Νέα

Ποιό εμβόλιο θα κάνουν τα μέλη του BOU;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ampelale
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 229K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιο εμβόλιο εμπιστεύεστε να κάνετε?

• Άστρα Ζ

Ψήφοι: 142 19,3%
  • Φαιζερ

Ψήφοι: 240 32,7%
  • Μοντέρνα

Ψήφοι: 67 9,1%
  • Τζονσον

Ψήφοι: 60 8,2%
  • Σπούτνικ

Ψήφοι: 36 4,9%
  • Φαντα μόνο

Ψήφοι: 74 10,1%
  • Κανένα έχω αντισώματα στα πάντα

Ψήφοι: 116 15,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    735

machinehead 7

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαρ 2009
Κριτικές
41
Like
533
Πόντοι
2.137
Αναμνηστική για τζόνσον ;; Με τζόνσον πάλι να στηρίξουμε ή Πφαιζερ;
Έχει κανείς εμπειρία;;
Τζονσον. Οπως κ την 1η φορα εχεδον καμια παρενεργεια! Το βραδυ σν να ετσουζαν τα ματια.

nik1111

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2020
Κριτικές
1
Like
515
Πόντοι
26
του σατανα το εμβολιο δε το κανουμε ρε πουτανες ολα τα αλλα τα κανουμε

Vasilis_90

Μέλος
Εγγρ.
21 Νοε 2021
Like
7
Πόντοι
0
29/11 έχω κλείσει ραντεβού για φαιζερ και ο Θεός βοηθός

RT103

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2012
Κριτικές
2
Like
1.726
Πόντοι
216
ΑΡΧΙΔΙΑ εισαι...μειοψηφια του λαου που βρισκεις χιλιες 2 δικαιολογιες να μην κανεις το εμβολιο....και μετα θες και ελευθεριες και μπλεκεις χιλια δυο...ας ειναι στο τελος να ξερεις ξυριζουν τον γαμπρο που λενε...θυμησε μου ποτε θα πεθανω που εκανα το μπολι;κατι ψεκες μου ελεγαν σε 6 μηνες,μετα το πηγαν 2 χρονια,μετα 5 και τωρα 10...τι ισχυει ψεκασμενε μου αδερφε;
2 χρόνια έχεις φιλαρακο κοίτα να τα ζήσεις έντονα και να τα χαρείς. Μετά θα σου ανάβουμε το καντήλι εμείς οι ψεκασμενοι

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.627
Πόντοι
12.756
2 χρόνια έχεις φιλαρακο κοίτα να τα ζήσεις έντονα και να τα χαρείς. Μετά θα σου ανάβουμε το καντήλι εμείς οι ψεκασμενοι
α 2 χρονια;καινουριο ειναι αυτο συνηθως τα ψεκια αφου δεν τους εκατσε το εξαμηνο και ο χρονος ελεγαν 5 χρονια..ενταξει παω να κανω την διαθηκη μου να ειμαι ησυχος

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.627
Πόντοι
12.756
Θα πεθάνει κάνας εμβολιασμένος στα 90 του και οι ψέκες θα λένε "είδατε που σας τα λέγαμε". :2funny:
αυτος ειναι δυνατο παιχτουρι...επιπεδιστης,ερπετομορφος,αρνητης..ολα τα καλα εχει....πως και ξεφυγε απο τις ασπρες ρομπες;

Y13

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
5.252
Πόντοι
1.056
Έκλεισα 3η δόση Kaiser !:2funny: 16/12 6 μήνες και 2 εβδομάδες από την 2η.

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
6.177
Πόντοι
2.356
Αν δεν υπήρχαν όλα αυτά τα ψέκια, και πήγαιναν όλοι να εμβολιαστούν (κυρίως οι κωλόγεροι που γεμίζουν τις ΜΕΘ), σκεφτείτε ότι δε θα υπήρχε πάτημα για να γίνει οποιαδήποτε από όλες τις μαλακίες που γίνονται και είναι όντως ασκήσεις ελέγχου του πληθυσμού. Ούτε λοκντάουν, ούτε έλεγχοι, ούτε εσύ μπαίνεις εσύ δεν μπαίνεις, ούτε δείξε τα χαρτιά σου, ούτε τίποτα. Αντίθετα λόγω των βλαμμένων, πρώτον τραβάνε την υγειονομική κρίση σε μάκρος και δεύτερον βρίσκουν δικαιολογία για να εφαρμόζουν μέτρα μαζικού ελέγχου και να συνηθίζει ο πληθυσμός στον περιορισμό και έλεγχο κινήσεων, στα δικαιώματα λάστιχο κοκ. Και επειδή αυτά τα μέτρα προφανώς δεν γίνεται να έχουν αποτέλεσμα ετοιμαστείτε για πιο hardcore μέτρα, αυτά που φοβόσασταν, τσιπάκια κλπ σαν σκυλιά. Και αυτά θα γίνουν ακριβώς λόγω απείθειας ενός 20-30% στην πολύ απλή και εύκολη λύση του εμβολιασμού.
Χρήσιμους ηλίθιους τους λένε αυτούς διαχρονικά. Κάντε τους επαναστάτες για να φέρετε ακριβώς αυτό που φοβάστε σαΐνια. :crazy:
τα τσιπακια για τους σκυλος οντως φαινεται ειναι προδρομος των ανθρωπινων τσιπ!
απλα μερικοι νομιζουν οτι τα τσιπ θα ελεγχουν τον εγκεφαλο τους. δεν κατανοουν οτι το τσιπ θα σε ελεγχει αμεσα και δε θα σε κατευθυνει!! εισαι ο ΤΑΔΕ, χρωστας δε χρωστας, εκανες το εμβολιο δεν εκανες το εμβολιο, εχεις να πληρωσεις δεν εχεις να πληρωσεις κ.ο.κ. απλα θα σε υποχρεωνει να παιξεις με τους κανονες! πχ με τσιπ δε θα επαιζε οντως να μπει ανεμβολιαστος παρανομα σε μαγαζι, η να δουλεψει χωρις ραπιντ τεστ στην εργασια του μιας και αμεσα απο το cloud θα χτυπουσε κοκκινο... οι κυβερνησεις θα παραξουν περισσοτερους αλεξ και λιγοτερους κατσαπλιαδες γιατι "αυτοι βολευουν" το συστημα τους...

ενα αλλο σεναριο για την κοινωνια σε επομενες γενιες ειναι το παρακατω
(τα αυτοκινητα με αλκοτεστ ηδη ξεκινησαν... εχει ηδη η carlsberg στην ελλαδα για τους οδηγους της!)

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
6.177
Πόντοι
2.356
Δεν αναφέρομαι προφανώς στην ψωροκώσταινα μπανανία με το ανδρείκελο που έχουν ως εκάστοτε πρωθυπουργό. Αυτό είναι παγκόσμιο γεγονός και τα μέτρα εφαρμόζονται παγκοσμίως. Ο Κούλης απλά αντιγράφει και δέχεται εντολές. Δεν είμαι στα κέντρα αποφάσεων για να ξέρω πότε αφήνουν και πότε τραβάνε το σχοινί. Απλά παρατηρώ τι γίνεται. Αν δεν ήταν οι μαλάκες θα είχαμε τελειώσει πριν 6 μήνες και οι ΜΕΘ θα ήταν άδειες. Με το να τους ΑΦΗΝΟΥΝ να μαλακίζονται επί μήνες, μάς έχουν κάνει στρατιωτάκια σήκω σήκω κάτσε κάτσε χωρίς να φαίνεται φως στο τούνελ.

Στην Αυστρία πάνε για υποχρεωτικό εμβολιασμό από.. Φεβρουάριο. Που έπρεπε να το έκαναν όλοι από τον περασμένο Φεβρουάριο για να τελειώναμε. Προφανώς όταν υπάρχει η βούληση ούτε "αντισυνταγματικότητες" υπάρχουν ούτε η κάθε παπαριά που επικαλούνται τα ψέκια.
δε θα περασει αυτο στην Αυστρια τυπε. αντιδρασεις ζυγισαν...

ο κουλης τωρα θυμηθηκε να κανει "ανοσια της αγελης" αφηνοντας τα κρουσματα απλα να κανουν μπαμ!

αν γινοταν ολα απο την αρχη που δεν υπηρχε η "Δελτα" θα ειχαμε τελειωσει οπως η Σουηδοι... τωρα ειναι πιο περιπλοκο και πιο κοστοβορο για αυτον! οποτε και στις 2 περιπτωσεις μαλακας ειναι για τους περισσοτερους... ειτε αφηνοντας τον κοσμο εκτος μεθ ειτε κανοντας λοκ νταουν και αθετοντας την κανονικοτητα!
δεν εχει παρει ουτε μια ευθυνη πανω του! ουτε καν τη στιγμη "ανεμελιας"

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
6.177
Πόντοι
2.356
Εμένα ξέρετε τι μου κάνει εντύπωση, κατι βιζιτες αρκετά κατω των 30 συνήθως, οι 30+ ειναι εμβολιασμένες, που εχω συναντήσει ειναι ανεμβολίαστες γιατι φοβουνται λεει μη δε κανουν παιδια, κλπ , αλλες εχουν πλαστο απο βουλγαρια..Απιστευτο σε αυτη τη δουλειά...
Εμενα στα παπαρια μου, το χα κολησει 2 μηνες μετα τη πρωτη δοση J&J, δεν καταλαβα τιποτα, αλλα πως το κανουν αυτο.

Οταν εχεις φιλους και γνωστους που εχουν πεθανει, και ενα κολλητο αθλητή, 4 βδομαδες μεσα με οξυγονο, ΟΛΟΙ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΙ, αλλαζεις γνωμη.
αρα αλλαζεις υποκειμενικα γνωμη τυπε!

Thatweirdone

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2020
Κριτικές
1
Like
265
Πόντοι
21
Πριν 2 μερες γνωστοί μου βγήκαν για καφέ 3 εμβολιασμενη και 1 όχι.Σημερα αυτή η τρείς βγηκαν θετική εκτος απο αυτών που δεν εκανε το εμβόλιο (όλοι τους εκαναν τεστ) που με κάνει τόσο ποιο καχύποπτο.Τα συμπέρασματα δικά σας.

George_1969

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Νοε 2021
Κριτικές
49
Like
4.264
Πόντοι
11.461
αρα αλλαζεις υποκειμενικα γνωμη τυπε!
OXI, με παρεξήγησες φιλτατε, εγω ειμουν πάντα υπερ των εμβολιων και των Covid , τα παιδια μου μεχρι τα 12 πρεπει να ειχαν τρυπηθει 50 φορες (και στα 15 θα κανουν και Pfizer) αν βαλεις καμια 10αρια υποχρεωτικα εμβολια με 4-5 δοσεις μεχρι τα 12. Το "Οταν εχεις φιλους και γνωστους που εχουν πεθανει, και ενα κολλητο αθλητή, 4 βδομαδες μεσα με οξυγονο, ΟΛΟΙ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΙ, αλλαζεις γνωμη.¨ το ειπα γενικά για τους άλλους και οχι για μένα.

Προσωπικα, επειδη βλεπω βιζιτες εδω και 30 χρονια , αλλοτε συχνα, αλλοτε πολυ λιγο, εχω κανει HPVx3 (Gardasil9), Covid, HepA/B x2/3, πνευμνονιοκοκου, γριππης, ...τουμπανο.

Ta Gardasil9 μαλιστα τα πληρωσα απο τη τσεπη μου γιατι Ελλαδα δεν καλυπτονται στη ηλικια μου και μαλιστα τα 3 μαζι καναν κανα 500ρικο, τουλαχιστον μειωνει την πιθανοτητα να παθειs αυτο που επαθε Michael Daglas και αποφευγεις και τα κονδυλώματα. Στον καναδα καλυπτονται μεχρι 45 νομίζω....Στην Ελλαδα ειναι λιγο πισω σε αυτα, εχουν μαυρα μεσανυχτα.

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Πριν 2 μερες γνωστοί μου βγήκαν για καφέ 3 εμβολιασμενη και 1 όχι.Σημερα αυτή η τρείς βγηκαν θετική εκτος απο αυτών που δεν εκανε το εμβόλιο (όλοι τους εκαναν τεστ) που με κάνει τόσο ποιο καχύποπτο.Τα συμπέρασματα δικά σας.
Mην το κάνεις. Εγώ αυτό σου προτείνω.

sigman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2019
Κριτικές
4
Like
1.056
Πόντοι
366
Έχει ένα κοινό με το μετρό Θεσσαλονίκης ο κοροδοιος. Δεν υπάρχουν
Εσύ είσαι πέραν επισκευής….. κράτα γερά μπας και δικαιωθείς… μη «λυγίσεις» και κάνεις το εμβόλιο… όλα μούφα ειναι

Le Blanc

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Νοε 2018
Κριτικές
27
Like
4.318
Πόντοι
1.446
Αναμνηστική για τζόνσον ;; Με τζόνσον πάλι να στηρίξουμε ή Πφαιζερ;
Έχει κανείς εμπειρία;;
Βάρα Τζόνσον πάλι καλύτερα οι μελετες λενε οτι κραταει περισσοτερο διαστημα η ανοσια

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom