Ποιές transexual προτιμάτε; Οποιος θέλει μπορεί να πει και μια καλη εμπειρία...
T THunterAth Μέλος Εγγρ. 6 Φεβ 2008 Μηνύματα 22 Κριτικές 1 Like 0 Πόντοι 0 11 Φεβ 2008 #1 Ποιές transexual προτιμάτε; Οποιος θέλει μπορεί να πει και μια καλη εμπειρία... Συνημμένα pics12.jpg 162,9 KB · Εμφανίσεις: 144
Επισκέπτης 11 Φεβ 2008 #2 THunterAth έγραψε: Ποιές transexual προτιμάτε; Οποιος θέλει μπορεί να πει και μια καλη εμπειρία... Κλικ για ολόκληρη προβολή... αυτη στη φωτογραφια...
THunterAth έγραψε: Ποιές transexual προτιμάτε; Οποιος θέλει μπορεί να πει και μια καλη εμπειρία... Κλικ για ολόκληρη προβολή... αυτη στη φωτογραφια...
T TheBlade Μέλος Εγγρ. 7 Ιουν 2007 Μηνύματα 1.258 Like 0 Πόντοι 16 11 Φεβ 2008 #4 Εγώ πάντως....όσο όμορφη και να ναι η "κοπέλα".....θα είχαν πρόβλημα τα δικά μου "υδραυλικά" να λειτουργήσουν μαζί της. Εννοείται πως ψήφισα την τελευταία επιλογή.
Εγώ πάντως....όσο όμορφη και να ναι η "κοπέλα".....θα είχαν πρόβλημα τα δικά μου "υδραυλικά" να λειτουργήσουν μαζί της. Εννοείται πως ψήφισα την τελευταία επιλογή.
F freddie krueger Μέλος Εγγρ. 2 Φεβ 2008 Μηνύματα 1.120 Κριτικές 4 Like 24 Πόντοι 16 11 Φεβ 2008 #5 THunterAth έγραψε: Ποιές transexual προτιμάτε; Οποιος θέλει μπορεί να πει και μια καλη εμπειρία... Κλικ για ολόκληρη προβολή... ...που σαι ρε Λακη παλιοσειρα?Μαζι καναμε στρατο!Δεν το πιστευω...
THunterAth έγραψε: Ποιές transexual προτιμάτε; Οποιος θέλει μπορεί να πει και μια καλη εμπειρία... Κλικ για ολόκληρη προβολή... ...που σαι ρε Λακη παλιοσειρα?Μαζι καναμε στρατο!Δεν το πιστευω...
S sleepless32 Μέλος Εγγρ. 28 Νοε 2006 Μηνύματα 114 Like 0 Πόντοι 1 11 Φεβ 2008 #6 Αυτες που τους σηκωνεται, χυνουν με τον πελατη και εχουν θυληκη εμφανιση.
P psaxnw(1) Μέλος Εγγρ. 11 Απρ 2006 Μηνύματα 4.766 Κριτικές 5 Like 47 Πόντοι 16 11 Φεβ 2008 #7 TheBlade έγραψε: Εγώ πάντως....όσο όμορφη και να ναι η "κοπέλα".....θα είχαν πρόβλημα τα δικά μου "υδραυλικά" να λειτουργήσουν μαζί της. Εννοείται πως ψήφισα την τελευταία επιλογή. Κλικ για ολόκληρη προβολή... αστα αυτα τα σαπια......
TheBlade έγραψε: Εγώ πάντως....όσο όμορφη και να ναι η "κοπέλα".....θα είχαν πρόβλημα τα δικά μου "υδραυλικά" να λειτουργήσουν μαζί της. Εννοείται πως ψήφισα την τελευταία επιλογή. Κλικ για ολόκληρη προβολή... αστα αυτα τα σαπια......
Επισκέπτης 11 Φεβ 2008 #8 sleepless32 έγραψε: Αυτες που τους σηκωνεται, χυνουν με τον πελατη και εχουν θυληκη εμφανιση. Κλικ για ολόκληρη προβολή... θα απαντησει κανεις ποια ειναι αυτη στη φωτογραφια?τα σχολια να λειπουν.ο καθενας οτι γουσταρει κανει
sleepless32 έγραψε: Αυτες που τους σηκωνεται, χυνουν με τον πελατη και εχουν θυληκη εμφανιση. Κλικ για ολόκληρη προβολή... θα απαντησει κανεις ποια ειναι αυτη στη φωτογραφια?τα σχολια να λειπουν.ο καθενας οτι γουσταρει κανει
F freddie krueger Μέλος Εγγρ. 2 Φεβ 2008 Μηνύματα 1.120 Κριτικές 4 Like 24 Πόντοι 16 11 Φεβ 2008 #9 drummerboy έγραψε: θα απαντησει κανεις ποια ειναι αυτη στη φωτογραφια?τα σχολια να λειπουν.ο καθενας οτι γουσταρει κανει Κλικ για ολόκληρη προβολή... ...Ο Λακης που καναμε μαζι στρατο δεν ειπαμε?
drummerboy έγραψε: θα απαντησει κανεις ποια ειναι αυτη στη φωτογραφια?τα σχολια να λειπουν.ο καθενας οτι γουσταρει κανει Κλικ για ολόκληρη προβολή... ...Ο Λακης που καναμε μαζι στρατο δεν ειπαμε?
Επισκέπτης 11 Φεβ 2008 #10 freddie krueger έγραψε: ...Ο Λακης που καναμε μαζι στρατο δεν ειπαμε? Κλικ για ολόκληρη προβολή... ?????????????!!!!!!!!!!
freddie krueger έγραψε: ...Ο Λακης που καναμε μαζι στρατο δεν ειπαμε? Κλικ για ολόκληρη προβολή... ?????????????!!!!!!!!!!
P psaxnw(1) Μέλος Εγγρ. 11 Απρ 2006 Μηνύματα 4.766 Κριτικές 5 Like 47 Πόντοι 16 11 Φεβ 2008 #11 drummerboy έγραψε: θα απαντησει κανεις ποια ειναι αυτη στη φωτογραφια?τα σχολια να λειπουν.ο καθενας οτι γουσταρει κανει Κλικ για ολόκληρη προβολή... δεν βλεπεις οτι ειναι απο σαιτ ρε φιλε...που να ξερει κανεις ποια ειναι...βλεπε προς Αμερικη μπαντα....
drummerboy έγραψε: θα απαντησει κανεις ποια ειναι αυτη στη φωτογραφια?τα σχολια να λειπουν.ο καθενας οτι γουσταρει κανει Κλικ για ολόκληρη προβολή... δεν βλεπεις οτι ειναι απο σαιτ ρε φιλε...που να ξερει κανεις ποια ειναι...βλεπε προς Αμερικη μπαντα....
D DIKY Μέλος Εγγρ. 1 Οκτ 2007 Μηνύματα 1.392 Κριτικές 1 Like 12 Πόντοι 16 11 Φεβ 2008 #12 ρε παιδια γιατι βγαζετε φωτογραφιες του υπουργου..ντροπη σας..
Επισκέπτης 11 Φεβ 2008 #13 psaxnw έγραψε: δεν βλεπεις οτι ειναι απο σαιτ ρε φιλε...που να ξερει κανεις ποια ειναι...βλεπε προς Αμερικη μπαντα.... Κλικ για ολόκληρη προβολή... γιατι απο σαιτ δε μπορεις να δεις ποια ειναι,η να μαθεις?εγω ρωτησα να μου πει κανεις μηπως ηξερε ,κακο ειναι ρε φιλε?!
psaxnw έγραψε: δεν βλεπεις οτι ειναι απο σαιτ ρε φιλε...που να ξερει κανεις ποια ειναι...βλεπε προς Αμερικη μπαντα.... Κλικ για ολόκληρη προβολή... γιατι απο σαιτ δε μπορεις να δεις ποια ειναι,η να μαθεις?εγω ρωτησα να μου πει κανεις μηπως ηξερε ,κακο ειναι ρε φιλε?!
OP OP T THunterAth Μέλος Εγγρ. 6 Φεβ 2008 Μηνύματα 22 Κριτικές 1 Like 0 Πόντοι 0 11 Φεβ 2008 #14 Μαγκες η ομορφια λεγεται Sol και χρησιμοποιει και αλλα ονοματα. Εχει συμμετασχει και σε πολυ ωραια ψυχαγωγικα ντοκιμαντερ.. παρτε την αλλη μια.. Συνημμένα pics02.jpg 186,7 KB · Εμφανίσεις: 113
Μαγκες η ομορφια λεγεται Sol και χρησιμοποιει και αλλα ονοματα. Εχει συμμετασχει και σε πολυ ωραια ψυχαγωγικα ντοκιμαντερ.. παρτε την αλλη μια..
voltaire45 Ενεργό Μέλος Εγγρ. 1 Δεκ 2005 Μηνύματα 18.213 Κριτικές 1 Like 1.910 Πόντοι 366 11 Φεβ 2008 #15 Ψάχτε εδώ γιατί κάποιος κολλημένος μέχρι Database έχει φτιάξει: http://web.newsguy.com/ReaLi5TiX/home.htm Εγώ πάντως ακόμη και σε φωτογραφίες πορτραίτου βλέπω αντρικά χαρακτηριστικά και δεν μου κάθεται καλά το θέμα.
Ψάχτε εδώ γιατί κάποιος κολλημένος μέχρι Database έχει φτιάξει: http://web.newsguy.com/ReaLi5TiX/home.htm Εγώ πάντως ακόμη και σε φωτογραφίες πορτραίτου βλέπω αντρικά χαρακτηριστικά και δεν μου κάθεται καλά το θέμα.
Επισκέπτης 11 Φεβ 2008 #16 THunterAth έγραψε: Μαγκες η ομορφια λεγεται Sol και χρησιμοποιει και αλλα ονοματα. Εχει συμμετασχει και σε πολυ ωραια ψυχαγωγικα ντοκιμαντερ.. παρτε την αλλη μια.. Κλικ για ολόκληρη προβολή... ευχαριστω νεε μου.θα κατεβασω τα ντοκυμαντερ της με μεγαλη διψα για μαθηση
THunterAth έγραψε: Μαγκες η ομορφια λεγεται Sol και χρησιμοποιει και αλλα ονοματα. Εχει συμμετασχει και σε πολυ ωραια ψυχαγωγικα ντοκιμαντερ.. παρτε την αλλη μια.. Κλικ για ολόκληρη προβολή... ευχαριστω νεε μου.θα κατεβασω τα ντοκυμαντερ της με μεγαλη διψα για μαθηση
Επισκέπτης 11 Φεβ 2008 #17 voltaire45 έγραψε: Ψάχτε εδώ γιατί κάποιος κολλημένος μέχρι Database έχει φτιάξει: http://web.newsguy.com/ReaLi5TiX/home.htm Εγώ πάντως ακόμη και σε φωτογραφίες πορτραίτου βλέπω αντρικά χαρακτηριστικά και δεν μου κάθεται καλά το θέμα. Κλικ για ολόκληρη προβολή... οντως πολυ σπασιμο,θελει πολυ ορμονη και καλο πλαστικο για να ειναι ομορφες και οχι σα νταλικερηδες
voltaire45 έγραψε: Ψάχτε εδώ γιατί κάποιος κολλημένος μέχρι Database έχει φτιάξει: http://web.newsguy.com/ReaLi5TiX/home.htm Εγώ πάντως ακόμη και σε φωτογραφίες πορτραίτου βλέπω αντρικά χαρακτηριστικά και δεν μου κάθεται καλά το θέμα. Κλικ για ολόκληρη προβολή... οντως πολυ σπασιμο,θελει πολυ ορμονη και καλο πλαστικο για να ειναι ομορφες και οχι σα νταλικερηδες
S sleepless32 Μέλος Εγγρ. 28 Νοε 2006 Μηνύματα 114 Like 0 Πόντοι 1 11 Φεβ 2008 #18 ΑΥΤΗΝ Συνημμένα barbie859.jpg 101,3 KB · Εμφανίσεις: 71
OP OP T THunterAth Μέλος Εγγρ. 6 Φεβ 2008 Μηνύματα 22 Κριτικές 1 Like 0 Πόντοι 0 11 Φεβ 2008 #19 voltaire45 έγραψε: Ψάχτε εδώ γιατί κάποιος κολλημένος μέχρι Database έχει φτιάξει: http://web.newsguy.com/ReaLi5TiX/home.htm Εγώ πάντως ακόμη και σε φωτογραφίες πορτραίτου βλέπω αντρικά χαρακτηριστικά και δεν μου κάθεται καλά το θέμα. Κλικ για ολόκληρη προβολή... σιγουρα αλλα δεν ειναι ολες αρρενωπες.. Δες Vaniity, Raquel Reyes, Giselle και φυσικα [size=12pt]Sol[/size]
voltaire45 έγραψε: Ψάχτε εδώ γιατί κάποιος κολλημένος μέχρι Database έχει φτιάξει: http://web.newsguy.com/ReaLi5TiX/home.htm Εγώ πάντως ακόμη και σε φωτογραφίες πορτραίτου βλέπω αντρικά χαρακτηριστικά και δεν μου κάθεται καλά το θέμα. Κλικ για ολόκληρη προβολή... σιγουρα αλλα δεν ειναι ολες αρρενωπες.. Δες Vaniity, Raquel Reyes, Giselle και φυσικα [size=12pt]Sol[/size]
OP OP T THunterAth Μέλος Εγγρ. 6 Φεβ 2008 Μηνύματα 22 Κριτικές 1 Like 0 Πόντοι 0 11 Φεβ 2008 #20 sleepless32 έγραψε: ΑΥΤΗΝ Κλικ για ολόκληρη προβολή... Η Barbie Woods ειναι απλα Θεα.. τα λογια ειναι περιττα...
sleepless32 έγραψε: ΑΥΤΗΝ Κλικ για ολόκληρη προβολή... Η Barbie Woods ειναι απλα Θεα.. τα λογια ειναι περιττα...