Νέα

Ποιό εμβόλιο θα κάνουν τα μέλη του BOU;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ampelale
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 230K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιο εμβόλιο εμπιστεύεστε να κάνετε?

• Άστρα Ζ

Ψήφοι: 142 19,3%
  • Φαιζερ

Ψήφοι: 240 32,7%
  • Μοντέρνα

Ψήφοι: 67 9,1%
  • Τζονσον

Ψήφοι: 60 8,2%
  • Σπούτνικ

Ψήφοι: 36 4,9%
  • Φαντα μόνο

Ψήφοι: 74 10,1%
  • Κανένα έχω αντισώματα στα πάντα

Ψήφοι: 116 15,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    735

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
και μετά απαιτείς εξουσία. Αφού ο εγκέφαλός σου βάζει στην ίδια ζυγαριά, τον καρκίνο με αερομεταφερόμενο Ιό, δεν μπορούμε να συζητήσουμε

5 άτομα με θρόμβο και μια πέθανε στους κοντά 6 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥΣ.

Όρσε βλάκα.

ΠΑΡΤΑ ΜΟΥΝΤΖΑ.jpg
Οχι 6 εκ μαλακακο.
Με το θρομβοεμβολιο εχουν εμβολιαστει 1 εκ ατομα.
Στο 1 εκ 5 περιστατικα θρομβου

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Ταχυτητα ευγενια εξυπηρετηση σεβασμος στο πολιτη,να σου πω ειναι ιδιωτικη η κρατικη η επιχειρηση εμβολιασμου???
Κρατικη,αλλα πως γινεται η κρατικη υπηρεσια να δουλευει τοσο καλα και οι λοιπες κρατικες υπηρεσιες οι υπαλληλοι να σου λενε την τελευταια πρώτη με δεκαδες φακελους σε ραφια πατωματα και κτιρια με αβαφους τοίχους.
Σώπα ρε βρωμιάρη που σε πείραξαν οι τοίχοι! Αφού κάτι σούργελα σαν κι εσένα τους βρωμίζουν! Μαλάκα ε μαλάκα!!!! :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:
Αν υπάρχει χρημα και κρατικη θεληση ολα γινονται,ζωντανο παραδειγμα η εκστρατεια εμβολιασμου,οποτε ας παψουμε να αμαυρωνουμε οτι κρατικο κακο ασχημο μπατηρικο γιατι η διαδικασια εμβολιασμου σας διεψευσε,εγω θα ηθελα εσας τα τσιρακια να εισασταν κατα του κρατισμου και να γκρινιαζατε που εγινε ο εμβολιασμος δωρεαν και κρατικα,αλλα δεν ειδα κανενα απο εσας να γκρινιαζει,τρεξατε ολοι και απλωσατε τις μπρατσωνες να κανετε εμβολιο και βγαινοντας λεγατε τα καλυτερα.
Eσύ, ως υπέρτατος αρχιμαλάκας, τώρα που πάει καλά χαίρεσαι για το δημόσιο. Αν δεν πήγαινε καλά θα έλεγες "να πέσει ο κούλης!!!!". Ρούφα το αυγουλάκι σου μπούλη και πες στη μαμά σου να στο φτιάξει σφικτό με αλατάκι και πιπεράκι :)

Χαιρομαι παντως που στηριξατε κατι κρατικο γιατι αυτοματα διαψευδεται την ίδια σας ιδεολογια του ιδιωτισμου.
Κι εγώ χαίρομαι πάρα πολύ που επικροτείς τον συντονισμό του κούλη!!! Μπράβο σου! :)

Σας εχει κανει ο κουλης να ξεχασετε μεχρι και της βασικες αρχες του κομματος σας,την ιδεολογια σας,κακα τα ψεματα η κουλοκυβερνηση πασοκιζει οπως επι εποχη σιμητη,αν και μεντορας του κουλη ο σιμητης γυρισαμε σε εποχες ενος ψευτοκαπιταλιστικου συστηματος.
Σας έχει κάνει ο κούλης να τραβάτε τις πουτσότριχές σας άπλυτα ζωάδια :)

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.844
Πόντοι
5.506
Οχι 6 εκ μαλακακο.
Ακόμα κι έτσι ΒΛΑΚΑ, στο 1 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ-1 νεκρός ΙΣΩΣ από παρενέργεια.

Στο 1 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ πόσοι από κορόνα;;;; Για να δω τα μαθηματικά σου.

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Ξύπνησα πριν λίγο κι έριξα άλλο ένα! Εσύ? :jerking:

Eσύ δεν έχεις καταλάβει τι γίνεται γύρω σου και γι' αυτό φαλίρισες την καντίνα και ζεις με ΚΕΑ. Σκέψου το :)

Ναι, πολύ γουστάρω να τρολάρω μαλάκες (με την σημασία της λέξεως, μην παρεξηγηθείς!) :)

Καμιά πουτάνα στο μετάξι και πολύ σου είναι! Αλλιώς ανέβασε φωτό από γκόμενα :)
Καλα μην ριχνεις αλλα ρε θειτσο θα σου τελειωσουν τα λεβιτρα και αντε να βρεις κυριακατικα αλλα.

Φαλιρισα την καντίνα απο τι? Απο αυτα που δεν πλήρωνα?χαχαχαχαχ αφου τότε δουλεύε μαυρα χαχαχαχα

Το κεα το δικαιουμαι νομιμοτατα.

Σου ειπα δεν ασχολουμαι με εξωτερικες γκομενες μονο με αγοραιο ερωτα

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Καλα μην ριχνεις αλλα ρε θειτσο θα σου τελειωσουν τα λεβιτρα και αντε να βρεις κυριακατικα αλλα.
Καλά κάτσε εσύ και :jerking:
Tην φυσική ιδιότητά σου ως οντότητα! :tooth:

Φαλιρισα την καντίνα απο τι? Απο αυτα που δεν πλήρωνα?χαχαχαχαχ αφου τότε δουλεύε μαυρα χαχαχαχα
Mαύρα? Άρα ΚΑΙ δεν πλήρωνες ΚΑΙ φαλίρισες ΚΑΙ χρωστάς!!!
Έχεις σπάσει κάθε κοντέρ μαλακίας! Και μπράβο σου! :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:
Το κεα το δικαιουμαι νομιμοτατα.
Μόνο όταν ξεπληρώσεις τα μαύρα που έφαγες σαν γνήσιο αριστερό σκουλήκι που λυμαίνεται την χώρα. :)

Σου ειπα δεν ασχολουμαι με εξωτερικες γκομενες μονο με αγοραιο ερωτα
Το σωστό είναι "δεν ασχολούνται εξωτερικές γκόμενες μαζί μου". Εκεί να συμφωνήσω :)

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Σώπα ρε βρωμιάρη που σε πείραξαν οι τοίχοι! Αφού κάτι σούργελα σαν κι εσένα τους βρωμίζουν! Μαλάκα ε μαλάκα!!!! :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

Eσύ, ως υπέρτατος αρχιμαλάκας, τώρα που πάει καλά χαίρεσαι για το δημόσιο. Αν δεν πήγαινε καλά θα έλεγες "να πέσει ο κούλης!!!!". Ρούφα το αυγουλάκι σου μπούλη και πες στη μαμά σου να στο φτιάξει σφικτό με αλατάκι και πιπεράκι :)

Κι εγώ χαίρομαι πάρα πολύ που επικροτείς τον συντονισμό του κούλη!!! Μπράβο σου! :)

Σας έχει κάνει ο κούλης να τραβάτε τις πουτσότριχές σας άπλυτα ζωάδια :)
Ρε χαζοβιολη αφου δεν δινει λεφτα το κρατος ουτε για χαρτια υγειας θες να σου βαψουν και τοιχο εσενα,απλα εσεις οι δεξιοι φτιαξατε ενα δημοσιο μονο να τα παιρνει απο τους πολιτες οι πολιτες να το σιχαθουν απο θεμα οργανωσης λειτουργιας κλπ και να δαιμονοποιηθει απο όλους εσκεμμενα για να σερβιρεται τις ιδιωτικές οι οποιες σε κοιτανε μονο για να τσεπωσουν.

Σου ειπα ειμαι υπερ του κρατισμου και ο κουλης σας το στηριξε αυτο,με ειδες να παραπονιεμαι γιατι ο εμβολιασμος δεν εγινε μεσω ιδιωτικων εταιρειων.
Αν και βρωμικο παιχνιδι παιξατε και εκει με τα εμβολια,σας εμειναν γαμω το φελεκι σας και τα σερβιρατε στους νεους ολα τα θρομβοεμβολια και τωρα 5 συμπολιτες μας ταλαιπωρουνται και ποσοι αλλοι στο μελλον.

Ο κουλης μας εχει κανει να τον γραψουμε στις αρχιδοτριχες μας

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Ρε χαζοβιολη αφου δεν δινει λεφτα το κρατος ουτε για χαρτια υγειας
Να πας να δουλέψεις ρε κοπρόσκυλο μπας και δώσεις 2-3 ευρώ να πάρεις μια δεκάδα ρολά να έχεις να χέζεις! Μαλακοπίτουρα!

θες να σου βαψουν και τοιχο εσενα,απλα εσεις οι δεξιοι φτιαξατε ενα δημοσιο μονο να τα παιρνει απο τους πολιτες οι πολιτες να το σιχαθουν απο θεμα οργανωσης λειτουργιας κλπ και να δαιμονοποιηθει απο όλους εσκεμμενα για να σερβιρεται τις ιδιωτικές οι οποιες σε κοιτανε μονο για να τσεπωσουν.
Το Δημόσιο φτιάχτηκε από την αριστερά και γι' αυτό είναι μπουρδέλο. Τώρα θα δεις να στρώνει γιατί το ανέλαβε ένας που ξέρει κι όχι ο τσομπάνος από τα κατσάβραχα.

Σου ειπα ειμαι υπερ του κρατισμου και ο κουλης σας το στηριξε αυτο,με ειδες να παραπονιεμαι γιατι ο εμβολιασμος δεν εγινε μεσω ιδιωτικων εταιρειων.
Ρε κόπανε δεν γίνεται να γίνει μέσω ιδιωτικών μόνο, τόσο χαζός είσαι που δεν μπορείς να το καταλάβεις?

Αν και βρωμικο παιχνιδι παιξατε και εκει με τα εμβολια,σας εμειναν γαμω το φελεκι σας και τα σερβιρατε στους νεους ολα τα θρομβοεμβολια και τωρα 5 συμπολιτες μας ταλαιπωρουνται και ποσοι αλλοι στο μελλον.
Τίποτα δεν έμεινε, θα χρησιμοποιηθούν όλα. Κάτσε σκούζε σαν την Μαρίκα από τα πετράλωνα! :)

Ο κουλης μας εχει κανει να τον γραψουμε στις αρχιδοτριχες μας
Αυτός να δεις πόσο γραμμένους σας έχει! :tooth:

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Καλά κάτσε εσύ και :jerking:
Tην φυσική ιδιότητά σου ως οντότητα! :tooth:

Mαύρα? Άρα ΚΑΙ δεν πλήρωνες ΚΑΙ φαλίρισες ΚΑΙ χρωστάς!!!
Έχεις σπάσει κάθε κοντέρ μαλακίας! Και μπράβο σου! :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

Μόνο όταν ξεπληρώσεις τα μαύρα που έφαγες σαν γνήσιο αριστερό σκουλήκι που λυμαίνεται την χώρα. :)

Το σωστό είναι "δεν ασχολούνται εξωτερικές γκόμενες μαζί μου". Εκεί να συμφωνήσω :)
Ρε αφησες την γκομενα και ασχολεισαι με τα χυσαμολια τα δικα μου..
Εγω αν ημουν με γκομενα οχι μονο δεν θα σου απαντουσα αλλα θα σε εγραφα στο κουραδι μου,οχι για τη γκομενα αλλα για το γαμησακι που θα της εκανα

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Εγω αν ημουν με γκομενα οχι μονο δεν θα σου απαντουσα αλλα θα σε εγραφα στο κουραδι μου,οχι για τη γκομενα αλλα για το γαμησακι που θα της εκανα
Aπό το "αν" μέχρι το να ήσουν έχει για σένα ΤΕΡΑΣΤΙΑ απόσταση! Πάλι καλά που η παλάμη σου είναι πάντα εύκαιρη :)

• Χαχα
Αντιδράσεις: barock

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.844
Πόντοι
5.506
Εσυ δεν προκειται να εισαι ποτε με γκομενα οποτε δεν ανησυχουμε.

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Να πας να δουλέψεις ρε κοπρόσκυλο μπας και δώσεις 2-3 ευρώ να πάρεις μια δεκάδα ρολά να έχεις να χέζεις! Μαλακοπίτουρα!

Το Δημόσιο φτιάχτηκε από την αριστερά και γι' αυτό είναι μπουρδέλο. Τώρα θα δεις να στρώνει γιατί το ανέλαβε ένας που ξέρει κι όχι ο τσομπάνος από τα κατσάβραχα.

Ρε κόπανε δεν γίνεται να γίνει μέσω ιδιωτικών μόνο, τόσο χαζός είσαι που δεν μπορείς να το καταλάβεις?

Τίποτα δεν έμεινε, θα χρησιμοποιηθούν όλα. Κάτσε σκούζε σαν την Μαρίκα από τα πετράλωνα! :)

Αυτός να δεις πόσο γραμμένους σας έχει! :tooth:
Δεν εμειναν εμβολια??τα 20χιλιαρικα καθε μηνα που θα στελνουμε στη β.μακεδονια τι ειναι??
Χαχααχχαχα η συνθηκη των πρεσπων δεν ειχε τετοια συμφωνια χαχχαχαχαχαχα

Δεν γινεται να γινει μεσω ιδιωτικων??
Ας εδινε το οκ σε ιδιωτικες κλινικες ιδιωτικα νοσοκομεια μεχρι και ιδιωτικα ιατρεια γενικων και παθολογων και να δεις ποσο ωραια θα γινοταν,η σε μια ιδιωτικη εταιρεία vaccination care και θα σου λεγα.
Η χορηγηση μεσω φαρμακειων βαση αμκα και αυτοματη καταγραφη για οσους εμβολιαζονταν μεσω ιδιωτικων ιατρειων.

Το δημοσιο ειπαμε εσεις το θελατε να το γαμησετε και το καταφερατε.
Αν έχετε κοτσια τωρα δαπανειστε 2 δις για να εκσυγχρονιστει,αλλα που σςς βολευει ετσι.

Για τα χαρτια υγειας δεν λεω για μενα ρε χεστη αλλα για τους δημοσιους που ειναι ολοι με ενα ρολο χαρτι υγειας στη τσαντα τους

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Δεν εμειναν εμβολια??τα 20χιλιαρικα καθε μηνα που θα στελνουμε στη β.μακεδονια τι ειναι??
Χαχααχχαχα η συνθηκη των πρεσπων δεν ειχε τετοια συμφωνια χαχχαχαχαχαχα
Αν δεν είχαμε τι θα έλεγες? Θα έπαιζε την κουμπαρούλα πάλι! Ξεφτίλα! :)

Δεν γινεται να γινει μεσω ιδιωτικων??
Ας εδινε το οκ σε ιδιωτικες κλινικες ιδιωτικα νοσοκομεια μεχρι και ιδιωτικα ιατρεια γενικων και παθολογων και να δεις ποσο ωραια θα γινοταν,η σε μια ιδιωτικη εταιρεία vaccination care και θα σου λεγα.
Η χορηγηση μεσω φαρμακειων βαση αμκα και αυτοματη καταγραφη για οσους εμβολιαζονταν μεσω ιδιωτικων ιατρειων.
Εσύ πιστεύεις ότι ο ιδιωτικός τομέας της υγείας έχει το capacity να κάνει τους εμβολιασμούς? Θα μου πεις τώρα τι είναι το capacity? Έλα ντε!!!! Άγνωστες λέξεις, ε???!!!! :tooth:
Δεύτερον, κουμούνας που για να κάνει αντυπωλήτεφσι υποστηρίζει μέχρι και τον ΣΑΤΑΝΙΚΟ ιδιωτικό τομέα!!!! ΟΡΣΕ μαλάκα!!!! :tooth:

Το δημοσιο ειπαμε εσεις το θελατε να το γαμησετε και το καταφερατε.
Πριν μου είπες ότι βελτιώνεται, τώρα καταστρέφεται? Μαλάκα έχεις κάψει κύτταρα (αυτά τα λίγα που είχες!) :tooth:

Αν έχετε κοτσια τωρα δαπανειστε 2 δις για να εκσυγχρονιστει,αλλα που σςς βολευει ετσι.
To Δημόσιο μέσα σε 2 χρόνια έχει εκσυγχρονιστεί όσο θα είχε εκσυγχρονιστεί σε 10 χρόνια μαλάκα.

Για τα χαρτια υγειας δεν λεω για μενα ρε χεστη αλλα για τους δημοσιους που ειναι ολοι με ενα ρολο χαρτι υγειας στη τσαντα τους
Στ' αρχίδια μου :)
Τόσο καρμοίρηδες και λαμόγια που είναι όλοι αυτοί που κλέβουν κωλόχαρτο από την δημόσια τουαλέτα! Μιλάμε για φτύσιμο εντελώς είναι αυτά τα άτομα! :tooth:

• Χαχα
Αντιδράσεις: barock

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Αν δεν είχαμε τι θα έλεγες? Θα έπαιζε την κουμπαρούλα πάλι! Ξεφτίλα! :)

Εσύ πιστεύεις ότι ο ιδιωτικός τομέας της υγείας έχει το capacity να κάνει τους εμβολιασμούς? Θα μου πεις τώρα τι είναι το capacity? Έλα ντε!!!! Άγνωστες λέξεις, ε???!!!! :tooth:
Δεύτερον, κουμούνας που για να κάνει αντυπωλήτεφσι υποστηρίζει μέχρι και τον ΣΑΤΑΝΙΚΟ ιδιωτικό τομέα!!!! ΟΡΣΕ μαλάκα!!!! :tooth:

Πριν μου είπες ότι βελτιώνεται, τώρα καταστρέφεται? Μαλάκα έχεις κάψει κύτταρα (αυτά τα λίγα που είχες!) :tooth:

To Δημόσιο μέσα σε 2 χρόνια έχει εκσυγχρονιστεί όσο θα είχε εκσυγχρονιστεί σε 10 χρόνια μαλάκα.

Στ' αρχίδια μου :)
Τόσο καρμοίρηδες και λαμόγια που είναι όλοι αυτοί που κλέβουν κωλόχαρτο από την δημόσια τουαλέτα! Μιλάμε για φτύσιμο εντελώς είναι αυτά τα άτομα! :tooth:
1 μπαλα στην εξεδρα.η κουλοκυβερνηση σου με τα λεφτα του δημοσιου δινει τσαμπα εμβολια στη β μακεδονια

2.ανετα εχει μπουλη,σου ειπα αναλαμβαναν τον εμβολιασμο μεχρι και ιδιωτες παθολογοι και γενικοι ακομα και οι φαρμακοτριφτες θα μπορουσαν αλλα ειναι γαμιολακια και θελουν χερι,αλλο θεμα με δαύτους θα το αναλυσω αλλη φορα.

3 μην λες λογια που δεν λεω,ειπα οπου σας βολευει χαλατε χρημα.

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.929
Πόντοι
3.656
Οχι 6 εκ μαλακακο.
Μέτρα λοιπόν πόσες απώλειες σε θανάτους και κουσούρια είχαμε από τον Ιό, και συγκρινέ τες με τις αντίστοιχες περιπτώσεις θρομβώσεων. Και δείξε μας την αναλογία

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
1 μπαλα στην εξεδρα.η κουλοκυβερνηση σου με τα λεφτα του δημοσιου δινει τσαμπα εμβολια στη β μακεδονια
Αν δεν έδινε τι θα έλεγες? Πιπες όπως πάντα! :)

2.ανετα εχει μπουλη,σου ειπα αναλαμβαναν τον εμβολιασμο μεχρι και ιδιωτες παθολογοι και γενικοι ακομα και οι φαρμακοτριφτες θα μπορουσαν αλλα ειναι γαμιολακια και θελουν χερι,αλλο θεμα με δαύτους θα το αναλυσω αλλη φορα.
Καλά άστο, τέτοιες αναλύσεις έκανες και για την καντινα σου και την φαλιρισες. :)
3 μην λες λογια που δεν λεω,ειπα οπου σας βολευει χαλατε χρημα.
Φυσικά και το είπες. Εύγε στον Κουλη λοιπόν!

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Αν δεν έδινε τι θα έλεγες? Πιπες όπως πάντα! :)

Καλά άστο, τέτοιες αναλύσεις έκανες και για την καντινα σου και την φαλιρισες. :)

Φυσικά και το είπες. Εύγε στον Κουλη λοιπόν!
Ρε λαδωμενε καλα κανει και δινει τσαμπα εμβολια στη β.μακεδονια ο κουλης με τα λεφτσ του ελληνικου δημοσιου και τα λεφτα των ελληνων φορολογουμενων.
Εφαρμοζει κοινωνικη πολιτικη στη β.μακεδονια οχι στην ελλαδα.
Εγω αν ημουν β.μακεδονας σκοπιανος κουλη θα ψηφιζα δαγκωτο.

Καμια καντινα δεν φαλιρισε πουληθηκε και δουλευει μια χαρα νομιμα.

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Μέτρα λοιπόν πόσες απώλειες σε θανάτους και κουσούρια είχαμε από τον Ιό, και συγκρινέ τες με τις αντίστοιχες περιπτώσεις θρομβώσεων. Και δείξε μας την αναλογία
Με 1% θνητοτητα θα ειχαμε γυρω στους 10000 θανατους.
Το εχουμε πει οτι υπερτερει το εμβολιο αλλα θα σου πω το αλλο.
Στην ελλαδα 1.εκ δοσεις αστρα 5 θρομβοι 1 θανατος
4εκ δοσεις φαιζερ 0 θρομβοι 0 θανατοι
Μακροχρονια δεν ξέρουμε βεβαια.
Αν εκαναν αστρα στους 50 πλας δεν θα ειχαμε κανενα θανατο και κανενα θρομβο η ενα νομιζω.
Ποιος φταει γ αυτο??η επιτροπη εμβολιασμου.
Αστρα ειναι μια χαρα εμβολιο αλλα οχι για τους κατω των 50.

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
αν με το μοντερνα τιναξω τα πεταλα τα αφηνω ολα στον αντισθενη :rockon:
απο το να τα φαει μουρλοπαπας σε καλυτερα χερια θα πανε τα περιουσιακα :rockon:

Stories

Νέο!