Vril έχεις απόλυτο δίκιο σε αυτό που έγραψες. Δεν είναι μόνο τα άμεσα έξοδα αλλά και τα έμμεσα, ώστε να φτάσεις σε status που θα μπορείς να έχεις μια αξιοπρεπή γκόμενα. Εγώ κάνω αυτό που είπες, δηλαδή μένω με τους γονείς μου, δεν έχω δικό μου αμάξι, φοράω ακόμα και στα 38 μου ρούχα που έχω από το λύκειο. Και δεν με ενδιαφέρει να αλλάξω τίποτε από αυτά γιατί δεν ψάχνω για γκόμενα.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ποιές κοστίζουν περισσότερο, οι πουτάνες ή οι γκόμενες;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Ampelale
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 1K
- Εμφανίσεις 124K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
johnkark
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Μαΐ 2015
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
Φίλε έχεις σοβαρό προβλημα.Vril έχεις απόλυτο δίκιο σε αυτό που έγραψες. Δεν είναι μόνο τα άμεσα έξοδα αλλά και τα έμμεσα, ώστε να φτάσεις σε status που θα μπορείς να έχεις μια αξιοπρεπή γκόμενα. Εγώ κάνω αυτό που είπες, δηλαδή μένω με τους γονείς μου, δεν έχω δικό μου αμάξι, φοράω ακόμα και στα 38 μου ρούχα που έχω από το λύκειο. Και δεν με ενδιαφέρει να αλλάξω τίποτε από αυτά γιατί δεν ψάχνω για γκόμενα.
zigfried
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2006
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
καλα εσενα οι εξοδοι σου περιοριζονται στα μπουρδελα και σε μπυρες απο το περιπτερο...Vril έχεις απόλυτο δίκιο σε αυτό που έγραψες. Δεν είναι μόνο τα άμεσα έξοδα αλλά και τα έμμεσα, ώστε να φτάσεις σε status που θα μπορείς να έχεις μια αξιοπρεπή γκόμενα. Εγώ κάνω αυτό που είπες, δηλαδή μένω με τους γονείς μου, δεν έχω δικό μου αμάξι, φοράω ακόμα και στα 38 μου ρούχα που έχω από το λύκειο. Και δεν με ενδιαφέρει να αλλάξω τίποτε από αυτά γιατί δεν ψάχνω για γκόμενα.
Κώστας Λαδάκης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 10.107
- Πόντοι
- 1.686
Εννοείται zigfried, δεν δίνω ΟΥΤΕ 1 ΕΥΡΩ για εξόδους και ούτε πρόκειται να το κάνω. Δεν συμμετέχω στον ηλίθιο ανταγωνισμό.
Η απαξίωση των γυναικών, μήπως κρύβει ότι
είσαι μπαϊσεξουαλάκος , που τείνεις να γίνεις γκέϋ ;
Η απλά είσαι τσιγγουνάκος και σπαγγοραμένος ;
johnkark
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Μαΐ 2015
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
Μαλάκας μπορεί να μαι, δε σε φτάνω όμως τύπε. Γιατί εκτός από μαλάκας, ψιθυρίζεται ότι είσαι και πισωγλέντηςJohnkark από πού ξεφύτρωσες πάλι εσύ; Νέος μαλάκας;
Κώστας Λαδάκης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 10.107
- Πόντοι
- 1.686
Vril έχεις απόλυτο δίκιο σε αυτό που έγραψες. Δεν είναι μόνο τα άμεσα έξοδα αλλά και τα έμμεσα, ώστε να φτάσεις σε status που θα μπορείς να έχεις μια αξιοπρεπή γκόμενα. Εγώ κάνω αυτό που είπες, δηλαδή μένω με τους γονείς μου, δεν έχω δικό μου αμάξι, φοράω ακόμα και στα 38 μου ρούχα που έχω από το λύκειο. Και δεν με ενδιαφέρει να αλλάξω τίποτε από αυτά γιατί δεν ψάχνω για γκόμενα.
Άρα είσαι ΜΑΜΑΚΙΑΣ !
Η μαμά σου σου μαγειρεύει, πλένει-σιδερώνει τα ρούχα,
καθαρίζει το σπίτι και κάνει όλες τις δουλειές, ενώ
εσύ της λες ότι είσαι απασχολημένος, και πας στα μπουρδέλα στο Μετάξι!
Σε ταϊζουν οι γονείς σου, προφανώς, αμφιβάλλω αν δίνεις
λεφτά στο σπίτι.
Έτσι , είσαι ο κλασικός ΜΑΜΑΚΙΑΣ !
Κώστας Λαδάκης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 10.107
- Πόντοι
- 1.686
Μαλάκας μπορεί να μαι, δε σε φτάνω όμως τύπε. Γιατί εκτός από μαλάκας, ψιθυρίζεται ότι είσαι και πισωγλέντης
ΠΙΚΕΡ = ΠΙσωγλέντης Κορινόπληκτος Ελλεινιδόπληκτος Ρόμπα ;
johnkark
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Μαΐ 2015
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
Θα του δίνει και το δεκάρικο για το Μετάξι η μανούλα, χτυπώντας του την πλάτη πριν φύγει και θα του φωνάζει "Να προσέχεις αγόρι μου, μη σου ρίξουν κάτι στο ποτό σου εκεί που θα πας".Άρα είσαι ΜΑΜΑΚΙΑΣ !
Η μαμά σου σου μαγειρεύει, πλένει-σιδερώνει τα ρούχα,
καθαρίζει το σπίτι και κάνει όλες τις δουλειές, ενώ
εσύ της λες ότι είσαι απασχολημένος, και πας στα μπουρδέλα στο Μετάξι!
Σε ταϊζουν οι γονείς σου, προφανώς, αμφιβάλλω αν δίνεις
λεφτά στο σπίτι.
Έτσι , είσαι ο κλασικός ΜΑΜΑΚΙΑΣ !
Κώστας Λαδάκης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 10.107
- Πόντοι
- 1.686
Θα του δίνει και το δεκάρικο για το Μετάξι η μανούλα, χτυπώντας του την πλάτη πριν φύγει και θα του φωνάζει "Να προσέχεις αγόρι μου, μη σου ρίξουν κάτι στο ποτό σου εκεί που θα πας".
Ο Πικερ φοβάται μην τον πιάσει η μαμά του να τον παίζει, όπως
είχε συμβεί στο παρελθόν, και έντρομος πάει
στο Μετάξι, για να μην αναγκαστεί να τον παίξει στο σπίτι των γονιών του !
Είναι κλασικός ΜΑΜΑΚΙΑΣ ο Πικερ .
Οχι επειδή μένει με τους γονείς του για οικονομικούς λόγους , αλλά
διότι ΟΛΕΣ τις δουλειές τις κάνει η μαμά του !
Τεμπέληηηηηηηηηηηηηηηηηη Πίκερ !
Μαμόθρεφτοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο !
η ευτυχία λένε βρίσκεται Στην απλότητα.Τώρα για τα ρούχα του Λυκείου νομίζω κάποιος Μας δουλεύεικαλα εσενα οι εξοδοι σου περιοριζονται στα μπουρδελα και σε μπυρες απο το περιπτερο...
johnkark
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Μαΐ 2015
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
Πρέπει να ναι πολύ περήφανη για σένα.Στη μάνα μου λέω με άνεση τα πάντα για τα γαμήσια που κάνω. Ξέρει όλα τα προφίλ στο facebook από τις πουτάνες που γαμάω.
Κώστας Λαδάκης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 10.107
- Πόντοι
- 1.686
Στη μάνα μου λέω με άνεση τα πάντα για τα γαμήσια που κάνω. Ξέρει όλα τα προφίλ στο facebook από τις πουτάνες που γαμάω.
Αν αυτό είναι αλήθεια , φίλε ,
τότε σε βλέπω να σε παντρεύει η μαμά σου σύντομα !
zigfried
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2006
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
ρε τυπε εσυ στερεισαι μεχρι και τον καφε για το μουνι οχι εμεις...Γελοία ανθρωπάκια είστε μου μια ζωή θα κάνετε τα πάντα για το μουνί. Την ίδια στιγμή εγώ με τα ρούχα του λυκείου απλά θα το γαμάω.
Επιπλεον εσυ γαμας 3 φορες την εβδομαδα και εμεις αμα γουσταρουμε 3 φορες την ημερα και χωρις να δωσουμε κωλο
johnkark
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Μαΐ 2015
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
Εσύ τώρα πιστεύεις ότι γαμάει 3 φορές τη βδομάδα?ρε τυπε εσυ στερεισαι μεχρι και τον καφε για το μουνι οχι εμεις...
Επιπλεον εσυ γαμας 3 φορες την εβδομαδα και εμεις αμα γουσταρουμε 3 φορες την ημερα και χωρις να δωσουμε κωλο
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 42
- Εμφανίσεις
- 5K
- Ψηφοφορία
- Απαντήσεις
- 127
- Εμφανίσεις
- 10K