Προς όλα τα λογικά μέλη, επειδή οι ψέκες είναι απόλυτα βέβαιοι πως είμαι Μισθοφόρος της Νέας Τάξης Πραγμάτων, του Σώρος, Του Γκέιτς κλπ. Παρασκευή 31.12 ο γιός μου έχει κληθεί σε συγκέντρωση, όλα τα συμμετέχοντα άτομα έχουν κάνει σελφ τεστ από το απόγευμα αρνητικό. Σάββατο 1.1, κάποιος έχει κρυάδες. Κάνει σελφ τεστ, θετικός, ειδοποίηση σε όλα τα άλλα άτομα, πανικός. Δευτέρα 3.1 ο γιός μου θετικός. Την άλλη μέρα, έχει βαρύ κεφάλι, πέφτει για ύπνο πρωί, ποτέ δεν έχει κάνει κάτι παρόμοιο. Κανένα άλλο σύμπτωμα, όσφρηση γεύση κανονικά. Εγώ και σε χτεσινό τεστ αρνητικός. Εδώ και μέρες παίρνω D3 και Ψευδάργυρο προληπτικά, καθώς και μια C500 βραδείας αποδέσμευσης, φυσικά με το πρωινό, αλλιώς την κατουράς. Ο Γιός μου με μονοδοσικό της Τζόνσον, έχει κάνει την επαναληπτική δόση πριν 1,5 μήνα, εγώ στις 6.12. Την Επιστήμη δοξάζω, που περνάμε τον Ιό τόσο ελαφρά, χάρη στα εμβόλια και τα συμπληρώματα. Και για να θυμόμαστε την αφρόκρεμα των ψεκασμένων.
3 Ιουλίου 2021 σελ 134
σήμερα στις 00:49
alex71 έγραψε:
Κανενα λοκνταουν δεν θα γινει.
Απλως οι βλαμμενοι που δεν θελετε να εμβολιασθειτε, θα υποστειτε τους περιορισμους.
Και οι υπολοιποι θα προχωραμε τη ζωη μας.
Πολυ σας παει να μας κρατατε και πισω.
ο Sad_man απάντησε
Καλά,εδώ θα τα λέμε (αν ζείτε)
Απάντησα σελ 136
Sad_man έγραψε:
Καλά,εδώ θα τα λέμε (αν ζείτε)
Απάντησα
Αν συνεχίσουμε να γράφουμε, θα παραδεχτείς πως όσα γράφεις σήμερα ήταν ανοησίες, αι ότι πλανήθηκες από τους ψεκασμένους;
2 Σεπ 2021, cool11, σελ 196 ποιο εμβολιο θα κάνουν τα μέλη του μπου
Προσωπικη αποψη θα εκφερω, ξερω πολλοι θα διαφωνησετε αλλα ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ (υποτιθεται) εχουμε,
αλλα εγω οποιον εχει κανει εμβολιο,
τον βλεπω συντομα ή σακατεμενο ή μελλοθανατο...
Γιατί δεν πεθαίνουν όλοι, ΜΑ ΟΛΟΙ οι Εμβολιασμένοι οέο;
6 μήνες από την παπαριά του Sad_man, 4 μήνες από την παρόμοια του cool11.
Θα συνεχίσω να σας βαράω αρνητές, κάθε μήνα και θα πανηγυρίζω κάθε θάνατο ανεμβολίαστου που έκανε προπαγάνδα (Παπάδες, Πολιτικάντηδες κλπ)
Επιμενω στην αποψη μου,
χαιρομαι που την αναπαραγεις,
ευχομαι να διαψευστω,
αλλα μαλλον θα δικαιωθω...