Κούλης Χρυσός
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 19
- Like
- 7.238
- Πόντοι
- 3.346
Φίλε μόνο ένα πράγμα θεραπεύει τα πάντα.???
Προσωπικά το παίρνω τακτικά σε προληπτική βάση.
συμφωνώ και επαυξάνω
Φίλε μόνο ένα πράγμα θεραπεύει τα πάντα.???
Προσωπικά το παίρνω τακτικά σε προληπτική βάση.
Θα το τα'ι'ζεις και θα το ποτίζεις;ε και τι έγινε αν γυρίσω πίσω στην Ελλάδα ?
εξάλλου μαζί με πιπίνι θα γυρίσω πίσω όχι μόνος
Χαπακωνεσαι ρε mindreader;Δεν το περίμενα από εσένα...Οχι βέβαια. Το placebo δεν δουλεύει.???
μάλλον μπερδεύεσαι τύπε δεν θα γυρίσω πίσω με κατοικίδιο αλλά με γκόμενα ? ? ?Θα το τα'ι'ζεις και θα το ποτίζεις;
Χαπακώνομαι ;; No senior. Never, jamais, nunca.??? Μεταφορικώς έγραψα.Θα το τα'ι'ζεις και θα το ποτίζεις;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Χαπακωνεσαι ρε mindreader;Δεν το περίμενα από εσένα...
Ούτε το μισό ποσοστό εμβολιασμού από εμάς δεν έχουν αυτοί
Μύστη οι τοξόβολοι βαράνε κάθε μέρα , δεν είμαστε το ίδιοακόμη με τα μπόλια των νεοταξητών ασχολήστε?
κάθε τρεις μήνες θα σας βάζουν να τσιμπάτε τα μπρατσάκια σας όπως οι τοξικομανείς ??
Και οι Ρουμανοι το ιδιο, γι αυτο τους διασωληνωνουν στα παρκινγκ των νοσοκομειων.ούτε καν μισό από εμάς θα έλεγα το μισό του μισού. Ο κόσμος εκεί δεν τρώει την προπαγάνδα για τα μπόλια
Και οι Ρουμανοι το ιδιο, γι αυτο τους διασωληνωνουν στα παρκινγκ των νοσοκομειων.
Λεβεντοκόπανος κι εσυ?
Ε μα γι αυτό είναι μια τόσο πετυχημένη χώρα με ανθηρή οικονομία και πουτάνες το μισό γυναικείο πληθυσμό τους, γιατί είναι γατόνια...ούτε καν μισό από εμάς θα έλεγα το μισό του μισού. Ο κόσμος εκεί δεν τρώει την προπαγάνδα για τα μπόλια
Ψέκι παντως δεν ειμαι σαν του λογου σουτελικά εσύ γιατρός είσαι ή δικηγόρος?
ρε φιλε δεν θα μιλησω για τα εμβολια αλλα σταματηστε την καραμελα οτι οι ανεμβολιαστοι δεν πινουν το καφε κανονικα. εχεις δει πως εχουν διαμορφωσει τα μαγαζια;; με τις σομπες που βαζουν δεν καταλαβαινεις τπτ εξω. και γω εξω καθομαι γτ καπνιζω αλλα εχει καταντησει αηδια αυτη η καραμελα με ολο το σεβασμοΕμείς πίνουμε καφέ σε πορσελάνινο και εσείς σε στενοχωρημένα χαρτονένια ποτηράκια στα παγκάκια σαν λαθρομετανάστες....
Ψέκι παντως δεν ειμαι σαν του λογου σου
Yποθετω οτι τρολλαρεις, ειμαι καλοπιστος, προς το παρον δεν θα πιστεψω οτι εννοεις αυτες τις ασυναρτησιεςEL - ΥΠΕΡΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ!!! Αυτό το ΒΙΝΤΕΟ θα το ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ!!! Δεν υπάρχει περίπτωση
Ερευνήτρια που εργάστηκε στον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας φέρεται να ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΟΛΑ και για τα εμβόλια: «Είναι όλοι τους διεφθαρμένοι: ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ, ΓΙΑΤΡΟΙ, ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ - ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΞΑΠΑΤΗΘΗΚΑΝ - ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟI»!!!www.el.gr
δηλαδή όποιος έχει διαφορετική άποψη θεωρείται ψεκασμένος?
εύγε παίρνετε τα πατήματα του μπολιασμένου Κούλη ? ? ?
Yποθετω οτι τρολλαρεις, ειμαι καλοπιστος, προς το παρον δεν θα πιστεψω οτι εννοεις αυτες τις ασυναρτησιες
Προσπαθεις φιλοτιμα να μου αποδειξεις οτι εισαι βλαξ, αντιστεκομαι ακομη ομωςSwiss scientist Astrid Stuckelberger, former WHO employee and whistleblower: "A pandemic of lies" - The Rio Times
Astrid Stuckelberger, a Swiss-Norwegian expert in Public Health and Science, has over 30 years of experience as a researcher. From 2009..www.riotimesonline.com
Δεν μπερδεύτηκα καθόλου...και αυτή θέλει τα'ι'σμα και πότισμα...αντέχεις οικονομικά να είσαι ο χορηγός της για μια ζωή η σε έναν μήνα θα την στείλεις πίσω;μάλλον μπερδεύεσαι τύπε δεν θα γυρίσω πίσω με κατοικίδιο αλλά με γκόμενα ? ? ?
Για αυτό γαμηθηκε το σύστημα υγείας τους....ούτε καν μισό από εμάς θα έλεγα το μισό του μισού. Ο κόσμος εκεί δεν τρώει την προπαγάνδα για τα μπόλια
Προσπαθεις φιλοτιμα να μου αποδειξεις οτι εισαι βλαξ, αντιστεκομαι ακομη ομως
Δυο ειναι οι εκδοχες. Ειτε προκειται περι βλακών, ειτε περι απατεωνων που βγαζουν λεφτα εις βαρος βλακών, τους οποιους επηρεαζουν.απλή ερώτηση όσοι επιστήμονες στον χώρο της υγείας είναι κατά του μπόλι θεωρούνται βλάκες?
Μεταφορικές το δέχομαι....όλοι θέλουμε την μεταφορική μας ντοπα.Χαπακώνομαι ;; No senior. Never, jamais, nunca.??? Μεταφορικώς έγραψα.
Για αυτό γαμηθηκε το σύστημα υγείας τους....
Δυο ειναι οι εκδοχες. Ειτε προκειται περι βλακών, ειτε περι απατεωνων που βγαζουν λεφτα εις βαρος βλακών, τους οποιους επηρεαζουν.
Γιατρος κατα των εμβολιων δεν ειναι γιατρος. Είτε εχει ψυχιατρικα θεματα ειτε ειναι κομπογιαννιτης.