Νέα

Ποιό εμβόλιο θα κάνουν τα μέλη του BOU;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ampelale
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 229K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιο εμβόλιο εμπιστεύεστε να κάνετε?

• Άστρα Ζ

Ψήφοι: 142 19,3%
  • Φαιζερ

Ψήφοι: 240 32,7%
  • Μοντέρνα

Ψήφοι: 67 9,1%
  • Τζονσον

Ψήφοι: 60 8,2%
  • Σπούτνικ

Ψήφοι: 36 4,9%
  • Φαντα μόνο

Ψήφοι: 74 10,1%
  • Κανένα έχω αντισώματα στα πάντα

Ψήφοι: 116 15,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    735

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Μπαίνω στο gov gr emvolio κ ακόμα μου δείχνει ότι πρέπει να κάνω δεύτερη δόση

Επίσης τα ντουγάνια δε μου δίνουν το πιστοποιητικό αφού δεν θα κάνω τη δεύτερη δοση
Σημερα ακουγα στο ραδιοφωνο οτι θα επιλυθει αμεσα το ζητημα.
Δεν θα κανεις δευτερη δοση.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.345
Πόντοι
22.266
Σημερα ακουγα στο ραδιοφωνο οτι θα επιλυθει αμεσα το ζητημα.
Δεν θα κανεις δευτερη δοση.
Πάντως ντροπή για τον ΠΟΥ που παίρνει χρήματα φορολογούμενων πολιτών κ δεν υπάρχει ένα ενιαίο παγκόσμιο πιστοποιητικό όπως πχ yellow fever
Επίσης ντροπή του που δεν παρεμβαίνει στις κατά τόπους κυβερνήσεις με ντιρεκτιβες ότι δεν μπορούν να απαγορεύουν κράτη είσοδο πολιτών κ ενώ έχουν εμβολιαστει με εγκεκριμένα εμβόλια πχ ένας εμβολιασμενος από τη Βραζιλία δεν μπορεί να εισέλθει στη χώρα μας

Αμέσως δημιουργεί αρνητές η στάση κυβερνήσεων κ ΠΟΥ

Δλδ ο εμβολιασμενος με φαιζερ Βραζιλιάνος είμαι υγειονομική βόμβα;;;;;;;;;;

Wolfman 42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2019
Like
2.387
Πόντοι
456
Επιβιώνω έως σήμερα επειδή ακολουθώ το δόγμα

''πίστευε και μη, ερεύνα!''

ενώ τα πρόβατα ακολουθούν το δόγμα

''πίστευε, και μη ερεύνα!''

Κατάλαβες δικηγόρε;

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Και η Φωφη εμβολιαστηκε τύπε, κακώς?
Γιατι ο κουλης εμβολιαστηκε???χαχαχ κουτοχορτο που σας σερβιρουν.
Ον καμερα ηταν φεικ ο εμβολιασμος,ενα ντεμο και τιποτα αλλο οπως και οι λοιποι κομματικοι ηγετες.
Τωρα αν το εκαναν αργοτερα κανεις δεν ξερει.

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Τι προαπαθείς να εξηγησεις τώρα...
Αν ο άλλος ειναι ψεκασμένος...
Προσπαθώ το ξέρω τσάμπα … Έχω και φίλη που δεν καταλαβαίνει μειλαμε την τυφλά της … αλλά είναι κρίμα να χαθούν και άλλες ζωές !! Γιατί οκ δεν τους πειράζει όλους ο κοροναιος αλλά όταν σου κάνει λοίμωξη την 7 μέρα την πάτησες !! Έχω χάσει 5 δικούς έως τώρα αρνητές του εμβολίου ..!!οσο και αν προσπαθούσα δεν τους έπεισα να κάνουν το εμβόλιο

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Ον καμερα ηταν φεικ ο εμβολιασμος,ενα ντεμο και τιποτα αλλο οπως και οι λοιποι κομματικοι ηγετες.
Όλα όσα λένε είναι κουταμάρες όλοι εμβολιάστηκαν !!! Ο γάμο ιός σου κόβει την ανάσα έχω χάσει φίλους !!αναγκαστηκαν να πάνε νοσοκομείο γιΑτι είχαν δύσπνοια παρά τις αντιβίωσης και τα φάρμακα … και μέτραγαν κορεσμό 42…. Κάντε εμβόλιο μην ακούτε αυτούς που τους συνφερη η πανδημία να υπαρχη θησαυρίζουν κάποιοι όσο εσείς δεν δέχεστε το εμβόλιο

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.865
Πόντοι
3.846
χωρις εμβολια παντως ειχαμε μικροτερο λοκ νταουν και περισσοτερη ελευθερια! με εμβολια κλειστηκαμε ηδη μισο χρονο μεσα. αληθεια ποσοι υγειονομικοι κολλησαν στο πρωτο λοκ νταουν που ηταν "απροστατευτοι" οταν ολος ο κοσμος δε φορουσε καν μασκα?
αληθεια σε τι νομιζεις οτι διαφερεις εμβολιασμενε? και μασκα θα φορας! και αποστασεις θα κρατας! και ιδια ωρα απαγορευση κυκλοφορια θα εχεις! θα κανεις εμβολιο και θα ειναι σα να μην εκανες!!! ζεις ηδη 1μιση χρονο στο φοβο και τωρα προσπαθεις να τον κατευθυνεις αλλου, μαζι με το κομπλεξ "ανωτεροτητας" τωρα που εκανες το εμβολιο λες και σου βαλαν μυαλο μεσα!!! ανεβηκατε κοινωνικη ταξη οι εμβολιασμενοι? ολα οκ?
Μπορεί στο μυαλό σου να είναι έτσι.
Στην πράξη είναι αλλιώς.

Ηδη για άτομα που ταξιδεύουν όπως εγώ, έχω γλυτώσει χρόνο και χρήμα γιατί δεν χρειάζομαι PCR test στο πήγαινε και στο γύρνα.

Επίσης σταμάτησα τα rapid test στη δουλειά μου που ήταν υποχρεωτικά και πλέον είμαι και ψυχολογικά καλύτερα που κυκλοφορώ πιο άνετα έξω και δεν με απασχολεί τόσο αν ο άλλος δίπλα μου με κολλήσει.

• Αγάπη
Αντιδράσεις: ISINAS

pezoporos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2009
Κριτικές
8
Like
3.400
Πόντοι
786
αυτή είναι η μαλακία της χρονιάς.
που είναι ο στέκας;

Wolfman 42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2019
Like
2.387
Πόντοι
456
Ο καλύτερος τρόπος αντιμετώπισης όλων των ιών της γρίπης και του κορονοἴού δεν είναι τα εμβόλια (σε προστατεύουν για λίγους μήνες μόνο) αλλά η κατάλληλη διατροφή. Δηλαδή

1) Αποφυγή ζωικών λιπαρών, τηγανητών κ.λ.π

2) Αποφυγή οτιδήποτε περιέχει ζάχαρη.

3) Αποφυγή αλκοολούχων ποτών.

4) Λήψη φρέσκων χυμών και άφθονου νερού.

5) Καθημερινή λήψη με άδειο στομάχι φρέσκου χυμού από λεμονοπορτοκαλάδα (1 λεμόνι +1 πορτοκάλι πρωί και βράδυ).

6) Ανάπαυση και άφθονος ύπνος.

Με τον παραπάνω τρόπο εγώ τον κορονοἴό τον πέρασα στο ''πόδι'' !!!

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Ακόμα περιμένω να ψηφιστεί η μαλάκια που πέταξε η ηλίθια Θεοδωρίδου ότι όσοι νοσησαν θα κάνουν μια δόση :confused:
Φοβάμαι να κάνω τη δεύτερη δόση μη με ρίξει κρεββάτι
3-4 μέρες λιώμα …Μετά όλα καλά

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Ο καλύτερος τρόπος αντιμετώπισης όλων των ιών της γρίπης και του κορονοἴού δεν είναι τα εμβόλια (σε προστατεύουν για λίγους μήνες μόνο) αλλά η κατάλληλη διατροφή. Δηλαδή

1) Αποφυγή ζωικών λιπαρών, τηγανητών κ.λ.π

2) Αποφυγή οτιδήποτε περιέχει ζάχαρη.

3) Αποφυγή αλκοολούχων ποτών.

4) Λήψη φρέσκων χυμών και άφθονου νερού.

5) Καθημερινή λήψη με άδειο στομάχι φρέσκου χυμού από λεμονοπορτοκαλάδα (1 λεμόνι +1 πορτοκάλι πρωί και βράδυ).

6) Ανάπαυση και άφθονος ύπνος.

Με τον παραπάνω τρόπο εγώ τον κορονοἴό τον πέρασα στο ''πόδι'' !!!
Ποιος μπορεί εργαζόμενος σήμερα να κοιματε πολύ ;και να τρώει ότι γράφεις ;; Είναι κωμικό ..φιλικά πάντα

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Μπορεί στο μυαλό σου να είναι έτσι.
Στην πράξη είναι αλλιώς.

Ηδη για άτομα που ταξιδεύουν όπως εγώ, έχω γλυτώσει χρόνο και χρήμα γιατί δεν χρειάζομαι PCR test στο πήγαινε και στο γύρνα.

Επίσης σταμάτησα τα rapid test στη δουλειά μου που ήταν υποχρεωτικά και πλέον είμαι και ψυχολογικά καλύτερα που κυκλοφορώ πιο άνετα έξω και δεν με απασχολεί τόσο αν ο άλλος δίπλα μου με κολλήσει.
Πέρα από αυτά , ο ιός αυτός ακόμα και άτομα που το παίρνανε ελαφρά ..μετά από μήνες εμφανίζονται τα κουσούρια ..έχω περίπτωση φίλου το πέρασε ελαφρά σπίτι πέρασαν 6 μήνες και εμφάνισε συριγμό σαν μια μορφή αστματος έκανε λοιπόν ακτινογραφίες και αξονική και έχει θέμα τι θέμα ; Πνευμονικές αλλοιώσεις σαν να είναι 75 ετών και να κάπνιζε από τα 15 του είπαν οι γιατροί !! πλέον πρέπει να λαμβανη 4 εισπνεόμενων κορτιζόνη θα καθημερινά εφόρου ζωής !! Λοιπόν κάντε το εμβόλιο όλοι !!

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Κι αλέξης στο κόλπο ήταν?
Ή εμβολιάστηκε πραγματικά?
Όλοι εμβολιάστηκαν αληθινά !! Μην ακούω παπαριες συνέχεια όλα έχουν τα όρια τους ο κάθε τυχάρπαστος λέει λέει συνομωσίες επηδη φοβατε να κάνει το εμβόλιο !!!! Και φαντάζετε δράκους !! Είναι τα ίδια άτομα που σε περίπτωση πολέμου θα κρυβόντουσαν σαν γυναικούλες !! Επισης εμείς οι εμβολιασμενοι είμαστε αυτά τα άτομα που σε περίπτωση πολέμου θα πιάναμε τα βουνά και ύψοματα !!!!

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Σε αυτους που μας σερβιρουν κουτοχορτο, συμπεριλαμβανεται και ο Τσιπρας?
Γιατι κι αυτος εμβολιαστηκε ον καμερα.
Περιμενω απαντηση.
Υποστηριζεις καποιον που μας σερβιρει κουτοχορτο?
Αρχιζω να μετανιωνω που σου τα χωνω καμια φορα, ειναι αδικο να τα βαζω με καποιον με μυαλο 10χρονου.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Κι αλέξης στο κόλπο ήταν?
Ή εμβολιάστηκε πραγματικά?
Στο κολπο ήταν και επρεπε να δωσει το μηνυμα οτι πρεπει να εμβολιαστουμε.
Κανονικα δεν επρεπε να το εκανε δημοσια οπως οι αλλοι.
Επρεπε να κανει ενημερωση τυπου το κομμα οτι στηριζουμε τον εμβολιασμο και τελος.
Και σε ανυποπτο χρονο χωρις τη δημοσιότητα να το εκανε

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Ο κορωνοιος ανεδειξε πραγματικους ογκολιθους της μαλακίας.
Ο διαγωνισμος 2021 θα ειναι επικός
Αλεξ μην το λες γιατι παιζει να εισαι φαβορί μαζι με βλαροκ θειτσο και αγγλετερο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom