Matt LeBlanc
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 19 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 21
- Like
- 6.900
- Πόντοι
- 8.345
μην απαντας σαν κατι χαζους εδω μεσα...σιγουρα ξερεις την βασικη επιδιωξη καθε εξουσιας..Ποιο? Να πεθανουμε ολοι?
μην απαντας σαν κατι χαζους εδω μεσα...σιγουρα ξερεις την βασικη επιδιωξη καθε εξουσιας..Ποιο? Να πεθανουμε ολοι?
Η εξουσια εχει ως αυτοσκοπό την διατηρηση της. Γνωστα αυτα. Αλλά τι σχεση εχει αυτο με οσα συζηταμε? Δεν ειναι δεδομενο οτι μια εξουσια θελει υπηκοους ευρωστους, υγιεις και ικανους να φορολογουνται, να εργαζονται και να ανανεωνουν τον πληθυσμο των υπηκόων?μην απαντας σαν κατι χαζους εδω μεσα...σιγουρα ξερεις την βασικη επιδιωξη καθε εξουσιας..
Καλα ειπε ο τυπος που σου γραψε. Η επιδιωξη της εξουσιας ειναι να μας αφανισει ξεκαθαρα το βλεπουμε ολοι πια. Το σχεδιο των σιωνιωστων προχωραει κανονικα . Οι φαρμακευτικες εξυφαινουν απροκαλυπτα τα νεα πλανα της νεας ταξης πραγματων . Ηλεκτρονικη ταυτοτητα προσωπου , ηλεκτρονικη ταυτοτητα ακινητου , ηλεκτρονικο εισιτηριο στο τραμ και γενικα τα παντα ωστε να μας ελεγχουν . Η ιατρικη καταρρεει και η αυνανοπετρακολογια ,η βοτανολογια και η μαντζουνολογια αναδεικνυονται ως νεες κυριαρχες επιστημες ,καιρος γαρ εγγυςΗ εξουσια εχει ως αυτοσκοπό την διατηρηση της. Γνωστα αυτα. Αλλά τι σχεση εχει αυτο με οσα συζηταμε? Δεν ειναι δεδομενο οτι μια εξουσια θελει υπηκοους ευρωστους, υγιεις και ικανους να φορολογουνται, να εργαζονται και να ανανεωνουν τον πληθυσμο των υπηκόων?
Προφανώς εισαι μόνιμα κλεισμένος στο σπίτι και δεν πας πουθενά.Ούτε μπόλι, ούτε καν ένα από τα τεστ τους δεν κάνουμε, ΤΕΛΟΣ.
Σε ποια χώρα τυπε δεν υπάρχει safepass;Αχαχαχαχα, μένω εξωτερικό φιλαράκι, είμαι όλη μέρα έξω, πάω όπου γουστάρω και δεν έχω κάνει ΠΟΤΕ ούτε ένα από τα γαμωτέστ τους. Καλά να περνάς!!
Καλά τα λες, δεν βγαίνω έξω από τη χώρα γιατί δεν υποκύπτω στον εκβιασμό τους. Ουγγαρία είμαι.Προφανώς εισαι μόνιμα κλεισμένος στο σπίτι και δεν πας πουθενά.
Το ΤΕΛΟΣ όντως έχει έρθει από καιρο για σένα όπως φαίνεται.
Σε ποια χώρα τυπε δεν υπάρχει safepass;
Αφρική είσαι;
Πάντως σίγουρα δεν ταξιδεύεις σε άλλες χώρες εδώ και 2 χρόνια έτσι που τα λες.
Άσε μας ρε χρήστη. Βγες ομόνοια για την δόση σουΣκάσε ζώον.
Αλήθεια τώρα τύπε;;; Βάζεις τους ταξιτζήδες ίσα κι όμοια με όλους τους άλλους;;; ιεροσυλία ?Κακως εμπιστευεσαι τυπε το συστημα υγειας , τους γιατρους και την επιστημη . Θα πεθανεις καποια στιγμη και δε θα μπορουμε να σου πουμε στα λεγαμε . Τοσα μαντζουνια και θεραπευτικα βοτανα κυκλοφορουν για θεραπειες . Επισης εκτος απο το bou , συμβουλες μπορεις να παρεις απο χιλιαδες περιπτερουδες , καφενοβιους , ιπποδρομιακηδες , ταξιτζηδες , σοβατζηδες , λατερνατζηδες ,σουβλατζηδες , ψηφοφορους του βελοπουλου κα. Ανοιξε τα ματια , ενημερωσου , ρωτα και μην ακους οτι σου λενε τα παγκοσμια διαπλεκομενα συμφεροντα της ιατρικης ψευτοεπιστημης των μπουρλαδων
ΌΧΙ. Για κανένα λόγο μην κάνεις το μπόλι, βάζεις το Χάρο μέσα σου. Άσε τους άλλους να κινδυνέψουνΣυγγενείς μου με δύο δόσεις phizer θετικός στον covid του έπεσε το οξυγόνο και είναι στην μεθ σκευτόμουν να το κάνω αλλά αρχίζω να το σκεύτομαι πολλύ σοβαρά
Το είδα κι εγώ σήμερα, 2 δόσεις αστρα έκανα και τώρα δεν έχει άλλο Τι θα κάνουμε να πούμε εμείς που θέλουμε ραστα ζένεκαΟι δύο πρώτες δόσεις Astra zeneca αλλά τώρα που τελείωσε το απόθεμα, έκλεισα ραντεβού για την τρίτη δόση με Pfizer.
Οι καφροι νεοελληνες μόνο στην κομπίνα έχουν το μυαλό (;) τους...Ρε τραβά και καντο το εμβόλιο !! Βάλτε λίγο μυαλό διαφορετικά ο ιός θα αναζωπυρώνεται συνεχος !! Και με την ευλογία και με την φυματίωση έτσι γινόταν τότε !!!
Όταν βρεθείτε διασωληνωμενοι θα λέτε"τι μαλακια έκανα και δεν το έκανα"....όσο προλαβαίνετε ΚΑΝΤΕ ΤΟ!ΌΧΙ. Για κανένα λόγο μην κάνεις το μπόλι, βάζεις το Χάρο μέσα σου. Άσε τους άλλους να κινδυνέψουν
Να μην το κάνει ο συγκεκριμένος τύπε. Σου εξήγησε ότι ένας που γνωρίζει και είχε κάνει και τις δύο δόσεις ............ Τι άλλο θέλεις δηλαδή να σου πει ο άνθρωπος;Όταν βρεθείτε διασωληνωμενοι θα λέτε"τι μαλακια έκανα και δεν το έκανα"....όσο προλαβαίνετε ΚΑΝΤΕ ΤΟ!
ta petanis ?Όταν βρεθείτε διασωληνωμενοι θα λέτε"τι μαλακια έκανα και δεν το έκανα"....όσο προλαβαίνετε ΚΑΝΤΕ ΤΟ!
Βρες ένα τσόφλι από άσπρο αυγό βάλτο φωτιά με σταυρωμένα δύο κλαδάκια από το δέντρο που είναι η πρώτη ύλη για το ραβδί του Χάρυ Πότερ ( κουφοξυλιά) και μέχρι να σβήσει η φωτιά να τραγουδάς το "Τhe roof is on fire"....και δεν θα σε πιάσει η κινεζική πανούκλα.Ουτε εσένα ούτε τους άλλους ψεκες...αφού πιστεύετε αυτούς, πιστέψτε και εμένα....!Κακως εμπιστευεσαι τυπε το συστημα υγειας , τους γιατρους και την επιστημη . Θα πεθανεις καποια στιγμη και δε θα μπορουμε να σου πουμε στα λεγαμε . Τοσα μαντζουνια και θεραπευτικα βοτανα κυκλοφορουν για θεραπειες . Επισης εκτος απο το bou , συμβουλες μπορεις να παρεις απο χιλιαδες περιπτερουδες , καφενοβιους , ιπποδρομιακηδες , ταξιτζηδες , σοβατζηδες , λατερνατζηδες ,σουβλατζηδες , ψηφοφορους του βελοπουλου κα. Ανοιξε τα ματια , ενημερωσου , ρωτα και μην ακους οτι σου λενε τα παγκοσμια διαπλεκομενα συμφεροντα της ιατρικης ψευτοεπιστημης των μπουρλαδων
Να ρωτησω το Πετρακο αν εγκρινει να περασει το 1ο σταδιο για να ξεκινησουμε δοκιμες .Βρες ένα τσόφλι από άσπρο αυγό βάλτο φωτιά με σταυρωμένα δύο κλαδάκια από το δέντρο που είναι η πρώτη ύλη για το ραβδί του Χάρυ Πότερ ( κουφοξυλιά) και μέχρι να σβήσει η φωτιά να τραγουδάς το "Τhe roof is on fire"....και δεν θα σε πιάσει η κινεζική πανούκλα.Ουτε εσένα ούτε τους άλλους ψεκες...αφού πιστεύετε αυτούς, πιστέψτε και εμένα....!
Ευτυχώς δεν υπάρχουν Τσυπριζαιοι και λαθρολαγνοι εκεί....Καλά τα λες, δεν βγαίνω έξω από τη χώρα γιατί δεν υποκύπτω στον εκβιασμό τους. Ουγγαρία είμαι.
3η δοση εκανες η' ακομα ?Να ρωτησω το Πετρακο αν εγκρινει να περασει το 1ο σταδιο για να ξεκινησουμε δοκιμες .
Αν πετυχει εχεις 6μηνη συνδρομη δωρεαν την εφημεριδα του Χιου
η γιαγια μου η κατακοιτη σηκωθηκε και περπατησε απο ιπποδρομιακια....Κακως εμπιστευεσαι τυπε το συστημα υγειας , τους γιατρους και την επιστημη . Θα πεθανεις καποια στιγμη και δε θα μπορουμε να σου πουμε στα λεγαμε . Τοσα μαντζουνια και θεραπευτικα βοτανα κυκλοφορουν για θεραπειες . Επισης εκτος απο το bou , συμβουλες μπορεις να παρεις απο χιλιαδες περιπτερουδες , καφενοβιους , ιπποδρομιακηδες , ταξιτζηδες , σοβατζηδες , λατερνατζηδες ,σουβλατζηδες , ψηφοφορους του βελοπουλου κα. Ανοιξε τα ματια , ενημερωσου , ρωτα και μην ακους οτι σου λενε τα παγκοσμια διαπλεκομενα συμφεροντα της ιατρικης ψευτοεπιστημης των μπουρλαδων
ta petanis ?Βρες ένα τσόφλι από άσπρο αυγό βάλτο φωτιά με σταυρωμένα δύο κλαδάκια από το δέντρο που είναι η πρώτη ύλη για το ραβδί του Χάρυ Πότερ ( κουφοξυλιά) και μέχρι να σβήσει η φωτιά να τραγουδάς το "Τhe roof is on fire"....και δεν θα σε πιάσει η κινεζική πανούκλα.Ουτε εσένα ούτε τους άλλους ψεκες...αφού πιστεύετε αυτούς, πιστέψτε και εμένα....!
Ευχαριστώ...το πρωί πάω να καταχωρήσω την πατέντα...όμως προτιμώ μια βδομάδα στην έπαυλη του Χιου(Χέφνερ)!Να ρωτησω το Πετρακο αν εγκρινει να περασει το 1ο σταδιο για να ξεκινησουμε δοκιμες .
Αν πετυχει εχεις 6μηνη συνδρομη δωρεαν την εφημεριδα του Χιου