orgasmikos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Απρ 2019
- Like
- 1.708
- Πόντοι
- 216
Οκ αδερφέ αν μπορείς να γαμάς με 3-4 ποτά ή και 10 σου λέω εγώ και με έξοδα βενζίνης και φαγητό... Τι να πω; Πες μας πως το κάνεις γιατί πίστεψε με αν αυτά ήταν τα έξοδα και εγώ δεν θα έλεγα κουβέντα.Σου απαντώ με τη δική μου εμπειρία γιατί ο κάθε άνθρωπος το ζει διαφορετικά και δε μπορώ να μιλήσω γενικά. Έχω φτάσει αρκετές φορές σε αυτό το επίπεδο ξοδεύοντας λίγα: κανένα εστιατόριο, 3-4 ποτά, βενζίνες, κανένα πάρκινγκ, άντε κανένα δώρο (τύπου άρωμα) αν με καλέσει για φαγητό στο σπίτι της κλπ. Δε μιλάμε για μεγάλα ποσά (ΟΚ, για το μπάτζετ όποιου έχει μια καλή δουλειά, για κάποιον που ζει με το βασικό τα 100 ή τα 150 ευρώ για μια πρώτη έξοδο μάλλον είναι θέμα, το σέβομαι) και δεν έχω κάνει ποτέ ακριβό δώρο (π.χ. κόσμημα) σε γκόμενα παρά μόνο μετά από χρόνια σχέσης. Μετά από 2-3 ραντεβού πολλές γυναίκες δε δέχονται να τους πληρώνεις τις εξόδους και μοιράζονται. Εννοείται δε μετράω στα έξοδα το πόσο μπορεί να κάνει το αμάξι μου, τα ρούχα μου και η συνδρομή μου στο γυμναστήριο γιατί αυτά τα αγοράζω για μένα. Ειδικά αυτό με το αμάξι νομίζω είναι λίγο μύθος, τα τελευταία χρόνια έχω ένα σχετικά ακριβό αμάξι, παλιότερα είχα πιο basic αυτοκίνητα, δεν έχω δει καμιά σοβαρή διαφορά.
Οι καταστάσεις που περιγράφω είναι μερικές εκατοντάδες ευρώ και πιθανόν και πάνω από 1000Ε.