Νέα

Ποιό εμβόλιο θα κάνουν τα μέλη του BOU;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ampelale
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 229K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ποιο εμβόλιο εμπιστεύεστε να κάνετε?

• Άστρα Ζ

Ψήφοι: 142 19,3%
  • Φαιζερ

Ψήφοι: 240 32,7%
  • Μοντέρνα

Ψήφοι: 67 9,1%
  • Τζονσον

Ψήφοι: 60 8,2%
  • Σπούτνικ

Ψήφοι: 36 4,9%
  • Φαντα μόνο

Ψήφοι: 74 10,1%
  • Κανένα έχω αντισώματα στα πάντα

Ψήφοι: 116 15,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    735

diogenis_c

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Like
2.279
Πόντοι
456
Τότε τι μας ζαλίζετε τ'αρχίδια ρε μαλάκες με τις μπούρδες σας;
Είναι πολλοί λόγοι. Το πιο χτυπητό για το ότι κάτι δεν πάει καλά:
Ας πούμε στα παιδιά που το ρίσκο να πεθάνουν από τον ιό είναι μικρότερο απ' ότι από το εμβόλιο "αυτοί" επιμένουν να τα εμβολιάσουν.

Άλλο:
Το εμβόλιο έχει εντελώς αδοκίμαστη τεχνολογία, θα μπορούσε να είναι ασφαλές αλλά θα μπορούσε να αποδειχτεί και όχι. Δεν θέλουμε να γινομαστε πειραματόζωα με το ζόρι. Δε θέλουμε να μας μεταχειρίζονται ως αναλώσιμους.

Οποιανού ο γιατρός τον έχει κατατάξει σε ομάδα υψηλού κινδύνου και νομίζει ότι κινδυνεύει ας το κάνει, όπως κάνει και της γρίπης, χωρίς ηλεκτρονικά πιστοποιητικά, ραντεβού και υποχρεωτικότητες.

Για το εμβόλιο της ΑΖ, το ότι πεθαίνουν λίγοι ή κάνει θρομβώσεις που δεν είναι θανατηφόρες δεν σημαίνει ότι είναι ασφαλές σύμφωνα με τα ευρωπαικά στάνταρντς για αυτό και το απέσυραν (αυτό λένε επισήμως).

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.785
Πόντοι
3.656
Συγνώμη... μια μικρή παρέμβαση με την άδειά σας κι εξαφανίζομαι!

Ομιλείς με τυπάκι που υποστηρίζει εντόνως ότι η αγγλική γλώσσα είναι η πλουσιοτέρα της Ελληνικής, πιο δύσκολη, και διάφορα άλλα παλαβά... !

Δεν με πιστεύεις ε? Καλά.... :)

elvis91_amorfwtos.jpg

Έφυγα, καλή συνέχεια :)
Και βέβαια η Αγγλική έχει πολλές λέξεις. Τα δάνειά της από άλλες γλώσσες, είναι τεράστια. Αν παρακολουθήσεις Ιατρικό Σήριαλ, ας πούμε το Δρ. Χάουζ, όλοι οι Ιατρικοί όροι σχεδόν είναι Ελληνικοί και κάποιοι Λατινικοί.
Ο Ζολώτας ας είχε κάνει μια ομιλία στα Αγγλικά με Ελληνικές λέξεις. Η ομιλία Ζολώτα στα αγγλικά με ελληνικές λέξεις | in.gr
Επίσης έχουν ενσωματώσει πάρα πολλές λέξεις από τα Γαλλικά. Λόγω της διαλέκτου των Κομπιούτερς, φτιάχνουν συνεχώς νέες λέξεις, αυτό όμως είναι άλλο θέμα

Πύργος Βασιλικός

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Φεβ 2013
Κριτικές
10
Like
5.768
Πόντοι
2.816
Ρε ψέκα, εσύ και οι όμοιοι σου λέγατε το καλοκαίρι ότι μέχρι τα Χριστούγεννα οι ανεμβολίαστοι και οι εμβολιασμένοι διασωληνωμένοι θα είναι 50/50. Και τώρα πανηγυρίζεις που ενάμισι μήνα μετά οι πρώτοι έπεσαν κάτω από το 80%;
Πόσο ξεφτίλες είστε επιτέλους ρε ψέκια;
Τύπε ανταποδίδω το χαρακτηρισμό.. γιατί ψεκια όπως κ φασίστες υπάρχουν σε όλα τα "αντιμαχόμενα" στρατόπεδα..
Σε συγχωρώ γτ δεν με ξέρεις.. πότε δεν πανηγύρισα ούτε έκανα διαφορών ειδών προβλέψεις.. απλά αναφέρω ότι παρατηρώ..
Η Δέλτα έχει ακόμα πέραση, για αυτό μάλλον δεν πήγαν εκεί που αναφέρεις οι αναλογίες.. όπως παρατηρώ θα πάνε σύντομα.. και πιθανόν να πάνε κ τούμπα τα πράγματα.. ελπίζω όταν κ αν πάνε εκεί τα νούμερα να έχεις το σθένος να παραδεχτείς ότι τα εμβόλια δεν πιάνουν την Όμικρον.. εάν το κάνεις θα πάρω πίσω το χαρακτηρισμό που σου ανταπέδωσα..
Ούτε ψεκι είμαι ούτε αρνητής.. σαφώς κ βοηθούσαν τα εμβόλια κ για τους άνω των 60 έπρεπε να είναι υποχρεωτικά ίσως από την αρχή.. αυτούς χτύπησε..
Αν θες να μιλήσουμε πολιτισμένα εδώ είμαι..

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Τύπε ανταποδίδω το χαρακτηρισμό.. γιατί ψεκια όπως κ φασίστες υπάρχουν σε όλα τα "αντιμαχόμενα" στρατόπεδα..
Οχι τύπε, δεν υπαρχουν "ψεκια" και στα δυο αντιμαχομενα στρατοπεδα. Υπαρχουν τα ψεκια απο τη μια πλευρα, αυτη των αρνητων, και οι λογικοι απο την αλλη πλευρα. Δεν καταλαβα γιατι πρεπει να τους ονομασεις ολους ψέκια. Πλακα εχει αυτο, δηλαδη αν καποιος τον παιρνει, δεν πρεπει να τον πουμε πουστη, πρεπει να πουμε οτι ειναι ολοι πουστηδες. Καλο

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.785
Πόντοι
3.656
.. όπως παρατηρώ θα πάνε σύντομα.. και πιθανόν να πάνε κ τούμπα τα πράγματα.. ελπίζω όταν κ αν πάνε εκεί τα νούμερα να έχεις το σθένος να παραδεχτείς ότι τα εμβόλια δεν πιάνουν την Όμικρον.. εάν το κάνεις θα πάρω πίσω το χαρακτηρισμό που σου ανταπέδωσα..
Δώσε ημερομηνία να σε βάλω κι εσένα στη λίστα, να στο υπενθυμίζω κάθε μήνα, μαζί με τους άλλου εκλεκτούς προφήτες

• Χαχα
Αντιδράσεις: alex71

Πύργος Βασιλικός

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Φεβ 2013
Κριτικές
10
Like
5.768
Πόντοι
2.816
Δε μας χέζεις ρε ψέκα, που παπαγαλίζεις ότι μαλακία διαβάζεις στο ίντερνετ και θες να σε ακούμε με προσοχή κιόλας.
Άντε να κάνεις παρέα στον Πετράκο και τους καλόγερους της Μονής Εσφιγμένου που ψοφάνε σαν τις μύγες.
Όπως νομίζεις.. εγώ τις επίσημες ανακοινώσεις βλέπω πάντως.. εοδυ κ λοιπών χώρων.. δεν έχω τόσο χρόνο να διαβάζω τι λένε οι φυλλάδες. Μην ανησυχείς πάντως για μερικούς σαν κ σένα θα βρίσκω χρόνο..
Οχι τύπε, δεν υπαρχουν "ψεκια" και στα δυο αντιμαχομενα στρατοπεδα. Υπαρχουν τα ψεκια απο τη μια πλευρα, αυτη των αρνητων, και οι λογικοι απο την αλλη πλευρα. Δεν καταλαβα γιατι πρεπει να τους ονομασεις ολους ψέκια. Πλακα εχει αυτο, δηλαδη αν καποιος τον παιρνει, δεν πρεπει να τον πουμε πουστη, πρεπει να πουμε οτι ειναι ολοι πουστηδες. Καλο
Για πες λοιπόν οι λογικοί πως εξηγούν τη ραγδαία πτώση των ανεμβολιαστων διαδωληνωμενων; ( μιλάω γι αυτούς γτ αυτοί είναι οι μόνοι που ανακοινώνονται επίσημα)
Αφού το εμβόλιο προστατεύει...
76%-24% σήμερα
Δώσε ημερομηνία να σε βάλω κι εσένα στη λίστα, να στο υπενθυμίζω κάθε μήνα, μαζί με τους άλλου εκλεκτούς προφήτες
Εννοείται βάλε με.. όποτε θες δεν έχω θέμα με την ημερομηνία.. αλλά κ να με ξεχάσεις θα σε θυμάμαι κ θα σε μνημονεύω εγώ.. είμαι κ γω μαλάκας σαν κ σένα,τραβάω κάτι τέτοια περίεργα σκαλωματα με διάφορους..

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.785
Πόντοι
3.656
Εννοείται βάλε με.. όποτε θες δεν έχω θέμα με την ημερομηνία.. αλλά κ να με ξεχάσεις θα σε θυμάμαι κ θα σε μνημονεύω εγώ.. είμαι κ γω μαλάκας σαν κ σένα,τραβάω κάτι τέτοια περίεργα σκαλωματα με διάφορους..
Δώσε λοιπόν ημερομηνία συγκεκριμένη, για να σου θυμίζω την προφητεία σου

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Αφού το εμβόλιο προστατεύει...
76%-24% σήμερα
Εγώ σου λέω 70-30, στρογγυλά!

Έχουμε κάτι περαιτέρω να συζητήσουμε? :)
Απάντηση: Όχι.

Όταν το ποσοστό πάει τούμπα, τότε έλα μίλα.

Πύργος Βασιλικός

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Φεβ 2013
Κριτικές
10
Like
5.768
Πόντοι
2.816
Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.785
Πόντοι
3.656
Σου πα όποτε θες..
όχι όποτε θέλω, επειδή θα αρχίσεις να λες πως δεν έφτασε ο καιρός κλπ. Τουλάχιστον ο Μουνοβαγώνης έδωσε ακριβή ημερομηνία, από Σεπτέμβρη, και του το υπενθυμίζω. Γράψε λοιπόν, πότε θεωρείς ότι οι εμβολιασμένοι διασωληνωμένοι θα ξεπεράσουν τους ανεμβολίαστους, και τα λέμε τότε, την ακριβή ημερομηνία

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.533
Πόντοι
216
O Νομπελιστας Ιολογιας, Montagnieux, τα αποκαλεσε δηλητηρια.
Σε ομιλια του στο Κοινοβουλιο του Λουξεμβουργου.

Δεν χρειαζεται κανεις τιποτε αλλο να πει.
Τελος συζητησης.

Πύργος Βασιλικός

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Φεβ 2013
Κριτικές
10
Like
5.768
Πόντοι
2.816
όχι όποτε θέλω, επειδή θα αρχίσεις να λες πως δεν έφτασε ο καιρός κλπ. Τουλάχιστον ο Μουνοβαγώνης έδωσε ακριβή ημερομηνία, από Σεπτέμβρη, και του το υπενθυμίζω. Γράψε λοιπόν, πότε θεωρείς ότι οι εμβολιασμένοι διασωληνωμένοι θα ξεπεράσουν τους ανεμβολίαστους, και τα λέμε τότε, την ακριβή ημερομηνία
Μα αυτό δεν συνειδητοποιεί.. δεν παίζει ρόλο ο χρόνος.. είναι ήδη πολύ μεγάλο το 24%
Δεν έχει σημασία αν πάει 30% σε 15 μέρες ή σε ένα μήνα ή αν δεν περάσει ποτέ το 40% ή το 50%
Έχει πάρει ήδη το δρόμο της αποτυχίας

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
O Νομπελιστας Ιολογιας, Montagnieux, τα αποκαλεσε δηλητηρια.
Σε ομιλια του στο Κοινοβουλιο του Λουξεμβουργου.

Δεν χρειαζεται κανεις τιποτε αλλο να πει.
Τελος συζητησης.
Οι νομπελιστες δεν ξεμωραινονται?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Σου πα όποτε θες..
Ρε τύπε σου ζηταει ημερομηνια και του λες "όποτε θες"?
Τον χαζο κάνεις?

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Μα αυτό δεν συνειδητοποιεί.. δεν παίζει ρόλο ο χρόνος.. είναι ήδη πολύ μεγάλο το 24%
Δεν έχει σημασία αν πάει 30% σε 15 μέρες ή σε ένα μήνα ή αν δεν περάσει ποτέ το 40% ή το 50%
Ποιας αποτυχίας? Κι αν πάει στο 70-30 τι? Κι αν πάει στο 50-50 τι? Θες να σου πω τα νούμερα στο 50-50?

Πάμε λοιπόν:

Όταν πάει 50-50, με 85% (λέω εγώ) εμβολιασμένους τότε αυτό σημαίνει ότι 42 θα πεθαίνουν και 7 από τους ανεμβολίαστους. Σωστά τα λέω? Για κάνε την πράξη!

Άρα, με το σκεπτικό σου, σε κάποια φάση θα πεθαίνουν περισσότεροι εμβολιασμένοι για τον πολύ απλό λόγο ότι θα είναι πολύ περισσότεροι από τους ανεμβολίαστους. Δηλαδή σε κάποια φάση πουθα έχουν εμβολιαστεί όλοι (υποθετικό σενάριο) τότε θα πεθαίνουν ΜΟΝΟ εμβολιασμένοι! Άρα... τι εμβόλιο και μαλακίες!!!

Κάπως έτσι το σκέφτεσαι? :)

Πύργος Βασιλικός

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Φεβ 2013
Κριτικές
10
Like
5.768
Πόντοι
2.816
Ποιας αποτυχίας? Κι αν πάει στο 70-30 τι? Κι αν πάει στο 50-50 τι? Θες να σου πω τα νούμερα στο 50-50?

Πάμε λοιπόν:

Όταν πάει 50-50, με 85% (λέω εγώ) εμβολιασμένους τότε αυτό σημαίνει ότι 42 θα πεθαίνουν και 7 από τους ανεμβολίαστους. Σωστά τα λέω? Για κάνε την πράξη!

Άρα, με το σκεπτικό σου, σε κάποια φάση θα πεθαίνουν περισσότεροι εμβολιασμένοι για τον πολύ απλό λόγο ότι θα είναι πολύ περισσότεροι από τους ανεμβολίαστους. Δηλαδή σε κάποια φάση πουθα έχουν εμβολιαστεί όλοι (υποθετικό σενάριο) τότε θα πεθαίνουν ΜΟΝΟ εμβολιασμένοι! Άρα... τι εμβόλιο και μαλακίες!!!

Κάπως έτσι το σκέφτεσαι? :)
Αυτά ίσχυαν με τη δέλτα.. κάτσε να δούμε που θα κάτσει η μπίλια τώρα.. γτ στην Ελλάδα έχουμε ακόμα αρκετή δέλτα σε σχέση με την δυτική Ευρώπη.. και αυτός είναι ο λόγος που δεν πέφτουν οι θάνατοι

Σίγουρα θα υπάρχουν νεκροί κ με 100% εμβολιασμένους (ιδανικά) το θέμα είναι πόσοι.. η Πορτογαλία εχει 50 τη μέρα με +90% εμβ.
Αν για εσένα είναι οκ να έχεις 50 τη μέρα τι να σου πω..
Είχε φτάσει να έχει 5-10 τη μέρα όταν τα εμβόλια έπιαναν τον ιό.. τώρα με την όμικρον η κατάσταση άλλαξε όμως..

Πύργος Βασιλικός

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Φεβ 2013
Κριτικές
10
Like
5.768
Πόντοι
2.816
τύπε σου ζηταει ημερομηνια και του λες "όποτε θες"?
Τον χαζο κάνεις?
Εδώ δεν έχουν οι επιστήμονες ημερομηνία θα έχω εγώ;
Μάλλον εσείς κάνετε τους χαζούς κ περίμενε να φάω το τυράκι να αρχίσω να λέω χρονοδιαγράμματα όπως αυτοί που κράζει ο άλλος..
Οπότε το ξαναλέω όποτε θέλετε.. όποτε κρίνεται ρε παιδί μου ότι πέρασε κατάλληλο διάστημα και τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν τοσο ευνοϊκά για τους ανεμβολιαστους ελάτε να το συζητήσουμε

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.785
Πόντοι
3.656
στις 6.3 τα ξαναλέμε λοιπόν. Θα έχω ανάλυση της προφητείας σου, και που ξέρεις; μπορεί και να βγεις σωστός (μπου χα χα χα)

Πύργος Βασιλικός

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Φεβ 2013
Κριτικές
10
Like
5.768
Πόντοι
2.816
Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.785
Πόντοι
3.656
Μια χαρά μου φαίνεται.. Αλλά μέχρι τότε δεν θα χαθούμε.. εδώ θα τα λέμε..
Αλίμονο. Αυτή την ημέρα, κάθε μήνα, την έχω αφιερώσει στους αρνητές / συνομοσιολόγους του σάη

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom