Νέα

Ποιό εμβόλιο θα κάνουν τα μέλη του BOU;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ampelale
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 229K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιο εμβόλιο εμπιστεύεστε να κάνετε?

• Άστρα Ζ

Ψήφοι: 142 19,3%
  • Φαιζερ

Ψήφοι: 240 32,7%
  • Μοντέρνα

Ψήφοι: 67 9,1%
  • Τζονσον

Ψήφοι: 60 8,2%
  • Σπούτνικ

Ψήφοι: 36 4,9%
  • Φαντα μόνο

Ψήφοι: 74 10,1%
  • Κανένα έχω αντισώματα στα πάντα

Ψήφοι: 116 15,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    735

Thanos03

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Like
473
Πόντοι
26
Οι Ινδοι βαλανε ορους και προυποθεσεις στην Πφαιζερ για να παρουν το εμβολιο?

Μαλλον επιδιωκουν μειωση πληθυσμου, δεν εξηγειται αλλιως τετοια μαλακία

Η εταιρία τι φοβήθηκε ; Μήπως εξωτερική μελέτη βγάλει ότι είναι αποτελεσματικό σε μικρότερο ποσοστό από ότι διαφημίζουν ;

Εσυ αν είχες αγορά εκατομυρίων δόσεων θα έριχνες άκυρο για ασήμαντο λόγο ;

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Η εταιρία τι φοβήθηκε ; Μήπως εξωτερική μελέτη βγάλει ότι είναι αποτελεσματικό σε μικρότερο ποσοστό από ότι διαφημίζουν ;

Εσυ αν είχες αγορά εκατομυρίων δόσεων θα έριχνες άκυρο για ασήμαντο λόγο ;
Oταν εχω ζήτηση εκατονταδων εκατομμυριων και δεν προλαβαινω καν να τους καλυψω ολους, δεν θα κατσω να παρακαλαω βλαμμενους που θελουν να μου βαλουν ορους.

Thanos03

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Like
473
Πόντοι
26
Oταν εχω ζήτηση εκατονταδων εκατομμυριων και δεν προλαβαινω καν να τους καλυψω ολους, δεν θα κατσω να παρακαλαω βλαμμενους που θελουν να μου βαλουν ορους.

Το ότι του ρίξανε άκυρο ακόμη και οι Ινδοί και αντί να προβληματιστούμε, τους κοροϊδεύουμε επειδή το κάνουμε εμείς …. Με ξεπερνάει !!!

Α ρε Αλεξ…. Μου θύμησες έναν διευθυντή Ελληνικής εταιρίας.

Μιλούσε για έναν συνάδελφο που είχε φύγει από την εταιρία και είχε πάει σε μια πολύ μεγαλύτερη στα Εμιράτα.

Έλεγε λοιπόν ο διευθυντής :
Καλά εκεί στα Εμιράτα είναι ασχετοι. Ο Τάδε, εδώ πήρε με το ζόρι προαγωγή και εκεί κάνανε ειδικό συμβούλιο μετά την συνέντευξη, για να του δώσουν θέση που δεν μπορούσε να πάρει κανονικά λόγω του οτι ήταν πολύ νέος ηλικίακα…. Και τον βγάλανε και εκπαιδευτή έμαθα οι άσχετοι….(έλεγε ο διευθυντής που έπαιρνε μισθό όσο ο άλλος σαν υπάλληλος στην εταιρία του εξωτερικού)…..

Αυτοί είμαστε Αλεξ μου !!!

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Πραγματικα καποια ποσταρισματα προκαλουν απογοητευση.

Στο 80% του πλανητη, οι ανθρωποι παρακαλανε να εχουν ενα εμβολιο, και δεν μπορουν να το βρουν.
Κι εμεις που ανηκουμε στην μειοψηφικη ομαδα κρατων, που εχουν το προνομιο να εμβολιαζονται με μεγαλους ρυθμους και νωρίς, εχουμε βρει ενα σωρο λογους να γκρινιαζουμε.
Τα εμβολια εχουν παρενεργειες, θα μας μεταλλαξουν, θα μας κανουν στειρους, αποτελουν μερος παγκοσμιας συνωμοσιας και συμφεροντων.
Αρνητές αγωνιζονται για το δικαιωμα τους να μην κανουν εμβολιο.
Και ειρωνευονται ως "προβατα" οσους εμβολιαζονται.
Και καταγγελλουν την Χουντα του Κουλη που τους "υποχρεωνει".
Και καταγγελλουν τα σελφ-τεστς ως ιατρικες πραξεις παρανομες.
Και αναγορευουν εαυτους ως θεματοφυλακες του Συνταγματος.
Και εκνευριζονται για το ακαταδιωκτο των γιατρων, γιατι ηθελαν να τους κανουν μηνυση.
Την ιδια ωρα που σε αλλες χωρες οι ανθρωποι ψοφανε σαν τις μυγες και ικετευουν για ενα εμβολιο.

Αλλά κατα τα αλλα, εγω ειμαι αλαζονας, επειδη κραζω τον καθε ψεκασμενο που καταθετει την σαπια αποψη του.
Ρε δεν ντρεπομαστε λιγακι λεω γω.
Ρε πειτε ενα ευχαριστω και ενα δοξα τω θεω που ζειτε σε μια χωρα που ανηκει στις ελαχιστες ανα τον πλανητη που σας δινει την ευκαιρια να εμβολιασθειτε.
Αν δεν μπορειτε, τουλαχιστον σιωπειστε.
Καλά, πες τους να πα να γαμηθούν!

Thanos03

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Like
473
Πόντοι
26

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Το ότι του ρίξανε άκυρο ακόμη και οι Ινδοί και αντί να προβληματιστούμε, τους κοροϊδεύουμε επειδή το κάνουμε εμείς …. Με ξεπερνάει !!!

Α ρε Αλεξ…. Μου θύμησες έναν διευθυντή Ελληνικής εταιρίας.

Μιλούσε για έναν συνάδελφο που είχε φύγει από την εταιρία και είχε πάει σε μια πολύ μεγαλύτερη στα Εμιράτα.

Έλεγε λοιπόν ο διευθυντής :
Καλά εκεί στα Εμιράτα είναι ασχετοι. Ο Τάδε, εδώ πήρε με το ζόρι προαγωγή και εκεί κάνανε ειδικό συμβούλιο μετά την συνέντευξη, για να του δώσουν θέση που δεν μπορούσε να πάρει κανονικά λόγω του οτι ήταν πολύ νέος ηλικίακα…. Και τον βγάλανε και εκπαιδευτή έμαθα οι άσχετοι….(έλεγε ο διευθυντής που έπαιρνε μισθό όσο ο άλλος σαν υπάλληλος στην εταιρία του εξωτερικού)…..

Αυτοί είμαστε Αλεξ μου !!!
Oι Ινδοι εριξαν ακυρο και ψοφανε σαν τις μυγες.
Οι Εβραιοι δεν εριξαν ακυρο και ζουν σχεδον κανονικα πια.
Ναι, εχεις δικιο, πρεπει να προβληματισθεις.

Tremere

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2020
Like
279
Πόντοι
21
Πραγματικα καποια ποσταρισματα προκαλουν απογοητευση.

Στο 80% του πλανητη, οι ανθρωποι παρακαλανε να εχουν ενα εμβολιο, και δεν μπορουν να το βρουν.
Κι εμεις που ανηκουμε στην μειοψηφικη ομαδα κρατων, που εχουν το προνομιο να εμβολιαζονται με μεγαλους ρυθμους και νωρίς, εχουμε βρει ενα σωρο λογους να γκρινιαζουμε.
Τα εμβολια εχουν παρενεργειες, θα μας μεταλλαξουν, θα μας κανουν στειρους, αποτελουν μερος παγκοσμιας συνωμοσιας και συμφεροντων.
Αρνητές αγωνιζονται για το δικαιωμα τους να μην κανουν εμβολιο.
Και ειρωνευονται ως "προβατα" οσους εμβολιαζονται.
Και καταγγελλουν την Χουντα του Κουλη που τους "υποχρεωνει".
Και καταγγελλουν τα σελφ-τεστς ως ιατρικες πραξεις παρανομες.
Και αναγορευουν εαυτους ως θεματοφυλακες του Συνταγματος.
Και εκνευριζονται για το ακαταδιωκτο των γιατρων, γιατι ηθελαν να τους κανουν μηνυση.
Την ιδια ωρα που σε αλλες χωρες οι ανθρωποι ψοφανε σαν τις μυγες και ικετευουν για ενα εμβολιο.

Αλλά κατα τα αλλα, εγω ειμαι αλαζονας, επειδη κραζω τον καθε ψεκασμενο που καταθετει την σαπια αποψη του.
Ρε δεν ντρεπομαστε λιγακι λεω γω.
Ρε πειτε ενα ευχαριστω και ενα δοξα τω θεω που ζειτε σε μια χωρα που ανηκει στις ελαχιστες ανα τον πλανητη που σας δινει την ευκαιρια να εμβολιασθειτε.
Αν δεν μπορειτε, τουλαχιστον σιωπειστε.
Σφάλλετε σε δύο σημεία, αγαπητέ.

Δικαίωμα να μην τελεστεί η οποιαδήποτε ιατρική πράξη χωρίς ρητή συγκατάθεση του ατόμου, όταν δεν στερείται διαύγειας του νου, υπάρχει ήδη κατοχυρωμένο κανείς δεν παλεύει γι' αυτό.

Το "ακαταδίωκτο" τί ρόλο βαράει; Ποιός θ' αναλάβει την ευθύνη; "Καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται". Έλεος τύπε, μπροστά στα μάτια μας γίνονται όλα, δεν κρύβουν τίποτα...

Έπειτα, εάν δεν έχουν περάσει τουλάχιστον πέντε έτη συνεχών κλινικών δοκιμών, ένα εμβόλιο δεν είναι ασφαλές προς γενική χρήση. Αυτό το διδάσκουν σε σχολές, δεν είναι παραλήρημα "ψεκασμένων". Κι ας μην ξεχνάμε ότι οι ίδιοι οι ειδικοί παραδέχονται ότι: Μετά το εμβόλιο που δεν πιάνει τις τελευταίες μεταλλάξεις κιόλας, μπορείς και να κολλήσεις και να μεταδόσεις τον ιό, ενώ είσαι υποχρεωμένος να τηρείς όλα τα μέτρα κανονικότατα... Ποιά "ελευθερία" και "κερδίζεις τη ζωή σου πίσω" λοιπόν, που είναι σα να κάνεις μια τρύπα στο νερό; Εδώ ο ίδιος ο Τσιόδρας τυλίχτηκε με δυο μάσκες αντί για μία ύστερα, από εκεί που χωρίς να φοράει καμμία κάποτε, επισκέπτονταν πληθυσμούς με επιβεβαιωμένα κρούσματα (καταυλισμός ρομά). Κι ο πιο καλόπιστος αγαθοβιόλης αρχίζει να ψιλλιάζεται ότι η ιστορία μπάζει. Το άστρα και το τζόνσον που αλλού απαγορεύτηκαν, εδώ ο ρακοσυλλέκτης μιζαδόρος τα μαζεύει από αλλού και τα ξεστοκάρει, σε ξένους κώλους μάλιστα! Επειδή είναι μέτοχος η Φράου! Αλλά όχι, νοιάζονται για την υγεία μας!

Εσένα φίλε, κανένας δεν σου στέρησε το δικαίωμα να πας να εμβολιαστείς και κανένας δεν σε ειρωνεύτηκε. Ως ισότιμος πολίτης μιας ευνομούμενης πολιτείας με νόμους και Σύνταγμα λοιπόν, οφείλεις να σέβεσαι αμφίδρομα εκείνους, που θα ασκήσουν το νομικά κατοχυρωμένο δικαίωμά τους, στην άρνηση της τέλεσης ιατρικής πράξης επάνω στο σώμα τους. Κι αν θέλεις να ονομάζεσαι δημοκράτης, ψάξε λίγο γιατί και πώς προέκυψε αυτό. Δώστε μας ένα αντικειμενικό επιχείρημα να εμβολιαστεί κανείς, βλέποντας ολόκληρη την εικόνα όμως αλλά αν δεν μπορείτε, τουλάχιστον σιωπήστε.

Thanos03

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Like
473
Πόντοι
26
Oι Ινδοι εριξαν ακυρο και ψοφανε σαν τις μυγες.

Οι Ινδοί ψοφάνε σαν τις μύγες από μετάλλαξη που συμπτωματικά εμφανίστηκε μετά την αρχή των εμβολιασμών.

Τους επιστήμονες τους πιστεύεις όταν σου λένε να κάνεις το εμβόλιο, όταν λένε ότι μπορεί να προκαλέσουν μεταλλάξεις κοιτάς από την άλλη.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Σφάλλετε σε δύο σημεία, αγαπητέ.

Δικαίωμα να μην τελεστεί η οποιαδήποτε ιατρική πράξη χωρίς ρητή συγκατάθεση του ατόμου, όταν δεν στερείται διαύγειας του νου, υπάρχει ήδη κατοχυρωμένο κανείς δεν παλεύει γι' αυτό.

Το "ακαταδίωκτο" τί ρόλο βαράει; Ποιός θ' αναλάβει την ευθύνη; "Καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται". Έλεος τύπε, μπροστά στα μάτια μας γίνονται όλα, δεν κρύβουν τίποτα...

Έπειτα, εάν δεν έχουν περάσει τουλάχιστον πέντε έτη συνεχών κλινικών δοκιμών, ένα εμβόλιο δεν είναι ασφαλές προς γενική χρήση. Αυτό το διδάσκουν σε σχολές, δεν είναι παραλήρημα "ψεκασμένων". Κι ας μην ξεχνάμε ότι οι ίδιοι οι ειδικοί παραδέχονται ότι: Μετά το εμβόλιο που δεν πιάνει τις τελευταίες μεταλλάξεις κιόλας, μπορείς και να κολλήσεις και να μεταδόσεις τον ιό, ενώ είσαι υποχρεωμένος να τηρείς όλα τα μέτρα κανονικότατα... Ποιά "ελευθερία" και "κερδίζεις τη ζωή σου πίσω" λοιπόν, που είναι σα να κάνεις μια τρύπα στο νερό; Εδώ ο ίδιος ο Τσιόδρας τυλίχτηκε με δυο μάσκες αντί για μία ύστερα, από εκεί που χωρίς να φοράει καμμία κάποτε, επισκέπτονταν πληθυσμούς με επιβεβαιωμένα κρούσματα (καταυλισμός ρομά). Κι ο πιο καλόπιστος αγαθοβιόλης αρχίζει να ψιλλιάζεται ότι η ιστορία μπάζει. Το άστρα και το τζόνσον που αλλού απαγορεύτηκαν, εδώ ο ρακοσυλλέκτης μιζαδόρος τα μαζεύει από αλλού και τα ξεστοκάρει, σε ξένους κώλους μάλιστα! Επειδή είναι μέτοχος η Φράου! Αλλά όχι, νοιάζονται για την υγεία μας!

Εσένα φίλε, κανένας δεν σου στέρησε το δικαίωμα να πας να εμβολιαστείς και κανένας δεν σε ειρωνεύτηκε. Ως ισότιμος πολίτης μιας ευνομούμενης πολιτείας με νόμους και Σύνταγμα λοιπόν, οφείλεις να σέβεσαι αμφίδρομα εκείνους, που θα ασκήσουν το νομικά κατοχυρωμένο δικαίωμά τους, στην άρνηση της τέλεσης ιατρικής πράξης επάνω στο σώμα τους. Κι αν θέλεις να ονομάζεσαι δημοκράτης, ψάξε λίγο γιατί και πώς προέκυψε αυτό. Δώστε μας ένα αντικειμενικό επιχείρημα να εμβολιαστεί κανείς, βλέποντας ολόκληρη την εικόνα όμως αλλά αν δεν μπορείτε, τουλάχιστον σιωπήστε.
Τι λεγαμε πριν για απογοητευτικά ποσταρισματα?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Οι Ινδοί ψοφάνε σαν τις μύγες από μετάλλαξη που συμπτωματικά εμφανίστηκε μετά την αρχή των εμβολιασμών.

Τους επιστήμονες τους πιστεύεις όταν σου λένε να κάνεις το εμβόλιο, όταν λένε ότι μπορεί να προκαλέσουν μεταλλάξεις κοιτάς από την άλλη.
Στο Ισραηλ γιατι δεν εμφανιστηκε που τους εμβολιασανε ολους?

Tremere

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2020
Like
279
Πόντοι
21
Τι λεγαμε πριν για απογοητευτικά ποσταρισματα?
Επιχειρήματα. Γιατί να πάρω ένα ρίσκο που μόνο ζημία έχει την πιθανότητα να μου προκαλέσει, με όφελος αντικειμενικό μηδέν; Θ' ανοίξουν τα γυμναστήρια ένα μήνα νωρίτερα για τους εμβολιασμένους; Θα περιμένουμε.

Thanos03

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Like
473
Πόντοι
26
Στο Ισραηλ γιατι δεν εμφανιστηκε που τους εμβολιασανε ολους?

Και στην Ινδία και στην Αγγλία, μεταλλάξεις εμφανίστηκαν με την έναρξη των μαζικών εμβολιασμών.

Τώρα ο Νίκος θα σου έλεγε : γιατί δεν παίρνεις τις χώρες με μεγάλο πληθυσμό και παίρνεις τη μικρή χώρα που είναι η εξαίρεση ;

Leclerc

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2020
Like
9.442
Πόντοι
2.356
Επιχειρήματα. Γιατί να πάρω ένα ρίσκο που μόνο ζημία έχει την πιθανότητα να μου προκαλέσει, με όφελος αντικειμενικό μηδέν; Θ' ανοίξουν τα γυμναστήρια ένα μήνα νωρίτερα για τους εμβολιασμένους; Θα περιμένουμε.

Στους κύκλους των ηλιθίων, το εμβόλιο θεωρείται ντροπή. Κι έτσι ακόμα και ήδη εμβολιασμένοι ή άτομα που περιμένουν με ανυπομονησία τον εμβολιασμό τους, παριστάνουν τους "υπεράνω", για να μην "κακοχαρακτηριστούν" απο τον υπόλοιπο βόθρο ανθυποπιθήκων που τους περιτριγυρίζει…

Thanos03

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Like
473
Πόντοι
26

Φίλε μην περιμένεις επιχειρήματα, όταν δεν έχουν να απαντήσουν με τη λογική και την στατιστική, αρχίζουν τους χαρακτηρισμούς - πολιτικά αναλφάβητοι, απογοητευτικά ποστάρισματα κλπ.

Ακόμη να καταλάβεις ότι όταν αρχίσουν οι χαρακτηρισμοί τα επιχειρήματα έχουνε στερέψει ;

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Φίλε μην περιμένεις επιχειρήματα, όταν δεν έχουν να απαντήσουν με τη λογική και την στατιστική, αρχίζουν τους χαρακτηρισμούς - πολιτικά αναλφάβητοι, απογοητευτικά ποστάρισματα κλπ.

Ακόμη να καταλάβεις ότι όταν αρχίσουν οι χαρακτηρισμοί τα επιχειρήματα έχουνε στερέψει ;
Δεν μπορεις να απαντας με επιχειρηματα στην αφελεια, την ημιμαθεια και την διαστρεβλωση, σορυ.
Εδω σημερα ακουσα οτι
α) Ο Κατσανεβας πεθανε επειδη κολλησε ενω ειχε κανει το εμβολιο, ενω αν δεν το ειχε κανει δεν θα πεθαινε και
β) Οι μεταλλαξεις οφειλονται στους εμβολιασμους.
Ναι, δεν εχω επιχειρημα απεναντι σε ολα αυτα.
Νικησες.

Thanos03

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Like
473
Πόντοι
26
Δεν μπορεις να απαντας με επιχειρηματα στην αφελεια, την ημιμαθεια και την διαστρεβλωση, σορυ.
Εδω σημερα ακουσα οτι
α) Ο Κατσανεβας πεθανε επειδη κολλησε ενω ειχε κανει το εμβολιο, ενω αν δεν το ειχε κανει δεν θα πεθαινε και
β) Οι μεταλλαξεις οφειλονται στους εμβολιασμους.
Ναι, δεν εχω επιχειρημα απεναντι σε ολα αυτα.
Νικησες.

Για το 45% των Γερμανών ξέχασες να απαντήσεις.

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Για το 45% των Γερμανών ξέχασες να απαντήσεις.
Ωραία, θες να δούμε πόσοι θα έχουν εμβολιαστει παγκοσμίως μέχρι το 2022? Για να δούμε τα ποσοστα αφού γουστάρεις και στατιστικές!

Thanos03

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Like
473
Πόντοι
26

Thanos03

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Like
473
Πόντοι
26
Ωραία, θες να δούμε πόσοι θα έχουν εμβολιαστει παγκοσμίως μέχρι το 2022? Για να δούμε τα ποσοστα αφού γουστάρεις και στατιστικές!

Με άτομα που βρίζουν δεν έχω να συζητήσω τίποτα.

Ένας ελάχιστος σεβασμός ακόμη και όταν διαφωνείς με την άποψη του άλλου εννοείται.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006

Thanos03

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Like
473
Πόντοι
26
Παμε παλι.
Στο ισραηλ γιατι δεν εμφανιστηκε ισραηλινη μεταλλαξη?

Καλά ρε Αλεξ, επειδή μας τα κρύβουν τα ΜΜΕ λες να μην ύπάρχουν ;

30 Μαρτίου του 21 το άρθρο

Scientists have discovered an Israeli coronavirus variant, and believe there are hundreds of cases of the mutation in the north, south and center of the country — but they don’t believe it poses a challenge to vaccine effectiveness.

Για να σε βοηθήσω mutation σημαίνει μετάλλαξη !

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom