Νέα

Ποιές κοστίζουν περισσότερο, οι πουτάνες ή οι γκόμενες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ampelale
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 124K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ποιές κοστίζουν περισσότερο;;;

• Τάνες

Ψήφοι: 99 19,4%
  • Γκόμενες

Ψήφοι: 410 80,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    509

Johnstef

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
48
Like
5.738
Πόντοι
2.846
Οι γκόμενες/γυναίκες έχουν κρυφά, έμμεσα κόστη που τις κάνει μακροπρόθεσμα πιο ακριβές από τις πουτάνες. Κάτσε και αναλογίσου λίγο όσα χρήματα ξόδεψες για να γίνεις πιο αρεστός στις γυναίκες και να γυρίσουν να σε δουν. Το αμάξι που αγόρασες, τα καλά ρούχα, το ακριβό άρωμα, η συνδρομή στο γυμναστήριο, τα ποτά έξω μέχρι να τη γνωρίσεις κλπ κλπ. Αντίθετα στην πουτάνα μπορεί να πας με το λεωφορείο, με σκισμένα ρούχα, χωρίς να βγαίνεις συχνά έξω και το πιθανότερο είναι να σε δεχτεί. :grin:
και το πιο σημαντικό, αν η γκόμενα καταφέρει να σε τυλίξει και να σε κάνει σύζυγο και πατέρα των παιδιών της, τον ήπιες κανονικά. Πρέπει κυριολεκτικά να έχεις μια μηχανή που να βγάζει λεφτά.
Όσο για τα χρήματα που ξοδεύεις για να γίνεις αρεστός στις γυναίκες, άλλη απάτη αυτή. Ξοδεύεις χωρίς κανείς να σου εγγυάται το αποτέλεσμα. Η χυλόπιτα κι η γκομενοφυλακή πάει σύννεφο.

j_thess

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2023
Like
849
Πόντοι
81
Διαφωνώ απολύτως. Χάνεις πολλά στοιχεία και το λες αυτό. Θα εξηγήσω παρακάτω και αν διαφωνείς πολύ ευχαρίστως να το συζητήσουμε.

Η επένδυση που χρειαζεται να κάνεις στη σημερινή κοινωνία για να έχεις γκόμενα είναι ταιράστια. Για να αυξήσεις τις πιθανότητες σου να γαμήσεις πρέπει:

- Να έχεις το μπλα μπλα ( αν δεν το έχεις έμφυτο για να γίνεις καλύτερος θέλεις πολλά μα πολλά ραντεβου σε ψυχολόγους, τριβή και επικοινωνία με γκόμενες και πολλά πολλά άλλα. Θα σου πω το λιγότερο 200ε/μήνα.

- Θες γυμναστήριο που έχει απίστευτες θυσίες σε χρόνο και χρήμα. Βάζω μια τυπική συνδρομή 20ε/ μήνα και αν θέλεις να πάρεις και καμιά πρωτείνη πας περίπου 100/μήνα.

- Θες περιποίηση. Ρούχα, ρολόγια, (ίσως τατου), αποτριχώσεις, ξυρίσματα, καμιά κρέμα για ακμή, ίσως κάνα σπρέι να έχεις λίγη καράφλα. Βάζω στην καλύτερη 100-150/ μήνα.

- Θες ένα καλούτσικο αμάξι και όχι του πατέρα σου τη γεροντική mercedez (στην καλύτερη περίπτωση αν ο πατέρας θέλει να στηρίξει). Αγορά νορμάλ αυτοκινήτου περίπου 6000-10.000 πες μες δοσεις 200/μήνα και ασφάλεις, καύσιμα κτλ. 300-400ε σύνολο.

-Θες επίσης να έχεις και κάποια φυσικά προσόντα. Ύψος πχ που δεν μπορείς να το αγοράσεις.

- Η επένδυση για όλα αυτά απαιτεί ταιράστια ποσά μόνο και μόνο για να αυξήσεις τις πιθανότητες να αρέσεις σε ένα μουνί του 21ου αιώνα. Τι σημαίνει αυτό; Ότι όσο κάνεις όλα τα παραπάνω χάνεις χρήμα. 2 ώρες πήγαινε-έλα γυμν. και προπόνηση πχ. είναι πιθανόν μέχρι και -50ε που μπορούσες να βγάλεις ανάλογα με τη δουλειά που έχεις. Την ημέρα αυτό το ποσό δηλαδή 200ε τη βδρομάδα με 4 προπονήσεις.

Δεν συνεχίζω στα έξοδα για ραντεβού κτλ. Το κόβω εδώ γιατί μόνο από αυτά έχουμε ήδη ξεπεράσει τα 700ε/μήνα. Ε με αυτό το ποσό κάνεις 2 γαμάτες και μια μέτρια βύζιτα το μήνα.

Επιμένετε ότι οι πουτάνες στοιχίζουν παραπάνω;
το ιδιο πραγμα λεμε. Το μηνυμα μου πιο πανω ηταν ειρωνικο.
Χαιρομαι που συμφωνουμε για τα αυτονόητα οτι οι πουτανες ειναι φτηνοτερες.
Next.

Spieler

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2024
Κριτικές
26
Like
2.418
Πόντοι
1.196
Διαφωνώ απολύτως. Χάνεις πολλά στοιχεία και το λες αυτό. Θα εξηγήσω παρακάτω και αν διαφωνείς πολύ ευχαρίστως να το συζητήσουμε.

Η επένδυση που χρειαζεται να κάνεις στη σημερινή κοινωνία για να έχεις γκόμενα είναι ταιράστια. Για να αυξήσεις τις πιθανότητες σου να γαμήσεις πρέπει:

- Να έχεις το μπλα μπλα ( αν δεν το έχεις έμφυτο για να γίνεις καλύτερος θέλεις πολλά μα πολλά ραντεβου σε ψυχολόγους, τριβή και επικοινωνία με γκόμενες και πολλά πολλά άλλα. Θα σου πω το λιγότερο 200ε/μήνα.

- Θες γυμναστήριο που έχει απίστευτες θυσίες σε χρόνο και χρήμα. Βάζω μια τυπική συνδρομή 20ε/ μήνα και αν θέλεις να πάρεις και καμιά πρωτείνη πας περίπου 100/μήνα.

- Θες περιποίηση. Ρούχα, ρολόγια, (ίσως τατου), αποτριχώσεις, ξυρίσματα, καμιά κρέμα για ακμή, ίσως κάνα σπρέι να έχεις λίγη καράφλα. Βάζω στην καλύτερη 100-150/ μήνα.

- Θες ένα καλούτσικο αμάξι και όχι του πατέρα σου τη γεροντική mercedez (στην καλύτερη περίπτωση αν ο πατέρας θέλει να στηρίξει). Αγορά νορμάλ αυτοκινήτου περίπου 6000-10.000 πες μες δοσεις 200/μήνα και ασφάλεις, καύσιμα κτλ. 300-400ε σύνολο.

-Θες επίσης να έχεις και κάποια φυσικά προσόντα. Ύψος πχ που δεν μπορείς να το αγοράσεις.

- Η επένδυση για όλα αυτά απαιτεί ταιράστια ποσά μόνο και μόνο για να αυξήσεις τις πιθανότητες να αρέσεις σε ένα μουνί του 21ου αιώνα. Τι σημαίνει αυτό; Ότι όσο κάνεις όλα τα παραπάνω χάνεις χρήμα. 2 ώρες πήγαινε-έλα γυμν. και προπόνηση πχ. είναι πιθανόν μέχρι και -50ε που μπορούσες να βγάλεις ανάλογα με τη δουλειά που έχεις. Την ημέρα αυτό το ποσό δηλαδή 200ε τη βδρομάδα με 4 προπονήσεις.

Δεν συνεχίζω στα έξοδα για ραντεβού κτλ. Το κόβω εδώ γιατί μόνο από αυτά έχουμε ήδη ξεπεράσει τα 700ε/μήνα. Ε με αυτό το ποσό κάνεις 2 γαμάτες και μια μέτρια βύζιτα το μήνα.

Επιμένετε ότι οι πουτάνες στοιχίζουν παραπάνω;
Ρε αδελφέ, αν αγοράζεις αυτοκίνητο ή πας γυμναστήριο για τις γκόμενες γάμησε τα. Αυτοκίνητο αγοράζεις γιατί θέλεις ένα μέσο για τις μετακινήσεις σου, να κάνεις καμιά εκδρομή κλπ. και γυμναστήριο πας για να έχεις ένα σώμα που να σε κάνει να αισθάνεσαι ωραία και γιατί η γυμναστική (ειδικά από μια ηλικία και μετά) κάνει μεγάλο καλό και στην υγεία. Με την ίδια λογική, για να έχεις γκόμενα χρειάζεσαι και σπίτι, που επίσης κοστίζει, ενώ θα μπορούσες να κοιμάσαι στο δρόμο σε υπνόσακο και να μη ξοδεύεις για ενοίκιο/ στεγαστικό δάνειο, ηλεκτρικό, νερό κλπ. Βάλτο και αυτό στη λίστα.

Τελευταία τροποποίηση:

Okanenas_

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2024
Like
155
Πόντοι
1
Ναι αλλά όλα αυτά που έγραψες δεν είναι απαραίτητα;Δεν τα χρειάζεσαι;Σκέτη φυρα είναι η διακοπές;Οι βόλτες για φαγητο-ποτο και τα δωράκια;Δηλαδή μόνο για να γαμας είναι η γυναίκα για να καλύπτεσαι μόνο από πουτανες;Δεν χρειάζεσαι και μια σταθερή σχέση;Έναν δικό σου άνθρωπο;Είναι φυρα τα λεφτά που χαλάς για μια γυναίκα που περνάς καλά;Δηλαδή γαμας την πουτανα και μετά μέχρι να ξαναπάς την βγάζεις με το καυλι στο χέρι;Δηλαδή τι προτείνεις;Διακοπές μόνοι μας;Για καφέ-ποτό-φαγητο μόνοι μας μοναξιά και μιζέρια και μια στο τόσο στις πουτανες για να μην χαλάμε λεφτά;Η ζωή θέλει καλοπέραση και μόνος του χωρίς γυναίκα δεν καλό περνάει κανείς.
Συγγνώμη για το κατεβατο.
Διακοπές με πουτάνα είναι το καλύτερο. Με συμφωνία απο πριν τι θα παίξει.

Spieler

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2024
Κριτικές
26
Like
2.418
Πόντοι
1.196
Τις πουτανες τις κοντρολαρεις.
Π.χ βαζεις οριο λες θα χαλασω τοσα για τις τανες.
Εμω με την γκόμενά δεν εχει κοντρολαρισμα,εκει θα χαλάσεις πολλα και στο τελος θα μεινεις ψαθα.
Εγω καθε φορα που χωριζα μαζευα λεφτα και ελεγα πωε γινεται αυτο.
Αγοραζα ρουχα κινητά εφτιαχνα το αμαξι πηγαινα ταξιδακι συν οτι χαλασα στις τανες απο 50 εως 80 το μήνα.
Άλλοι κοντρολάρουν, άλλοι όχι, πολλοί έχουν χάσει περιουσίες σε έσκορτς, στριπτιζάδικα κλπ. Σαν τον τζόγο είναι οι πουτάνες, άλλοι παίζουν για διασκέδαση και το ελέγχουν, άλλοι καταστρέφονται.

orgasmikos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2019
Like
1.708
Πόντοι
216
Ρε αδελφέ, αν αγοράζεις αυτοκίνητο ή πας γυμναστήριο για τις γκόμενες γάμησε τα. Αυτοκίνητο αγοράζεις γιατί θέλεις ένα μέσο για τις μετακινήσεις σου, να κάνεις καμιά εκδρομή κλπ. και γυμναστήριο πας για να έχεις ένα σώμα που να σε κάνει να αισθάνεσαι ωραία και γιατί η γυμναστική (ειδικά από μια ηλικία και μετά) κάνει μεγάλο καλό και στην υγεία. Με την ίδια λογική, για να έχεις γκόμενα χρειάζεσαι και σπίτι, που επίσης κοστίζει, ενώ θα μπορούσες να κοιμάσαι στο δρόμο σε υπνόσακο και να μη ξοδεύεις για ενοίκιο/ στεγαστικό δάνειο, ηλεκτρικό, νερό κλπ. Βάλτο και αυτό στη λίστα.

Τύπε δεν πάει έτσι νομίζω ότι δεν το έχεις πιάσει καλά.
Η πλειοψηφία των γυναικών έλκεται από τους πόρους. Για αυτό τις λέμε και πουτάνες στην ψυχή.

Για να στο αντιστρέψω, ας πούμε γουστάρω να κινούμαι με μέσα μαζικής μεταφοράς.
Για ψυχολογικούς λόγους δεν μπορώ να αντέξω την κίνηση κτλ κτλ.

Στην γκόμενα φίλε μου αυτό θα μετρήσει. Όταν θα αποφασίσει να ανοίξει τα ποδαράκια όχι απλώς θα κοιτάξει αν μετακινούμαι με αμάξι αλλά τι αμάξι έχω, τι μάρκα είναι, αν είναι καλά συντηρημένο ή τρακαρισμένο και να οδηγάω καλά και μάγκικα. Στο τελευταίο μάλιστα παίζει να καυλώσει κιόλας ( μου έχει τύχει).

Χρησιμοποίησα αυτό το απλό παράδειγμα για να σε κάνω να καταλάβεις το πόσο βρώμικο πλάσμα είναι το θηλυκό.
Αν τώρα εσύ πιστεύεις ότι το να κρατάς και να έχεις μία δυνατή φορολογική δήλωση είναι πιο εύκολο από το να διαθέτεις μια ταρίφα να ξέρεις ότι και πάλι δεν είναι εξασφαλισμένο το γαμήσι.

Προσωπική εμπειρία, στα 26 με είχε απορρίψει γκόμενα γιατί ήμουν πολύ γυμνασμένος και δεν ήταν του στυλ της.

Ποιος σου λέει ότι δεν θα σε απορρίψει και εσένα (τον οποιοδήποτε εννοώ μην το πάρεις προσωπικά), επειδή μπορεί να έχεις ένα καλό επάγγελμα που την κάνει να σε θεωρεί ότι είσαι έξω από τα κυβικά της;

Για αυτό λοιπόν βάλε και την υψηλή πιθανότητα αποτυχίας στην εξίσωση, κάτι το οποίο δεν υπάρχει στις βυζιτες.

Spieler

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2024
Κριτικές
26
Like
2.418
Πόντοι
1.196
Τύπε δεν πάει έτσι νομίζω ότι δεν το έχεις πιάσει καλά.
Η πλειοψηφία των γυναικών έλκεται από τους πόρους. Για αυτό τις λέμε και πουτάνες στην ψυχή.

Για να στο αντιστρέψω, ας πούμε γουστάρω να κινούμαι με μέσα μαζικής μεταφοράς.
Για ψυχολογικούς λόγους δεν μπορώ να αντέξω την κίνηση κτλ κτλ.

Στην γκόμενα φίλε μου αυτό θα μετρήσει. Όταν θα αποφασίσει να ανοίξει τα ποδαράκια όχι απλώς θα κοιτάξει αν μετακινούμαι με αμάξι αλλά τι αμάξι έχω, τι μάρκα είναι, αν είναι καλά συντηρημένο ή τρακαρισμένο και να οδηγάω καλά και μάγκικα. Στο τελευταίο μάλιστα παίζει να καυλώσει κιόλας ( μου έχει τύχει).

Χρησιμοποίησα αυτό το απλό παράδειγμα για να σε κάνω να καταλάβεις το πόσο βρώμικο πλάσμα είναι το θηλυκό.
Αν τώρα εσύ πιστεύεις ότι το να κρατάς και να έχεις μία δυνατή φορολογική δήλωση είναι πιο εύκολο από το να διαθέτεις μια ταρίφα να ξέρεις ότι και πάλι δεν είναι εξασφαλισμένο το γαμήσι.

Προσωπική εμπειρία, στα 26 με είχε απορρίψει γκόμενα γιατί ήμουν πολύ γυμνασμένος και δεν ήταν του στυλ της.

Ποιος σου λέει ότι δεν θα σε απορρίψει και εσένα (τον οποιοδήποτε εννοώ μην το πάρεις προσωπικά), επειδή μπορεί να έχεις ένα καλό επάγγελμα που την κάνει να σε θεωρεί ότι είσαι έξω από τα κυβικά της;

Για αυτό λοιπόν βάλε και την υψηλή πιθανότητα αποτυχίας στην εξίσωση, κάτι το οποίο δεν υπάρχει στις βυζιτες.
Πόσο χρονών είσαι αδελφέ; Αν είσαι όντως >25 και ασχολείσαι με γκόμενες που καυλώνουν επειδή οδηγάς μάγκικα και περνάς δυο φορές τη βδομάδα κεραλοιφή το αμάξι, γάμησέ τα, πέρασε το τρένο, δεν ανέβηκες και μάλλον δε θα περάσει άλλο.

orgasmikos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2019
Like
1.708
Πόντοι
216
34 είμαι φίλε μου και οι γκόμενες τις ηλικίας μου μια χαρά κοιτάνε όλα αυτά που περιγράφω. Δεν φαντάζεσαι πόσοι συνομήλικοι μου γαμάνε με αυτά που σου λέω.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Πόσο χρονών είσαι αδελφέ; Αν είσαι όντως >25 και ασχολείσαι με γκόμενες που καυλώνουν επειδή οδηγάς μάγκικα και περνάς δυο φορές τη βδομάδα κεραλοιφή το αμάξι, γάμησέ τα, πέρασε το τρένο, δεν ανέβηκες και μάλλον δε θα περάσει άλλο.

Spieler

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2024
Κριτικές
26
Like
2.418
Πόντοι
1.196
34 είμαι φίλε μου και οι γκόμενες τις ηλικίας μου μια χαρά κοιτάνε όλα αυτά που περιγράφω. Δεν φαντάζεσαι πόσοι συνομήλικοι μου γαμάνε με αυτά που σου λέω.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Mate, don't take it wrong, αλλά αυτό που περιγράφεις είναι σκηνή κωμωδίας. Αν συνανστρέφεσαι 35ρηδες τύπους και γκόμενες που καυλώνουν με μάγκικη οδήγηση, σφήνες στα λιμανάκια και κεραλοιφές σαν μαθήτριες ΕΠΑΛ you live the wrong life που λένε οι Άγγλοι. Εντάξει, στα 18 έχουν πλάκα αυτά, όλοι κάναμε μαλακίες, αλλά οι άνθρωποι καλό είναι να εξελίσσονται και λίγο.

Akissssss

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2023
Like
663
Πόντοι
80
Mate, don't take it wrong, αλλά αυτό που περιγράφεις είναι σκηνή κωμωδίας. Αν συνανστρέφεσαι 35ρηδες τύπους και γκόμενες που καυλώνουν με μάγκικη οδήγηση, σφήνες στα λιμανάκια και κεραλοιφές σαν μαθήτριες ΕΠΑΛ you live the wrong life που λένε οι Άγγλοι. Εντάξει, στα 18 έχουν πλάκα αυτά, όλοι κάναμε μαλακίες, αλλά οι άνθρωποι καλό είναι να εξελίσσονται και λίγο.
Σωστός,εμένα καγκουρό-κατασταση μυρίζει όπως την περιγράφει παρά πάνω.....

ΤΙΜΩΡΟΣ(1)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
2.976
Πόντοι
456
Θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω. Φυσικά και υπάρχουν κακώς κείμενα και στα δυο φύλα, σίγουρα όμως υπάρχουν και καλοί άνθρωποι εκεί έξω! Οπως δεν μας αρέσει όταν λένε οι γυναίκες πως όλοι οι άνδρες είναι μ....., ας μην κάνουμε κι εμείς το ίδιο! :hi:
Εγώ δεν παρεξηγούμαι όταν οι γυναίκες λένε ότι όλοι οι άντρες είναι μαλάκες.
Δεν το κρύβω, είμαι και μαλάκας και γουρούνι και κάφρος και βλάκας, κι όλα αυτά που λένε για όλους τους άντρες.
Οπότε κι εγώ τις λέω όλες πουτάνες και δεν ντρέπομαι.

orgasmikos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2019
Like
1.708
Πόντοι
216
Τύπε το παράδειγμα της οδήγησης είχε γίνει στο παρελθόν. Μην κολλάς εκεί. Το θέμα είναι γενικό. Δες τη μεγάλη εικόνα. Οι γκόμενες εντυπωσιάζονται από το εφέ. Τους αρέσει η καλή ζωή και θέλουν να ξοδεύεις λεφτά για την πάρτη τους.

Spieler

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2024
Κριτικές
26
Like
2.418
Πόντοι
1.196
Τύπε το παράδειγμα της οδήγησης είχε γίνει στο παρελθόν. Μην κολλάς εκεί. Το θέμα είναι γενικό. Δες τη μεγάλη εικόνα. Οι γκόμενες εντυπωσιάζονται από το εφέ. Τους αρέσει η καλή ζωή και θέλουν να ξοδεύεις λεφτά για την πάρτη τους.
Ότι ένα καλό οικονομικό status μετράει στις γκόμενες, χαίρω πολύ ρε αδελφέ, εννοείται. Εσύ πριν υπολόγιζες τα έξοδα του αυτοκινήτου και του γυμναστηρίου στα έξοδα που θέλει κάποιος για να έχει γκόμενα που είναι τελείως άλλο πράγμα.

BIG_BIG_BEN

Μέγας
Εγγρ.
28 Φεβ 2024
Like
11.684
Πόντοι
3.556
Οι ιερόδουλες είναι Value For Money.

Οι σχέσεις είναι για τους αισθηματίες, και για εκείνους που κοιτάνε να κάνουν και παιδιά.

Πουτάνες είναι όλες τους, άπαξ και κρίνουν από τα φράγκα, με ποιον γουστάρουν περισσότερο.

Man-With-No-Name

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2011
Κριτικές
2
Like
2.106
Πόντοι
456
Δεν υπάρχει σύγκριση ανάμεσα σε γκόμενα με την οποία υπάρχει καλή χημεία, τη γουστάρεις και σε γουστάρει και πουτάνα.
Με τη γκόμενα θα περάσεις ελεύθερο χρόνο, θα συζητήσεις, θα βγεις έξω, θα κάνεις ταξίδια κλπ. Η πουτάνα είναι απλή συναλλαγή για σεξ.
Το ερώτημα εδώ όμως είναι το εξής...
Μέχρι να φτάσει η σχέση (ή φάση, ή ιστορία, όπως το λέει κανείς) στο επίπεδο του "συζητώ, κάνω βόλτες", τι ακριβώς συνέβη; Η ρεαλιστική λογική λέει "κυνήγι και στενή πολιορκία" στη γκόμενα, μέχρι να σου κάτσει, και, τελικά, να ταιριάξει η χημεία σας και να βγάλετε γούστα ο ένας στην άλλη, που πάνε πέρα απο το σεξουαλικό κομμάτι. Και, επίσης ρεαλιστικά, μέχρι να πας σε αυτό το επίπεδο, η περίοδος "πολιορκία" εμπεριείχε και το απαραίτητο ξόδεμα για εντυπωσιασμό. Και, ανάλογα τη γκόμενα, το ξόδεμα μπορεί να είναι και μια μικρή περιουσία

BIG_BIG_BEN

Μέγας
Εγγρ.
28 Φεβ 2024
Like
11.684
Πόντοι
3.556
Μέχρι να φτάσει η σχέση (ή φάση, ή ιστορία, όπως το λέει κανείς) στο επίπεδο του "συζητώ, κάνω βόλτες", τι ακριβώς συνέβη; Η ρεαλιστική λογική λέει "κυνήγι και στενή πολιορκία" στη γκόμενα, μέχρι να σου κάτσει, και, τελικά, να ταιριάξει η χημεία σας και να βγάλετε γούστα ο ένας στην άλλη, που πάνε πέρα απο το σεξουαλικό κομμάτι. Και, επίσης ρεαλιστικά, μέχρι να πας σε αυτό το επίπεδο, η περίοδος "πολιορκία" εμπεριείχε και το απαραίτητο ξόδεμα για εντυπωσιασμό. Και, ανάλογα τη γκόμενα, το ξόδεμα μπορεί να είναι και μια μικρή περιουσία

Παράπλευρες απώλειες και περιττά, αλλά αναπόφευκτα, έξοδα.

:—)

riding

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Μαΐ 2023
Κριτικές
1
Like
7.212
Πόντοι
1.056
Αναλογα την ηλικια του ανδρός,πλεον στα 50 παρα θελω ξηγημενες συναλλαγές,δεν μπορει να πολιορκώ μια 40αρα για -χ- καιρο!

Λες και αυτη τι θελει;Ωστε να θεωρει πως θα μ ψησει το ψαρι στα χείλη μεχρι να μου κατσει και να μου βγει η πιο πρόστυχη πουτανα αλλα να λεει "-εεε,ετσι κανουν τα καλα κοριτσια,δεν καθονται αμεσως"

orgasmikos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2019
Like
1.708
Πόντοι
216
Ότι ένα καλό οικονομικό status μετράει στις γκόμενες, χαίρω πολύ ρε αδελφέ, εννοείται. Εσύ πριν υπολόγιζες τα έξοδα του αυτοκινήτου και του γυμναστηρίου στα έξοδα που θέλει κάποιος για να έχει γκόμενα που είναι τελείως άλλο πράγμα.

Ναι ρε μπρο αυτό σου λέω. Φυσικά και αυτά τα έξοδα πρέπει υπολογίζονται στις γκόμενες. Το ίδιο μετράει το suzuki με τη Labo?
Τις δουλειές μου τις κάνω και με αυτό. Με 20κ το χρόνο επιβιώνω.
Νομίζεις ότι αυτά είναι αρκετά για το μουνί;
Σε καμία περίπτωση. Αυτά τα παραπάνω λοιπόν πρέπει να υπολογίζονται στα έξοδα.
Πάω θάλασσα και στη Βούλα. Δεν έχω ανάγκη το νησί. Ποια γκόμενα όμως δεν θέλει να την πας διακοπές;
Άρα μου την έφαγε αυτός που μπορεί να τα χορηγήσειι αυτά και άρα χρειάζομαι πολύ περισσότερα φράγκα.
Μην επιμένεις ότι οι πουτάνες κοστίζουν. Οι γκόμενες είναι ακριβό σπορ και όχι τα 1000 πχ στη βύζιτα που γουστάρεις. Με τα 1000 βγάζεις μερικές μέρες σε ένα καλούτσικο νησί και αν και αυτό μάλιστα με με μια μέτρια - καλή γκόμενα. Υπολόγισε και την επένδυση χρόνου που χρειάζεται για να κυνηγήσεις το μουνί, βάλε το στρες, να ξέρεις να μιλάς, να αντέχεις τις μαλακίες τις και πολλά άλλα. Αξίζουν τα 10 γαμήσια που μπορεί να κάνεις σε λίγες μέρες;
Με 1000 γαμάς τις καλύτερες βύζιτες.

Οι ιερόδουλες είναι Value For Money.

Οι σχέσεις είναι για τους αισθηματίες, και για εκείνους που κοιτάνε να κάνουν και παιδιά.

Πουτάνες είναι όλες τους, άπαξ και κρίνουν από τα φράγκα, με ποιον γουστάρουν περισσότερο.

Ακριβώς! Εκεί είναι η όλη ουσία. Η γκόμενα είναι επένδυση με μεγάλο ρίσκο. Μπορεί να μπεις άγρια μέσα και να μην κερδίσεις τίποτα.
Και όπως ακριβώς είπες πουτάνες είναι όλες και με τις χορηγίες συγκεκριμένων ημερών νοικιάζεις μια πουτάνα που απλά έχει λιγότερα χιλιόμετρα από την επαγγελματία ( αν και αυτό παίζεται το 2024).

riding

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Μαΐ 2023
Κριτικές
1
Like
7.212
Πόντοι
1.056
Ακριβώς! Εκεί είναι η όλη ουσία. Η γκόμενα είναι επένδυση με μεγάλο ρίσκο. Μπορεί να μπεις άγρια μέσα και να μην κερδίσεις τίποτα.
Και όπως ακριβώς είπες πουτάνες είναι όλες και με τις χορηγίες συγκεκριμένων ημερών νοικιάζεις μια πουτάνα που απλά έχει λιγότερα χιλιόμετρα από την επαγγελματία ( αν και αυτό παίζεται το 2024).
Και τι σας νοιάζουν τα χλμ ρε μυστες;
Αμαξι θα παρετε;

Spieler

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2024
Κριτικές
26
Like
2.418
Πόντοι
1.196
Σου απαντώ με τη δική μου εμπειρία γιατί ο κάθε άνθρωπος το ζει διαφορετικά και δε μπορώ να μιλήσω γενικά. Έχω φτάσει αρκετές φορές σε αυτό το επίπεδο ξοδεύοντας λίγα: κανένα εστιατόριο, 3-4 ποτά, βενζίνες, κανένα πάρκινγκ, άντε κανένα δώρο (τύπου άρωμα) αν με καλέσει για φαγητό στο σπίτι της κλπ. Δε μιλάμε για μεγάλα ποσά (ΟΚ, για το μπάτζετ όποιου έχει μια καλή δουλειά, για κάποιον που ζει με το βασικό τα 100 ή τα 150 ευρώ για μια πρώτη έξοδο μάλλον είναι θέμα, το σέβομαι) και δεν έχω κάνει ποτέ ακριβό δώρο (π.χ. κόσμημα) σε γκόμενα παρά μόνο μετά από χρόνια σχέσης. Μετά από 2-3 ραντεβού πολλές γυναίκες δε δέχονται να τους πληρώνεις τις εξόδους και μοιράζονται. Εννοείται δε μετράω στα έξοδα το πόσο μπορεί να κάνει το αμάξι μου, τα ρούχα μου και η συνδρομή μου στο γυμναστήριο γιατί αυτά τα αγοράζω για μένα. Ειδικά αυτό με το αμάξι νομίζω είναι λίγο μύθος, τα τελευταία χρόνια έχω ένα σχετικά ακριβό αμάξι, παλιότερα είχα πιο basic αυτοκίνητα, δεν έχω δει καμιά σοβαρή διαφορά.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom