Νέα

Ποιό εμβόλιο θα κάνουν τα μέλη του BOU;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ampelale
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 229K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιο εμβόλιο εμπιστεύεστε να κάνετε?

• Άστρα Ζ

Ψήφοι: 142 19,3%
  • Φαιζερ

Ψήφοι: 240 32,7%
  • Μοντέρνα

Ψήφοι: 67 9,1%
  • Τζονσον

Ψήφοι: 60 8,2%
  • Σπούτνικ

Ψήφοι: 36 4,9%
  • Φαντα μόνο

Ψήφοι: 74 10,1%
  • Κανένα έχω αντισώματα στα πάντα

Ψήφοι: 116 15,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    735

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Οκ , σε αυτον αναφερομουν, απο τους σοβαροτερους πολιτικους που εχουν περασει
Για να σου πω την αληθεια, δεν ξερω αν θα λεγαμε το ιδιο αν δεν ειχε δολοφονηθεί.
Παίζει σοβαρα να ειχε μεινει στην ιστορια σαν τον Κλιντον με τη Μονικα, και να ειχαμε τον Κεννεντυ με την Μονρόε.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
και μετά απαιτείς εξουσία. Αφού ο εγκέφαλός σου βάζει στην ίδια ζυγαριά, τον καρκίνο με αερομεταφερόμενο Ιό, δεν μπορούμε να συζητήσουμε λογικά
Υπαρχει καποια αιτια, για ποιον λογο ενας ανθρωπος 35 ετων σκεφτεται ως προεφηβος?

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.782
Πόντοι
3.656
Στο κεντρο της αθηνας ειχα παει προχθες σε μια μοδιστρα, η ιδια μου εδειχνε σε βιντεο οτι μετα τον εμβολιασμο της, στο σημειο αυτο που εγινε το εμβολιο ελκονταν οι βελονες σαν μαγνητης. :shockedeyes: Το ιδιο συνεβη και με μαγνιτη.Μαγνητιζοταν και κολλουσε επανω στο δερμα της.
Μια απο τα ιδια και στον κουνιαδο της. Το φαινομενο αυτο συνεχιστηκε για δυο ημερες.
Της ειπα να ανεβασουν το βιντεο στο γιου τιουμπ :sunglasses:
κι εγώ σου λέω πως όλα αυτά είναι ψεύδη. όλοι στην παρέα έχουμε εμβολιαστεί και με τις δύο δόσεις και δεν μας συμβαίνει. Ταχυδαχτυλουργικά κόλπα, κόλλα κλπ κολάνε μέταλλα πάνω στο δέρμα

Δ

Διαγραμμένο μέλος 131614

Επισκέπτης
Για να σου πω την αληθεια, δεν ξερω αν θα λεγαμε το ιδιο αν δεν ειχε δολοφονηθεί.
Παίζει σοβαρα να ειχε μεινει στην ιστορια σαν τον Κλιντον με τη Μονικα, και να ειχαμε τον Κεννεντυ με την Μονρόε.
Ναι ισως...μπορει και χειροτερα...τουλαχιστον εν ζωη για μενα ηταν δυνατος σαν προεδρος

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.782
Πόντοι
3.656
Παρακαλώ να απαντήσουν μόνο οι εμβολιασμένοι :).

Δεύτερη δόση Astra Zeneca, να τον υπολογίζω τον πιτσιρικά για δουλειά ή θα κρεβατωθεί πάλι 2 μέρες; Όχι τίποτε άλλο να βρω να τον σκατζάρουν.

Ευχαριστώ
όλοι στο περιβάλλον που εμβολιάστηκαν με 2η δόση είχαν λιγότερα συμπτώματα από την 1η

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.782
Πόντοι
3.656
Ναι. Οι σφαίρες που τον σκότωσαν έσωσαν την υστεροφημία του

• Like
Αντιδράσεις: alex71

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.865
Πόντοι
3.846
Παρακαλώ να απαντήσουν μόνο οι εμβολιασμένοι :).

Δεύτερη δόση Astra Zeneca, να τον υπολογίζω τον πιτσιρικά για δουλειά ή θα κρεβατωθεί πάλι 2 μέρες; Όχι τίποτε άλλο να βρω να τον σκατζάρουν.

Ευχαριστώ
Πώς να ξέρουμε τυπε πώς θα αντιδράσει το εμβόλιο στο συγκεκριμένο άτομο;
Ακόμα δεν έχεις καταλάβει ότι δεν έχουν όλα τα εμβόλια τις ίδιες παρενέργειες σε όλους τους ανθρώπους;

Εγγρ.
21 Σεπ 2020
Κριτικές
21
Like
9.448
Πόντοι
6.246
Πώς να ξέρουμε τυπε πώς θα αντιδράσει το εμβόλιο στο συγκεκριμένο άτομο;
Κανείς δεν ξέρει μέχρι να μάθει.Εν προκειμένω, μέχρι να κάνει την δεύτερη δόση. Ρωτάω για να έχω μια σχετική ιδέα από εμπειριες άλλη μελών.
Ακόμα δεν έχεις καταλάβει ότι δεν έχουν όλα τα εμβόλια τις ίδιες παρενέργειες σε όλους τους ανθρώπους;
Ρώτησα για συγκεκριμένο εμβόλιο, σε νεαρή ηλικία.

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Έλα που ο μπαρμπα κίτσος σε ψάχνει να σε φαπώσει γιατί δεν αντέχει ούτε αυτός τη βλακεία σου.
Ρε κατσε στα αυγα σου μην τα πω ολα στον πεθερο και σε κανει μαυρο στο ξυλο.

• Χαχα
Αντιδράσεις: ave.

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Μας εχεις καταφλοσωσει στο ψεμα.
Ναι, για σένα είναι πικρές αλήθειες! :)

Ρε θα εισαι ταβλα το βραδι τι θα το κανεις το μωρο,να σου φτιαχνει τσαγακι η χαμομηλάκι??
Γαμήσαμε καλά! Μπανάκι και πάμε για συνέχεια!
Εσύ? Πόσες πηχτές? 2-3? :)
Ποια ξεκωλιαζεις ρε που σε εχουμε κανει εδω μεσα προσωπικη μας πουτανιτσα.
Στο διάλειμμα γαμάω κάτι αριστερά σκουπίδια σαν εσένα :)

Ποια μας τρωτε ρε χαζοβιολη??
Αυτά που δεν γαμάτε :)

Οτι περισσεύει το πεταμε και εσεις το μαζευετε.
Και που να 'ξερες φουκαρά! Άντε υπομονή να ανοίξουν τα μπουρδέλα μπας και γαμήσεις! :tooth:

Στειλε φωτογραφια απο το μωρο να δουμε αξιζει???
'Exω στείλει, ψάξε :)
Από την άλλη, ακόμα περιμένω φωτό της milfάρας που (ΚΑΙ ΚΑΛΑ) πήδηξες!!!! :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.865
Πόντοι
3.846
Κανείς δεν ξέρει μέχρι να μάθει.Εν προκειμένω, μέχρι να κάνει την δεύτερη δόση. Ρωτάω για να έχω μια σχετική ιδέα από εμπειριες άλλη μελών.

Ρώτησα για συγκεκριμένο εμβόλιο, σε νεαρή ηλικία.
Να στο πω μήπως και το καταλάβεις: υπάρχουν διαφορετικές παρενέργειες σε άτομα ίδιας ηλικίας.

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Δεν μπορω να απαντω σε επιχειρηματα πενταχρονου.
Οταν σου λεει καποιος οτι με τον covid κινδυνευεις να μην παρεις ανασα και να διασωληνωθεις κι εσυ απαντας οτι και με τον καρκινο δεν μπορεις να αναπνευσεις, συγνωμη αλλά προκειται για απαντηση βλακείας.

Εδω εσυ, απιθανε, φοβασαι να κανεις το εμβολιο που εχει χιλιαδες φορες λιγοτερες πιθανοτητες να σου κανει κατι κακο απο ο,τι ο ιδιος ο ιος. Και μου κάνεις μαθηματα γιατι δεν φοβαμαι τον καρκινο? Τον φοβαμαι, απιθανε. Αλλά δεν υπαρχει εμβολιο κατα του καρκινου. Κι επειδη δεν υπαρχει, πρεπει να κατσω να αυξησω τον κινδυνο και με αλλες ασθενειες?

Πεντάχρονο.
Αυτο να πας το πεις στους συγγενεις αυτων που πεθαναν απο το θρομβο.
5 ατομα με θρομβο και μια πεθανε,τι θα πεις σ αυτους τους ανθρωπους?
Και οχι μονο εδω στην ελλαδα αλλα παγκοσμιως τοσα περιστατικά.

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Ναι, για σένα είναι πικρές αλήθειες! :)

Γαμήσαμε καλά! Μπανάκι και πάμε για συνέχεια!
Εσύ? Πόσες πηχτές? 2-3? :)

Στο διάλειμμα γαμάω κάτι αριστερά σκουπίδια σαν εσένα :)

Αυτά που δεν γαμάτε :)

Και που να 'ξερες φουκαρά! Άντε υπομονή να ανοίξουν τα μπουρδέλα μπας και γαμήσεις! :tooth:

'Exω στείλει, ψάξε :)
Από την άλλη, ακόμα περιμένω φωτό της milfάρας που (ΚΑΙ ΚΑΛΑ) πήδηξες!!!! :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:
Βαλε ρε το ξυπνητηρι να χτυπησει 5 ωρα να μαας πεις οτι πας για 5ο γυρο να γελασουμε...
Εσυ εισαι αερογαμιας θειτσο αυτο εχω καταλαβει.
Εισαι με γκομενα τη γαμησες ταχα μου και μπηκες εδω τωρα ταχα μου για να μου τη πεις.
Δεν γαμαμε ???σας τα χαριζομαι οτι εχουμε για πεταμα το δινουμε σ εσας.

• Χαχα
Αντιδράσεις: ave.

μορφονιος

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
9.277
Πόντοι
2.456
Πάει και η δεύτερη δόση Pfizer. Για την ώρα όλα καλά.
Εκανα και μια παρασπονδία με λίγο κρασί παρά τις αντίθετες συστάσεις, αλλά δε βαριέσαι ΣΚ είναι...
Θα δω και το επόμενο 24ωρο πως θα πάει και αν υπάρξει πρόβλημα θα ενημερώσω.
Η θετική μου εντύπωση παραμένει για την διαδικασία.
Ταχύτητα, ευγένεια, εξυπηρέτηση, σεβασμός στον πολίτη.
Είχε και μια, μάλλον σεκιούτριτι, ομορφούλα αλλά με λίγα παραπανίσια κιλά. Οχι ο τύπος μου.
Οταν ήρθε η σειρά του γκρουπ μου να περάσει μέσα ήρθε και και μας το είπε με χαμόγελο.
Περνώντας της είπα οτι σε λίγες μέρες θα περάσει ο Αλέξανδρος.
Δεν με κατάλαβε.

DONJUAN69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2018
Κριτικές
10
Like
347
Πόντοι
311
AstraZeneca τις δυο πρώτες μέρες αδιαθεσία με πονοκέφαλο χωρίς πυρετό , γενικά μια χαρά , τέλος Ιούλη δεύτερη δόση

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Πάει και η δεύτερη δόση Pfizer. Για την ώρα όλα καλά.
Εκανα και μια παρασπονδία με λίγο κρασί παρά τις αντίθετες συστάσεις, αλλά δε βαριέσαι ΣΚ είναι...
Θα δω και το επόμενο 24ωρο πως θα πάει και αν υπάρξει πρόβλημα θα ενημερώσω.
Η θετική μου εντύπωση παραμένει για την διαδικασία.
Ταχύτητα, ευγένεια, εξυπηρέτηση, σεβασμός στον πολίτη.
Είχε και μια, μάλλον σεκιούτριτι, ομορφούλα αλλά με λίγα παραπανίσια κιλά. Οχι ο τύπος μου.
Οταν ήρθε η σειρά του γκρουπ μου να περάσει μέσα ήρθε και και μας το είπε με χαμόγελο.
Περνώντας της είπα οτι σε λίγες μέρες θα περάσει ο Αλέξανδρος.
Δεν με κατάλαβε.
Ταχυτητα ευγενια εξυπηρετηση σεβασμος στο πολιτη,να σου πω ειναι ιδιωτικη η κρατικη η επιχειρηση εμβολιασμου???
Κρατικη,αλλα πως γινεται η κρατικη υπηρεσια να δουλευει τοσο καλα και οι λοιπες κρατικες υπηρεσιες οι υπαλληλοι να σου λενε την τελευταια πρώτη με δεκαδες φακελους σε ραφια πατωματα και κτιρια με αβαφους τοίχους.
Αν υπάρχει χρημα και κρατικη θεληση ολα γινονται,ζωντανο παραδειγμα η εκστρατεια εμβολιασμου,οποτε ας παψουμε να αμαυρωνουμε οτι κρατικο κακο ασχημο μπατηρικο γιατι η διαδικασια εμβολιασμου σας διεψευσε,εγω θα ηθελα εσας τα τσιρακια να εισασταν κατα του κρατισμου και να γκρινιαζατε που εγινε ο εμβολιασμος δωρεαν και κρατικα,αλλα δεν ειδα κανενα απο εσας να γκρινιαζει,τρεξατε ολοι και απλωσατε τις μπρατσωνες να κανετε εμβολιο και βγαινοντας λεγατε τα καλυτερα.
Χαιρομαι παντως που στηριξατε κατι κρατικο γιατι αυτοματα διαψευδεται την ίδια σας ιδεολογια του ιδιωτισμου.
Σας εχει κανει ο κουλης να ξεχασετε μεχρι και της βασικες αρχες του κομματος σας,την ιδεολογια σας,κακα τα ψεματα η κουλοκυβερνηση πασοκιζει οπως επι εποχη σιμητη,αν και μεντορας του κουλη ο σιμητης γυρισαμε σε εποχες ενος ψευτοκαπιταλιστικου συστηματος.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.223
Πόντοι
5.506
Αυτο να πας το πεις στους συγγενεις αυτων που πεθαναν απο το θρομβο.
5 ατομα με θρομβο και μια πεθανε,τι θα πεις σ αυτους τους ανθρωπους?
Και οχι μονο εδω στην ελλαδα αλλα παγκοσμιως τοσα περιστατικά.
5 άτομα με θρόμβο και μια πέθανε στους κοντά 6 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥΣ.

Όρσε βλάκα.

ΠΑΡΤΑ ΜΟΥΝΤΖΑ.jpg

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Βαλε ρε το ξυπνητηρι να χτυπησει 5 ωρα να μαας πεις οτι πας για 5ο γυρο να γελασουμε...
Ξύπνησα πριν λίγο κι έριξα άλλο ένα! Εσύ? :jerking:

Εσυ εισαι αερογαμιας θειτσο αυτο εχω καταλαβει.
Eσύ δεν έχεις καταλάβει τι γίνεται γύρω σου και γι' αυτό φαλίρισες την καντίνα και ζεις με ΚΕΑ. Σκέψου το :)

Εισαι με γκομενα τη γαμησες ταχα μου και μπηκες εδω τωρα ταχα μου για να μου τη πεις.
Ναι, πολύ γουστάρω να τρολάρω μαλάκες (με την σημασία της λέξεως, μην παρεξηγηθείς!) :)

Δεν γαμαμε ???σας τα χαριζομαι οτι εχουμε για πεταμα το δινουμε σ εσας.
Καμιά πουτάνα στο μετάξι και πολύ σου είναι! Αλλιώς ανέβασε φωτό από γκόμενα :)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom