Νέα

Ποιό εμβόλιο θα κάνουν τα μέλη του BOU;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα SatoshiNakamoto
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 232K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιο εμβόλιο εμπιστεύεστε να κάνετε?

• Άστρα Ζ

Ψήφοι: 142 19,3%
  • Φαιζερ

Ψήφοι: 240 32,7%
  • Μοντέρνα

Ψήφοι: 67 9,1%
  • Τζονσον

Ψήφοι: 60 8,2%
  • Σπούτνικ

Ψήφοι: 36 4,9%
  • Φαντα μόνο

Ψήφοι: 74 10,1%
  • Κανένα έχω αντισώματα στα πάντα

Ψήφοι: 116 15,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    735

George_1969

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Νοε 2021
Κριτικές
49
Like
4.273
Πόντοι
11.461
Βάρα Τζόνσον πάλι καλύτερα οι μελετες λενε οτι κραταει περισσοτερο διαστημα η ανοσια
Βαρα Johsnon παλι, αν εχεις κανει 1η, εκανα και εγω την 2η, 2χ Johnson ισοδυναμεί με τις 3ες των αλλων και πας 94%

George_1969

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Νοε 2021
Κριτικές
49
Like
4.273
Πόντοι
11.461
Και κατι αλλο να σας ενημερωσω για το HPV, καρκινο λαιμου απο γλυφομούνια, κονδυλωματα, κλπ. Το λέω γιατι το εχω ψάξει πάρα πολύ σε Αμερική και ευρώπη τι γινεται, εχω ριξει research μηνων πριν καποια χρονια, εδω στο ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ το ΧΑΟΣ....
Επειδη εδω ειναι ασχετοι , και δεν καλυπτουν αντρες/μεγαλες ηλικιες....Αν θελετε σε φαρμακειο τα σκατε 130 η δοση και το κανετε: 9 τυπους ΗPV ΔΕΝ εχετε κολησει, οποτε θα σας προστατεψει σε καποιους και σοβαρους...KAI 50 NA ΕΙΣΤΕ ΚΑΝΤΕ ΤΟ.
ΟΙ ΚΟΡΕΣ ΜΟΥ ΤΟ ΚΑΝΑΝ ΣΤΑ 11....

FDA AMERICA + CANADA : GARDASIL9

fda1.JPG

FDA2.JPG

Τρελλή ασχετοσύνη στην ελλάδα, ολοι λενε μαλακιες, ο παιδιατρος μου που ειναι και κολλητός μου και απο τους πολυ καλούς γενικά σαν γενικός γιατρος, του λεω ρε Νικο που και που ριχνω κανενα, μου λεει καντα, μη το σκεφτεσαι, μονο και μονο για τα κολνδυλώματα, εκτός των αλλων.

Eλπίζω να βοήθησα κάποιους...:)

Τελευταία τροποποίηση:

RT103

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2012
Κριτικές
2
Like
1.833
Πόντοι
216
επιτέλους, έκανα και την αναμνηστική.
Ως ανάμνηση θα σε θυμόμαστε σε λίγο
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

α 2 χρονια;καινουριο ειναι αυτο συνηθως τα ψεκια αφου δεν τους εκατσε το εξαμηνο και ο χρονος ελεγαν 5 χρονια..ενταξει παω να κανω την διαθηκη μου να ειμαι ησυχος
Κάνε γιατί είναι κρίμα να στα πάρει το κράτος

• Like
Αντιδράσεις: cool11
Δ

Διαγραμμένο μέλος 199414

Επισκέπτης
Στο ποσοστό των "μπολιασμενων" να καταμετρατε κι αυτων που ΕΚΒΙΑΣΤΗΚΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ, ΠΡΟΚΕΙΜΈΝΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΧΆΣΟΥΝ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΆ ΤΟΥΣ.

markisiosLOG

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2021
Κριτικές
40
Like
1.989
Πόντοι
2.391
Και κατι αλλο να σας ενημερωσω για το HPV, καρκινο λαιμου απο γλυφομούνια, κονδυλωματα, κλπ. Το λέω γιατι το εχω ψάξει πάρα πολύ σε Αμερική και ευρώπη τι γινεται, εχω ριξει research μηνων πριν καποια χρονια, εδω στο ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ το ΧΑΟΣ....
Επειδη εδω ειναι ασχετοι , και δεν καλυπτουν αντρες/μεγαλες ηλικιες....Αν θελετε σε φαρμακειο τα σκατε 130 η δοση και το κανετε: 9 τυπους ΗPV ΔΕΝ εχετε κολησει, οποτε θα σας προστατεψει σε καποιους και σοβαρους...KAI 50 NA ΕΙΣΤΕ ΚΑΝΤΕ ΤΟ.
ΟΙ ΚΟΡΕΣ ΜΟΥ ΤΟ ΚΑΝΑΝ ΣΤΑ 11....

FDA AMERICA + CANADA : GARDASIL9

fda1.JPG

FDA2.JPG

Τρελλή ασχετοσύνη στην ελλάδα, ολοι λενε μαλακιες, ο παιδιατρος μου που ειναι και κολλητός μου και απο τους πολυ καλούς γενικά σαν γενικός γιατρος, του λεω ρε Νικο που και που ριχνω κανενα, μου λεει καντα, μη το σκεφτεσαι, μονο και μονο για τα κολνδυλώματα, εκτός των αλλων.

Eλπίζω να βοήθησα κάποιους...:)
Καλα εκανες φιλε και τα εγραψες αυτα... Ειχα την απορια αλλα δεν μου ελεγε κανεις το σωστο

RT103

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2012
Κριτικές
2
Like
1.833
Πόντοι
216
Στο ποσοστό των "μπολιασμενων" να καταμετρατε κι αυτων που ΕΚΒΙΑΣΤΗΚΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ, ΠΡΟΚΕΙΜΈΝΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΧΆΣΟΥΝ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΆ ΤΟΥΣ.
Σκέψου πόσο νοιάζονται για την υγεία μας που αν δεν τρυπηθεις χάνεις την δουλειά σου και πεθαίνεις από την πείνα. Τι ωραίο κράτος που θέλει το καλό μας

Εγώ τρυπημένος, εσύ τρύπιος.
Εγώ τρυπιος ναι. Εσύ τρυπημενος, υποταγμένος και πειραματόζωο

Δ

Διαγραμμένο μέλος 199414

Επισκέπτης
Σκέψου πόσο νοιάζονται για την υγεία μας που αν δεν τρυπηθεις χάνεις την δουλειά σου και πεθαίνεις από την πείνα. Τι ωραίο κράτος που θέλει το καλό μας

Εγώ τρυπιος ναι. Εσύ τρυπημενος, υποταγμένος και πειραματόζωο
Ο πιξουλας ειναι κι αλλού τρύπιος... Ξερει αυτος

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Φυσικα θέλει το καλο σου το κρατος, για να εισαι υγιης, να παραγεις, να καταναλωνεις και να φορολογεισαι.

Αν εισαι αρρωστος και ανικανος για το παραμικρο, του εισαι αχρηστος.

Καποτε θα αντιληφθειτε και τα αυτονοητα.

RT103

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2012
Κριτικές
2
Like
1.833
Πόντοι
216
Ξέρει μήπως κανένας γιατί στα μαγαζιά των μεταναστών για παράδειγμα στην Αχαρνών που μένω εγώ δεν υπάρχει κανένα μέτρο όπως μασκες, εμβολιασμένοι σε εσωτερικούς χώρους και άλλα τέτοια και πάμε όλοι κανονικά χωρίς τίποτα αλλά δεν γίνεται έλεγχος ποτέ. Γιατί άραγε?

Δ

Διαγραμμένο μέλος 199414

Επισκέπτης
Ξέρει μήπως κανένας γιατί στα μαγαζιά των μεταναστών για παράδειγμα στην Αχαρνών που μένω εγώ δεν υπάρχει κανένα μέτρο όπως μασκες, εμβολιασμένοι σε εσωτερικούς χώρους και άλλα τέτοια και πάμε όλοι κανονικά χωρίς τίποτα αλλά δεν γίνεται έλεγχος ποτέ. Γιατί άραγε?
Ακομα αναρωτιέσαι;
Γιατί ο "ΜΗΤΣΟΣ ΚΑΙ Ο ΤΆΚΗΣ ",όπως έλεγε κι ο Ζαμπετας στο "διαταγμα" ΟΜΟΛΟΓΗΣΕ ΠΩΣ " ΘΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΤΟΝ ΝΑΤΙΒΙΣΜΟ", δηλαδή ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ.

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
2
Like
7.748
Πόντοι
2.356
Φυσικα θέλει το καλο σου το κρατος, για να εισαι υγιης, να παραγεις, να καταναλωνεις και να φορολογεισαι.

Αν εισαι αρρωστος και ανικανος για το παραμικρο, του εισαι αχρηστος.

Καποτε θα αντιληφθειτε και τα αυτονοητα.
γιατι δε κανετε ευγονικη τοτε και δε σταματατε τις συνταξεις σε αμεα?

Δ

Διαγραμμένο μέλος 199414

Επισκέπτης
Εσύ πετάξου μέχρι τον Κορυδαλλό να νανουρίσεις το Λιάκο και τα υπόλοιπα παιδιά ρε χρυσαύγουλο.
Οι ΧΑγιτες ειναι ναζι ή φασίστες; ακομα δεν μου το απάντησες ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΕ ΤΡΑΓΕ!!!

Anderssen_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Like
3.235
Πόντοι
506

Ποιό εμβόλιο θα κάνουν τα μέλη του BOU;​

KANENA

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Πες μας εσυ γιατι, ειμαι βεβαιος οτι γνωριζεις το γιατι

Και μιας και ανεφερες το όνομα του, προσεχε μωρη μουμια γιατί ξερω προσωπικά τους θείους του...
Εναν θειο του γνωριζω κι εγω. Πού μας οδηγει αυτη η συζητηση?

• Like
Αντιδράσεις: amjik

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom