Νέα

Ποιό εμβόλιο θα κάνουν τα μέλη του BOU;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ampelale
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 229K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Ποιο εμβόλιο εμπιστεύεστε να κάνετε?

• Άστρα Ζ

Ψήφοι: 142 19,3%
  • Φαιζερ

Ψήφοι: 240 32,7%
  • Μοντέρνα

Ψήφοι: 67 9,1%
  • Τζονσον

Ψήφοι: 60 8,2%
  • Σπούτνικ

Ψήφοι: 36 4,9%
  • Φαντα μόνο

Ψήφοι: 74 10,1%
  • Κανένα έχω αντισώματα στα πάντα

Ψήφοι: 116 15,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    735

greekfeet

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
1.458
Πόντοι
2.487
Μαλλον θα σας αποχαιρετησω απο το σαιτ,με εχουν μπλοκαρει σε πολλα νηματα.
Ετσι ξεκινα μαν. Αν δν κανουμε το εμβολιο θα μας κοψουν και το ιντερνετ τα τσουτσεκια του μαλαΚουλη και του Αδωνη

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Για πες εσυ. Για καποιες σοβαρες ασθενειες, , ψωρασιακη αρθριτιδα, κ.α., τα φαρμακα ειναι πανακριβα, αλλα απ οσο ξερω καλυπτονται απο τα ταμεια. Ποσο μαλλον που ειμαστε στην ΕΕ, να γινει συλλογικα.
Aυτό είναι το θέμα. Οτι ΔΕΝ ξέρεις (καλά, μην το παίρνεις κατάκαρδα, οι περισσότεροι σαν εσένα είναι... ο Ελληναράς "ξέρει" τα πάντα βλέπεις!!!!).

Να σε ενημερώσω λοιπόν, ότι όταν μιλάμε για ένα φάρμακο που πρέπει να πάει σε 10.000.000 άτομα (για την Ελλάδα μιλαω) και κάνει 10.000 δολάρια, τότε μιλάμε για 550 δις! Σωστά το σκέφτεσαι... η Ελλάδα έχει πολύ παραπάνω λεφτά γιατί εδώ έχουμε και τα λεφτόδεντρα, μια παγκόσμια πατέντα που δεν έχει κανείς άλλος! :tooth:

Για την περίπτωση των ΗΠΑ ας πούμε, χρειάζονται περίπου 19 τρισεκατομμύρια για να εμβολιάσουν τον κόσμο. Ούτε το Φορτ Νοξ δεν έχει τόσα!

Άρα, όλοι καταλαβαίνουμε πάρα πολύ εύκολα δύο πράγματα:
- ή όντως είσαι βλάκας και δεν καταλαβαίνεις μία
- ή λες αυτά που λες για να κάνεις αντυπωλειτεφσι!

Διάλεξε και πάρε! :)

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Έχω περάσει γρίπη. Και επειδή δε μου άρεσε καθόλου από τότε κάνω κάθε χρόνο το εμβόλιο και δεν έχω ξαναρρωστήσει.
Εσύ αν γουστάρεις να παίζεις την υγεία σου κορώνα γράμματα γιατί φοβάσαι ότι θα σε ελέγχει ο Μπιλ Γκέτς, γούστο και καπέλο σου.
Για βρες μου που εχω πει εγω ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΣΤΩ για Μπιλ Γκειτς, τσιπακια.
Συναδελφος, γυρω στα 60, εκανε το εμβολιο της γριπης πριν λιγα χρονια. Οι παρενεργειες ηταν τοσο ισχυρες, που η γιατρος της της συστησε να μη το ξανακανει.
Το εμβολιο της γριπης πρεπει να γινεται καθε χρονο απο ηλικιωμενους, που αν νοσησουν πραγματικα κινδυνευουν. Αλλα δεν ειναι και σιγουρο. Δεν ειναι θεσφατο. Αλλοι γιατροι, σε νεοτερες ηλικιες, προτεινουν να μη γινεται.

• Like
Αντιδράσεις: ROB. C

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Aυτό είναι το θέμα. Οτι ΔΕΝ ξέρεις (καλά, μην το παίρνεις κατάκαρδα, οι περισσότεροι σαν εσένα είναι... ο Ελληναράς "ξέρει" τα πάντα βλέπεις!!!!).

Να σε ενημερώσω λοιπόν, ότι όταν μιλάμε για ένα φάρμακο που πρέπει να πάει σε 10.000.000 άτομα (για την Ελλάδα μιλαω) και κάνει 10.000 δολάρια, τότε μιλάμε για 550 δις! Σωστά το σκέφτεσαι... η Ελλάδα έχει πολύ παραπάνω λεφτά γιατί εδώ έχουμε και τα λεφτόδεντρα, μια παγκόσμια πατέντα που δεν έχει κανείς άλλος! :tooth:

Για την περίπτωση των ΗΠΑ ας πούμε, χρειάζονται περίπου 19 τρισεκατομμύρια για να εμβολιάσουν τον κόσμο. Ούτε το Φορτ Νοξ δεν έχει τόσα!

Για να καταλαβω γιατι πολλα τα λες στην αγωνια σου να κανεις συμπολιτευση στον Μητσοτακη. Αν βγει φαρμακο, λες να μη συνεννοηθει η Ελλαδα με την ΕΕ, να χορηγειται σε οποιον εχει αναγκη φυσικα, οχι σε ολους, μη τυχον και ειναι ακριβο; Σ επιασε ο πονος για την ΕΕ και τα Οικονομικα της; Η εισαι τοσο βλακας που μιλαμε για φαρμακο που θα σωσει ζωες και συ μιλας για...λεφτοδεντρα. Δεν ειναι δυνατον να εισαι τοσο ηλιθιος.

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Έχω περάσει γρίπη. Και επειδή δε μου άρεσε καθόλου από τότε κάνω κάθε χρόνο το εμβόλιο και δεν έχω ξαναρρωστήσει.
Εσύ αν γουστάρεις να παίζεις την υγεία σου κορώνα γράμματα γιατί φοβάσαι ότι θα σε ελέγχει ο Μπιλ Γκέτς, γούστο και καπέλο σου.
Τωρα εξηγουνται οι μαλακιες που λες...
Τοσα εμβολια εχεις κανει σου πείραξαν τον εγκέφαλο μωρη πρασινη γλιτσα της νδ.

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Για βρες μου που εχω πει εγω ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΣΤΩ για Μπιλ Γκειτς, τσιπακια.
Συναδελφος, γυρω στα 60, εκανε το εμβολιο της γριπης πριν λιγα χρονια. Οι παρενεργειες ηταν τοσο ισχυρες, που η γιατρος της της συστησε να μη το ξανακανει.
Το εμβολιο της γριπης πρεπει να γινεται καθε χρονο απο ηλικιωμενους, που αν νοσησουν πραγματικα κινδυνευουν. Αλλα δεν ειναι και σιγουρο. Δεν ειναι θεσφατο. Αλλοι γιατροι, σε νεοτερες ηλικιες, προτεινουν να μη γινεται.
Κουκη ζουμε ενα μεγαλο φιασκο.
Σχεδον το 90% των γιατρων ελεγε πως αν εισαι κατω των 60 και υγιείς μην κανεις το αντιγριπικο.
Ο λογος ηταν οτι δεν χρειαζοταν ο καθε υγιεις οργανισμος μπορουσε να ξεπερασει τη γριπη ευκολα.
Λοιπον πριν 5 χρονια ενα παιδι 30 χρονων κολλησε γριπη το γυρισε σε πνευμονια βεβαια το μονο λαθος ηταν δεν φυλαχτηκε και αργησε να παρει αντιβιωση ελα ομως που το μικρόβιο του εκανε εγκεφαλιτιδα καιβτο εστειλε στη μεθ.
Τελικα δεν τα καταφερε και πεθανε και ηταν απο γριπη τυπου Α που εκανε επιπλοκές.
Κάθε χρονο με τη γριπη θρηνουμε ανθρωπους,τετοιο φιασκο δεν ειχε ξαναγινει

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Για να καταλαβω γιατι πολλα τα λες στην αγωνια σου να κανεις συμπολιτευση στον Μητσοτακη. Αν βγει φαρμακο, λες να μη συνεννοηθει η Ελλαδα με την ΕΕ, να χορηγειται σε οποιον εχει αναγκη φυσικα, οχι σε ολους, μη τυχον και ειναι ακριβο; Σ επιασε ο πονος για την ΕΕ και τα Οικονομικα της; Η εισαι τοσο βλακας που μιλαμε για φαρμακο που θα σωσει ζωες και συ μιλας για...λεφτοδεντρα. Δεν ειναι δυνατον να εισαι τοσο ηλιθιος.
ΟΚ, κατάλαβα.... είσαι ένας άσχετος μαλάκας που δεν έχει ιδέα από οικονομικά, ψηφίζει Βελό και λέει μαλακίες στο bou.

Δεν πειράζει, ξυδάκι και ΜΗΝ κάνεις το εμβόλιο, σε παρακαλώ παρα πολύ, ΟΚ? :)

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
Θα ερθει η ωρα που θα δωσει λογο για τις ανοησιες του.
Και θα ερθει η ωρα που θα μας πει ποιους κυκλους εξυπηρετουσε αυτος ο απατεωνας
ενω το κονκλαβιο των επιδημιολογων οι οποιοι ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ των συνεδριασεων τους δεν εξυπηρετουν κυκλους

θα ερθει η ωρα τους που θα λογοδοτησουν για τις στερησεις ελευθεριων καθως επεισης και για τις δολοφονιες ελληνων πολιτων

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
ΟΚ, κατάλαβα.... είσαι ένας άσχετος μαλάκας που δεν έχει ιδέα από οικονομικά, ψηφίζει Βελό και λέει μαλακίες στο bou.

Σκασε ρε λαδωμένε αυνανα,οταν θα μιλας στον κουκη θα μιλας στο πληθυντικο και με σεβασμο.
Δεν εισαστε ισα και ομοια μπουλη.

• Like

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Σκασε ρε λαδωμένε αυνανα,οταν θα μιλας στον κουκη θα μιλας στο πληθυντικο και με σεβασμο.
Σάλτα γαμήσου ρε μπούλη στραπονιάρη :)

Δεν εισαστε ισα και ομοια μπουλη.
Εννοείται ότι ΔΕΝ είμαστε ούτε ίσοι, ούτε ίδιοι! :)

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496

Καλα, απαντα στις σαχλαμαρες που γραφεις πρωτα, και ασε τι θα κανει ο ενας και ο αλλος. Γραφω μακαρι να βγει το φαρμακο, να το χορηγει η ΕΕ μαζι με τα κρατη μελη, σε οποιον το εχει αναγκη, να σωθει κοσμος, μου γραφεις που να βρεθουν χρηματα απο το ελληνικο κρατος για 10 εκατομμυρια πολιτες; Ποιος μιλησε για 10 εκατομμυρια πολιτες ρε ηλιθιε ψεκασμενε; Η πραγματικα εισαι τοσο ηλιθιος και δε μπορεις να κανεις στοιχειωδη κατανοηση κειμενου; Να βγει το φαρμακο, να χορηγηθει σε αυτους που το εχουν αναγκη, που περνανε σοβαρα τη νοσο, που μπαινουν στα νοσοκομεια, και καποιοι πεθαινουν κι ολας. Να χορηγηθει σε αυτους. Κι εσυ μιλας για ...λεφτοδεντρα; Εισαι τοσο κρετινος;

• Like

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Θα σου φερω λαδακι να την παιξεις αφου παρεις πρωτα μια κουτα λεβιτρα
Το λαδάκι κράτα το για την σούφρα σου γιατί τόσο καιρό στην καραντίνα που έχεις να γαμηθείς, θα σε πονέσουν οι αφέντρες! :tooth:

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Καλα, απαντα στις σαχλαμαρες που γραφεις πρωτα, και ασε τι θα κανει ο ενας και ο αλλος. Γραφω μακαρι να βγει το φαρμακο, να το χορηγει η ΕΕ μαζι με τα κρατη μελη, σε οποιον το εχει αναγκη,
Kαι που ξέρεις ποιος το έχει ανάγκη? Ποιον θα επιλέξεις? Πόσοι είναι που το έχουν ανάγκη?

Περιμένω απάντηση.

να σωθει κοσμος, μου γραφεις που να βρεθουν χρηματα απο το ελληνικο κρατος για 10 εκατομμυρια πολιτες; Ποιος μιλησε για 10 εκατομμυρια πολιτες ρε ηλιθιε ψεκασμενε; Η πραγματικα εισαι τοσο ηλιθιος και δε μπορεις να κανεις στοιχειωδη κατανοηση κειμενου; Να βγει το φαρμακο, να χορηγηθει σε αυτους που το εχουν αναγκη, που περνανε σοβαρα τη νοσο, που μπαινουν στα νοσοκομεια, και καποιοι πεθαινουν κι ολας. Να χορηγηθει σε αυτους.
Πάμε ξανά ηλίθιε μαλάκα: ΠΟΙΟΣ το έχει ανάγκη? Πες νούμερο. 10.000 άτομα? 20.000 άτομα? 1.000.000 άτομα? 10 άτομα? Πόσα?

Περιμένω απάντηση.

Κι εσυ μιλας για ...λεφτοδεντρα; Εισαι τοσο κρετινος;
Εσύ μιλάς για λεφτόδεντρα λέγοντας τόσο απλά "θα τα καλύψει όλα το ταμείο". Δεν ξέρεις τι σου γίνεται μεγάλε...!!! Για θύμισέ μου... με τι ασχολείσαι εσύ? ή δεν θα πεις από ντροπή όπως οι περισσότεροι εδώ μέσα? :)

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496

<Που πρεπει να παει σε 10 εκατομμυρια ατομα στην Ελλαδα>

Εσυ δε το ειπες; Εσυ.
Σε ποια 10 εκατομμυρια πρεπει να παει; Στα ατομα που νοσουν και χρειαζονται νοσηλεια, σε αυτους θα παει το φαρμακο. Σε αυτους που θα αποφασισουν οι γιατροι να χορηγηθει.

Ιδιωτικος υπαλληλος ειμαι. 21 χρονια. Το εχω γραψει. Και ποσα σπιτια εχω. Κι αυτο το εχω γραψει. Εγω δε ρωταω τι δουλεια κανεις, δε με ενδιαφερει. Ουτε ζηλεψα ποτε τι εχει ο καθενας, ετσι με μαθανε απο μικρο. Να τα εχει να τα χαιρεται.
Αν εσυ εχεις αναλαβει Μητσοτακοφυλακας και χαλιεσαι με ο,τι γραφουν οι υπολοιποι, προβλημα σου.

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
<Που πρεπει να παει σε 10 εκατομμυρια ατομα στην Ελλαδα>

Εσυ δε το ειπες; Εσυ.
Σε ποια 10 εκατομμυρια πρεπει να παει; Στα ατομα που νοσουν και χρειαζονται νοσηλεια, σε αυτους θα παει το φαρμακο. Σε αυτους που θα αποφασισουν οι γιατροι να χορηγηθει.
Ωραία, πόσοι είναι αυτοί? Θα μπατζετάρεις π.χ. 10.000 εμβόλια? Κι αν είναι λίγα? Αν είναι πολλά? Θα μπατζετάρεις 1.000.000 εμβόλια? Κι αν είναι πολλά? Θα τα πετάξουμε? Κι αν είναι λίγο?

Φέρε φάρμακα μωρέ και βλέπουμε!!!!!!

Βλέπεις πόσο μαλάκας είσαι? :)

Ιδιωτικος υπαλληλος ειμαι. 21 χρονια. Το εχω γραψει. Και ποσα σπιτια εχω. Κι αυτο το εχω γραψει. Εγω δε ρωταω τι δουλεια κανεις, δε με ενδιαφερει. Ουτε ζηλεψα ποτε τι εχει ο καθενας, ετσι με μαθανε απο μικρο. Να τα εχει να τα χαιρεται.
Αν εσυ εχεις αναλαβει Μητσοτακοφυλακας και χαλιεσαι με ο,τι γραφουν οι υπολοιποι, προβλημα σου.
Και να μείνεις υπάλληλος για να σου λένε τι να κάνεις, διότι αν είχες δική σου επιχείρηση θα την είχες φαλιρίσει με τις μαλακίες που λες :)

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Ωραία, πόσοι είναι αυτοί? Θα μπατζετάρεις π.χ. 10.000 εμβόλια? Κι αν είναι λίγα? Αν είναι πολλά? Θα μπατζετάρεις 1.000.000 εμβόλια? Κι αν είναι πολλά? Θα τα πετάξουμε? Κι αν είναι λίγο?

Φέρε φάρμακα μωρέ και βλέπουμε!!!!!!

Βλέπεις πόσο μαλάκας είσαι? :)

Και να μείνεις υπάλληλος για να σου λένε τι να κάνεις, διότι αν είχες δική σου επιχείρηση θα την είχες φαλιρίσει με τις μαλακίες που λες :)
Για φαρμακο που θα πρεπει να δοθει σε οσους κρινουν οι γιατροι συζηταμε, οχι εσυ μαλακα, οι γιατροι. Κατσε εσυ και επαναλαμβανε για 10 εκατομμυρια ανθρωπους.

• Like

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Για φαρμακο που θα πρεπει να δοθει σε οσους κρινουν οι γιατροι συζηταμε, οχι εσυ μαλακα, οι γιατροι. Κατσε εσυ και επαναλαμβανε για 10 εκατομμυρια ανθρωπους.
Είσαι εντελώς μαλάκας και άχρηστος. Λυπάμαι το αφεντικό σου που σε έχει και σε πληρώνει μαλάκα!!! :tooth:

Δες το ποστ μου παραπάνω, μαλάκα! Είπα για 10.000.000, μαλάκα? Δεν σε ρώτησα εσένα για πόσους υπολογίζεις, μαλάκα? Γιατί δεν απαντάς, μαλάκα? Όσο κρίνουν οι γιατροί, μαλάκα? Οι γιατροί, μαλάκα, λένε ότι πρέπει όλοι να προστατευθούν. Γιατί, μαλάκα, δεν ξέρεις ποιος θα νοσήσει βαριά και ποιος ελαφριά!

Κατάλαβες μαλάκα? :)

Κάνε καμιά δουλειά τώρα, μαλάκα, που σε έχει ο άλλος και σε πληρώνει τζάμπα!!!

ΜΑΛΑΚΑ!!! :)

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496

Ελα αυτιστικε, παρε. Τι εγραψες. <Μιλαμε για ενα φαρμακο που πρεπει να παει σε 10 εκατομμυρια ατομα για την Ελλαδα.> Εχεις οντως προβλημα κατανοησης. Στην αρχη νομιζα εισαι απλως μαλακας.

Αρα ο Μπαρμπαπηδουλας, σε μια συναδελφο μου που ελειπε γιατι αυτη, ο συζυγος της, τα δυο τους παιδια, κολλησαν, και ενω δεν ειχαν καποιο σοβαρο συμπτωμα, οπως ειναι λογικο ανησυχησαν και απευθυνθηκαν στο γιατρο τους να τους δωσει αντιβιωση, εκεινος αρνηθηκε να τους δωσει, γιατι ετσι εκρινε., αυτος ο μαλακας θα τους εδινε αντιβιωση και φαρμακο μαζι, γιατι αυτος ξερει, οχι οι γιατροι. Αλλα ο Μπαρμπαπηδουλάς θα δωσει το φαρμακο σε 10 εκατομμυρια ανθρωπους στην Ελλαδα. Δεν ειναι δυνατον να ειναι τοσο ηλιθιος,.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom