Ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 127
- Like
- 22.585
- Πόντοι
- 29.667
Διάβασε παραπισω τι έχω γράψει και θα δεις!!!Κανένα! Σοβαρά ρώτησα όπως προείπα. Τι είπαν δηλαδή στο εμβολιαστική κέντρο;
Διάβασε παραπισω τι έχω γράψει και θα δεις!!!Κανένα! Σοβαρά ρώτησα όπως προείπα. Τι είπαν δηλαδή στο εμβολιαστική κέντρο;
οχι μυστη εμενα μου ειπαν οτι το rasta στην 2η στα σκαει ασχημα
δεν ασχολείται κανείς να σκανάρει ακόμα, όλοι το όνομα κοιτάνε.Με qr code όμως που όταν χτυπανε με το μηχανάκι τοκωδικο να εμφανίζεται το όνομα μου.
Θέλουν κ ταυτότητα κ qr code plf kai certificate
Έχουν bar scanner oποτε μόλις σκαμαρουν το qr code εμφανίζεται το ονοματεπώνυμο σουνα σου στείλω το πιστοποιητικό μου να το φωτοσοπάρεις με το όνομά σου
Στη είσοδο κ plf scannaroun k certificateδεν ασχολείται κανείς να σκανάρει ακόμα, όλοι το όνομα κοιτάνε.
Οσους γνωστους εχω που εκαναν ΑΖ, ειχαν ολοι πυρετο, κοπωση και ναυτίεςτι ποσοστο εχει κανει αστρα στην ελλαδα?
τι συμπτωματα εχει στην ελλαδα?
ρε μηπως τσαμπα μας φοβιζουν και σας σπρωχνουν στην ουσια στο φαιζερ?
φίλε μας έχεις ταράξει 20 μηνύματα ήδη, το εξαντλήσαμε το θέμα σου.τι ποσοστο εχει κανει αστρα στην ελλαδα?
μυστη εγω βαραω οτι να νε δεν με νοιαζει πλεον αρκει μετα να γαμησωτι ποσοστο εχει κανει αστρα στην ελλαδα?
ανατριχιασα.φίλε μας έχεις ταράξει 20 μηνύματα ήδη, το εξαντλήσαμε το θέμα σου.
Τι έχεις κάνει το σημαντικό στη ζωή σου και φοβάσαι μη τη χάσεις τέλος πάντων?
Φίλε και εγώ έτσι είμαι.?Στα 20 μου σηκωνα μπαρα αρασε εως 20 κιλων με το ζορι 25 μιας και ημουν 68 κιλα.
Τωρα ειμαι 80 κιλα 32 ετων και σηκωνω αρασε μπαρα 80 κιλων.
Σε ογκο ειμαι διπλάσιος απο οτι ημουν στα 20 και ολος ο ογκος ειναι μυικος
ανατριχιασα.
αν είναι για το σκυλί θα το πάρει ο αθηναίοςανατριχιασα.
ξερουν αλλα δεν λενε , ΔΕΝ ΛΕΝΕΟταν θα παω για την 2η θα ρωτησω τον γιατρο εκει αν ξερει για την θαυματουργη φαντα, καλο ειναι να εχουμε και επιστημονικη αποψη του θεματος
ειμαστε ποιο ανωμαλοι απο αυτους πως να το κανουμε, ε με προυπυρεσια φαντα , καφε ερωτιαρη κλπ τι να μας πουν τα νεουδια...στο νήμα του covid τσακώνονται για τα κακά εμβόλια και εδώ τσακώνεστε ποιός θα το πρωτοκάνει
να σου πω δεν ειναι ολοι οι γιατροι ετσι , μια δοση ειχα παει σε καρδιολογο για καποια θεματακια και οταν του εκανα αναλυση για διαφορες ''καφριλες'' που εκανα μικρος γουσταρε τη φαση κιολαςξερουν αλλα δεν λενε , ΔΕΝ ΛΕΝΕ
θα μπει να διαβάσει εδώ ο Νένας και θα ανεβάσει πίεση. Θα κλάσει έξω το τελευταίο κούτσουροειμαστε ποιο ανωμαλοι απο αυτους πως να το κανουμε, ε με προυπυρεσια φαντα , καφε ερωτιαρη κλπ τι να μας πουν τα νεουδια...
οχι θα παει χαμενο και το σημερινο κοκορετσιθα μπει να διαβάσει εδώ ο Νένας και θα ανεβάσει πίεση. Θα κλάσει έξω το τελευταίο κούτσουρο