Ρε αδελφέ, αν αγοράζεις αυτοκίνητο ή πας γυμναστήριο για τις γκόμενες γάμησε τα. Αυτοκίνητο αγοράζεις γιατί θέλεις ένα μέσο για τις μετακινήσεις σου, να κάνεις καμιά εκδρομή κλπ. και γυμναστήριο πας για να έχεις ένα σώμα που να σε κάνει να αισθάνεσαι ωραία και γιατί η γυμναστική (ειδικά από μια ηλικία και μετά) κάνει μεγάλο καλό και στην υγεία. Με την ίδια λογική, για να έχεις γκόμενα χρειάζεσαι και σπίτι, που επίσης κοστίζει, ενώ θα μπορούσες να κοιμάσαι στο δρόμο σε υπνόσακο και να μη ξοδεύεις για ενοίκιο/ στεγαστικό δάνειο, ηλεκτρικό, νερό κλπ. Βάλτο και αυτό στη λίστα.
Ρε αδελφέ, αν αγοράζεις αυτοκίνητο ή πας γυμναστήριο για τις γκόμενες γάμησε τα. Αυτοκίνητο αγοράζεις γιατί θέλεις ένα μέσο για τις μετακινήσεις σου, να κάνεις καμιά εκδρομή κλπ. και γυμναστήριο πας για να έχεις ένα σώμα που να σε κάνει να αισθάνεσαι ωραία και γιατί η γυμναστική (ειδικά από μια ηλικία και μετά) κάνει μεγάλο καλό και στην υγεία. Με την ίδια λογική, για να έχεις γκόμενα χρειάζεσαι και σπίτι, που επίσης κοστίζει, ενώ θα μπορούσες να κοιμάσαι στο δρόμο σε υπνόσακο και να μη ξοδεύεις για ενοίκιο/ στεγαστικό δάνειο, ηλεκτρικό, νερό κλπ. Βάλτο και αυτό στη λίστα.
Τύπε δεν πάει έτσι νομίζω ότι δεν το έχεις πιάσει καλά.
Η πλειοψηφία των γυναικών έλκεται από τους πόρους. Για αυτό τις λέμε και πουτάνες στην ψυχή.
Για να στο αντιστρέψω, ας πούμε γουστάρω να κινούμαι με μέσα μαζικής μεταφοράς.
Για ψυχολογικούς λόγους δεν μπορώ να αντέξω την κίνηση κτλ κτλ.
Στην γκόμενα φίλε μου αυτό θα μετρήσει. Όταν θα αποφασίσει να ανοίξει τα ποδαράκια όχι απλώς θα κοιτάξει αν μετακινούμαι με αμάξι αλλά τι αμάξι έχω, τι μάρκα είναι, αν είναι καλά συντηρημένο ή τρακαρισμένο και να οδηγάω καλά και μάγκικα. Στο τελευταίο μάλιστα παίζει να καυλώσει κιόλας ( μου έχει τύχει).
Χρησιμοποίησα αυτό το απλό παράδειγμα για να σε κάνω να καταλάβεις το πόσο βρώμικο πλάσμα είναι το θηλυκό.
Αν τώρα εσύ πιστεύεις ότι το να κρατάς και να έχεις μία δυνατή φορολογική δήλωση είναι πιο εύκολο από το να διαθέτεις μια ταρίφα να ξέρεις ότι και πάλι δεν είναι εξασφαλισμένο το γαμήσι.
Προσωπική εμπειρία, στα 26 με είχε απορρίψει γκόμενα γιατί ήμουν πολύ γυμνασμένος και δεν ήταν του στυλ της.
Ποιος σου λέει ότι δεν θα σε απορρίψει και εσένα (τον οποιοδήποτε εννοώ μην το πάρεις προσωπικά), επειδή μπορεί να έχεις ένα καλό επάγγελμα που την κάνει να σε θεωρεί ότι είσαι έξω από τα κυβικά της;
Για αυτό λοιπόν βάλε και την υψηλή πιθανότητα αποτυχίας στην εξίσωση, κάτι το οποίο δεν υπάρχει στις βυζιτες.