Νέα

Ποιό εμβόλιο θα κάνουν τα μέλη του BOU;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ampelale
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 229K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιο εμβόλιο εμπιστεύεστε να κάνετε?

• Άστρα Ζ

Ψήφοι: 142 19,3%
  • Φαιζερ

Ψήφοι: 240 32,7%
  • Μοντέρνα

Ψήφοι: 67 9,1%
  • Τζονσον

Ψήφοι: 60 8,2%
  • Σπούτνικ

Ψήφοι: 36 4,9%
  • Φαντα μόνο

Ψήφοι: 74 10,1%
  • Κανένα έχω αντισώματα στα πάντα

Ψήφοι: 116 15,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    735

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Ο κορωνοιος ανεδειξε πραγματικους ογκολιθους της μαλακίας.
Ο διαγωνισμος 2021 θα ειναι επικός
Στο κολπο ήταν και επρεπε να δωσει το μηνυμα οτι πρεπει να εμβολιαστουμε.
Κανονικα δεν επρεπε να το εκανε δημοσια οπως οι αλλοι.
Επρεπε να κανει ενημερωση τυπου το κομμα οτι στηριζουμε τον εμβολιασμο και τελος.
Και σε ανυποπτο χρονο χωρις τη δημοσιότητα να το εκανε

diogenis_c

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Like
2.279
Πόντοι
456

Ωχ καλά που δεν το επέλεξα

Δείτε τι θα μου έβαζαν οι μπασταρδοι
Από μικρός δεν αγαπούσα το σαμπουάν του :confused:

Είναι το νέο μοντέλο ιδιωτικής ανάπτυξης που λέγαμε. Δημιουργείς το πρόβλημα και πουλάς τη "θεραπεία".

J&J has a strong franchise in cancer drugs that is one of the fastest-growing pieces of the healthcare giant. Ten years ago, the company sold about $2 billion worth of cancer drugs a year, J&J’s head of cancer therapies Peter Lebowitz told Barron’s.

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
6.327
Πόντοι
2.356
Σε αυτους που μας σερβιρουν κουτοχορτο, συμπεριλαμβανεται και ο Τσιπρας?
Γιατι κι αυτος εμβολιαστηκε ον καμερα.
Περιμενω απαντηση.
Υποστηριζεις καποιον που μας σερβιρει κουτοχορτο?
Αρχιζω να μετανιωνω που σου τα χωνω καμια φορα, ειναι αδικο να τα βαζω με καποιον με μυαλο 10χρονου.
μπορεις να αποδειξεις οντως με τι εμβολιαστηκε ο καθενας τους?

εδω δε μπορεις να ξερεις με τι εμβολιαστηκες εσυ Αλεξ...

μπορει λεω εγω, να δουλευω σε κεντρο εμβολιασμου τωρα, να ξερω αφου κλεινεις ραντεβου ποτε θα ερθεις, αφου εχω τον ΑΜΚΑ σου, το σημειο που θα το κανεις, και να χωσω μεσα στον ορο οτι γουσταρω αφου δε γουσταρω τα μουτρα σου!

μπορεις εσυ να τεσταρεις αν οντως εκανες το εμβολιο η αν το εκανες και πακετακι μαζι με κατι αλλο που ηθελα εγω να σου κανω "δωρακι"? οχι γιατι δε ψαχνεσαι παραπανω! τρως οτι σερβιρει ο σκαι...

ξερεις σαν αυτους που για να γινει εμπαργκο κατα τις κοκακολα πηγαιναν στα μαρκετ και ριχναν με ενεση ουσιες μεσα στα μπουκαλια της και μετα το ανακοινωναν ωστε ο κοσμος να αγορασει με δικη του ευθυνη!

σιγα μην καναν οι πολιτικοι ηγετες απο τα εμβολια του λαου!!!! οσο εκανε και ο αρχιεπισκοπος τη θεραπεια ΜΕΘ του λαου! αλλα οκ σε καθε περιπτωση εσεις θα βαρατε παλαμακια

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Ένα παγκόσμιο λογισμικό από τα Υπουργεία Υγείας αποφασίζει τα αίτια θανάτου του ασθενή και ΟΧΙ οι γιατροί

politis

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2005
Like
4.671
Πόντοι
1.706
Ο καλύτερος τρόπος αντιμετώπισης όλων των ιών της γρίπης και του κορονοἴού δεν είναι τα εμβόλια (σε προστατεύουν για λίγους μήνες μόνο) αλλά η κατάλληλη διατροφή. Δηλαδή

1) Αποφυγή ζωικών λιπαρών, τηγανητών κ.λ.π

2) Αποφυγή οτιδήποτε περιέχει ζάχαρη.

3) Αποφυγή αλκοολούχων ποτών.

4) Λήψη φρέσκων χυμών και άφθονου νερού.

5) Καθημερινή λήψη με άδειο στομάχι φρέσκου χυμού από λεμονοπορτοκαλάδα (1 λεμόνι +1 πορτοκάλι πρωί και βράδυ).

6) Ανάπαυση και άφθονος ύπνος.

Με τον παραπάνω τρόπο εγώ τον κορονοἴό τον πέρασα στο ''πόδι'' !!!

Όχι ρε πούστη μου!
Τι κρίμα, παγκόσμια 3.500.000 νεκροί που θα είχαν γλυτώσει με λεμονοπορτοκαλάδα και αποφυγή τηγανητών.

Το bou είναι μαγικό!

politis

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2005
Like
4.671
Πόντοι
1.706
εδω δε μπορεις να ξερεις με τι εμβολιαστηκες εσυ Αλεξ...

μπορει λεω εγω, να δουλευω σε κεντρο εμβολιασμου τωρα, να ξερω αφου κλεινεις ραντεβου ποτε θα ερθεις, αφου εχω τον ΑΜΚΑ σου, το σημειο που θα το κανεις, και να χωσω μεσα στον ορο οτι γουσταρω αφου δε γουσταρω τα μουτρα σου!

μπορεις εσυ να τεσταρεις αν οντως εκανες το εμβολιο η αν το εκανες και πακετακι μαζι με κατι αλλο που ηθελα εγω να σου κανω "δωρακι"? οχι γιατι δε ψαχνεσαι παραπανω! τρως οτι σερβιρει ο σκαι...

ξερεις σαν αυτους που για να γινει εμπαργκο κατα τις κοκακολα πηγαιναν στα μαρκετ και ριχναν με ενεση ουσιες μεσα στα μπουκαλια της και μετα το ανακοινωναν ωστε ο κοσμος να αγορασει με δικη του ευθυνη!

Αν κάτι μου αρέσει στους ψέκες είναι η ευρηματικότητα.
Δεν προλαβαίνει να καταρριφθεί ο προηγούμενος ισχυρισμός και ήδη ξεκινάει ο επόμενος.

Δεν θα υπάρξουν εμβόλια - Υπάρχουν.
Δεν θα προστατεύουν - Προστατεύουν.
Θα προστατεύουν 3 μήνες - Προστατεύουν 1 χρόνο τουλάχιστον.
Θα έχουν παρενέργειες σαν να έχεις την ίδια την αρρώστια - Στη συντριπτική πλειοψηφία καμία ή ήσσονος σημασίας για μια-δυο μέρες.
Δεν θα πιάνουν τις μεταλλάξεις - Τις πιάνουν. Αν προκύψει ανθεκτική μετάλλαξη θα αλλάξει η σύνθεση των επόμενων παρτίδων.
Βγήκαν πολύ γρήγορα, δεν είναι ελεγμένα και συχνά πεθαίνουν από θρομβώσεις οι εμβολιασμένοι. - Ελάχιστες περιπτώσεις θρομβώσεων. Ο κίνδυνος εμφάνισης μετά από COVID-19 είναι μακράν υψηλότερος από τον κίνδυνο που προκύπτει μετά τον εμβολιασμό. Ειδικά με τα mRNA που είναι 'καινούρια/αδοκίμαστα' εμβόλια.
Κλπ, κλπ...

Χαιρετίζω λοιπόν, τώρα που ξέρουμε οτι τα εμβόλια είναι αποτελεσματικά και ασφαλή, τη νέα ψέκα θεωρία:
"Που ξέρεις οτι σου έκαναν το εμβόλιο και δεν κατούρησε μέσα στο φιαλίδιο ο νοσηλευτής;"

Ψέκες, δικό σας!

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
6.327
Πόντοι
2.356
Αν κάτι μου αρέσει στους ψέκες είναι η ευρηματικότητα.
Δεν προλαβαίνει να καταρριφθεί ο προηγούμενος ισχυρισμός και ήδη ξεκινάει ο επόμενος.

Δεν θα υπάρξουν εμβόλια - Υπάρχουν.
Δεν θα προστατεύουν - Προστατεύουν.
Θα προστατεύουν 3 μήνες - Προστατεύουν 1 χρόνο τουλάχιστον.
Θα έχουν παρενέργειες σαν να έχεις την ίδια την αρρώστια - Στη συντριπτική πλειοψηφία καμία ή ήσσονος σημασίας για μια-δυο μέρες.
Δεν θα πιάνουν τις μεταλλάξεις - Τις πιάνουν. Αν προκύψει ανθεκτική μετάλλαξη θα αλλάξει η σύνθεση των επόμενων παρτίδων.
Βγήκαν πολύ γρήγορα, δεν είναι ελεγμένα και συχνά πεθαίνουν από θρομβώσεις οι εμβολιασμένοι. - Ελάχιστες περιπτώσεις θρομβώσεων. Ο κίνδυνος εμφάνισης μετά από COVID-19 είναι μακράν υψηλότερος από τον κίνδυνο που προκύπτει μετά τον εμβολιασμό. Ειδικά με τα mRNA που είναι 'καινούρια/αδοκίμαστα' εμβόλια.
Κλπ, κλπ...

Χαιρετίζω λοιπόν, τώρα που ξέρουμε οτι τα εμβόλια είναι αποτελεσματικά και ασφαλή, τη νέα ψέκα θεωρία:
"Που ξέρεις οτι σου έκαναν το εμβόλιο και δεν κατούρησε μέσα στο φιαλίδιο ο νοσηλευτής;"

Ψέκες, δικό σας!
ετσι ειναι τυπε! εσυ αν εχεις τυφλη εμπιστοσυνη σαν προβατο εγω κοιταω μεχρι και τα συστατικα απο το σουπερμαρκετ! γουστο μου και καπελο μου! φανταζομαι ποσες φορες εχουν φτυσει στον καφε σου μεσα! τι οχι? μονο στους αλλους γινονται?

politis

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2005
Like
4.671
Πόντοι
1.706
ετσι ειναι τυπε! εσυ αν εχεις τυφλη εμπιστοσυνη σαν προβατο εγω κοιταω μεχρι και τα συστατικα απο το σουπερμαρκετ! γουστο μου και καπελο μου! φανταζομαι ποσες φορες εχουν φτυσει στον καφε σου μεσα! τι οχι? μονο στους αλλους γινονται?

Καλά κάνεις και ψάχνεις μέχρι και τις ετικέτες των προϊόντων. Αυτή είναι συμπεριφορά σωστού, ενημερωμένου πολίτη.
Το να φοβάσαι όμως οτι δολίως ο νοσηλευτής θα σου ρίξει κάτι μέσα στο εμβόλιο είναι ψεκασμένη παράνοια.

Να έχουν φτύσει μέσα στον καφέ μου; Δεν ξέρω. Είναι ένα ενδεχόμενο. Αυτό όμως δεν με εμποδίζει να παίρνω ντελίβερυ ή (τώρα που άνοιξαν :)) να βγαίνω, να τρώω και να πίνω. Σίγουρα δεν παρακολουθώ όλη τη διαδικασία μέχρι να φθάσει το προϊόν στα χέρια μου. Φαντάζομαι οτι το ίδιο κάνεις και εσύ.
Παίρνουμε λοιπόν ένα λελογισμένο ρίσκο.
Σαν τα εμβόλια δηλαδή. :wink:

Τελευταία τροποποίηση:

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Καλά κάνεις και ψάχνεις μέχρι και τις ετικέτες των προϊόντων. Αυτή είναι συμπεριφορά σωστού, ενημερωμένου πολίτη.
Το να φοβάσαι όμως οτι δολίως ο νοσηλευτής θα σου ρίξει κάτι μέσα στο εμβόλιο είναι ψεκασμένη παράνοια.

Να έχουν φτύσει μέσα στον καφέ μου; Δεν ξέρω. Είναι ένα ενδεχόμενο. Αυτό όμως δεν με εμποδίζει να παίρνω ντελίβερυ ή (τώρα που άνοιξαν :)) να βγαίνω, να τρώω και να πίνω. Σίγουρα δεν παρακολουθώ όλη τη διαδικασία μέχρι να φθάσει το προϊόν στα χέρια μου. Φαντάζομαι οτι το ίδιο κάνεις και εσύ.
Παίρνουμε λοιπόν ένα λελογισμένο ρίσκο.
Σαν τα εμβόλια δηλαδή. :)
Αντε τα ιδια

Το ντελιβερι το επιλεγεις

Το χτικιο σε αναγκαζει το φασισταριο με το ζορι

Οποτε δεν ειναι σαν το πειραματικο μπολιασμα που σου επιβαλλουν

Λιγο δυσνοητο για σας τους μπολιασμολαγνους αλλα προσπαθειστε εστω και λιγο

Wolfman 42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2019
Like
2.387
Πόντοι
456
Όχι ρε πούστη μου!
Τι κρίμα, παγκόσμια 3.500.000 νεκροί που θα είχαν γλυτώσει με λεμονοπορτοκαλάδα και αποφυγή τηγανητών.

Το bou είναι μαγικό!
Το λεμόνι είναι αποκλειστικά Μεσογειακό προἴόν και το 90% των κατοίκων του πλανήτη ούτε καν γνωρίζει τι είναι το λεμόνι διότι η παραγωγή του δεν μπορεί να καλύψει τις ανάγκες τους.

ave.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2020
Like
2.837
Πόντοι
456
Ο καλύτερος τρόπος αντιμετώπισης όλων των ιών της γρίπης και του κορονοἴού δεν είναι τα εμβόλια (σε προστατεύουν για λίγους μήνες μόνο) αλλά η κατάλληλη διατροφή. Δηλαδή

1) Αποφυγή ζωικών λιπαρών, τηγανητών κ.λ.π

2) Αποφυγή οτιδήποτε περιέχει ζάχαρη.

3) Αποφυγή αλκοολούχων ποτών.

....
προτιμω να τον περασω βαρια

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.796
Πόντοι
3.656
μποκολε εκεινο δεν ηταν ΝΟΝ paper! ηταν paper! χαρτι!
non paper ειναι τα προφορικα! αυτα που δε μπορεις να εχεις "αποδειξεις" οτι λεγονται η δε λεγονται...
ειδες ποση πιεση ασκηθηκε στον ιατρικο και νοσηλευτικο κλαδο να κανουν τα εμβολια για να "παραδειγματιστει" ο κοσμος.
Ανθρωπέ μου, μην λες ότι σου έρχεται στο κεφάλι, τουλάχιστον γκουγκλάρισε για να μην ξεφτιλίζεσαι, προσποιούμενος τον Γνώστη. Νοn Paper ονομάζεται ένα σημείωμα ή έγγραφο που διακινείται ανεπίσημα σε περιορισμένο κοινό και δεν ανακοινώνεται ούτε κοινοποιείται σε τρίτους. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΡΟΦΟΡΙΚΟ. Πάντως, έτσι απέδειξες το πραγματικό πρόβλημα της Ελλάδας. Ενώ αγνοείς βασικές έννοιες, υποστηρίζεις ότι σου έρχεται στην κεφάλα, χωρίς καμία ντροπή. Αναρωτήσου λοιπόν για το πόσο σωστά είναι τα συμπεράσματα που έχεις βγάλει, αφού αγνοείς πρωταρχικές έννοιες

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom