Επισκέπτης
το ιδιο ακριβως ερωτημα πρεπει να εχει τεθει καμια 100στη φορες :S
Η τελευταία μου σχέση διήρκεσε 7 χρόνια.. η προηγούμενη 5 χρόνια κτλ.. το ποιοτικό σεξ είναι τα πρώτα 2-3 έτη της σχέσης και όντως δε συγκρίνετε με το πληρωμένο αλλά και πάλι υπάρχουν τα συν και τα πλην του.. μετα τα 2-3 έτη ειναι σεξ παντρεμένων σχεδόν
Επίσης το καψουροσεξ εχει και αυτό τη χάρη του αλλά τελειώνει σύντομα.. Το να βρείς τη τέλεια γυναίκα που σε κρατάει για πάντα καυλωμένο ειναι λαχείο.. συνήθως συμβαίνει σε αυτούς που έχουν πάει με λίγες και κάποια που ειναι πιο μουνάρα κάνει τη διαφορά..
Το θέμα ειναι οτι ειτε σε σχέση ειτε πληρωμένο ειτε καψούρης ειτε σεξ με συναισθήματα κτλ πάντα το χέρι μπαίνει στη τσέπη και μετά βλέπεις οτι για τη κάθε περίπτωση χάλασες πολλά λεφτά.. το να αποτιμάς τα πάντα στη ζωή με χρήμα προφάνως ειναι λάθος αλλά το νήμα που άνοιξα αποσκοπεί στο να καταλάβουμε οτι πάντα στο τέλος ο άνδρας πληρώνει τα περισσότερα οτι και να γίνει και οταν κάνει το επόμενο βήμα οικονομικά ειναι χαμένος..
ok συναισθηματικά κερδίζεις με τις γκόμενες αλλά μακάρι να είχα κάποια χρήματα που χάλασα με πολλές απο αυτές τώρα και τους επιστρέφω ολα τα συναισθήματα.. (σορρυ αν τα λεω μπερδεμένα και γινομε δυσνοητος, εχω πιεει κάτι ουισκια)
Οι γκόμενες/γυναίκες έχουν κρυφά, έμμεσα κόστη που τις κάνει μακροπρόθεσμα πιο ακριβές από τις πουτάνες. Κάτσε και αναλογίσου λίγο όσα χρήματα ξόδεψες για να γίνεις πιο αρεστός στις γυναίκες και να γυρίσουν να σε δουν. Το αμάξι που αγόρασες, τα καλά ρούχα, το ακριβό άρωμα, η συνδρομή στο γυμναστήριο, τα ποτά έξω μέχρι να τη γνωρίσεις κλπ κλπ. Αντίθετα στην πουτάνα μπορεί να πας με το λεωφορείο, με σκισμένα ρούχα, χωρίς να βγαίνεις συχνά έξω και το πιθανότερο είναι να σε δεχτεί.
Ναι πέρναγα πολύ καλά.. γάμαγα μια φορά τη γκόμενα και την επόμενη γάμαγα μια πουτάνα και είχα ποικιλία σε όλα..
ΟΙ ΓΚΟΜΕΝΕΣ !!
Η βασικη διαφορα του σεξ επί πληρωμη και του δωρεάν σεξ είναι ότι συνηθως το πληρωμενο σεξ κοστιζει λιγοτερο.
Και στις δυο περιπτωσεις ισχυει το εξης...
Τη στιγμη που σταματας να πληρωνεις, συγχρονως σταματας και να γαμας...Ειτε αυτη λεγεται πουτανα ειτε γκομενα. Και σιγα σιγα αυτο αρχιζει και να ισχυει και για τις συζυγους ;)
ΥΓ Το τζαμπε γαμησι με γκομενες, θελει προυπηρεσια...Αυτη κοστιζει. Και κοστιζει πολυ σε χρημα και σε χρονο... Και επειδη η πειρα είναι μια χτενα που την αποκταμε οταν ειμαστε πια φαλακροι, ας γαμησουμε καμια πουτανα τωρα που μπορουμε ακομα...
Πουτανα vs Γυναικα
Σε γενικές γραμμές:
κοιταξε να δεις.ισως αρκετες να πληρώνουν και τα δικα τους.επισης μπορούν να δείξουν κατανόηση Όταν δεν έχει ο άλλος και να κάνουν κάτι πιο οικονομικό.άραγμα σπίτι ας πουμε και ταινια.δεν έχω πολύ εμπειρία.απλά υποθετωΦυσικα ακριβοτερες ειναι οι γκομενες,οι τανες κοστιζουν πολυ λιγοτερο και το κυριοτερο οτι γαμας οταν θελεις ,τις γκομενες τις πληρωνεις και μετα το σεξ με διαφορους τροπους οποιος λεει οτι γαμει τσαμπα η λεει ψεματα η δεν καταλαβαινει τι γινεται.Πολυ σπανιο να σου τυχει γυναικα τσαμπα,ειναι η φιλοσοφια της αυτη ,δηλ. αφου μπορει να βρει μαλακα να της τα χωνει γιατι να κατσει τσαμπα??τωρα μερικοι λενε εγω δεν πληρωνω ,ενω κερνανε ποτα καφεδες δωρακια κ.τ.λ.δηλ. εχεις γκομενα που την ξεσκιζεις και οταν πατε για καφε (ας πουμε το φτηνοτερο)
ο καθενας τα δικα του??? πατε για σουβλακια και της λες 2 με πιτα εσυ 3 καλαμακια εγω και κανετε την διααιρεση??αυτα δεν γινονται σε κανενα μερος του κοσμου πολυ περισσοτερο στην ελλαδα ,μην τρελαθουμε .Οσο για το οτι την εχεις για παρεα μετα το σεξ ,τι λετε δηλ??για ποδοσφαιρο ??για την κριση??
Σπανιο και δυσκολο,πρεπει να εισαι Ο γκομενος η να ειναι πολυ μπαζο και παλι δυσκολο το βλεπω,εγω προσωπικα απο παρα πολλους φιλους δεν ξερω κανεναν ,τι κατανοηση? να σε λυπαται που την γαμας και πληρωνει τα δικα της?? 1 στις 1000 ειναι αυτο και παλι πρεπει να ειναι σε ληθαργο για να το κανεικοιταξε να δεις.ισως αρκετες να πληρώνουν και τα δικα τους.επισης μπορούν να δείξουν κατανόηση Όταν δεν έχει ο άλλος και να κάνουν κάτι πιο οικονομικό.άραγμα σπίτι ας πουμε και ταινια.δεν έχω πολύ εμπειρία.απλά υποθετω
ρε φίλε.και αυτή με κάποιον πρεπει να κάνει σεξ.αν δεν κάνει συμβιβασμούς δεν πρόκειται να γίνει κάτι.Δηλαδή δεν υπάρχουν άτομα που βρίσκονται Μόνο για σεξ και μετά σπίτι τους ξεχωριστά ο καθένας?θεωρώ πως μια κοπέλα που ισως δεν είναι τόσο όμορφη και αν έχει και αυτή λιγο μυαλό θα έκανε αρκετούς συμβιβασμούς.Αφού καλύτερα να πάρει κάτι από το να μη πάρει τίποτα.βέβαια θεωρίες είναι όλα.στατιστικά τι ισχύει είναι άλλο θεμαΣπανιο και δυσκολο,πρεπει να εισαι Ο γκομενος η να ειναι πολυ μπαζο και παλι δυσκολο το βλεπω,εγω προσωπικα απο παρα πολλους φιλους δεν ξερω κανεναν ,τι κατανοηση? να σε λυπαται που την γαμας και πληρωνει τα δικα της?? 1 στις 1000 ειναι αυτο και παλι πρεπει να ειναι σε ληθαργο για να το κανει
Το πρωτο πραγμα που ζητανε οι γυναικες σε ολες τις συζητησεις τους ειναι - να μην ειναι τσιγκουνης, δεν αντεχω την τσιγκουνια- οποτε το τσαμπα δεν ισχυει ,δεν το αντεχει ο γυναικειος εγωισμος της