Νέα

Ποιό εμβόλιο θα κάνουν τα μέλη του BOU;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ampelale
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 229K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ποιο εμβόλιο εμπιστεύεστε να κάνετε?

• Άστρα Ζ

Ψήφοι: 142 19,3%
  • Φαιζερ

Ψήφοι: 240 32,7%
  • Μοντέρνα

Ψήφοι: 67 9,1%
  • Τζονσον

Ψήφοι: 60 8,2%
  • Σπούτνικ

Ψήφοι: 36 4,9%
  • Φαντα μόνο

Ψήφοι: 74 10,1%
  • Κανένα έχω αντισώματα στα πάντα

Ψήφοι: 116 15,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    735

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.865
Πόντοι
3.846
ΌΧΙ. Για κανένα λόγο μην κάνεις το μπόλι, βάζεις το Χάρο μέσα σου. Άσε τους άλλους να κινδυνέψουν
Χαχαχα αστείος είσαι.
Ποιος κινδυνεύει ρε τυπε που έκανα τα εμβόλια μου και ευχαριστιέμαι τη ζωή γιατί ταξιδεύω κάθε 2 μήνες σε άλλη χωρα, κάνω τις διακοπές μου, πηδάω ότι ξένο μουνι γουστάρω, πάω σε πάρτυ με δεκάδες άγνωστους και δεν κολλάω τίποτα.

Ή εσείς οι ψεκασμενοι που φοβάστε τη σκιά σας, κλεινεστε στο σπίτι, πάσχετε από σύνδρομο καταδίωξης ότι θέλουν να σας περάσουν τσιπακια και αηδίες και έχετε ξεχάσει τι θα πάει ζωή;
Ο άλλος ομολόγησε ότι 2 χρόνια δεν έχει βγει από τη χώρα από τη φοβία του.

Άντε περαστικά.

Τελευταία τροποποίηση:
Εγγρ.
16 Νοε 2021
Like
2.719
Πόντοι
446
3η δοση εκανες η' ακομα ?
Εμεις εχουμε δικες μας δοσεις δοκτορα και συντροφε παπαφιλιπς . Ενα κοκτειλ που το φτιαχνει η επιστημονικη μας επιτροπη

Οι δοσεις ειναι οι εξης :

1) θαυματουργο νερο του Καματερου
2)Ευλογια απο τις εικονες της Αγιας Αθανασιας του Αιγαλεω
3)Φραπελια και αγιασμο
4)Ροχαλα Πετρακου στη μαπα

Οι δοσεις απεχουν 8 μηνες μεταξυ τους γιατι τελειωνει η ανοσια

Διαδωστε συντροφε γιατι εν ετει 2021 υπαρχουν βλακεντιοι που πιστευουν στην ιατρικη ακομη , χαχααχα . Ξερω γελας και συ αλλα τα πιονια των σιωνιστων ειναι τοσο βληματα οσο απιστευτο και να ακουγεται . Εισαι σπιρτο και πανεξυπνος εσυ και δε τσιμπας , κοιτα να πεισεις κι αλλους μην αλλοιωσουν το dna τους . Ραντεβου Σαββατο απογευμα στο σπιτι του υπαρχηγου Πετρακου . Ρωτα αμα δεις μπολιασμενους , τους καταλαβεινεις απο τη χαζοφατσα , ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΒΡΑΙΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΝΤΑΤΙΚΗ ? θα χλωμιασουν αμεσως ,χαχα

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.466
Πόντοι
27.261
Εμεις εχουμε δικες μας δοσεις δοκτορα και συντροφε παπαφιλιπς . Ενα κοκτειλ που το φτιαχνει η επιστημονικη μας επιτροπη

Οι δοσεις ειναι οι εξης :

1) θαυματουργο νερο του Καματερου
2)Ευλογια απο τις εικονες της Αγιας Αθανασιας του Αιγαλεω
3)Φραπελια και αγιασμο
4)Ροχαλα Πετρακου στη μαπα

Οι δοσεις απεχουν 8 μηνες μεταξυ τους γιατι τελειωνει η ανοσια

Διαδωστε συντροφε γιατι εν ετει 2021 υπαρχουν βλακεντιοι που πιστευουν στην ιατρικη ακομη , χαχααχα . Ξερω γελας και συ αλλα τα πιονια των σιωνιστων ειναι τοσο βληματα οσο απιστευτο και να ακουγεται . Εισαι σπιρτο και πανεξυπνος εσυ και δε τσιμπας , κοιτα να πεισεις κι αλλους μην αλλοιωσουν το dna τους . Ραντεβου Σαββατο απογευμα στο σπιτι του υπαρχηγου Πετρακου . Ρωτα αμα δεις μπολιασμενους , τους καταλαβεινεις απο τη χαζοφατσα , ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΒΡΑΙΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΝΤΑΤΙΚΗ ? θα χλωμιασουν αμεσως ,χαχα
τελικα δε μου απαντησες ουτε για το νερο του καματερου, αλλα ουτε για την αθανασια απο το αιγαλεω, παρολο που επιμενεις να τα γραφεις.
κανα νεο απο τον μπιλυ τον γκεϊτς εχεις τουλαχιστον ?
το αλλο το κολληταρι @sigman ο μπαγλαμαδομαστορ, δε μου λεει τιποτα ο παρτακιας.

Εγγρ.
16 Νοε 2021
Like
2.719
Πόντοι
446
τελικα δε μου απαντησες ουτε για το νερο του καματερου, αλλα ουτε για την αθανασια απο το αιγαλεω, παρολο που επιμενεις να τα γραφεις.
το αλλο το κολληταρι @sigman ο μπαγλαμαδομαστορ, δε μου λεει τιποτα ο παρτακιας.
Ο sigman ειναι κλασσικο εκτελεστικο οργανο των μασωνων που δρα υποκρυπτομενος με ποστ πληρωμενα . Το λεει και το ονομα sig ( σιγανο ) μαν ( ανδρας ) . Οπως η Τουνη εχει τιμοκαταλογο ετσι και πολλα μελη εδω χρεωνουν στους σιωνιστες και στο μαξιμου τα ποστ για να κανουν προπαγανδα . Ο συγκεκριμενος πρεπει να τα παιρνει και απο τους ιλλουμινατι οι οποιοι εχουν την εδρα τους στο Βερολινο που θεωρειται η μεγαλυτερη ποδηλατουπολη . Οτι το αβαταρ του εχει ενα ποδηλατο ειναι τυχαιο ????? ε ?? σε θελω δοκτορα στην ομαδα του Πετρακου , στο χω ξαναπει αδικεις τον ευατο σου
ανθρωποι σα και σενα μας ειναι απαραιτητοι . Να γελαμε μαζι με τους μπολιασμενους του μπουρλα , ελα σου λεω σαββατο απογευμα σπιτι του Βοβολη σε περιμενουμε . Εχουμε και αντιψεκαστικο για τα αεροπλανα , ειμαστε προστατευμενοι

Ο Μπιλ Γκειτς πληρωνει κοσμο εδω μη πιστευεις κανενα . Μεχρι και ο moderator τα παιρνει , εχουμε τα ντοκουμεντα . Δε μπορω να γραψω αλλα γιατι θα με βρουν

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.466
Πόντοι
27.261
Ο sigman ειναι κλασσικο εκτελεστικο οργανο των μασωνων που δρα υποκρυπτομενος με ποστ πληρωμενα . Το λεει και το ονομα sig ( σιγανο ) μαν ( ανδρας ) . Οπως η Τουνη εχει τιμοκαταλογο ετσι και πολλα μελη εδω χρεωνουν στους σιωνιστες και στο μαξιμου τα ποστ για να κανουν προπαγανδα . Ο συγκεκριμενος πρεπει να τα παιρνει και απο τους ιλλουμινατι οι οποιοι εχουν την εδρα τους στο Βερολινο που θεωρειται η μεγαλυτερη ποδηλατουπολη . Οτι το αβαταρ του εχει ενα ποδηλατο ειναι τυχαιο ????? ε ?? σε θελω δοκτορα στην ομαδα του Πετρακου , στο χω ξαναπει αδικεις τον ευατο σου
ανθρωποι σα και σενα μας ειναι απαραιτητοι . Να γελαμε μαζι με τους μπολιασμενους του μπουρλα , ελα σου λεω σαββατο απογευμα σπιτι του Βοβολη σε περιμενουμε . Εχουμε και αντιψεκαστικο για τα αεροπλανα , ειμαστε προστατευμενοι

Ο Μπιλ Γκειτς πληρωνει κοσμο εδω μη πιστευεις κανενα . Μεχρι και ο moderator τα παιρνει , εχουμε τα ντοκουμεντα . Δε μπορω να γραψω αλλα γιατι θα με βρουν
το ποδηλατο εχει σελα η' οχι ?

Matt LeBlanc

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2007
Κριτικές
21
Like
6.900
Πόντοι
8.345
Η εξουσια εχει ως αυτοσκοπό την διατηρηση της. Γνωστα αυτα. Αλλά τι σχεση εχει αυτο με οσα συζηταμε? Δεν ειναι δεδομενο οτι μια εξουσια θελει υπηκοους ευρωστους, υγιεις και ικανους να φορολογουνται, να εργαζονται και να ανανεωνουν τον πληθυσμο των υπηκόων?
Aφου λοιπον γνωριζεις οτι εχει σκοπο την διατηρηση της με καθε μεσο,μην περιμενεις ποτε το δικο της...καλο...να συμβαδιζει με το δικο σου...αν σκοπος της ηταν αυτα που λες θα ζουσαμε σε μια ιδανικη κοινωνια,κατι που δεν ισχυει βεβαια...

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.466
Πόντοι
27.261
Το ποδήλατο είναι το έμβλημα του Τζεφρυ στην προεκλογική του εκστρατεία για την πράσινη καρέκλα.....
φαντασου ποσα κουλοκοροϊδα υπαρχουν, που ζηλεψε και ξαναβγηκε στο προσκηνιο :confused:

gaoutsos7777

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2020
Like
77
Πόντοι
1
αν μαλακιστει Κυριακος και δεν ξεκωλιασει χωρις μεθη τα ΨΕΚΙΑ μαζι σου..
de παει να γαμηθεις μαζι με την αθηνα σου μαζι μουνοσκυλο αι τραβα τρυπισου σε υποχρεωσα εγω να μην εμβολιαστεις η να βγεισ οψω τρυπισου 278 φορες και πηγαινε σε 1 βουνο κλεισου εκει καιζησε μη κολλησεις κορωνοιο ουτε προστιμο σου βαζω ουτεω τιποτα
το συνταγμα απαγορευει και τα προστιμα και τα λοκνταοθ

Philanderer

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2021
Κριτικές
6
Like
2.237
Πόντοι
481
Καλά τα λες, δεν βγαίνω έξω από τη χώρα γιατί δεν υποκύπτω στον εκβιασμό τους. Ουγγαρία είμαι.
Szechenyi baths τα παγωμενα βράδια του Ιανουαρίου... τι μου θύμισες...
Αν είσαι Βουδαπέστη μια χαρά εισαι εκει, που να φύγεις να πας

Thatweirdone

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2020
Κριτικές
1
Like
265
Πόντοι
21
Εχει κανεις καμια άκρη να περάσει στο σύστημα κάποιον ως εμβολιασμενω,με το αζημιωτο.

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Οι καφροι νεοελληνες μόνο στην κομπίνα έχουν το μυαλό (;) τους...
Ακριβός , εκμεταλλεύονται για να μπουν στην πολιτική κάποιοι …και οι δημοσιογράφοι που τα παίρνουν από κάποιες φαρμακευτικές μην λέμε ονόματα …για να κράζουν το εκβολιο ….δεν θα μειλισο για τους απλούς πολίτες διότι εκεί παίζει νοητική στέρηση ..!!

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.007
Πόντοι
9.297
φαντασου ποσα κουλοκοροϊδα υπαρχουν, που ζηλεψε και ξαναβγηκε στο προσκηνιο :confused:
Μα και ο ίδιος έχει πολύ δυνατό κοινό...νιώθει ότι πρέπει να ολοκληρώσει το έργο που άφησε στην μέση προ δεκαετιας

• Like
Αντιδράσεις: ISINAS

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Όσο αναφορά την φαιζερ έβγαλε το πρώτο εμβόλιο το 1882…ήταν η εταιρία που δημιούργησε στην συνέχεια το εμβόλιο κατά της διφθερίτιδας …το 1889!! Τέλος θα πως πως όλες η φαρμακευτικές κάνουν κομπίνες όλες όμως !!! Αυτό δεν σημαίνει όμως πως δεν παράγουν καλά και αξιόπιστα φάρμακα και εμβόλια ξεκολατε κάποιοι κΙ κάντε το εμβόλιο όσο προλαβαίνετε

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.007
Πόντοι
9.297
Όσο αναφορά την φαιζερ έβγαλε το πρώτο εμβόλιο το 1882…ήταν η εταιρία που δημιούργησε στην συνέχεια το εμβόλιο κατά της διφθερίτιδας …το 1889!! Τέλος θα πως πως όλες η φαρμακευτικές κάνουν κομπίνες όλες όμως !!! Αυτό δεν σημαίνει όμως πως δεν παράγουν καλά και αξιόπιστα φάρμακα και εμβόλια ξεκολατε κάποιοι κΙ κάντε το εμβόλιο όσο προλαβαίνετε
Στο κάτω κάτω ας διάβαζε πιο πολύ να δούλευε οποίος διαμαρτύρεται εκεί και όχι στην δουλειά που είναι τώρα...αρκετά με τον κάθε κομπλεξικο.

• Like
Αντιδράσεις: ISINAS

sigman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2019
Κριτικές
4
Like
1.056
Πόντοι
366
Καημένε @papaphilips μεγαλύτερος παρτάκιας από εσένα δεν υπάρχει… είσαι ο κλασσικός που δεν κάνει τπτ άλλο από το να σχολιάζει ποσταρίσματα. Είναι η ζωή σου όλη. Τσιμπουράκι της κοινωνίας είσαι…

sigman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2019
Κριτικές
4
Like
1.056
Πόντοι
366

Με ξεσκέπασες ρε συ…. αχαχα έκλαψα.

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.466
Πόντοι
27.261
Καημένε @papaphilips μεγαλύτερος παρτάκιας από εσένα δεν υπάρχει… είσαι ο κλασσικός που δεν κάνει τπτ άλλο από το να σχολιάζει ποσταρίσματα. Είναι η ζωή σου όλη. Τσιμπουράκι της κοινωνίας είσαι…
διπλες παραθεσεις βλεπω, ανησυχια μεγαλη διακρινω.
η σελα εχει φτασει μητρα μαλλον @capo di capi :confused:
σε εχω αναστατωσει μπαγλαμαδομαστορ εεε ?
δεν πειραζει, θα συνηθισεις.
η ζωη μου ολη, αδειο πορτοφολι μπαγλαμαδομαστορ... στο αφιερωνω με πολυ λοβββ χχχ :rose:

Τελευταία τροποποίηση:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom