Νέα

Ποιές κοστίζουν περισσότερο, οι πουτάνες ή οι γκόμενες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ampelale
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 124K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

ποιές κοστίζουν περισσότερο;;;

• Τάνες

Ψήφοι: 99 19,4%
  • Γκόμενες

Ψήφοι: 410 80,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    509
OP
OP
Ampelale

Ampelale

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.096
Πόντοι
6.796

xprncseeker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2015
Κριτικές
10
Like
256
Πόντοι
296
ΡΙΣΠΕΚΤ στην απάντηση του JAYGATSBY που δε παραθέτω επειδή είναι μακροσκελής θα τη βρείτε μια σελίδα πίσω. Να υποθέσω ότι ασχολείσαι με τα Οικονομικά?

ΡΙΣΠΕΚΤ επίσης στην απάντηση στο άλλο θρεντ. Συμφωνώ ότι τα νήματα πρέπει να συγχωνευθούν.
Φιλε πολυ ωραια η αναλυση σου, αλλα ξεχνας κατι βασικο!!!
Σες στο μπουρδελο....20ε
Φαγητο...............30ε
Διανυκτερευσεις.....200ε
4 γευματα............80ε
βενζινη..............30ε
[size=16pt]ΝΑ ΜΗ ΣΟΥ ΠΡΗΖΕΙ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ...................ΑΝΕΚΤΙΜΗΤΟ!!!!![/size]

Για αυτο λεμε πουτανες φορ εβερ!!!!  :dancing:

ΠΟΥΣΤΑΛΕΚΟΣ  :s&m_2:

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
λες μεγάλε.Μήπως είναι μύθος και αυτός?Μήπως τς πάρα λέμε.Μήπως καταντανε και αυτες δύσκολες στο τέλος?
Οχι τυπε,δεν υπαρχη περιπτωση να μην πηδηξεις χοντρη.Εχω μια γνωστη και ενω ξερει οτι εχω σχεση μου την πεφτει κανονικα,βασικα σε ολους σχεδον στην παρεα τα εχει ριξει..σε λεει οποιος μου κατσει  :grin: γαμησετα ειναι μπλεξιμο η χοντρες. :S

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Οχι τυπε,δεν υπαρχη περιπτωση να μην πηδηξεις χοντρη.Εχω μια γνωστη και ενω ξερει οτι εχω σχεση μου την πεφτει κανονικα,βασικα σε ολους σχεδον στην παρεα τα εχει ριξει..σε λεει οποιος μου κατσει  :grin: γαμησετα ειναι μπλεξιμο η χοντρες. :S
Αγριο πραμα οι χοντρες.Εμενα μου την επεφτε ενω ηταν με τον δικο της διπλα και μολις εκανε να γυρισει.Μετα απο λιγες μερες μου την επεσε και στα ισα.

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
Ρε μαλακες σκεφτειτε λιγο λογικα.Στην πουτανα πας για 10-15 λεπτα και πληρωνεις 40-50 ευρω την γκομενα την εχεις ολοι μερα και σου στοιχιζει τα ιδια αντε και λιγο παραπανω,σκεφτειτε την πουτανα να την εχετε ολοι μερα θα θελεις τουλαχιστον 300-400 ευρω! το λιγοτερο αρα μιλαμε μια πουτανα σε στοιχιζει τουλαχιστον δεκα φορες παραπανω απο η γκομενα. ;)

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
Αγριο πραμα οι χοντρες.Εμενα μου την επεφτε ενω ηταν με τον δικο της διπλα και μολις εκανε να γυρισει.Μετα απο λιγες μερες μου την επεσε και στα ισα.
Εγω παντος αμα δεν ειχα κοπελα μια πιπα θα την αφηνα αλλα μεχρι εκει. :grin: Ενα φιλος ειπε την αληθεια για την χοντρη που λεω.Αμα ηταν αδυνατη (γιατι ειναι ομορφη)θα τρεχαμε ολοι απο πισω της οτι κανει αυτη σε εμας τωρα. :grin:

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
οι χοντρες ειναι πολυ επιθετικες στο καμακι

πιστευω λογω ογκου νιωθουν δυνατα ζωα κ μπαινουν στην αρενα του ερωτα κ της ηδονης

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Εγω παντος αμα δεν ειχα κοπελα μια πιπα θα την αφηνα αλλα μεχρι εκει. :grin: Ενα φιλος ειπε την αληθεια για την χοντρη που λεω.Αμα ηταν αδυνατη (γιατι ειναι ομορφη)θα τρεχαμε ολοι απο πισω της οτι κανει αυτη σε εμας τωρα. :grin:
Ακριβως αυτο που μου ειπε ενας φιλος μου.Επρεπε τουλαχιστον αυτο να την αφηνες.Αλλα ηταν χοντρη,με μικρο βυζι και τεραστια περιφερεια.

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
Ακριβως αυτο που μου ειπε ενας φιλος μου.Επρεπε τουλαχιστον αυτο να την αφηνες.Αλλα ηταν χοντρη,με μικρο βυζι και τεραστια περιφερεια.
Η δικια μου η χοντρη φιλε εχει βυζια ισα με το κεφαλι μου  :2funny: ειναι να σε ριξει κανα βυζοσκαμπιλο και να σε ψαχνουν μετα  :grin:

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Η δικια μου η χοντρη φιλε εχει βυζια ισα με το κεφαλι μου  :2funny: ειναι να σε ριξει κανα βυζοσκαμπιλο και να σε ψαχνουν μετα  :grin:
Υπαρχει η κατηγορια με τα βυζια και το ωραιο προσωπο bbw που μου αρεσει αφου μπορεις να κανεις δουλεια ανετα.

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.694
Πόντοι
10.686
Ρε μαλακες σκεφτειτε λιγο λογικα.Στην πουτανα πας για 10-15 λεπτα και πληρωνεις 40-50 ευρω την γκομενα την εχεις ολοι μερα και σου στοιχιζει τα ιδια αντε και λιγο παραπανω,σκεφτειτε την πουτανα να την εχετε ολοι μερα θα θελεις τουλαχιστον 300-400 ευρω! το λιγοτερο αρα μιλαμε μια πουτανα σε στοιχιζει τουλαχιστον δεκα φορες παραπανω απο η γκομενα. ;)
Αυστηρά αριθμητικά,διαιρώντας την τιμή με τον χρόνο,σαφώς έχεις δίκιο,αλλά τα πράγματα δεν είναι ακριβώς έτσι... Δεν έχεις πάντα την γκόμενα όλη την ημέρα,ούτε έχεις πάντα την ίδια καύλα,το ίδιο και αυτή!Άλλο πράγμα αποζητάς σε μια σχέση με ''κανονική'' γυναίκα,αν σε ενδιαφέρει το σεξ και μόνο αυτό,αποδεικνύεται λάθος επένδυση.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
To να γαμάς στο Μεταξουργείο κοστίζει φτηνότερα από το να έχεις σχέση - ακόμα και φτηνή σχέση χωρίς ακριβές εξόδους και δώρα - αν δεν έχετε σπίτι για σεξ και πρέπει να πληρώνεις ξενοδοχείο. Το ξενοδοχείο κοστίζει 20 ευρώ και ρίχνεις κατά μέσο όρο 2 γαμήσια.

Nacho Vidal

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2014
Like
12
Πόντοι
16
Έχει και με 10 και με 20.......

Λες και παίζει ρολο η τιμή..........

Μιλάμε για σεξ.....ωραίες στιγμές
Ούτε δεν θέλω
ούτε δεν μπορώ
ούτε έχω πονοκέφαλο
ούτε δεν κάνω αυτό δεν κάνω το άλλο
Ούτε να φορτώνεσαι τα προβλήματα της ούτε την γκρίνια της ούτε τίποτα
Ούτε να αναγκάζεσαι να μπλέκεις με τις "πουστοπαρεες" της ...

Η γκόμενα σου - γυναικα σου θα σου πει όχι πολλές φορες,η πουτάνα ποτε....

Έχετε στο μυαλό σας την λέξη γκόμενα και σχέση δογματικά σύμφωνα με τις μαλακίες που κάνουν όλοι.....δηλαδή οι χαζοί......

Καταρχήν μονο ένα καλο αμάξι να πάρεις για να βγάζεις τόσο καλές γκόμενες που λέμε θέλεις πολλά χιλιάρικα χωρίς να υπολογίσουμε τίποτα άλλο.......

Χωρίς να σου εγγυάται κανεις ότι θα βρείς κάτι καλο ούτε ότι θα γαμήσεις....

zigfried

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2006
Like
4
Πόντοι
16
To να γαμάς στο Μεταξουργείο κοστίζει φτηνότερα από το να έχεις σχέση - ακόμα και φτηνή σχέση χωρίς ακριβές εξόδους και δώρα - αν δεν έχετε σπίτι για σεξ και πρέπει να πληρώνεις ξενοδοχείο. Το ξενοδοχείο κοστίζει 20 ευρώ και ρίχνεις κατά μέσο όρο 2 γαμήσια.
τα ξυραφακια για την αυτοκτονια κοστιζουν ακομα λιγοτερο και ξεμπερδευεις με τη μια κιολας... Σκεψου το

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Zigfried λέω να μην απαντώ πλέον σε ελεεινούς σχεσάκηδες και εμετικά λαμόγια. Θέλω να κρατήσω ένα επίπεδο στην παρουσία μου.

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.694
Πόντοι
10.686
Zigfried λέω να μην απαντώ πλέον σε ελεεινούς σχεσάκηδες και εμετικά λαμόγια. Θέλω να κρατήσω ένα επίπεδο στην παρουσία μου.
Το να επιζητά κάποιος σχέση δεν τον καθιστά ελεεινό,κατά τη γνώμη μου.Αρκεί να μην το παίζει σε διπλό ταμπλό,νομίζοντας ότι θα δουλεύει την γκόμενα,γιατί χαζή δεν είναι,θα αρπάζει κι αυτή ψωλές από δω κι από κει,κι ο Χ τύπος θα πέσει απ'τα σύννεφα όταν μάθει την αλήθεια...

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Επιρρεπή πριν από λίγο διάβαζα ένα αμερικάνικο thread που είχε θέμα το σεξ και ένας μόνο έγραψε ότι απάτησε τη γκόμενά του. Τότε έπεσαν όλοι οι άλλοι να τον φάνε, δεν ήξερε πού να κρυφτεί. Είναι απίστευτο ότι στην Ελλάδα το να είναι κάποιος γενικά λαμόγιο αντιμετωπίζεται ως κάτι απόλυτα φυσιολογικό. Αν πεις στο εξωτερικό ότι είναι λογικό να κλέβεις την εφορία, να μη χτυπάς εισιτήριο στο μετρό ή να συμπληρώνεις τα γαμήσια που λείπουν από τη σχέση σου πηγαίνοντας με πουτάνες, θα γίνεις αντικείμενο χλευασμού.

zigfried

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2006
Like
4
Πόντοι
16
πικερ εγω λεω να πας σε κανενα γιατρο να σου δωσει κανα χαπι να γινεις καλυτερα

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.694
Πόντοι
10.686
Επιρρεπή πριν από λίγο διάβαζα ένα αμερικάνικο thread που είχε θέμα το σεξ και ένας μόνο έγραψε ότι απάτησε τη γκόμενά του. Τότε έπεσαν όλοι οι άλλοι να τον φάνε, δεν ήξερε πού να κρυφτεί. Είναι απίστευτο ότι στην Ελλάδα το να είναι κάποιος γενικά λαμόγιο αντιμετωπίζεται ως κάτι απόλυτα φυσιολογικό. Αν πεις στο εξωτερικό ότι είναι λογικό να κλέβεις την εφορία, να μη χτυπάς εισιτήριο στο μετρό ή να συμπληρώνεις τα γαμήσια που λείπουν από τη σχέση σου πηγαίνοντας με πουτάνες, θα γίνεις αντικείμενο χλευασμού.
Εντάξει,δεν είναι αγγελούδια και οι άλλοι λαοί,κάργα υποκριτές είναι σε πολύ μεγάλο βαθμό,με μια επιφανειακή και κατ'επίφαση ευγένεια,που πολλές φορές κρύβει ανωμαλίες και βίτσια που δεν μας περνάνε από το μυαλό... Στο θέμα μας,αν από την αρχή ξεκαθαριστεί ότι η σχέση είναι ελεύθερη,κανένα πρόβλημα,αλλά σ'αυτήν την περίπτωση γιατί να μην τα φτιάξεις με πουτάνα,να φέρνει και λεφτά στο σπίτι;  ;)

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Όσο για τους σχεσάκηδες, οι πιο πολλοί είναι ελεεινοί λόγω των τρόπων που χρησιμοποιούν για να κάνουν ή να κρατήσουν μια σχέση.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom