Εδώ θα είμαστε να τα δούμε.
Οι περισσότεροι το κάναμε οπότε αν είναι θα φανεί.
Αμ δεν θα ειμαστε ολοι εδω...
Εδώ θα είμαστε να τα δούμε.
Οι περισσότεροι το κάναμε οπότε αν είναι θα φανεί.
Δυστυχώς οι γαμημενοι σπασαρχιδες θα είναι.. δεν τους πιάνει τίποτα..Αμ δεν θα ειμαστε ολοι εδω...
έγραψα....Μα αυτό δεν συνειδητοποιεί.. δεν παίζει ρόλο ο χρόνος.. είναι ήδη πολύ μεγάλο το 24%
Δεν έχει σημασία αν πάει 30% σε 15 μέρες ή σε ένα μήνα ή αν δεν περάσει ποτέ το 40% ή το 50%
Έχει πάρει ήδη το δρόμο της αποτυχίας
Συγχαρητήρια! Πολύ ωραία ανάλυση.έγραψα....
12/2/2022 σήμερα στις 00:35
ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΚΟΛΟΣ έγραψε:
όχι όποτε θέλω, επειδή θα αρχίσεις να λες πως δεν έφτασε ο καιρός κλπ. Τουλάχιστον ο Μουνοβαγώνης έδωσε ακριβή ημερομηνία, από Σεπτέμβρη, και του το υπενθυμίζω. Γράψε λοιπόν, πότε θεωρείς ότι οι εμβολιασμένοι διασωληνωμένοι θα ξεπεράσουν τους ανεμβολίαστους, και τα λέμε τότε, την ακριβή ημερομηνία
Απάντησες το παραπάνω. Θα κάνω λοιπόν ανάλυση
Πληθυσμός Ελλάδας: 10.720.000 (2020)
7.869.854 εμβολιασμοί με τουλάχιστον 1 δόση έχουν πραγματοποιηθεί +382 την 06/03/2022 (73,412%)
πηγή https://emvolio.gov.gr/vaccinationtracker
Ο αριθμός των ασθενών που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι είναι 376 (65.2% άνδρες). Η διάμεση ηλικία τους είναι 68 έτη. To 88.8% έχει
υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω. Μεταξύ των ασθενών που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι, 262 (69.68%) είναι ανεμβολίαστοι
ή μερικώς εμβολιασμένοι και 114 (30.32%) είναι πλήρως εμβολιασμένοι.
Με λίγα λόγια, το 26,588% ανεμβολίαστο τμήμα του πληθυσμού, καταλαμβάνει το 69,68% των κλινών στις ΜΕΘ.
ΠΡΟΣΟΧΗ. Στο ανεμβολίαστο τμήμα του πληθυσμού υπάρχουν άτομα τα οποία έχουν ελάχιστες πιιθανότητες να κολλήσουν. Εννοώ απομονωμένα χωριά, υπερήλικες γονείς οι οποίοι δεν βγαίνουν καθόλου από το σπίτι, και όλες οι εργασίες τους γίνονται από τα παιδιά τους, έχω φίλο του οποίοι η μητέρα ζει όπως περιέγραψα σε ένα χωριό της Κρήτης. Αν τα εν λόγω άτομα κυκλοφορούσαν, θα βλέπαμε την πραγματική αναλογία
μειώθηκαν, επειδή μικραίνει συνεχώς το κομμάτι τους από τη συνολική πίτα. Και κάποια στιγμή, που οι εμβολιασμένοι θα είναι 85 - 90%, σχεδόν όλοι οι διασωληνωμένοι θα είναι εμβολιασμένοιΣυγχαρητήρια! Πολύ ωραία ανάλυση.
Για το θαύμα έχεις να πεις κάτι;
Σε λιγότερο από 2 μήνες οι ανεμβολιαστοι διαδωληνωμενοι μειώθηκαν κατά 55%. Την ώρα που οι εμβολιασμένοι διαδωληνωμενοι είναι πρακτικά σταθεροί (-6% συγκεκριμένα)
Κ προφανώς δεν έγινε επειδή είχαμε αύξηση των εμβολίων.. ελάχιστοι εμβολιάζονται πλέον.. η συνεισφορά των εμβολιασμών στο θαύμα είναι αμελητέα..
Λοιπόν, να βαρεσουμε καμπάνες; Σε ποιόν Άγιο οφείλεται το θαύμα;
μειώθηκαν, επειδή μικραίνει συνεχώς το κομμάτι τους από τη συνολική πίτα. Και κάποια στιγμή, που οι εμβολιασμένοι θα είναι 85 - 90%, σχεδόν όλοι οι διασωληνωμένοι θα είναι εμβολιασμένοι
Φίλε μου μας ξέχασες.. τι έγινε έχασες τη μιλιά σου με τα θαύματα; Ελπίζω να μην έπαθες κοβιντ3 Ιουλίου 2021 σήμερα στις 00:49
alex71 έγραψε:
Κανενα λοκνταουν δεν θα γινει.
Απλως οι βλαμμενοι που δεν θελετε να εμβολιασθειτε, θα υποστειτε τους περιορισμους.
Και οι υπολοιποι θα προχωραμε τη ζωη μας.
Πολυ σας παει να μας κρατατε και πισω.
ο Sad_man απάντησε
Καλά,εδώ θα τα λέμε (αν ζείτε)
Απάντησα σελ 136
Αν συνεχίσουμε να γράφουμε, θα παραδεχτείς πως όσα γράφεις σήμερα ήταν ανοησίες, Και ότι πλανήθηκες από τους ψεκασμένους;
Είμαι επίμονος άνθρωπος. Έχουμε αναφορές για ΜΑΖΙΚΟΥΣ θάνατους από εμβόλια (20.233.125 εμβολιασμοί έχουν πραγματοποιηθεί, +3.642 την 06/03/2022 ); ΟΧΙ, είναι αλήθεια πως υπάρχουν κάποιες παρενέργειες με άσχημη κατάληξη
Έχουμε αναφορές για τους θάνατους από τον Ιό; ΝΑΙ, 26.194, μέχρι σήμερα
γιατί ξύνεσαι στη γκλίτσα του Τσοπάνη; είπα λόγω του Πολέμου να μην σας υπενθυμίσω τι προφητείες σας που πήγαν κουβά. Ας μην σου χαλάσω το χατήρι όμως.Φίλε μου μας ξέχασες.. τι έγινε έχασες τη μιλιά σου με τα θαύματα; Ελπίζω να μην έπαθες κοβιντ
Ωραία λες το ποίημα σου.. η Βουλγαρία γιατί έχει τους μισούς θανάτους ανά εκατομμύριο από την Ελλάδα; Εμβολιαστηκε μαζικά κ πήρε τη ζωή της πίσω;Πληθυσμός Ελλάδας: 10.720.000 (2020)
7.904.656 εμβολιασμοί με τουλάχιστον 1 δόση έχουν πραγματοποιηθεί +22 την 10/04/2022 (73,737%)
πηγή https://emvolio.gov.gr/vaccinationtracker
Ο αριθμός των ασθενών που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι είναι 357 (65,5% άνδρες). Η διάμεση ηλικία τους είναι 70 έτη. To 92.2% έχει
υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω. Μεταξύ των ασθενών που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι, 202 (56.58%) είναι ανεμβολίαστοι
ή μερικώς εμβολιασμένοι και 155 (43.42%) είναι πλήρως εμβολιασμένοι
Με λίγα λόγια, το 26,263% ανεμβολίαστο τμήμα του πληθυσμού, καταλαμβάνει το 56,58% των κλινών στις ΜΕΘ.
ΠΡΟΣΟΧΗ. Στο ανεμβολίαστο τμήμα του πληθυσμού υπάρχουν άτομα τα οποία έχουν ελάχιστες πιιθανότητες να κολλήσουν. Εννοώ απομονωμένα χωριά, υπερήλικες γονείς οι οποίοι δεν βγαίνουν καθόλου από το σπίτι, και όλες οι εργασίες τους γίνονται από τα παιδιά τους, έχω φίλο του οποίοι η μητέρα ζει όπως περιέγραψα σε ένα χωριό της Κρήτης. Αν τα εν λόγω άτομα κυκλοφορούσαν, θα βλέπαμε την πραγματική αναλογία
Ας ελέγξω τον ισχυρισμό σου.Ωραία λες το ποίημα σου.. η Βουλγαρία γιατί έχει τους μισούς θανάτους ανά εκατομμύριο από την Ελλάδα; Εμβολιαστηκε μαζικά κ πήρε τη ζωή της πίσω;
Αυτό νομίζω δεν είναι ακριβώς μετρήσιμο , γιατί μπορεί να υπάρχουν και άτομα στο εμβολιασμένο τμήμα που δεν κυκλοφοράνε και πολύ.ΠΡΟΣΟΧΗ. Στο ανεμβολίαστο τμήμα του πληθυσμού υπάρχουν άτομα τα οποία έχουν ελάχιστες πιιθανότητες να κολλήσουν. Εννοώ απομονωμένα χωριά, υπερήλικες γονείς οι οποίοι δεν βγαίνουν καθόλου από το σπίτι, και όλες οι εργασίες τους γίνονται από τα παιδιά τους, έχω φίλο του οποίοι η μητέρα ζει όπως περιέγραψα σε ένα χωριό της Κρήτης. Αν τα εν λόγω άτομα κυκλοφορούσαν, θα βλέπαμε την πραγματική αναλογία
Ναι δεν είναι ακριβώς μετρήσιμο, και δεν ξεκαθάρισα για ποιο λόγο το ανέφερα. Αναφέρθηκα ΕΙΔΙΚΑ στους ανεμβολίαστους μεγάλης ηλικίας, οι οποίοι αποτελούν και την πιο ευάλωτη ομάδα κι έχουν τη μερίδα του Λέοντος στους θανάτους. Αυτού του τύπου οι ανεμβολίαστοι είναι που προσέχουν πάρα πολύ και μένουν σε κατ΄οίκον περιορισμό, έχω 2 - 3 παραδείγματα από γονείς φίλων μου, που έχουν περάσει το 80 χρόνια, εδώ και καιρό. Αν κυκλοφορούσαν, θα βλέπαμε τα αποτελέσματαΑυτό νομίζω δεν είναι ακριβώς μετρήσιμο , γιατί μπορεί να υπάρχουν και άτομα στο εμβολιασμένο τμήμα που δεν κυκλοφοράνε και πολύ.
Η δεν μπορείς να μετρήσεις παράδειγμα αν προσέχουν περισσότερο οι εμβολιασμένοι η οι ανεμβολίαστοι , δηλαδή αν πάρουμε για παράδειγμα κάποιους που ακόμα και τώρα φοράνε την μάσκα έξω και άρα προσέχουν περισσότερο , εγω θα έλεγα οτι μάλλον πρόκειται για εμβολιασμένους στην πλειοψηφία.
Θεωρητικά βέβαια οι εμβολιασμένοι είναι και πιό εκτεθειμένοι γιατί μόνο αυτοί πάνε σε club κτλ , αλλά και οι ανεμβολίαστοι μπορεί να μαζεύονται σε σπίτια κτλ.
Φίλε η Βουλγαρία εδώ κ εβδομάδες έχει 19 θάνατους ανά εκατομμύριο τη βδομάδα.. εμείς με τους πολύ περισσότερους εμβολιασμένους έχουμε 42-43 νεκρούς ανά εκατομμύριο πληθυσμού τη βδομάδα..Ας ελέγξω τον ισχυρισμό σου.
πληθυσμός βουλγαρίας 6,927 εκατομμύρια (2020), πηγή πληκτρολόγησε πληθυσμός βουλγαρίας (Google)
θάνατοι 36.700, πηγή πληκτρολόγησε θανατοι στη Βουλγαρία απο κοβιντ (Google), δηλ. 5.298,1 ανα εκατομμύριο
Πληθυσμός Ελλάδας: 10.720.000 (2020), πηγή πληκτρολόγησε πληθυσμοσ ελλαδασ
θάνατοι 28.130, πηγή πληκτρολόγησε θανατοι στην ελλαδα απο κοβιντ (Google), δηλ. 2.624,06 ανα εκατομμύριο
Κάποιος δεν πρόσεχε όταν μάθαινε την απλή μέθοδο στο Σχολείο. Η Βουλγαρία έχει τους διπλάσιους θανάτους / εκατομμύριο από την Ελλάδα. Έχει μόνο 8 θανάτους την τελευταία μέρα. Αν κι εμείς είχαμε φτάσει τους 56.000 νεκρούς, θα είχε εξολοθρευθεί το μεγαλύτερο κομμάτι του ευαίσθητου πληθυσμού, και θα είχαμε λιγότερους νεκρούς πια, καθημερινά.
Αυτά για τους Βούλγαρους που πήραν τη ζωή τους πίσω.
ας το ξαναγράψω λοιπόν, μια και ισχυρίζεσαι πως δεν κατάλαβες το πνεύμα της απάντησής μου. ΟΙ Βούλγαροι ΣΗΜΕΡΑ έχουν λιγότερους θανάτους κάθε μέρα από την Ελλάδα, επειδή ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΘΗΚΕ το μεγαλύτερο κομμάτι των αδύναμων στο Ιό ανθρώπων. Αν κι εμείς είχαμε τους διπλάσιους θανάτους, ομοίως θα είχαμε πολύ λιγότερους θανάτους, αφού θα είχε αποδημήσει εις Κύριον το πιο ευάλωτο κομμάτι του πληθυσμού. Στην πράξη, η λιγότερο εμβολιασμένη χώρα της Ευρώπης (Βουλγαρία), έχει μεγάλη διαφορά σε θανάτους ανά εκατομμύριο από την περισσότερο αναλογικά εμβολιασμένη χώρα της Ευρώπης, την Πορτογαλία.Φίλε η Βουλγαρία εδώ κ εβδομάδες έχει 19 θάνατους ανά εκατομμύριο τη βδομάδα.. εμείς με τους πολύ περισσότερους εμβολιασμένους έχουμε 42-43 νεκρούς ανά εκατομμύριο πληθυσμού τη βδομάδα..
Τι έγινε; Γιατί δεν συνεχίζουν οι Βούλγαροι να πεθαίνουν με τους ρυθμούς που πέθαιναν όπως πριν; Μήπως γιατί επικράτησε η Ο που δεν την πιάνουν σχεδόν καθόλου τα εμβόλια; Γιατί κοντεύουν οι εμβολιασμένοι να φτάσουν τους ανεμβολιαστους στις ΜΕΘ; Μήπως το εμβόλιο δεν είναι πλέον αποτελεσματικό;
Τα ίδια και τα ίδια ρωτάω και απάντηση δεν παίρνω.. εξακολουθείς να λες τα δικά σου.. δεν περιμένω βέβαια να πάρω.. τα δικά σου θα συνεχίσεις να λες..