Νέα

Ποιές κοστίζουν περισσότερο, οι πουτάνες ή οι γκόμενες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ampelale
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 124K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

ποιές κοστίζουν περισσότερο;;;

• Τάνες

Ψήφοι: 99 19,4%
  • Γκόμενες

Ψήφοι: 410 80,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    509

zigfried

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2006
Like
4
Πόντοι
16
Όσο για τους σχεσάκηδες, οι πιο πολλοί είναι ελεεινοί λόγω των τρόπων που χρησιμοποιούν για να κάνουν ή να κρατήσουν μια σχέση.
Ελλεινοι ειναι αυτοι που νομιζουν εχουν αποψη χωρις να ξερουν πως ειναι να νιωθουν τη αισθηση του δερματος στην πουτσα τους, χωρις να ξερουν την αισθηση ενως μουνιου που σταζει απο καυλα και λογαριαζουν σαν σεξ 5 λεπτα πραξη στο μεταξι με 10€

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Μαλακοκαύλη έχω γαμήσει 7 γκόμενες μη πόρνες. Φυσικά και τα καλύτερα γαμήσια τα έχω κάνει με πόρνες. Άντε και γαμήσου τώρα.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Ελεεινοί και φλώροι είναι αυτοί που δεν τους σηκώνεται με τίποτα και έχουν ανάγκη αγκαλίτσες για να μπορέσουν να γαμήσουν.

zigfried

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2006
Like
4
Πόντοι
16
Μαλακοκαύλη έχω γαμήσει 7 γκόμενες μη πόρνες. Φυσικά και τα καλύτερα γαμήσια τα έχω κάνει με πόρνες. Άντε και γαμήσου τώρα.
δεν σε κωλοδαχτυλιασαν σημερα και εχεις νευρακια;
Το οτι τις γαμησες αποτυχημενα και σε εκλασαν ειναι δικο σου προβλημα...
Ναυαγιο  :-*

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Όποιος είναι πραγματικός άντρας καυλώνει και χύνει σε 5 λεπτά είτε είναι με γκόμενα ή με πουτάνα. Επιστημονικά τσεκαρισμένο.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.463
Πόντοι
25.467
Ελεεινοί και φλώροι είναι αυτοί που δεν τους σηκώνεται με τίποτα και έχουν ανάγκη αγκαλίτσες για να μπορέσουν να γαμήσουν.

Ενώ αυτοί που κλαίγονται γονυπετείς έξω απο το παραθύρι της δίδος Κορίνας και ζητούν κωλοδάκτυλο από τις πουτάνες είναι τιμημένα παλικάρια.

Εντάξει. Το έχουμε εμπεδώσει. :)

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Όλες τις γκόμενες που είχα τις έκλασα πρώτος εγώ. Πήγα με πουτάνα και φυσικά ΤΟΥΣ ΤΟ ΕΙΠΑ γιατί δεν είμαι αδερφή όπως εσύ.

zigfried

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2006
Like
4
Πόντοι
16
Όποιος είναι πραγματικός άντρας καυλώνει και χύνει σε 5 λεπτά είτε είναι με γκόμενα ή με πουτάνα. Επιστημονικά τσεκαρισμένο.
οποιος ειναι πραγματικος αντρας κανει να καυλωνει και να χυνει και η γκομενα...
Οι αλλοι ειναι αποτυχυμενοι γαμιαδες της δεκαρας.
Καταντανε στο τελος να γαμανε μονο πουτανες που χαιρονται για τα 10€ στον ελαχιστο χρονο και κανουν τα κοκορακια στο μπου  :grin:

zigfried

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2006
Like
4
Πόντοι
16
Όλες τις γκόμενες που είχα τις έκλασα πρώτος εγώ. Πήγα με πουτάνα και φυσικά ΤΟΥΣ ΤΟ ΕΙΠΑ γιατί δεν είμαι αδερφή όπως εσύ.
Αληθεια ρε πικερ...
Με βαση τον νομο σου οποιος αγγιζει το καυλι του ειναι μαλακας... Αυτος που τον κωλοδαχτυλιαζουν τι ειναι;;;;  :idiot:

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Τον πραγματικό άντρα δεν τον ενδιαφέρει να χύνει η γυναίκα. Αυτά τα λένε μόνο κάτι αδερφές που θέλουν 1 ώρα να τους σηκωθεί.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.463
Πόντοι
25.467

Και αποφασίσατε να έχετε σχέσεις μόνον με πουτάνες επειδή σας κλάνουν πρώτες αυτές;  :)

zigfried

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2006
Like
4
Πόντοι
16
Τον πραγματικό άντρα δεν τον ενδιαφέρει να χύνει η γυναίκα. Αυτά τα λένε μόνο κάτι αδερφές που θέλουν 1 ώρα να τους σηκωθεί.
εχεις δικιο ο πραγματικος αντρας με ενα κωλοδαχτυλο ειναι κομπλε... :)

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.463
Πόντοι
25.467

Λύστε μου μια απορία...

Αφού οι γυναίκες είναι κατά την άποψή σας κατώτερα όντα, γιατί πρέπει ντε και καλά να τους δίνουμε αναφορά για το τι κάνουμε και ποιές πηδάμε;

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Αν δεν λες στις γυναίκες την αλήθεια είσαι κότα, κλάνεις μέντες μη σε παρατήσει και χάσεις την αγκαλίτσα. Ο πραγματικός άντρας θεωρεί τη γυναίκα κατώτερη γι' αυτό και της λέει πάντα την αλήθεια χωρίς να φοβάται τη μοναξιά. Όσοι είναι ψεύτες είναι κότες.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.463
Πόντοι
25.467
Αν δεν λες στις γυναίκες την αλήθεια είσαι κότα, κλάνεις μέντες μη σε παρατήσει και χάσεις την αγκαλίτσα. Ο πραγματικός άντρας θεωρεί τη γυναίκα κατώτερη γι' αυτό και της λέει πάντα την αλήθεια χωρίς να φοβάται τη μοναξιά. Όσοι είναι ψεύτες είναι κότες.

Άλλο σας ρωτησα.

Το ερώτημά μου είναι απλό. Γιατί ντε και καλά πρέπει να τους δίνουμε λογαρισμό για το τι κάνουμε.

Θα μου απαντήσετε ή όχι;

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Ψέματα λες σε κάποιον όταν τον έχεις ανάγκη. Όποιος είναι ανώτερος, περήφανος και αυτάρκης δεν χρειάζεται να λέει ψέματα.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.463
Πόντοι
25.467
Ψέματα λες σε κάποιον όταν τον έχεις ανάγκη. Όποιος είναι ανώτερος, περήφανος και αυτάρκης δεν χρειάζεται να λέει ψέματα.

Συμφωνώ, αλλά δεν μου απαντάτε όμως.

zigfried

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2006
Like
4
Πόντοι
16
Ψεματα λες κατ αναγκη μονο στον εαυτο σου. Σε ολους τους αλλους λες μονο οταν χρειαζεται.
Οποιος ειναι περηφανος απλα κανει οτι κανει χωρις ν απολογειται...

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Φυσικά και σου απαντώ Saint. Όταν η γυναίκα σου σε ρωτάει τι έκανες σήμερα κι εσύ της λες ότι έπαιζες μπιλιάρδο ενώ είχες πάει στις πουτάνες είσαι ψεύτης. Αυτό δείχνει κατωτερότητα προσωπικότητας και έλλειψη ανδρισμού. Εγώ θα της έλεγα μόνο την αλήθεια.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom