Νέα

Ποιό εμβόλιο θα κάνουν τα μέλη του BOU;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ampelale
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 229K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Ποιο εμβόλιο εμπιστεύεστε να κάνετε?

• Άστρα Ζ

Ψήφοι: 142 19,3%
  • Φαιζερ

Ψήφοι: 240 32,7%
  • Μοντέρνα

Ψήφοι: 67 9,1%
  • Τζονσον

Ψήφοι: 60 8,2%
  • Σπούτνικ

Ψήφοι: 36 4,9%
  • Φαντα μόνο

Ψήφοι: 74 10,1%
  • Κανένα έχω αντισώματα στα πάντα

Ψήφοι: 116 15,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    735

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
6.306
Πόντοι
2.356
Θέλω να δηλώσω τη απογοήτευση μου στη κυβέρνηση που μ έπεισε και εμβολιάστηκα,με το πρόσχημα ότι θα μεγαλώσουν 2 νούμερα τα βυζια μου και τελικά μετά από 5 μήνες τα ίδια είναι..ευελπιστώ στη 3 δόση να έχω αποτέλεσμα
Πέραν πλάκας, ο εμβολιασμός σώζει ζωές,δεν τις παίρνει..τώρα για κάποια περιστατικά με παρενέργειες,οκ παντού μπορεί να συμβούν ακόμη και στο πιο απλό που θα φας ,η που θα βάλεις στο σώμα σου.. Θετική σκέψη σε όλα ας έχουμε!
δε πιστευω να εβγαλες πουλι!!!!

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
6.306
Πόντοι
2.356
Και κλαρινομαχος; Λαμπρά!!
Στείλε κι ενα στιχακι στη σουηδική Πρεσβεία να τη συγχαρείς που ακολούθησε τόσο "πετυχημένα" την πρότασή σου.
δε με ενδιαφερουν ξενες χωρες! εδω με ενδιαφερει να ξεπαστρευτουν μπαρμπαδες για να παρουμε πιο παχυλη συνταξη και νωριτερα!

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Θέλω να δηλώσω τη απογοήτευση μου στη κυβέρνηση που μ έπεισε και εμβολιάστηκα,με το πρόσχημα ότι θα μεγαλώσουν 2 νούμερα τα βυζια μου και τελικά μετά από 5 μήνες τα ίδια είναι..ευελπιστώ στη 3 δόση να έχω αποτέλεσμα
Πέραν πλάκας, ο εμβολιασμός σώζει ζωές,δεν τις παίρνει..τώρα για κάποια περιστατικά με παρενέργειες,οκ παντού μπορεί να συμβούν ακόμη και στο πιο απλό που θα φας ,η που θα βάλεις στο σώμα σου.. Θετική σκέψη σε όλα ας έχουμε!
Οι Γάλλοι λένε πως το τέλειο γυναικείο στήθος χωρά σε ενα ποτήρι σαμπάνιας. Προς τι το άγχος λοιπόν;

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
6.306
Πόντοι
2.356
Οι Γάλλοι λένε πως το τέλειο γυναικείο στήθος χωρά σε ενα ποτήρι σαμπάνιας. Προς τι το άγχος λοιπόν;
στο οτι δε πινουμε ολοι απο το ιδιο ποτηρι τυπε! αν εσυ την πινεις τη σαμπανια σε σφηνακι καλως!

Sexyjoanna

Call-Girl
Εγγρ.
25 Σεπ 2021
Κριτικές
1
Like
167.022
Μωρέ μια χαρά είναι κατά κοινή άποψη το στήθος μου,λίγο παμελα Άντερσον το ήθελα αλλά οκ

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
στο οτι δε πινουμε ολοι απο το ιδιο ποτηρι τυπε! αν εσυ την πινεις τη σαμπανια σε σφηνακι καλως!
Αν εσύ την πίνεις σε καρδάρα για άρμεγμα, επισης καλώς τυπε μου. Το θέμα είναι πως οι Γάλλοι είναι ο ορισμός του καλοφαγά διαχρονικώς και παγκοσμίως και πως το ποτήρι σαμπάνιας έχει ενα δεδομένο μέγεθος.

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
δε με ενδιαφερουν ξενες χωρες! εδω με ενδιαφερει να ξεπαστρευτουν μπαρμπαδες για να παρουμε πιο παχυλη συνταξη και νωριτερα!
Εσύ εν τω μεταξύ, που εύχεσαι να πεθαίνουν οι άλλοι για ίδιον όφελος, είσαι αυτός που εκανε like στον kontolagno, οταν διαμαρτυροταν για τα ποστ που εύχονται θανατο στους συνανθρώπους.

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
6.306
Πόντοι
2.356
Εσύ εν τω μεταξύ, που εύχεσαι να πεθαίνουν οι άλλοι για ίδιον όφελος, είσαι αυτός που εκανε like στον kontolagno, οταν διαμαρτυροταν για τα ποστ που εύχονται θανατο στους συνανθρώπους.
και εσυ τι εισαι τυπε? χωροφυλακη των λαηκ?

εδω πατε και κανετε λαηκ στον πιεξ τον μισανθρωπιστη
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

και πες μας που την ειδες και την ευχη που λες για να ξερουμε!

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
και εσυ τι εισαι τυπε? χωροφυλακη των λαηκ?

εδω πατε και κανετε λαηκ στον πιεξ τον μισανθρωπιστη

Εγώ; Παρατηρητικός.
Κι εσύ υποκριτής.

politis

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2005
Like
4.671
Πόντοι
1.706
:confused:
1637237772015.jpeg

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Τεινω να πιστεύω πως είσαι απλά βλάκας.

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
6.306
Πόντοι
2.356

politis

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2005
Like
4.671
Πόντοι
1.706
Είναι δεδομένο πως τα φινα αρώματα μπαίνουν σε μικρές συσκευασίες. Ή είσαι μπον βιβερ ή δεν είσαι.
Μωρε στα βυζιά συμφωνούμε. Το ρητό είναι μαλακία που παραπέμπει στις εποχές που έπιναν την σαμπάνια στα πλατιά ποτήρια και ξεθύμανε αμέσως.
Δεν το είπαν 'ποτήρια μαρτίνι' να καταλαβαίνανε όλοι το σχήμα και μέγεθος.
Αλλά οι μαλάκες οι Γάλλοι δεν διαβάζουν Bou να ανοίξουν τα γκαβά τους. :confused:

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
και ηθικολογος τυπε? χαραμιζεσαι εδω μεσα

δε βλεπω καμια ευχη τυπε!
Ελα ρε; Σοβαρά; Και μύωψ;
την εχεις μικρη δηλαδη τυπε?
Θέλεις να τη δοκιμάσεις τυπε; Άστο. Δεν ενδιαφέρομαι. Έχει gay νήματα το bou να ψαχτεις. Eδω μιλάμε για το εμβόλιο όχι για τις ερωτικές σου προτιμήσεις.

Τελευταία τροποποίηση:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom