολίων όπως λευχαιμία και λοιπές καρκινογεννεσεις.
Μιλάω πάντα για ανθρώπους κάτω απο 35 ετών,όχι παχύσαρκους,όχι διαβητικούς που δεν έχουν υποκείμενα νοσήματα. Επομένως η αναλογία κέρδους προς ρίσκου είναι πάρα πολύ μικρή.

Τελευταία τροποποίηση:

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.849
Πόντοι
3.715
Το άλλο που έλεγαν τις προάλλες εδω μέσα οτι η ποσότητα που θα αρπάξει κανείς την ωρα που το κολλάει έχει αντίκτυπο στο αν θα το περάσεις βαριά η όχι , έχει κάποια λογική ;

Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι οτι επειδη το ανοσοποιητικό αργεί να φτιάξει αντισώματα , μήπως αν είναι αρχικά μικρό το φορτίο δεν προλάβει να εξαπλωθεί τόσο πολύ και προλάβεις να φτιάξεις αντισώματα , ενω σε άλλη περίπτωση το μεγάλο φορτίο μπορεί να γίνει υπερβολικά μεγάλο μέχρι να προλάβεις να φτιάξεις τα αντισώματα. Αν δουλέυει όμως έτσι τότε δεν εξαρτάται μόνο απο το αρχικό φορτίο αλλά και απο το πόσο καιρό θα πάρει στο ανοσοποιητικό σου να φτιάξει τα σωστά αντισώματα , το οποίο χρονικό διάστημα υποθέτω πως διαφέρει απο άνθρωπο σε άνθρωπο.

Μετά έλεγε ένας εδω οτι εμείς οι ανεμβολίαστοι πολύ πιθανών να δημιουργήσουμε καμιά τρομερή μετάλλαξη , λες και είπε κανείς οτι ο εμβολιασμένος αποκλείεται να φτιάξει μετάλλαξη :confused:

Αντισώματα φτιάχνει όταν τον καταπολεμήσει, μαθαίνει.
το ανοσοποιητικό αντιδρά, επιτίθεται και 'σκοτώνει' το ξένο σώμα, δηλαδή έναν ιό, κατά την εισβολή. Αν έχειε γαμημένο ανοσοποιητικό γιατί τρως σα γουρούνι, πίνεις, καπνίζεις, ζεις στο άγχος και στο νέφος, δε γαμάς καλά, δε περνάς καλά...σου φταίνε και τα άντερά σου, έχεις στο τσεπάκι σου την εξασθένησή σου.
Κανένα εμβόλιο από αυτά που κυκλοφορούν δεν υπόσχεται τόνωση του ανοσοποιητικού, πλασσάρονται ως θεραπείες πιθανής ελαφράς νόσησης και ίσα ίσα αυτό που βλέπουμε είναι ότι οι εμβολιασμένοι έχουν γίνει (μια παρατήρηση των αποτελεσμάτων των χωρών με τα υψηλότερα ποσοστά εμβολιασμένων θα σας πείσει) εργοστάσια παραγωγής μεταλλάξεων. Ένας ανεμβολίαστος που θα προσβληθεί από τον ιό δε θα αναπτύξει μετάλλαξη, δεν έχει ο ιός λόγο να μεταλλαχθεί γιατί δεν κινδυνεύει από τον οργανισμό. Ο εμβολιασμένος που έχει στον οργανισμό του την εκπαιδευτική πλατφόρμα όμως θα είναι απειλή για τον ιό που πολύ πιθανό να λειτουργήσει με τρόπο εξασφάλισης της επιβίωσής του μεταλασσόμενος.
Είναι παπαρολογία και σκόπιμη η διχόνοια που σπέρνεται από τους καραγκιόζηδες της καρέκλας. Αυτοί μόνο μίζα θέλουν αλλιώς θα είχαν μεριμνήσει ευθύς εξαρχής να υπάρχουν τόσο μέτρα προφύλαξης (ΜΜΜ, Super market...) όσο και η απολύτως σημαντικότερη πρωτοβάθμια περίθαλψη (ανύπαρκτη) με χορηγία φαρμάκων είτε αυτά είναι invercmetin ή βιταμίνη D ή οτιδήποτε άλλο εν πάσει περιπτώσει. Όμως επέλεξαν κι επιλέγουν τη σύριγγα. Βγάλε συμπέρασμα. Και για τους θανάτους λόγω των παραπάνω ελλείψεων υπάρχουν ονοματεπώνυμα.

Από την άλλη είναι παρανοϊκό να κατηγορείται ο πληθυσμός ο οποίος δεν έχει εμβολιαστεί είτε γιατί δεν μπορεί, δεν πρέπει, δε θέλει, δικαίωμά του. Δεν υπάρχει καμμία λογική γιατί ακόμη και με τα νούμερα των αναρρωθέντων εμφανίζεται πλειοψηφία ανθρώπων με ισχυρό ανοσοποιητικό έναντι του ιού αυτού. Οπότε το να ισχυρίζεται ο κάθε βλάκας ότι κερδίζει ο ανεμβολίαστος σε ανοσία αγέλης λόγω των εμβολιασμένων είναι αβάσιμο. Όπως έγραψα δεν εγγυάται, υπόσχεται κανείς για τα εμβόλια ότι τονώνουν το ανοσοποιητικό, δηλαδή τον κύριο μηχανισμό άμυνας του ανθρώπινου οργανισμού. Οι θάνατοι από την μετάλλαξη Δ είναι λιγοτεροι, κι είναι η φυσική συνέχεια της εξέλιξης ενός ιού που από ισχυρός μάλλον θα πάει στο αδύναμο μέχρι να γίνει τετριμμένος. Βέβαια εδώ αξίζει κανείς να ρίξει μια ματιά και στο ποσοστό θανάτων εμβολιασμένων από τη Δ (Αγγλία για παράδειγμα) σε σχέση με ανεμβολίαστους. Οι περισσότεροι είναι τσιμπημένοι.

Το δυνατό ανοσοποιητικό θα σκοτώσει τον ιό πριν δημιουργηθούν τα αντισώματα. Το οποίο σημαίνει ότι ένα τεστ αντισωμάτων δε θα δείξει τίποτε, αλλά ένα PCR θα έρθει θετικό γιατί θα βρει μάλλον στελέχη νεκρού ιού στην ανάλυση κι έτσι με αυτό τον λανθασμένο τρόπο θα ξερνάνε πάλι οι τηλεμπαμπούλες κι οι ειδικοί Τρυπηθείτε-Τρυπηθείτε...

john_65

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2021
Κριτικές
4
Like
296
Πόντοι
280
Έχω από σύμπτωση αρκετούς φίλους γιατρούς. Όταν λέω γιατρούς δεν εννοώ στο γραφειάκι τους αλλά ενεργούς σε μεγάλα νοσοκομεία που βάζουν στολή και βλέπουν covid ασθενείς. Μου λένε έλα σε παρακαλώ για ένα tour να δεις τον 30 χρονο που δε μπορεί να αναπνεύσει και τον 17χρονο που δυστυχώς δε θα την παλέψει και η μανα του κλαίει και μου λεει "δεν το πιστεύαμε το covid".
Αυτό που θέλω να πω είναι ότι είναι μια πολύ πούστικη αρώστια που δε ξέρεις πως θα σου κάτσει άσχετα ηλικίας και υποκείμενων. Σέβομαι κάθε άποψη και πολλοί έχουν αγωνίες και αναστολές, όμως ας μιλήσουμε λογικά...
Όταν αγοράσαμε κινητά, ξέραμε αν σε 10 χρόνια όλοι θα πεθάνουμε από καρκίνο στο κεφάλι;;; όχι αλλά γουστάραμε και το κάναμε το πείραμα. Καπνίζουμε; Τρώμα σαβούρες; Έχουμε 15 wifi στο κεφάλι μας όλη μέρα; Αναπνέουμε τις εξατμίσεις και κάνουμε ηλιοθεραπεία στο μεσημέρι;
Ε έλεος λοιπόν με το 1 στις 200.000 και με τη θεωρία ότι ίσως κάποτε δω παρενέργειες. Υποφέραμε 1μιση χρόνο και αν κάτι θα μας σώσει και θα μας δώσει ελευθερία είναι το ποσοστό των εμβολιασμένων στη χώρα. Αν κάποιος φοβάται το σέβομαι, αλλά πολλοί απλά αντιδρούν για το σπορ ή το πάνε στο πολιτικό / κομματικό το οποίο είναι τραγικό. Όταν το ίδιο θέμα έχει διαλύσει όλο τον πλανήτη που έχει κυβερνήσεις από τις πιο χαλαρές μέχρι τις πιο δικτατορικές και όλοι κάνουν τα ίδια, μάλλον δεν είσαι θύμα του Κούλη... Το αν είναι κακό το εμβόλιο δε το ξέρουμε, μάλλον όμως δεν είναι... και όταν παίρνεις μια απόφαση την παίρνεις με τα δεδομένα που έχεις. Εκ των υστέρων όλοι είναι προφήτες. Τώρα όμως το σωστό είναι να το κάνουμε και είναι εγωιστικό το να μη το κάνει κάποιος γιατί δε φοβάται για τον εαυτό του. Γιατί θα κολλήσει τη γριούλα στο σουπερμάρκετ και γιατί απολαμβάνει ελευθερίες που ήρθαν λόγω των εμβολιασμών. Αυτά από εμένα σαν σκέψεις με πολλή αγάπη...!

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.307
Πόντοι
5.097
αριστερο κομμουνι ζωη χωρις σαπουνι
σας πηρανε χαμπαρι ακομα και οι σκλαβοι
παραμυθιαζεται τον ερμο τον φτωχο
και πλουτιζεται κλεβοντας τον λαο
σε ολα ειστε αντιρρησιες και εικαζεται ασυναρτησιες
ποτε θα βαλετε μυαλο και να αποβαλετε το σκατο
κομμουνιστης εν τελει τι θα πει
αλλος ενας κλεφτης στη βουλη.
??

Sasha4ever

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2013
Like
277
Πόντοι
21
Έχω από σύμπτωση αρκετούς φίλους γιατρούς. Όταν λέω γιατρούς δεν εννοώ στο γραφειάκι τους αλλά ενεργούς σε μεγάλα νοσοκομεία που βάζουν στολή και βλέπουν covid ασθενείς. Μου λένε έλα σε παρακαλώ για ένα tour να δεις τον 30 χρονο που δε μπορεί να αναπνεύσει και τον 17χρονο που δυστυχώς δε θα την παλέψει και η μανα του κλαίει και μου λεει "δεν το πιστεύαμε το covid".
Εχεις πάει ποτέ στο ΚΑΤ αγαπητέ;;;
Να δείς 20χρονους δεκάδες ισοπεδωμένους;;
Είπε ποτέ κανείς να μην βγείς με το αμάξι σου βόλτα μήν τυχόν και τρακάρεις και βρεθείς στο ΚΑΤ;;
Θέλεις να κάνουμε την σύγκριση πόσοι 20χρονοι είναι στο ΚΑΤ και πόσοι σε μέθ με κόβιντ;;
Σε νοσοκομείο μπορεί να βρεθεί και νεαρός επειδή του έπεσε κεραμίδι στο κεφάλι ,τι σημαίνει αυτό ότι δεν θα βγαίνουμε βόλτα;;
Τώρα διάβαζα 17χρονο που έκανε βουτιά στην θάλασσα και χτύπησε σοβαρά στο κεφάλι του. Γίνονται αυτά και πάντα θα γίνονται.
Εχεις πιθανότητα 1 στις 100000 αν είσαι 20 ετών και κολλήσεις κόβιντ να καταλήξεις,όπως κάνοντας βουτιά στην θάλασσα να πέσεις πάνω σε βράχο.

cretan336

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιουλ 2020
Like
3.643
Πόντοι
1.706
Α-Ω, αν σπατάλησες τόση φαιά ουσία για να γράψεις το παραπάνω....κρίμα τα εγκεφαλικά κύτταρα.
Αν βέβαια το έχεις κοπυπαστε κάτσε σκέψου τι μαλακίες ανεβάζεις.
Διότι:
α)Οι παραλλαγές, τώρα η Δ, γίνονται σε μέρη με ευρεία διασπορά του ιου. Από την Ινδία έρχεται η Δ, για γράψε μας τι συμβαίνει εκεί κάτω......
Το μόνο που θα αναφέρω είναι πως ακόμα πλέουν πτώματα στον Γάγγη.
Σε ενα άλλο μέρος, κοντά μας, που έχουν εμβολιάσει πολύ μεγάλο μέρος του πληθυσμού έχουν κρούσματα. Από νεκρούς πως πάνε εκεί στο Ισραήλ?? Πλέουν τα πτώματα σε καμιά Μεσόγειο??
β)Είτε είσαι νέος και γράφεις για υγεία και ανοσοποιητικό είτε ντιπ βλαμμένος.
Ξεχνάς πως
1)πολλοί μαζευτήκαμε σε αυτόν τον πλανήτη και όλοι θέλουν τον τρόπο ζωής ΜΑΣ
2)ο οργανισμός γερνάει με αποτέλεσμα η άμυνα να πέφτει
3)Ιστορικά, βλέπε γρίπη, η εξασθένηση ενός ιου (ή αλλιώς η ανοσία αγέλης) θέλει κάποια χρόνια για να γίνει. χωρίς παρέμβαση. Κοινώς, οι φίλοι μας οι Σουηδοί πέρυσι αυτό πήγαν να κάνουν αλλά αντιλήφθηκαν τη θυσία έπρεπε να κάνουν και μάλλον που άλλαξαν ιδέες, μαζί με σώβρακα/στρινγκ. Φέτος γιατί δεν μας πρήζεται το τσουτσούνι με τους Σουηδούς? Εμβολιάζονται ή μπααααααααααααααααααααααα?
Σα να λεω πως η ανοσία θα έρθει από μόνη της αλλά θα πάρει ακόμα χρόνια με κάμποσα εκατομμύρια νεκρούς.
Ή, αν βέβαια θέλεις, μπορείς κι εσυ να βοηθήσεις να έρθει πιο γρήγορα.......πες μας εσυ τον τρόπο.

john_65

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2021
Κριτικές
4
Like
296
Πόντοι
280
Εχεις πάει ποτέ στο ΚΑΤ αγαπητέ;;;
Να δείς 20χρονους δεκάδες ισοπεδωμένους;;
Είπε ποτέ κανείς να μην βγείς με το αμάξι σου βόλτα μήν τυχόν και τρακάρεις και βρεθείς στο ΚΑΤ;;
Θέλεις να κάνουμε την σύγκριση πόσοι 20χρονοι είναι στο ΚΑΤ και πόσοι σε μέθ με κόβιντ;;
Σε νοσοκομείο μπορεί να βρεθεί και νεαρός επειδή του έπεσε κεραμίδι στο κεφάλι ,τι σημαίνει αυτό ότι δεν θα βγαίνουμε βόλτα;;
Τώρα διάβαζα 17χρονο που έκανε βουτιά στην θάλασσα και χτύπησε σοβαρά στο κεφάλι του. Γίνονται αυτά και πάντα θα γίνονται.
Εχεις πιθανότητα 1 στις 100000 αν είσαι 20 ετών και κολλήσεις κόβιντ να καταλήξεις,όπως κάνοντας βουτιά στην θάλασσα να πέσεις πάνω σε βράχο.
Άρα βόλτα με τη μηχανή βγαίνεις, καπνίζεις, όλα τα ρίσκα τα παίρνεις, αλλά για το εμβόλιο που σου λένε όλοι οι ιατροί του κόσμου ότι είναι ασφαλές δε το κάνεις... ξαφνικά μου γίνατε όλοι υγιεινιστές, vegan και τρελαίνεστε μη παραβιάσει κάνεις την ελευθερία του υπέροχου κορμιού σας... αστο ρε φίλε είναι για γέλια...!

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.690
Πόντοι
736
Το δυνατό ανοσοποιητικό θα σκοτώσει τον ιό πριν δημιουργηθούν τα αντισώματα. Το οποίο σημαίνει ότι ένα τεστ αντισωμάτων δε θα δείξει τίποτε, αλλά ένα PCR θα έρθει θετικό γιατί θα βρει μάλλον στελέχη νεκρού ιού στην ανάλυση κι έτσι με αυτό τον λανθασμένο τρόπο θα ξερνάνε πάλι οι τηλεμπαμπούλες κι οι ειδικοί Τρυπηθείτε-Τρυπηθείτε...
Άκουγα αυτόν τον ιολόγο τον Μπάγκντι σήμερα , λέει πως υπάρχει έρευνα που έγινε σε 203 άτομα στην οποία οι 202 είχαν φτιάξει αντισώματα. Αυτοι είχαν χωριστεί σε 3 γκρούπ βαριά νοσούντες , ελαφριά νοσούντες , και ασυμπτωματικοί. Τωρα αυτός ο ένας που δεν έφτιαξε αντισώματα δεν ξέρω μήπως είναι η περίπτωση που λές , η εκτός αν δεν έφτιαξε αντισώματα λόγω αδύναμου ανοσοποιητικού.

diogenis_c

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Like
2.278
Πόντοι
456
Το άλλο που έλεγαν τις προάλλες εδω μέσα οτι η ποσότητα που θα αρπάξει κανείς την ωρα που το κολλάει έχει αντίκτυπο στο αν θα το περάσεις βαριά η όχι , έχει κάποια λογική ;
Γιατί, στη γρίπη κολλάς λίγο ή πολύ ανάλογα με την έκθεση; Ή το κολλάς ή όχι. Το ίδιο για όλες τις ιικές ασθένειες που μπορώ να φανταστώ. Αν ισχύει κάτι διαφορετικό για τον κορονοιό το βάρος της απόδειξης πέφτει σε αυτόν που στο είπε.

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Ο Ιωαννίδης στην αρχή της πανδημίας έλεγε ότι δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας και ότι μιλάμε για μια απλή γριπούλα. Το περασμένο φθινόπωρο με το δεύτερο κύμα έλεγε ότι θα πεθάνουμε όλοι, και τον Ιανουάριο/Φεβρουάριο ότι ο κίνδυνος πέρασε και πρέπει να τα ανοίξουμε όλα.
Τον άκουσα σε ενα σχετικα πρόσφατο βίντεο, να λέει τον ιό "φονικό"....
Ανέφερε και το παράδειγμα του Περού που έχει δεκάδες χιλιάδες θύματα ειδικά τελευταία...
Πριν ένα χρόνο ανέφερε για την πολύ μικρή θνησιμότητά του...
Είναι απόλυτα σύμφωνος με τον εμβολιασμό σαν τον κύριο τρόπο αντιμετώπισης του ιού και μάλιστα ανέφερε ότι διαφωνεί σε αυτό το θέμα με τον Κούβελα...
Μη ξεχνάτε ότι ο συγκεκριμένος από αυτά τουλάχιστον που έχω διαβάσει, γόνος μεγάλων γιατρών και με μόνο κολλεγιακή παιδεία, όπως και σπουδαγμένος και σε ένα από τα καλύτερα πανεπιστήμια του κόσμου και καρριέρα μόνο σε μεγάλα πανεπιστήμια, έχω την εντύπωση ότι έχει μεγαλώσει σε ένα ακρως αποστειρωμένο περιβάλλον, πιο πολύ και από αυτο των πολιτικών θα έλεγα, οπότε είναι φυσικό ότι όλα αυτά που έχει στο ομολογουμένως λαμπρό μυαλό του περί αντιμεώπισης τηε πανδημίας που βασίζεται περισσότερο στην ατομική ευθύνη, ουδεμία σχέση έχει με την πραγματικότητα και τον τρόπο που λειτουργεί η μάζα...
Οι Σουηδοί, είναι Σουηδοί(έχω ζήσει κάμποσο στη χώρα)και για αυτό την σκαπούλαραν με το μικρότερο κόστος....
Σε χώρες με ανάλογο με το δικό μας ταπεραμέντο, αν είχαν ακολουθήσει τις δικές του προτάσεις, οι ίδιοι που θα τον είχαν κορώνα στο κεφάλι τους όπως εδώ, είναι οι πρώτοι που θα τον επικήρυτταν, να είστε σίγουροι γι αυτό...

Τελευταία τροποποίηση:

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.100
Πόντοι
6.515
Ξέρει κανείς αν οι προβλέψεις του, για την πανδημία τουλάχιστον, έχουν βγεί??????????? :rolleyes: :upsidedown:
έχει βγει η προβλεψη του ότι αυτό το ατελείωτο ελληνικό λοκ νταουν δεν θα οδηγουσε πουθενα
Σήμερα είμαστε παλι στο πουθενα :confused:

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.782
Πόντοι
3.656
Τον άκουσα σε ενα σχετικα πρόσφατο βίντεο, να λέει τον ιό "φονικό"....
Ανέφερε και το παράδειγμα του Περού που έχει δεκάδες χιλιάδες θύματα ειδικά τελευταία...
Πριν ένα χρόνο ανέφερε για την πολύ μικρή θνησιμότητά του...
Είναι απόλυτα σύμφωνος με τον εμβολιασμό σαν τον κύριο τρόπο αντιμετώπισης του ιού και μάλιστα ανέφερε ότι διαφωνεί σε αυτό το θέμα με τον Κούβελα...
Μη ξεχνάτε ότι ο συγκεκριμένος από αυτά τουλάχιστον που έχω διαβάσει, γόνος μεγάλων γιατρών και με μόνο κολλεγιακή παιδεία, όπως και σπουδαγμένος και σε ένα από τα καλύτερα πανεπιστήμια του κόσμου και καρριέρα μόνο σε μεγάλα πανεπιστήμια, έχω την εντύπωση ότι έχει μεγαλώσει σε ένα ακρως αποστειρωμένο περιβάλλον, πιο πολύ και από αυτο των πολιτικών θα έλεγα, οπότε είναι φυσικό ότι όλα αυτά που έχει στο ομολογουμένως λαμπρό μυαλό του περί αντιμεώπισης τηε πανδημίας που βασίζεται περισσότερο στην ατομική ευθύνη, ουδεμία σχέση έχει με την πραγματικότητα και τον τρόπο που λειτουργεί η μάζα...
Οι Σουηδοί, είναι Σουηδοί(έχω ζήσει κάμποσο στη χώρα)και για αυτό την σκαπούλαραν με το μικρότερο κόστος....
Σε χώρες με ανάλογο με το δικό μας ταπεραμέντο, αν είχαν ακολουθήσει τις δικές του προτάσεις, οι ίδιοι που τον έχουν κορώνα στο κεφάλι τους, είναι οι πρώτοι που θα τον επικήρυτταν, να είστε σίγουροι γι αυτό...
Ο Ιωαννίδης απέτυχε παταγωδώς στις προβλέψεις του. Αναγκάστηκε να το παραδεχτεί κι ο ίδιος. Η πραγματική ερώτηση είναι γιατί τον καλούνε συνέχεια, αφού αποδείχτηκε λάθος. Αυτό πρέπει να μας προβληματίζει. όσο για τη Σουηδία
....Ο Άντερς Τέγκνελ, ο επικεφαλής επιδημιολόγος της Σουηδίας και «αρχιτέκτονας» της απρόσμενα χαλαρής στρατηγικής της χώρας κατά την αντιμετώπιση της πανδημίας Covid-19, για πρώτη φορά παραδέχθηκε δημόσια ότι έγιναν λάθη στη διαχείριση της κρίσης και ότι η πολιτική θα μπορούσε να είναι πιο αυστηρή για να αποφευχθούν πολλοί θάνατοι.....
πηγή https://www.news247.gr/kosmos/mea-c...a-schedio-poy-efarmose-sti-chora.7654509.html

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Ο Ιωαννίδης απέτυχε παταγωδώς στις προβλέψεις του. Αναγκάστηκε να το παραδεχτεί κι ο ίδιος. Η πραγματική ερώτηση είναι γιατί τον καλούνε συνέχεια, αφού αποδείχτηκε λάθος. Αυτό πρέπει να μας προβληματίζει. όσο για τη Σουηδία
....Ο Άντερς Τέγκνελ, ο επικεφαλής επιδημιολόγος της Σουηδίας και «αρχιτέκτονας» της απρόσμενα χαλαρής στρατηγικής της χώρας κατά την αντιμετώπιση της πανδημίας Covid-19, για πρώτη φορά παραδέχθηκε δημόσια ότι έγιναν λάθη στη διαχείριση της κρίσης και ότι η πολιτική θα μπορούσε να είναι πιο αυστηρή για να αποφευχθούν πολλοί θάνατοι.....
πηγή https://www.news247.gr/kosmos/mea-c...a-schedio-poy-efarmose-sti-chora.7654509.html
Εγω είμαι υπέρ του το να ακούγονται και οι άλλες απόψεις, δε μπορεί ένας επιστήμονας του βελινεκούς του να είναι σκράπας, αλλά η προσέγγιση σε κάποια θέματα μπορεί να είναι φυσικά λάθος...
Και ο Κούβελας ενώ έχει πεί ότι οι ουσίες που χρησιμοποιύνται στα εμβόλια, είναι εντελώς ακίδυνες απο φαρμακολογικής αποψης, είναι αντίθετος στον εμβολιασμό των υγιών ατόμων των μη επικίνδυνων ομάδων, γιατι έχει πάρει μια τελευταία μελέτη που λέει ότι μετά απο χρόνια ενεργοποιείται η πρωτείνη της ακίδας με συνέπεια την εκδήλωση θρομβώσεων, διαβήτη και καρδιοπαθειών μετά από 10-20 χρόνια...
Σε αντιπαράσταση, άλλοι συνάδελφοί του, λένε ότι με το εμβόλιο, αυτές οι ποσότητες που ενδεχομένως να αναπτύξει ο οργανισμός, είναι ελεγχόμενες και κατά πολύ μικρότερες από αυτές που θα αναπτύξει από τη φυσική νόσηση, αλλά και από την δημιουργία των αντισωμάτων μετά τη φυσική νόσηση...
Τρίτη περίπτωση σου λένε δεν παίζει, οπότε διαλέγεις και παίρνεις τη μία από τις δύο...

diogenis_c

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Like
2.278
Πόντοι
456
2)Ακόμα δεν γνωρίζουμε άν η ακίδα του ιού που αφειδώς εξάγουν τα εμβόλια προκαλεί ή όχι φθορά των αγγείων . -Κούβελας.
και ένας "Robert Malone" το λέει αυτό.

(ένας τίποτας, ούτε η μάνα του δεν τον ξέρει :grin: )

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.782
Πόντοι
3.656
Για τον ίδιο λόγο που πριν μια δεκαετία έδιναν βήμα σε τσαρλατάνους τύπου Μπαρουφάκη, Καζάκη, Λαπαβίτσα, κλπ.
καμία σχέση δεν έχουν τα ονόματα που ανέφερες με τον Ιωαννίδη, αφού αφορούν την Οικονομία κι όχι την Ιατρική. Αν θεωρείς ότι έχουν, αιτιολόγησε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom