Νέα

Ποιές κοστίζουν περισσότερο, οι πουτάνες ή οι γκόμενες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ampelale
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 124K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ποιές κοστίζουν περισσότερο;;;

• Τάνες

Ψήφοι: 99 19,4%
  • Γκόμενες

Ψήφοι: 410 80,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    509

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.740
Πόντοι
10.686
Vril έχεις απόλυτο δίκιο σε αυτό που έγραψες. Δεν είναι μόνο τα άμεσα έξοδα αλλά και τα έμμεσα, ώστε να φτάσεις σε status που θα μπορείς να έχεις μια αξιοπρεπή γκόμενα. Εγώ κάνω αυτό που είπες, δηλαδή μένω με τους γονείς μου, δεν έχω δικό μου αμάξι, φοράω ακόμα και στα 38 μου ρούχα που έχω από το λύκειο. Και δεν με ενδιαφέρει να αλλάξω τίποτε από αυτά γιατί δεν ψάχνω για γκόμενα.
Μερικοί το έχετε πάει στο άλλο άκρο,και ισχυρίζεστε ότι δεν χρειάζεται να κουραζόμαστε για οτιδήποτε που θα μας βελτιώσει και θα μας κοινωνικοποιήσει!Είπαμε να μην γινόμαστε μουνόδουλοι,τις πουτάνες να τις έχουμε ως τη λύση του ''μη χείρον βέλτιστον'',ως το αντίβαρο και το αντίπαλο δέος στις γκόμενες,δηλαδή ως μέσον ανάσχεσης της φανερής και κρυμένης εξουσίας που προσπαθούν να μας επιβάλλουν,δίνοντάς μας το πάνω χέρι σ'αυτό το παιχνίδι όντας χορτασμένοι σεξουαλικά...

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Ο ξάδερφός μου ο μπάτσος είχε παλιότερα γκόμενες 2 τσατσάδες από το Μεταξουργείο. Είχε κανονική σχέση μαζί τους. Κι εγώ είχα σχέση με τσατσά αλλά της έδινα και χαρτζιλίκι όταν τη γαμούσα στο σπίτι της. Οι τσατσάδες δεν έχουν καμία σχέση με νταβατζήδες.

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Μερικοί το έχετε πάει στο άλλο άκρο,και ισχυρίζεστε ότι δεν χρειάζεται να κουραζόμαστε για οτιδήποτε που θα μας βελτιώσει και θα μας κοινωνικοποιήσει!Είπαμε να μην γινόμαστε μουνόδουλοι,τις πουτάνες να τις έχουμε ως τη λύση του ''μη χείρον βέλτιστον'',ως το αντίβαρο και το αντίπαλο δέος στις γκόμενες,δηλαδή ως μέσον ανάσχεσης της φανερής και κρυμένης εξουσίας που προσπαθούν να μας επιβάλλουν,δίνοντάς μας το πάνω χέρι σ'αυτό το παιχνίδι όντας χορτασμένοι σεξουαλικά...
και η μαλάκια τα ίδια αποτέλεσμα  έχει πάνω κάτω νομιζω

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Επιρρεπή αν βλέπεις τις πουτάνες ως λύση ανάγκης είσαι χαμένος από χέρι. Οι πουτάνες είναι τρόπος ζωής. Εγώ από τώρα σχεδιάζω το μέλλον μου κοιτώντας αγγελίες για διάφορα σπίτια που νοικιάζονται στη Λεωνίδου και την Κεραμεικού. Εκεί θα μείνω στο μέλλον.

Junis

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2013
Κριτικές
2
Like
42
Πόντοι
6
Αν γράψω κριτική για το πως την ξεκώλιασα και της έχυσα την μάπα, θα συνεχισεις να εισαι ερωτευμενος με την Κορίνα :think:
ps Δεν την έχω πάρει ακομα
[size=11pt]Ρέκτη μου, κάνε μια κρούση στην τρίτη βάρδια στο Ιάσωνος 20  :zfuck:[/size]

johnkark

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2015
Like
2
Πόντοι
1
Επιρρεπή αν βλέπεις τις πουτάνες ως λύση ανάγκης είσαι χαμένος από χέρι. Οι πουτάνες είναι τρόπος ζωής. Εγώ από τώρα σχεδιάζω το μέλλον μου κοιτώντας αγγελίες για διάφορα σπίτια που νοικιάζονται στη Λεωνίδου και την Κεραμεικού. Εκεί θα μείνω στο μέλλον.
Θα πάρεις και τη μάνα σου μαζί?  :idiot:

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
θα παντρευτούμε και μια από τις κοπέλες.και ζήσαν αυτοί καλα και εμεις  καλύτερα

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Chris33 δεν ξέρουμε τι θα γίνει στο μέλλον, το σίγουρο είναι πάντως ότι εκεί ανήκουμε. Μέρα παρά μέρα για πάντα.  :rockon:

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.590
Πόντοι
5.060
Θα μας βελτιώσει ως προς τι; Ως προς το πόσο μετράμε στις γκόμενες ή σαν άνθρωποι; Γιατί το πόσο μετράς σαν άνθρωπος δεν έχει να κάνει ούτε με τα ρούχα σου ούτε με το μεταφορικό σου μέσο. Θα σε κοινωνικοποιήσει η γκλαμουριά που πουλάς; Όχι, ευτυχώς οι άντρες δεν κάνουν παρέα κάποιον με τα ίδια κριτήρια που έχουν οι γκόμενες. Άκυρος ο συλλογισμός σου. :)

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Θα μας βελτιώσει ως προς τι; Ως προς το πόσο μετράμε στις γκόμενες ή σαν άνθρωποι; Γιατί το πόσο μετράς σαν άνθρωπος δεν έχει να κάνει ούτε με τα ρούχα σου ούτε με το μεταφορικό σου μέσο. Θα σε κοινωνικοποιήσει η γκλαμουριά που πουλάς; Όχι, ευτυχώς οι άντρες δεν κάνουν παρέα κάποιον με τα ίδια κριτήρια που έχουν οι γκόμενες. Άκυρος ο συλλογισμός σου. :)
σοφές κουβέντες  :hi:

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Ο πραγματικός μπουρδελιάρης έχει συμφιλιωθεί με την ιδέα ότι δεν θα έχει ποτέ γκόμενα και θα γαμάει μόνο πουτάνες. Αν συνεχίζεις να ελπίζεις και να προσπαθείς να βρεις γκόμενα, αυτό από μόνο του μειώνει την ικανοποίηση του γαμησιού στο μπουρδέλο κατά το ήμισυ.

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
[size=11pt]Ρέκτη μου, κάνε μια κρούση στην τρίτη βάρδια στο Ιάσωνος 20  :zfuck:[/size]

Tύπε μου σχολάω σε 11 ώρες :S και φεύγω καπάκι hometown σαλονικα
Οταν επιστρέψω σε 10 μέρες θα την τιμήσω :wanker: :wanker:

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
ωραιες οι αναλυσεις σας !

τα περισσοτερα ειπωθηκαν ηδη απο τους προηγουμενους!

ας βαλω ομως και εγω την πινελια μου !

οι πουτανες ως καθ αυτου ασκουν επαγγελμα με προκαθορισμενη τιμη, και ετσι μπορεις προγραμματισεις απο πριν πως μπορεις να κινηθεις!
οι γκομενες χωριζονται σε δυο κατηγοριες στις πουτανες και στις κανονικες !
στην πρωτη εκ των περιπτωσεων το κοστος σαφως ειναι μεταβλητο παντα , μιας και θα κοιταξει να φαει οσα περισσοτερα γινετε, βεβαια στην αρχη μπορει απλα να δοκιμασει μεχρι που μπορει να φαει και μετα να παει για τα περισσοτερα!

μια κανονικη γυναικα που θελει να κανει καποιου ειδους σχεσης , απλα δεν στοιχιζει περαν των κανονικων εξοδων που προκυπτουν! δηλαδη δεν θα θελησει ποτε ο αντρας να ειναι αυτος που θα πληρωσει μονος του το λογαριασμο , δεν θα απαιτησει δωρα, ουτε καλυψη των εξοδων της!

αρα συνοψιζοντας ειναι τρεις οι κατηγοριες και οχι δυο !
1.η πουτανα με προκαθορισμενη τιμη
2.η γκομενοπουτανα ή απλα πουτανα
3.η φυσιολογικη γυναικα που επιζητει καποιον συντροφο , ειτε περιστασιακο ή μονιμο !

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
μια φυσιολογικη γυναικα αν δεν ειναι σε θεση να πληρωσει τα δικα της (δυσκολοι καιροι , οικονομικη κριση κτλ) σε καμια των περιπτωσεων δεν θα κοιταξει να αρμεξει καποιον που ειναι απλος ανθρωπος! θα κοιταξει να την βολεψουν με τα λιγα!

johnkark

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2015
Like
2
Πόντοι
1
ωραιες οι αναλυσεις σας !

τα περισσοτερα ειπωθηκαν ηδη απο τους προηγουμενους!

ας βαλω ομως και εγω την πινελια μου !

οι πουτανες ως καθ αυτου ασκουν επαγγελμα με προκαθορισμενη τιμη, και ετσι μπορεις προγραμματισεις απο πριν πως μπορεις να κινηθεις!
οι γκομενες χωριζονται σε δυο κατηγοριες στις πουτανες και στις κανονικες !
στην πρωτη εκ των περιπτωσεων το κοστος σαφως ειναι μεταβλητο παντα , μιας και θα κοιταξει να φαει οσα περισσοτερα γινετε, βεβαια στην αρχη μπορει απλα να δοκιμασει μεχρι που μπορει να φαει και μετα να παει για τα περισσοτερα!

μια κανονικη γυναικα που θελει να κανει καποιου ειδους σχεσης , απλα δεν στοιχιζει περαν των κανονικων εξοδων που προκυπτουν! δηλαδη δεν θα θελησει ποτε ο αντρας να ειναι αυτος που θα πληρωσει μονος του το λογαριασμο , δεν θα απαιτησει δωρα, ουτε καλυψη των εξοδων της!

αρα συνοψιζοντας ειναι τρεις οι κατηγοριες και οχι δυο !
1.η πουτανα με προκαθορισμενη τιμη
2.η γκομενοπουτανα ή απλα πουτανα
3.η φυσιολογικη γυναικα που επιζητει καποιον συντροφο , ειτε περιστασιακο ή μονιμο !
Φίλε δε θα μπορούσες να με καλύψεις περισσότερο  :rockon: :rockon: :rockon:

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
μια φυσιολογικη γυναικα αν δεν ειναι σε θεση να πληρωσει τα δικα της (δυσκολοι καιροι , οικονομικη κριση κτλ) σε καμια των περιπτωσεων δεν θα κοιταξει να αρμεξει καποιον που ειναι απλος ανθρωπος! θα κοιταξει να την βολεψουν με τα λιγα!
γιατί μπορεί να κάνει και αλλιώς? ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom