Νομίζω ότι γίνεται απόπειρα να συγκριθούν ανόμοια πράγματα.
Οι πουτάνες χρησιμοποιούνται για να σου προσφέρουν σεξουαλικές μόνο υπηρεσίες. Τελεία !!!
Οι γκόμενες, υποτίθεται τουλάχιστον, σου προσφέρουν και κάποια άλλα πράγματα πέρα απο το σεξ.
Το αν τα θέλει, και το αν τα χρειάζεσαι κάποιος είναι προσωπικό του θέμα.
Αλλη η δουλειά του Ναύτη και άλλη του καντηλανάφτη λοιπόν, και δεν έχει νόημα να αναρωτιώμαστε ποιος στοιχίζει περισσότερο.
Είμαι όμως από αυτούς που πιστεύουν ότι μέσα από τις σχέσεις με τις γυναίκες ο άντρας δεν ικανοποιεί μόνο τις σεξουαλικές του ανάγκες αλλά και κάποιες άλλου τύπου ανάγκες.
Αυτό που συνοπτικά έχω εγώ να πώ είναι ότι κάποιος άνθρωπος, οι ικανότητες και το μυαλό του οποίου μάλλον δεν αμφισβητούνται, και τον έλεγαν Αριστοτέλη Ωνάση, είχε πεί ότι ''Αν δεν υπήρχαν οι γυναίκες όλα τα λεφτά του κόσμου δεν θα είχαν καμία αξία'' Και του Αριστοτέλη μάλλον δεν του έλειπε το σέξ !!
Αρα σε κάτι άλλο αναφερόταν όσον αφορά τις γυναίκες, και προσωπικά όπως ήδη έγραψα πιστεύω ότι έστω καθ' υπερβολήν, αλλά σε κάποιο βαθμό είχε δίκιο.
Τα παραπάνω τα αναφέρω για να στοιχειοθετήσω την άποψή μου ότι άλλο πράγμα οι πουτάνες και άλλο πράγμα οι γκόμενες μια και από τις γκόμενες δεν παίρνουμε, η τουλάχιστον δεν περιμένουμε οι άντρες να πάρουμε μόνο σέξ, ασχέτως αν κάποιοι από εμάς το παίζουν σκληροί αντρακλαράδες και δεν το παραδέχονται, η απλά δεν το κατανοούν.
ο φίλος μας το προσεγγίζει το θέμα πολύ σωστά...
η προσωπική μου γνώμη είναι ότι αν κάποιος έχει με τη γυναίκα του επικοινωνία και ικανοποιητικό σεξ, τότε ψάχνει μόνο για πουτάνα...
αν δεν επικοινωνεί...έχει ανάγκη από γκόμενα.
όσο για το κόστος...οι γκόμενες σαφώς κοστίζουν πάρα πολλά