Νέα

Ποινική δίωξη για αποστολή άσεμνου υλικού

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 8 άτομα (2 μέλη και 6 επισκέπτες)

kevinslipknot173

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2012
Κριτικές
4
Like
320
Πόντοι
21
Όχι δεν ξημερώνει Κυριακή, αλλά είχαμε συζήτηση στο γραφείο σήμερα και μια συνάδελφος (40αρα) που μίλαγε με έναν τύπο στο Fb μας είπε ότι της έστειλε απροειδοποίητα βίντεο να τον παίζει και μας έλεγε ότι θα κινηθεί νομικά. Ισχύει κάτι τέτοιο; Γιατί αν ισχύει πραγματικά δεν πάμε καλά…

Τελευταία τροποποίηση:

sotos71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2023
Like
2.430
Πόντοι
456
Όχι δεν ξημερώνει Κυριακή, αλλά είχαμε συζητήσει στο γραφείο σήμερα και μια συνάδελφος (40αρα) που μίλαγε με έναν τύπο στο Fb μας είπε ότι της έστειλε απροειδοποίητα βίντεο να τον παίζει και μας έλεγε ότι θα κινηθεί νομικά. Ισχύει κάτι τέτοιο; Γιατί αν ισχύει πραγματικά δεν πάμε καλά…

Θα στο θέσω με παράδειγμα διαφορετικό: Μπορεί κάποιος να παίρνει τυχαία τηλέφωνα σε αγνώστους και να τους βρίζει; Τι λες;

OP
OP
kevinslipknot173

kevinslipknot173

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2012
Κριτικές
4
Like
320
Πόντοι
21
Θα στο θέσω με παράδειγμα διαφορετικό: Μπορεί κάποιος να παίρνει τυχαία τηλέφωνα σε αγνώστους και να τους βρίζει; Τι λες;
Φυσικά και μπορεί αλλά λογικά χωρίς επιπτώσεις, αλλά αν το κάνει επανειλλημένα και εκβιάζοντας ή απειλώντας τότε θα έχει μπλεξίματα, θεωρητικά πάντα, με τον νόμο

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.454
Πόντοι
27.261
Όχι δεν ξημερώνει Κυριακή, αλλά είχαμε συζητήσει στο γραφείο σήμερα και μια συνάδελφος (40αρα) που μίλαγε με έναν τύπο στο Fb μας είπε ότι της έστειλε απροειδοποίητα βίντεο να τον παίζει και μας έλεγε ότι θα κινηθεί νομικά. Ισχύει κάτι τέτοιο; Γιατί αν ισχύει πραγματικά δεν πάμε καλά…
κεβιν σιγουρα δεν εισαι εσυ ο... τυπος, ετσι ?

OP
OP
kevinslipknot173

kevinslipknot173

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2012
Κριτικές
4
Like
320
Πόντοι
21
κεβιν σιγουρα δεν εισαι εσυ ο... τυπος, ετσι ?
Όχι δεν είμαι αλλά το ‘‘χω κάνει κι εγώ αλλά ποτέ δεν με απείλησαν για αυτό σκαλώνω. Πλέον ούτε να βήξεις δεν θα μπορείς μπροστά σε γυναίκα χωρίς να πάρεις πρώτα άδεια.

sotos71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2023
Like
2.430
Πόντοι
456
Φυσικά και μπορεί αλλά λογικά χωρίς επιπτώσεις, αλλά αν το κάνει επανειλλημένα και εκβιάζοντας ή απειλώντας τότε θα έχει μπλεξίματα, θεωρητικά πάντα, με τον νόμο
Μπορείς να βρίσεις έναν άγνωστο;
Νομίζω ότι κάποιοι έχουν πλήρη άγνοια του τι εστί ίντερνετ...Δεν υπάρχει ασυλία στο ίντερνετ φίλε μου.
Το ότι είσαι πίσω από μία οθόνη, δε σημαίνει τίποτα.

ALEX5555

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2018
Like
1.241
Πόντοι
206
Όχι δεν ξημερώνει Κυριακή, αλλά είχαμε συζήτηση στο γραφείο σήμερα και μια συνάδελφος (40αρα) που μίλαγε με έναν τύπο στο Fb μας είπε ότι της έστειλε απροειδοποίητα βίντεο να τον παίζει και μας έλεγε ότι θα κινηθεί νομικά. Ισχύει κάτι τέτοιο; Γιατί αν ισχύει πραγματικά δεν πάμε καλά…
Κάποτε ήμουν έτοιμος να στείλω κι εγώ κάτι τέτοιο σε μια γκόμενα που μιλούσαμε στα σόσιαλ και στο τηλέφωνο.... Τελευταία στιγμή κρατήθηκα.... Ευτυχώς τελικά......

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
6.177
Πόντοι
2.356
ε για οτιδηποτε μπορεις να κινηθεις....

τωρα το τι θα παρει? απο μια συσταση μεχρι οσο γατο δικηγορο εχει.
πρεπει να μας πεισει η 40αρα οτι δεν εχει δει ξανα πουτσα στη ζωη της και επαθε σοκ... η μπορει να επαθε ψυχολογικο τραυμα γιατι την εχει μεγαλυτερη απο του αντρα της και τωρα σκεφτεται να απιστησει εξαιτιας του... ολα σχετικα ειναι...

σιγουρα μπορει παντως μια χαρα να κινηθει... και οχι τιποτα αλλο αλλα θα βρουν πολυ ευκολα αν ο τυπας εστελνε την τσαπου του και σε κανενα ανηλικο!!! και καλα ξεμπερδεματα μετα!!!

σιγουρα στηριζεται σε εργω εξυβριση της προσωπικοτητας της αφου προσβαλλει την τιμη της

Όποιος, εκτός από τις περιπτώσεις της δυσφήμησης (άρθρα 362 και 363), προσβάλλει την τιμή άλλου με λόγο ή με έργο ή με οποιονδήποτε άλλο τρόπο, τιμωρείται με φυλάκιση μέχρι ενός έτους ή με χρηματική ποινή. Η χρηματική ποινή μπορεί να επιβληθεί και μαζί με την ποινή της φυλάκισης. 2. Όταν η προσβολή της τιμής δεν είναι ιδιαίτερα βαριά, αν ληφθούν υπόψη οι περιστάσεις και το πρόσωπο του ατόμου που προσβλήθηκε, ο υπαίτιος τιμωρείται με κράτηση ή με πρόστιμο. 3. Η διάταξη της παρ. 3 του άρθρου 308 έχει και σ' αυτή την περίπτωση εφαρμογή»

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.846
Πόντοι
9.931
Με απλα λογια το να στέλνεις το πουτσο σου σε μια γκομενα που δεν στο εχει ζητήσει μπορει να σου κοστίσει σε χρονο, χρημα και ψυχική ταλαιπωρία... Μην στέλνετε πουτσες με το σκεπτικό ελα μωρε σιγα μην παει στην αστυνομία να κανει μήνυση, ποτε δεν ξερεις τι μπορει να σου ξημερώσει.

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.736
Πόντοι
3.656
μας απαγορευουν να στειλουμε dick pic για να δειξουμε στα μουνετα ποσο νοιαζομαστε,σε λιγο θα μας κοψουν και την φαντα τυποι :confused::confused::confused:

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.736
Πόντοι
3.656
Κάποτε ήμουν έτοιμος να στείλω κι εγώ κάτι τέτοιο σε μια γκόμενα που μιλούσαμε στα σόσιαλ και στο τηλέφωνο.... Τελευταία στιγμή κρατήθηκα.... Ευτυχώς τελικά......

τυπε επρεπε να το στειλεις,θα της εκανες καλη εντυπωση :confused::confused::confused:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom