machinehead 7
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 20 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 41
- Like
- 533
- Πόντοι
- 2.137
Συγγρος. Εκει το βρηκα! Επρεπε να τσεκαρω κ την τσουτσου μου με τη μουναρα που με εμβολιασε!Που το εκανες φιλε?
Συγγρος. Εκει το βρηκα! Επρεπε να τσεκαρω κ την τσουτσου μου με τη μουναρα που με εμβολιασε!Που το εκανες φιλε?
Τζονσον. Οπως κ την 1η φορα εχεδον καμια παρενεργεια! Το βραδυ σν να ετσουζαν τα ματια.Αναμνηστική για τζόνσον ;; Με τζόνσον πάλι να στηρίξουμε ή Πφαιζερ;
Έχει κανείς εμπειρία;;
Φαιζερ αναμνηστική. Την δίνει και σε κάδρο μαζί με το αρνητικό ?Αναμνηστική για τζόνσον ;; Με τζόνσον πάλι να στηρίξουμε ή Πφαιζερ;
Έχει κανείς εμπειρία;;
Έχει ένα κοινό με το μετρό Θεσσαλονίκης ο κοροδοιος. Δεν υπάρχουνΟι ανεμβολίαστοι πεθαίνουν όμως….
2 χρόνια έχεις φιλαρακο κοίτα να τα ζήσεις έντονα και να τα χαρείς. Μετά θα σου ανάβουμε το καντήλι εμείς οι ψεκασμενοιΑΡΧΙΔΙΑ εισαι...μειοψηφια του λαου που βρισκεις χιλιες 2 δικαιολογιες να μην κανεις το εμβολιο....και μετα θες και ελευθεριες και μπλεκεις χιλια δυο...ας ειναι στο τελος να ξερεις ξυριζουν τον γαμπρο που λενε...θυμησε μου ποτε θα πεθανω που εκανα το μπολι;κατι ψεκες μου ελεγαν σε 6 μηνες,μετα το πηγαν 2 χρονια,μετα 5 και τωρα 10...τι ισχυει ψεκασμενε μου αδερφε;
α 2 χρονια;καινουριο ειναι αυτο συνηθως τα ψεκια αφου δεν τους εκατσε το εξαμηνο και ο χρονος ελεγαν 5 χρονια..ενταξει παω να κανω την διαθηκη μου να ειμαι ησυχος2 χρόνια έχεις φιλαρακο κοίτα να τα ζήσεις έντονα και να τα χαρείς. Μετά θα σου ανάβουμε το καντήλι εμείς οι ψεκασμενοι
Καθώς κι ενα τρίτο πράγμα: το μυαλό σουΈχει ένα κοινό με το μετρό Θεσσαλονίκης ο κοροδοιος. Δεν υπάρχουν
αυτος ειναι δυνατο παιχτουρι...επιπεδιστης,ερπετομορφος,αρνητης..ολα τα καλα εχει....πως και ξεφυγε απο τις ασπρες ρομπες;Θα πεθάνει κάνας εμβολιασμένος στα 90 του και οι ψέκες θα λένε "είδατε που σας τα λέγαμε".
τα τσιπακια για τους σκυλος οντως φαινεται ειναι προδρομος των ανθρωπινων τσιπ!Αν δεν υπήρχαν όλα αυτά τα ψέκια, και πήγαιναν όλοι να εμβολιαστούν (κυρίως οι κωλόγεροι που γεμίζουν τις ΜΕΘ), σκεφτείτε ότι δε θα υπήρχε πάτημα για να γίνει οποιαδήποτε από όλες τις μαλακίες που γίνονται και είναι όντως ασκήσεις ελέγχου του πληθυσμού. Ούτε λοκντάουν, ούτε έλεγχοι, ούτε εσύ μπαίνεις εσύ δεν μπαίνεις, ούτε δείξε τα χαρτιά σου, ούτε τίποτα. Αντίθετα λόγω των βλαμμένων, πρώτον τραβάνε την υγειονομική κρίση σε μάκρος και δεύτερον βρίσκουν δικαιολογία για να εφαρμόζουν μέτρα μαζικού ελέγχου και να συνηθίζει ο πληθυσμός στον περιορισμό και έλεγχο κινήσεων, στα δικαιώματα λάστιχο κοκ. Και επειδή αυτά τα μέτρα προφανώς δεν γίνεται να έχουν αποτέλεσμα ετοιμαστείτε για πιο hardcore μέτρα, αυτά που φοβόσασταν, τσιπάκια κλπ σαν σκυλιά. Και αυτά θα γίνουν ακριβώς λόγω απείθειας ενός 20-30% στην πολύ απλή και εύκολη λύση του εμβολιασμού.
Χρήσιμους ηλίθιους τους λένε αυτούς διαχρονικά. Κάντε τους επαναστάτες για να φέρετε ακριβώς αυτό που φοβάστε σαΐνια.
δε θα περασει αυτο στην Αυστρια τυπε. αντιδρασεις ζυγισαν...Δεν αναφέρομαι προφανώς στην ψωροκώσταινα μπανανία με το ανδρείκελο που έχουν ως εκάστοτε πρωθυπουργό. Αυτό είναι παγκόσμιο γεγονός και τα μέτρα εφαρμόζονται παγκοσμίως. Ο Κούλης απλά αντιγράφει και δέχεται εντολές. Δεν είμαι στα κέντρα αποφάσεων για να ξέρω πότε αφήνουν και πότε τραβάνε το σχοινί. Απλά παρατηρώ τι γίνεται. Αν δεν ήταν οι μαλάκες θα είχαμε τελειώσει πριν 6 μήνες και οι ΜΕΘ θα ήταν άδειες. Με το να τους ΑΦΗΝΟΥΝ να μαλακίζονται επί μήνες, μάς έχουν κάνει στρατιωτάκια σήκω σήκω κάτσε κάτσε χωρίς να φαίνεται φως στο τούνελ.
Στην Αυστρία πάνε για υποχρεωτικό εμβολιασμό από.. Φεβρουάριο. Που έπρεπε να το έκαναν όλοι από τον περασμένο Φεβρουάριο για να τελειώναμε. Προφανώς όταν υπάρχει η βούληση ούτε "αντισυνταγματικότητες" υπάρχουν ούτε η κάθε παπαριά που επικαλούνται τα ψέκια.
αρα αλλαζεις υποκειμενικα γνωμη τυπε!Εμένα ξέρετε τι μου κάνει εντύπωση, κατι βιζιτες αρκετά κατω των 30 συνήθως, οι 30+ ειναι εμβολιασμένες, που εχω συναντήσει ειναι ανεμβολίαστες γιατι φοβουνται λεει μη δε κανουν παιδια, κλπ , αλλες εχουν πλαστο απο βουλγαρια..Απιστευτο σε αυτη τη δουλειά...
Εμενα στα παπαρια μου, το χα κολησει 2 μηνες μετα τη πρωτη δοση J&J, δεν καταλαβα τιποτα, αλλα πως το κανουν αυτο.
Οταν εχεις φιλους και γνωστους που εχουν πεθανει, και ενα κολλητο αθλητή, 4 βδομαδες μεσα με οξυγονο, ΟΛΟΙ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΙ, αλλαζεις γνωμη.
OXI, με παρεξήγησες φιλτατε, εγω ειμουν πάντα υπερ των εμβολιων και των Covid , τα παιδια μου μεχρι τα 12 πρεπει να ειχαν τρυπηθει 50 φορες (και στα 15 θα κανουν και Pfizer) αν βαλεις καμια 10αρια υποχρεωτικα εμβολια με 4-5 δοσεις μεχρι τα 12. Το "Οταν εχεις φιλους και γνωστους που εχουν πεθανει, και ενα κολλητο αθλητή, 4 βδομαδες μεσα με οξυγονο, ΟΛΟΙ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΙ, αλλαζεις γνωμη.¨ το ειπα γενικά για τους άλλους και οχι για μένα.αρα αλλαζεις υποκειμενικα γνωμη τυπε!
Mην το κάνεις. Εγώ αυτό σου προτείνω.Πριν 2 μερες γνωστοί μου βγήκαν για καφέ 3 εμβολιασμενη και 1 όχι.Σημερα αυτή η τρείς βγηκαν θετική εκτος απο αυτών που δεν εκανε το εμβόλιο (όλοι τους εκαναν τεστ) που με κάνει τόσο ποιο καχύποπτο.Τα συμπέρασματα δικά σας.
Εσύ είσαι πέραν επισκευής….. κράτα γερά μπας και δικαιωθείς… μη «λυγίσεις» και κάνεις το εμβόλιο… όλα μούφα ειναιΈχει ένα κοινό με το μετρό Θεσσαλονίκης ο κοροδοιος. Δεν υπάρχουν
Βάρα Τζόνσον πάλι καλύτερα οι μελετες λενε οτι κραταει περισσοτερο διαστημα η ανοσιαΑναμνηστική για τζόνσον ;; Με τζόνσον πάλι να στηρίξουμε ή Πφαιζερ;
Έχει κανείς εμπειρία;;