Νέα

Ποιό εμβόλιο θα κάνουν τα μέλη του BOU;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ampelale
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 229K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιο εμβόλιο εμπιστεύεστε να κάνετε?

• Άστρα Ζ

Ψήφοι: 142 19,3%
  • Φαιζερ

Ψήφοι: 240 32,7%
  • Μοντέρνα

Ψήφοι: 67 9,1%
  • Τζονσον

Ψήφοι: 60 8,2%
  • Σπούτνικ

Ψήφοι: 36 4,9%
  • Φαντα μόνο

Ψήφοι: 74 10,1%
  • Κανένα έχω αντισώματα στα πάντα

Ψήφοι: 116 15,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    735

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
6.299
Πόντοι
2.356
τον κατσαπλια δεν χρειάζεται καν να τον εξετάσει γιατρός για να βγάλει διάγνωση. Αρκεί να διαβάσει εδώ μέσα αυτό που παρατήρησες και συ.
επίσης στο ποστάρισμά του που παρέθεσες ξεκινάει με το "δε με ενδιαφερουν ξενες χωρες!" ως απάντηση στην αναφορά σου στη Σουηδία.... όταν ο ίδιος έχει αναφερθεί αρκετές φορές σε αυτή τη χώρα "πρότυπο" :jerking:
με παρακολουθεις βλεπω! το θεμα μας ομως ειναι τι γινεται στην ψωροκωσταινα τυπε! και στην ταυλανδη ξερω τι γινεται και σε ενα καρο αλλους παραδεισους.
το θεμα μας ειναι οτι ζουμε εδω με κουλι! μακαρι να ημασταν σουηδια δε λεω αλλα δεν ειμαστε...

billGor

Μέγας
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
27
Like
4.127
Πόντοι
4.895
με παρακολουθεις βλεπω! το θεμα μας ομως ειναι τι γινεται στην ψωροκωσταινα τυπε! και στην ταυλανδη ξερω τι γινεται και σε ενα καρο αλλους παραδεισους.
το θεμα μας ειναι οτι ζουμε εδω με κουλι! μακαρι να ημασταν σουηδια δε λεω αλλα δεν ειμαστε...
και γιατι να ήμασταν Σουηδία και όχι Νορβηγία, Δανία ή Φινλανδία ; δεν πιστεύω να μην έχεις ακούσει κάτι γι' αυτές τις χώρες

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
τον κατσαπλια δεν χρειάζεται καν να τον εξετάσει γιατρός για να βγάλει διάγνωση. Αρκεί να διαβάσει εδώ μέσα αυτό που παρατήρησες και συ.
επίσης στο ποστάρισμά του που παρέθεσες ξεκινάει με το "δε με ενδιαφερουν ξενες χωρες!" ως απάντηση στην αναφορά σου στη Σουηδία.... όταν ο ίδιος έχει αναφερθεί αρκετές φορές σε αυτή τη χώρα "πρότυπο" :jerking:
Χαζούλης είναι που καμώνεται τον καμπόσο. Τον αποστομώνουν όλοι, γιατί η χαζομάρα στα γραπτά του παει σύννεφο, αλλά αυτός " κερδάει". Δεν έχει και ζωή. Ολη μέρα εδώ μέσα είναι. Εκατό μηνύματα τη μέρα τα έχει για κολατσιό. Λιγη συγκατάβαση ως προς το πως τον αντιμετωπιζουμε δε βλάπτει στην περίπτωσή του.

Matt LeBlanc

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2007
Κριτικές
21
Like
6.900
Πόντοι
8.345
Χαζούλης είναι που καμώνεται τον καμπόσο. Τον αποστομώνουν όλοι, γιατί η χαζομάρα στα γραπτά του παει σύννεφο, αλλά αυτός " κερδάει". Δεν έχει και ζωή. Ολη μέρα εδώ μέσα είναι. Εκατό μηνύματα τη μέρα τα έχει για κολατσιό. Λιγη συγκατάβαση ως προς το πως τον αντιμετωπιζουμε δε βλάπτει στην περίπτωσή του.
ειπε αυτος που εχει 3 χρονια εδω και 7.000 μηνυματα σε αυτον που εχει 4 χρονια και 4.000 μηνυματα...ρε τι πινεται εδω μεσα?

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
απαντησε πρωτα στο ατοπο σχολιο σου και μετα σου απανταω και εγω
Οσα μηνύματα έχω εγώ σε τρεις μέρες ο κατσαπλιας τα έχει σε μία. Εγώ σήμερα 19-20. Αυτός 79-80.
Εγώ γράφω απο λιγα κάθε μέρα. Αυτός το έχει πάρει εργολαβία.
Απάντησε τώρα εσύ.

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
6.299
Πόντοι
2.356
Οσα μηνύματα έχω εγώ σε τρεις μέρες ο κατσαπλιας τα έχει σε μία. Εγώ σήμερα 19-20. Αυτός 79-80.
Εγώ γράφω απο λιγα κάθε μέρα. Αυτός το έχει πάρει εργολαβία.
Απάντησε τώρα εσύ.
τι να σου απαντησει ο ανθρωπος που καθεσαι σαν κατινα να βρεις να πιαστεις να πεις μεχρι και για αυτο!

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.793
Πόντοι
3.656
δεν πιστεύω να εξέλαβες κυριολεκτικά αυτό που σου έγραψα παραπάνω :think:
μπας και είσαι και συ σε καμιά θεραπεία με τσίπουρα μεσημεριάτικα ;
:grin:
δεν το κατάλαβα πως το έλεγες για πλάκα τύπε.

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
6.299
Πόντοι
2.356
τι να κάνουμε, εμπιστεύομαι την Επιστήμη, χάρη σε αυτή ζω και πολλά χρόνια και με ποιότητα. Εσύ βράζε βοτάνια και πίνε τσίπουρα για θεραπείες
δε θελω να σε στεναχωρησω αλλα και τα βοτανα επιστημη ειναι τυπε δε τα πινεις κουτουρου!

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.793
Πόντοι
3.656
ιος υπαρχει. οι χειρισμοι του ειναι το προβλημα... και οχι μονο το θεμα του εμβολιασμου.
προσυπογράφω. Έγιναν απανωτά λάθη. Το Λούμπεν έχει φτιάξει ειδικό βίντεο με τις επίσημες ανακοινώσεις ..οι δύο επόμενες βδομάδες είναι κρίσιμες...... που έδωσαν όπλα στους ψεκ

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
τι να σου απαντησει ο ανθρωπος που καθεσαι σαν κατινα να βρεις να πιαστεις να πεις μεχρι και για αυτο!
Εγώ βρε βλάκα πιάστηκα απο αυτό; Η Κατίνα ο δικός σου πετάχτηκε να πει την εξυπνάδα του αλλά ηταν αδιαβαστος. Οπότε του εδωσα την απάντηση που ζήτησε. Αναμένουμε τη δική του.

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.793
Πόντοι
3.656
δε θελω να σε στεναχωρησω αλλα και τα βοτανα επιστημη ειναι τυπε δε τα πινεις κουτουρου!
Κάτι μπέρδεψες. Ναι, τα φάρμακα από τα βότανα ξεκίνησαν. Όταν όμως η Επιστήμη προχώρησε, βρήκαν τη δραστική ουσία των βοτάνων κι έφτιαξαν από αυτές τα φάρμακα. Ο Μπάγερν διάβασε στον Ιπποκράτη πως ο κοπανισμένος φλοιός Ιτιάς ρίχνει τον πυρετό, έκανε ανάλυση κι έφτιαξε την ασπιρίνη. Και το άλλο πρόβλημα είναι πως δεν γνωρίζεις δοσολογία όταν πίνεις αφεψήματα

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
6.299
Πόντοι
2.356
Εγώ βρε βλάκα πιάστηκα απο αυτό; Η Κατίνα ο δικός σου πετάχτηκε να πει την εξυπνάδα του αλλά ηταν αδιαβαστος. Οπότε του εδωσα την απάντηση που ζήτησε. Αναμένουμε τη δική του.
μια παπαρια ειπες και εχεις πει και ενα καρο αλλες και μαρεσει που νομιζεις οτι του την ειπες κιολας!
και μετα περιμενετε σοβαρες απαντησεις εδω μεσα! αφου και οταν σας τις δωσουν ειτε δε ξερετε να διαβαζετε ειτε δε ξερετε να καταλαβετε ειτε απο φυσικου σας δεν ξερετε να αντιληφθειτε τα δεδομενα που σας παραθετουν, οι περισσοτεροι απο τους μισους κορωνοψεκ δεν ειστε εδω για καμια συζητηση αλλα για προπαγανδα και μπουλιγκ! ειδικα οταν δεν εχετε απαντηση που να καταρριπτει κατι.

και απο τη στιγμη που μεχρι και ο αλεξ εδω περα εχει ξεφυγει για τα καλα τυπε, που υποτιθεται πως ειναι πιο ενημερωμενος και ας μην ειναι το αντικειμενο του και εστω υποτιθεται ακουει και διαφορετικες αποψεις, ποσο μαλλον οι υπολοιποι ποσο εχετε ξεφυγει και ποσο θρασος εχετε παρει που οπου θελετε κανετε τους κουφους και οποτε θελετε το παιζετε βασιλακοπουλοι που θελετε να ρυθμιζετε τις ζωες των αλλων, βρηκατε ολοι το μικρο δικτακτορα που κρυβατε μεσα σας... αφου ειστε της επιστημης να πατε να σας δει κανας γιατρος τυπε γιατι δεν ειναι μονο ο κορωνοφοβος το θεμα που εχετε εδω και 2 χρονια. ειναι και αλλα. προλαβετε τα πριν ειναι αργα.

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
6.299
Πόντοι
2.356
Κάτι μπέρδεψες. Ναι, τα φάρμακα από τα βότανα ξεκίνησαν. Όταν όμως η Επιστήμη προχώρησε, βρήκαν τη δραστική ουσία των βοτάνων κι έφτιαξαν από αυτές τα φάρμακα. Ο Μπάγερν διάβασε στον Ιπποκράτη πως ο κοπανισμένος φλοιός Ιτιάς ρίχνει τον πυρετό, έκανε ανάλυση κι έφτιαξε την ασπιρίνη. Και το άλλο πρόβλημα είναι πως δεν γνωρίζεις δοσολογία όταν πίνεις αφεψήματα
το overdose στα παντα σε σκοτωνει για αυτο και βγηκε το εντελως αναποδο η ομοιπαθητικη με το παντελως ελαχιστο...

δε γινονται ολα με χαπια και σιροπια και εμβολιας τυπε! μην κανετε σαν τα αμερικανακια που οταν ερχονται ελλαδα δε τρωνε μπιφτεκι χειροποιητο γιατι εμπιστευονται παραπανω τα κατεψυγμενα!!! προφανως δε θα κανεις οτι να ναι κουτουρου στα βοτανα γιατι δε ζουμε στο 1700, πλεον ενα καρο βιβλιογραφια υπαρχει!

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
μια παπαρια ειπες και εχεις πει και ενα καρο αλλες και μαρεσει που νομιζεις οτι του την ειπες κιολας!
και μετα περιμενετε σοβαρες απαντησεις εδω μεσα! αφου και οταν σας τις δωσουν ειτε δε ξερετε να διαβαζετε ειτε δε ξερετε να καταλαβετε ειτε απο φυσικου σας δεν ξερετε να αντιληφθειτε τα δεδομενα που σας παραθετουν, οι περισσοτεροι απο τους μισους κορωνοψεκ δεν ειστε εδω για καμια συζητηση αλλα για προπαγανδα και μπουλιγκ! ειδικα οταν δεν εχετε απαντηση που να καταρριπτει κατι.

και απο τη στιγμη που μεχρι και ο αλεξ εδω περα εχει ξεφυγει για τα καλα τυπε, που υποτιθεται πως ειναι πιο ενημερωμενος και ας μην ειναι το αντικειμενο του και εστω υποτιθεται ακουει και διαφορετικες αποψεις, ποσο μαλλον οι υπολοιποι ποσο εχετε ξεφυγει και ποσο θρασος εχετε παρει που οπου θελετε κανετε τους κουφους και οποτε θελετε το παιζετε βασιλακοπουλοι που θελετε να ρυθμιζετε τις ζωες των αλλων, βρηκατε ολοι το μικρο δικτακτορα που κρυβατε μεσα σας... αφου ειστε της επιστημης να πατε να σας δει κανας γιατρος τυπε γιατι δεν ειναι μονο ο κορωνοφοβος το θεμα που εχετε εδω και 2 χρονια. ειναι και αλλα. προλαβετε τα πριν ειναι αργα.
Ολο αυτό το παραλήρημα για να μου πεις ότι είναι κι αυτός της συνομοταξίας; Εξακολουθείς να είσαι ταραγμένος τυπε. Χρειάζεσαι μεγαλύτερο ξελογκάρισμα.

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
6.299
Πόντοι
2.356
Ολο αυτό το παραλήρημα για να μου πεις ότι είναι κι αυτός της συνομοταξίας; Εξακολουθείς να είσαι ταραγμένος τυπε. Χρειάζεσαι μεγαλύτερο ξελογκάρισμα.
εισαι εμετικος τυπε

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
6.299
Πόντοι
2.356
Κι εσύ ενας τελειωμένος βλάκας αλλά δεν το κάνουμε θέμα. Ξελογκαρε τυπε. Το έχεις πραγματικά αναγκη.
με τα διπλα μηνυματα απο μενα τυπε μαλλον εσυ το εχεις αναγκη! η μαλλον εχεις αναγκη απο προσοχη

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
με τα διπλα μηνυματα απο μενα τυπε μαλλον εσυ το εχεις αναγκη! η μαλλον εχεις αναγκη απο προσοχη
Ξελογκαρε. Τα 100 μηνύματα κοντεύεις σήμερα. Θα αρρωστήσεις όλη μέρα εδώ μέσα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom