Tmac1
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 4
- Πόντοι
- 1
Τετοια λογικη δεν εχουν ουτε τα παιδακια στο δημοτικο, χωρις παρεξηγησηΤο να σας επιλέξει....εσείς το κάνετε αυτό...
Περιμένετε να σας επιλέξει κάποια αν της γουστάρει αντί να γαμάτε αβέρτα πουτάνες..
Εγώ ρώτησα με την λογική ότι αυτές που λέω εγώ το κάνουν αυτό,γιατί οι γκόμενες που λέτε εσείς δεν το κάνουν αυτό και τσάμπα κιόλας?
Εξαρταται τι ηλικια εχεις και εσυ και η γκομενα. Γκομενες κοντα στα 20-25 δεν εχουν τετοια νοοτροπια. Αν πας να μπλεξεις με γεροντοκορη που θελει να βολευτει τοτε ισως εχεις δικιο. Αλλα δεν ειναι ολες ετσι μη γενικευεις... Επισης η προσδοκια σχεσης δε κοστιζει, η προσδοκια γαμου κοστιζει που στο χερι σου ειναι να το ξεκοψεις... Δεν εχω πετυχει σε καμια που να μου ζητησει να την κερασω πρωτο ραντεβου.. Οσες εχω κερασει ειναι επειδη ηθελα, επισης εχει τυχει γκομενες να κερασουν εμενα αμα δεν εχω...Υπάρχει η προσδοκια σχεσης..βλέπουν οτι έχεις επισης μια δουλιτσα και σε γυρωφερνουν να στα φανε..αν εισαι ανεργος χωρις φραγκο και καμια υποδομή θα επαιρνες τα αρχιδια σου..μονο οτι περιμενει να την κερασεις δείχνει εξαρχής φιλοσοφία πουτανας
Προσωπικα τις πουτανες τις βρισκω πανακριβο χομπυ και εθιστικο... Εχω χαλασει πολλα περισσοτερα σε πουτανες απο οτι σε γκομενες, και σεξ με γκομενα εχω κανει πιο πολλες φορες απο οτι με επαγγελματια... Ισχυει οτι εχεις ποικιλια επιλογων εμφανισιακα σε μπουρδελα/στουντιο αλλα οπως και την πουτανα ετσι και την γκομενα εσυ την επιλεγεις, και αμα δε σου αρεσει δεν εισαι αναγκασμενος να κανεις τιποτα...
Τελος οπως ειπε και ενας φιλος πιο πανω υπαρχουν πολλα φιλτρα που επηρεαζουν το αποτελεσμα και αμα τα βαλουμε ολα σε ενα καλουπι κοροιδευουμε τους εαυτους μας...