Επισκέπτης
το μεγαλυτερο κοστος και ζημια που προκαλουν οι γυναικες ειναι στο μυαλο του αντρα τυποι..
Όλα είναι σχετικά και εξαρτώνται από πολλούς παράγοντες. Ηλικία, ιδιότητα, κοινωνική θέση, επάγγελμα, κοινωνικό κύκλο, οικογένεια, οικονομική κατάσταση και πάει λέγοντας.
Δεν υπάρχει το άσπρο και το μαύρο μόνο.
Έχω φίλους που στα φοιτητικά τους χρόνια γάμησαν πάνω από 50-60 μουνιά κατηγορίας εναλλακτικά, δηλαδή σε διακοπές σε κάμπινγκ κλπ Κόστος ΜΗΔΕΝ
Έχω φίλους που γάμησαν τα αντίστοιχα σε κυριλέ μαγαζιά ,κλάμπ κλπ Κόστος ΜΟΝΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΟΤΑ άντε και κανα κέρασμα.
Ο κολλητός μου τα έχει 2 χρόνια με μία πολύ καλή κοπέλα, της λέει ανοιχτά ότι είναι σε άσχημη οικονομική κατάσταση και η γκόμενα το κατανοεί, δεν ξοδεύει δηλαδή κάτι παραπάνω που αν δεν υπήρχε η γκόμενα δεν θα ξόδευε.
Παραδείγματα δηλαδή και από μονογαμία και από πολυγαμία που το κόστος είναι ανύπαρκτο. Το να ξέρεις πού να στοχεύεις ανάλογα με το στυλ σου και να ξέρεις να το υποστηρίζεις αυτό το στυλ , αυτό οδηγεί στην κατάκτηση του μουνιού.
Θες να ειναι μπανιαρισμενες, και με ανοιχτα ποδια ρε φιλε και να επιλεξεις ποια η ποιες θα παρεις;ωραία......
Και γιατί δεν μαζεύονται 20-30 γυναίκες από αυτές που λέτε σε ένα σπίτι να πας να διαλέξεις μια-δυο-τρεις-τέσσερις και να περάσετε καλά και τσάμπα.....................
Kαλαταβατε τώρα......?
Εσυ πρεπει να εισαι παρα πολλα κιλα μαλακας και κομπλεξικος.
Μονο οι πουτάνες τα προσφέρουν αυτά.....Θες να ειναι μπανιαρισμενες, και με ανοιχτα ποδια ρε φιλε και να επιλεξεις ποια η ποιες θα παρεις;
Εσυ θα δεχοσουνα να εισαι με αλλους 20-30 σε ενα σπιτι και να περιμενεις να σε επιλεξει καποια γυναικα;Γιατί δεν το κάνουν θα μου πεις.....?
Ναι εσείς τις βλέπετε ντυμένες και μετά από την μάχη να τις ρίξετε στο κρεβάτι τότε
τις βλέπετε γυμνές
και τρώτε την φόλα......
Το να σας επιλέξει....εσείς το κάνετε αυτό...Εσυ θα δεχοσουνα να εισαι με αλλους 20-30 σε ενα σπιτι και να περιμενεις να σε επιλεξει καποια γυναικα;
Αστο τυπε...Το να σας επιλέξει....εσείς το κάνετε αυτό...
Περιμένετε να σας επιλέξει κάποια αν της γουστάρει αντί να γαμάτε αβέρτα πουτάνες..
Εγώ ρώτησα με την λογική ότι αυτές που λέω εγώ το κάνουν αυτό,γιατί οι γκόμενες που λέτε εσείς δεν το κάνουν αυτό και τσάμπα κιόλας?
Για γκόμενες δεν έλεγες?Αστο τυπε...
Δεν μπορω να σε ακολουθησω. Μαλλον ειμαι χαζος. Καλη συνεχεια!!!
Υπάρχει η προσδοκια σχεσης..βλέπουν οτι έχεις επισης μια δουλιτσα και σε γυρωφερνουν να στα φανε..αν εισαι ανεργος χωρις φραγκο και καμια υποδομή θα επαιρνες τα αρχιδια σου..μονο οτι περιμενει να την κερασεις δείχνει εξαρχής φιλοσοφία πουταναςΟτι να ναι λετε ολοι. Το νημα λεγεται πουτανες-γκομενες οχι πουτανες-γυναικες... Τι διατροφες γαμους και παιδια λετε;;; Το να εχεις μια γκομενα να την κερασεις μονο στο πρωτο ραντεβου ενα ποτο και να γαμας αβερτα, ειναι πιο ακριβο απο το δεκαρι το γαμησι που θα σκας μεταξουργειο ; Με δουλευετε;;; Απλα απο οτι καταλαβα οι πιο πολυ εχουν σκασει περιουσιες σε πουτανες και προσπαθουν να το δικαιολογησουν με καθε τροπο
Ούτε να της μιλήσει.........αν εισαι ανεργος χωρις φραγκο και καμια υποδομή θα επαιρνες τα αρχιδια σου.
δεν ξέρω αν με δουλεύεις αλλα ετσι είναιΟύτε να της μιλήσει.........
Μιλάω μονο σοβαρά.....πάντα............δεν ξέρω αν με δουλεύεις αλλα ετσι είναι
εγω δουλειά εχω..απλα λεω γι'αυτούς που γράφουν μαλακιες στο οτι οι γκομενες αφήνονται τυχαια σε τυχαιους άντρες χωρις ανάλυση συγκεκριμένων Δεδομένων για να τους κάτσουν η να συνεχίσουν να τους κάθονται..Μιλάω μονο σοβαρά.....πάντα............
οι σπιτισιες πουτανες δεν παιζοντε στο φαγωμα με τιποτα.Παιδιά μην το ψάχνετε.Ασύμφορες είμαστε και οι μεν και οι δε.
Τυπε εχω τσακωθει απειρες φορες με τις καριολες οταν τους λεω οτι οταν περιμενουν τον αντρα να τις κερασει, δε διαφερουν απο μια πουτανα και δεν εχουν αξιοπρεπεια! Μου λενε οτι δεν ειμαι ιπποτης και δεν εχω καλη ανατροφη.Υπάρχει η προσδοκια σχεσης..βλέπουν οτι έχεις επισης μια δουλιτσα και σε γυρωφερνουν να στα φανε..αν εισαι ανεργος χωρις φραγκο και καμια υποδομή θα επαιρνες τα αρχιδια σου..μονο οτι περιμενει να την κερασεις δείχνει εξαρχής φιλοσοφία πουτανας
λεσβιες ξέρεις γιατι δεν γίνονται ολες?γιατι θα συναντήσουν τον ίδιο ναρκισσισμό που χαρίζουν απλοχερα στους Άντρες. .στις γυναίκες δεν περνανε αυτα..θα πρέπει να προσφέρουν στην σχεση...Τυπε εχω τσακωθει απειρες φορες με τις καριολες οταν τους λεω οτι οταν περιμενουν τον αντρα να τις κερασει, δε διαφερουν απο μια πουτανα και δεν εχουν αξιοπρεπεια! Μου λενε οτι δεν ειμαι ιπποτης και δεν εχω καλη ανατροφη.
ΚΑΡΙΟΛΕΣ