Νέα

Πoιές ιερόδουλες είναι πιο επικίνδυνες από άποψη υγείας;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 767
  • Εμφανίσεις 111K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Steven_1

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Επίσης, αύριο που έχω ρεπό σκόπευα να πάω να πηδήξω τη Σορίνα. Ευτυχώς την σκαπούλαρα. Εσύ που δεν μπορείς να βλέπεις να γράφονται τέτοιες χαζομάρες εδώ μέσα, μπορείς να πας να τη σκίσεις άφοβα. Πριν τελειώσεις μάλιστα, τρίψε και τ' αρχίδια σου στα κωλομέρια της... όπως λένε οι σοφοί μεγάλοι γαμιάδες, ο κίνδυνος αυξάνει την ηδονή. Εγώ προτιμώ να ζήσω χωρίς τέτοια ρίσκα.

Ποιο ρεπο ρε φιλε, απο το πρωι μεχρι το βραδυ εδωμεσα εισαι και γραφεις και περιμενεις να παρεις και ρεπο  ?    :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Ποιο ρεπο ρε φιλε, απο το πρωι μεχρι το βραδυ εδωμεσα εισαι και γραφεις και περιμενεις να παρεις και ρεπο  ?     :2funny: :2funny: :2funny:
Ρεπό έχω σήμερα και είπα να μείνω σπίτι να σαπίσω. Μου είχε λείψει  :grin:
Από το πρωί κάθομαι στον υπολογιστή κι έχω λιώσει.. ούτε για μπουρδελότσαρκα δεν πήγα να φανταστείς...
Πάντως, με δείχνει σχεδόν πάντα online επειδή έχω συνέχεια ανοιχτό τον Firefox...

sebastian2

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2011
Κριτικές
23
Like
6
Πόντοι
11
To αστείο είναι οτι έβαλες σκοτούρα και κακιά έννοια στο κεφάλι σου γι'αυτά που γράφει ο Πύρκαυλος και μερικοί άλλοι:

[size=16pt]Και είναι αστείο ΑΝ θεωρήσουμε δεδομένο οτι είσαι αγνός συναγωνιστής.
Γράφεις σαν να είσαι ιδιοκτήτης μπουρδέλων η παρατρεχάμενος.[/size]
Άσχετο με το θέμα.Αλλά πήρες φόρα Χρυσόστομε και το είπες κι αυτό!  :2funny: :2funny: :2funny:
οπα οπα μεγαλε κατσε καλα γιατι μου φαινεται οτι εσυ εισαι αυτος που πηρες φορα εδω μεσα και πετας οτι μαλακιες σου ερθουν στην κεφαλα σου γαμησε με μας ρε τυπε που θα μασ πεις οτι ειμαστε και ιδιοκτητες μποουρδελων απο που κι ως που? :jerking: :jerking: καλα αστο καμια σχεση με το θεμα δεν εχουν αυτα που εγραψες απλα για να υποστηριξεις τον πυρκαυλο ακυρωνεις ετσι ολα οσα ειπα προηγουμενως δεν μπορεις να επεξεργαστεις ουτε εσυ αλλα και πολλοι αλλοι εδω μεσα καταστασεις και συμπερασματα κοινης λογικης οσο αναφορα το τελευταιο που λες οτι ειναι ασχετο με το θεμα κανεις λαθος εγω γι αυτο το ειπα ακριβως για να μη νομιζουν μερικοι μερικοι εδω οτι οι κοπελες ενδιαφερονται αποκλειστικα γι αυτους η και για καθε πελατη στη τελικη η νοημοσυνη σου δεν σου επιτρεπει να δεις ουτε να αντιληφθεις περα απο αυτα που ακους και βλεπεις :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
φιλε μου πυρκαυλε ακουσε με λιγακι γιατι μου φαινεται οτι στραβα το πηρες το σχολιο μου τυπε πρωτον εχω τη δυνατοτητα να βαζω τις σκεψεις μου σε ταξη προσπαθωντας να διατυπωσω την αποψη μου και δευτερον δεν εχω καμια σχεση με τον προηγουμενο ο οποιος φασκει και αντιφασκει πολλαπλως διαβαζωντας τα παραπανω λοιπον για να ξακαθαρισουμε το θεμα δεν εχω κατι απεναντι σου ουτε σε ξερω προσωπικα το αντιθετο θα ελεγα εχω διαβασει κριτικες σου και τις βρισκω αρκετα καλες και κατατοπιστικες πραγμα που με κανει να σε εχω σε μια εκτιμηση για την προσπαθεια που καταβαλεις ενημερωντας μας ωραια μεχρι εδω τωρα αυτο που απλα θελω να πω ειναι οτι καθεσαι εσυ και καποιοι αλλοι εδω μεσα και αναλωνεσται προσπαθωντας να αποκλεισετε τις υποτιθεμενες ιεροδουλες με σκοπο οπως περιγραφεις να γλυτωσουν οι υπολοιποι συναγωνιστες απο τα χειροτερα ε μα δεν καταλαβαινεις οτι αυτο που κανεις δεν οδηγει πουθενα γιατι απλα το μονο που καταφερνεις ειναι το ολο εγχειρημα να φαινεται επιτιδευμενο και σκοπιμο για να μαυριστουν τα ονοματα καποιων απο τις κοπελες εστω και αν ακομα δεχτω οτι συμβαινει αθελα σου και δεν ειναι αυτο που επιθυμεις πραγματικα τι θα σκεφτει καποιος που θα δει το νημα και τη λιστα με τα ονοματα να φιγουραρει καθε τοσο? και στο κατω κατω που ξερουμε οτι ολα αυτα ειναι αληθεια και οτι οι συγκεκριμενες πραγματι θα ηταν διατεθιμενες να τα κανουν ολα αυτα με καθε πελατη η ακομα και με την καταβολη του οποιουδηποτε αντιτιμου ανεξαρτητως συνθηκων κτλ? ο οποιοσδηποτε θα μπορουσε απλα να πει τα δικα του προσπαθωντας να βλαψει για τον οποιοδηποτε λογο την εκδιδομενη δεν νομιζεις? εμεις δηλαδη θα πρεπει να το παιρνουμε ως δεδομενο και απλα να προσθετουμε αλλο ενα ονομα στη μαυρη λιστα της συμφορας παραθετωντας τη ξανα και ξανα? δεν ειναι λιγο κουτο υποκριτικο και συναμα χαζο δεν νομιζεις? τωρα οσο αναφορα το επιθετο πουτανα που χρησιμοποιω πιστεψε με δεν το κανω με καμια κακη προθεση απλα ετσι ειναι ο τροπος εκφρασης μου επισης μιας και ανεφερες το ονομα της κελυ της ιεροδουλης η οποια εγραψε εδω δε μου λεει κατι μπορει πολυ απλα να μπηκε για το δικο της προσωπικο συμφερον και πολυ καλα κανει αφου ουτως η αλλως κρατησε ουδετερη σταση και το επικροτω τωρα τον λιονταρη δεν τον ξερω ουτε εχουμε μιλησει ουτε τον υποστηριζω κανεις μεγαλο λαθος αν νομιζεις οτι εχω καμια σχεση μαζι του ομως παρολα αυτα εχει το δικαιωμα να γρσφει και κανεις δεν μπορει να τον κατηγορησει γι αυτο ο καθενας κρινεται γι αυτο και αναλαμβανει τις ευθυνες των πεπραγμενων του αν με πιανεις φιλε μου πολυ απλα δεν με ενδιαφερει τι κανει η καθε ιεροδουλη με τον καθε πελατη απο τη στιγμη που παιρνω τις προφυλαξεις μου εγω και το ιδιο θα πρεπε να σκεφτοταν και ο καθενας που πηδαει πουτανες δηλαδη τι? να κατσω να σπασω το κεφαλι μου τι ακριβως κανει η καθε μια οταν ειναι στο δωματιο η να ρωταω απο εδω και απο κει προσπαθωντας να εκμαιευσω στοιχεια και πληροφοριες για το ποιον της? και που θα βγει αυτο δηλαδη? να μπαινω στο καθε μπουρδελο και καλα υποψιασμενος ψαρευοντας τις κοπελες μηπως πεσουν στη λουμπα και μου ταξουν κατι παρανομο? μα δεν καταλαβαινεις? το εχεις χασει απο την αρχη το παιχνιδι αμα σκεφτεσαι με αυτον τον τροπο αυθυποβαλεσαι μονος σου και πεφτεις στη παγιδα που ο ιδιος εχεις φτιαξει για σενα στο τελος δεν εχεις καμια διαφορα με ολους αυτους τους σκατονταβαδες που προσπαθουν να πατροναρουν τις κοπελες γαι δικο τους οφελος απλα εσυ το κανεις online ενεργωντας και εκμερους ολων εδω μεσα πραγμα ανηκουστο :think: :think: μα τι αλλο να πω ρε συ πες μου εχω λαθος σε ολα αυτα που γραφω? σου ευχομαι να εκατονταπλασιασεις τις συνευρεσεις σου στα μπουρδελα και να αποκομιζεις ολο ενα και καλυτερες εμπειριες φιλικα παντα :) ;)
Πήρα στραβά το σχόλιό σου; Και πως να το έπαιρνα δηλαδή; Εδώ μας λες εμπαθείς και μας περιγελάς!
Λες ότι φαίνεται επιτηδευμένο με σκοπό να μαυριστούν κάποιες κοπέλες. Μα αν παρατήρησες καλά, η ανάρτηση των ονομάτων στη λίστα έγινε μετά από αρκετές αναφορές παλιών και ενεργητικών μελών. Λάθος μου, ίσως, που δεν ανάρτησα όλες τις αναφορές, απλά μετά θα γέμιζε η λίστα με link και θα ήταν δυσανάγνωστη. Για παράδειγμα η αναφορά για τη Τζένη έγινε από τρία διαφορετικά μέλη. Τους streetwalker, Florian186 και n.smirni76. Μέλη παλιά και ενεργητικά και όχι τον οποιονδήποτε. Ομοίως η αναφορά στη Σορίνα έγινε από τρεις διαφορετικούς.
Επίσης, μία άλλη κοπέλα που κατηγορήθηκε σε μια κριτική από ένα και μοναδικό καινούριο μέλος, δεν αναρτήθηκε.
Οι αναφορές κρίνονται βάση των ατόμων τα οποία συμβάλλουν ενεργά στην ενημέρωσή μας και όχι από τον κάθε προμότορα ή spammer του forum.
Επίσης, το νήμα δημιουργήθηκε πριν τέσσερις μόλις μέρες και έχει ως τώρα 7000 αναγνώσεις. Πάει να πει ότι είναι θέμα το οποίο ενδιαφέρει αισθητά τα μέλη εδώ μέσα χωρίς μάλιστα, να υπάρξουν αντιδράσεις πέρα από τη δική σου.
Η λίστα με τη σειρά της, όπως στο ξαναείπα, αναρτάται ανανεωμένη κάθε φορά που προκύπτει ένα νέο όνομα ώστε τα ονόματα να μη χαθούν σκόρπια μέσα στις σελίδες. Δεν υπάρχει υποκρισία σ' αυτό, πρακτικός λόγος είναι.
Ανέφερα και στην προηγούμενη απάντησή μου ότι εγώ έχω  βοηθηθεί από το παρόν νήμα και αυτό του προσδίδει τεράστια αξία για τον εαυτό μου άρα και για κάποιους άλλους φαντάζομαι.

οσο αναφορα το τελευταιο που λες οτι ειναι ασχετο με το θεμα κανεις λαθος εγω γι αυτο το ειπα ακριβως για να μη νομιζουν μερικοι μερικοι εδω οτι οι κοπελες ενδιαφερονται αποκλειστικα γι αυτους η και για καθε πελατη στη τελικη η νοημοσυνη σου δεν σου επιτρεπει να δεις ουτε να αντιληφθεις περα απο αυτα που ακους και βλεπεις :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Και όμως είναι άσχετο με το παρόν νήμα. Στο είπα κι εγώ στην προηγούμενη μεγάλη απάντησή μου.
Ότι οι κοπέλες δεν ενδιαφέρονται για τον καθένα χωριστά είναι γεγονός, όπως γεγονός είναι ότι αύριο έχουμε 20 Αυγούστου. Παρόλα αυτά, είναι θέματα εντελώς αβάσιμα με τη φύση του νήματος. Στο τόνισα και πρωτύτερα, εσύ εκεί επιμένεις.

Υ.Γ. <<Όσον αφορά>> είναι το σωστό...

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Sebastian2 η λέξη παράγραφος και σημείο στίξης ξέρεις άραγε τι σημαίνουν?

Jybe

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2011
Like
2
Πόντοι
6
σεξ χωρις προφυλαξη δεν παιζει και αν καποια τελειωμενη το κανει δεν θα αργησει να παρει ποδι. 

tenniskiller

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
16
Έχεις δίκιο, μαλακία μου!
Μην κολάς μεγάλε και μην σταματάς!
Τρομερό το θέμα σου  και αν μερικοί το βλέπουν αλλιώς πρόβλημά τους.Υπάρχουν και αλλού να κοιτάξουν ή διαστευλώνουν την αλήθεια.
Πρέπει μερικές να καταλάβουν ότι κάνουν μαλακίες παίζοντας με την υγεία νεαρών ανθρώπων και γενικώς του συνόλου επειδή αυτές βαρεθήκαν την ζωή τους γιατί χαζές αποκλείεται να είναι.
Εδώ με μία ξένη πάμε και ανησυχούμε και όχι με μία που την βλέπουν 20 άτομα την ημέρα.
Αυτό που γίνεται εδώ δεν κατάλαβα μερικοί πως το βλέπουν διαφήμηση!
Η σωστή λέξη είναι ΔΥΣΦΗΜΗΣΗ!
Keep walking!

Επισκέπτης
Μην κολάς μεγάλε και μην σταματάς!
.
.
.
Keep walking!
Σ' ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια και την υποστήριξη, αλλά όντως έχει δίκιο ο jockerx παραπάνω. Άσχετο από το νήμα, αλλά καλό είναι να μην εσωκλείουμε μεγάλες παραθέσεις επειδή κάνουν δύσκολη την ανάγνωση της σελίδας. :thumbsup:

talibanezos

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2010
Κριτικές
8
Like
60
Πόντοι
0
(...)
Εγω ομως για αλλη μια φορα θα επαναλαβω πως για εναν υγιη ανθρωπο δεν εχει τοση σημασια τι αρρωστιες κουβαλαει ο ανθρωπος με τον οποιο ερχεται σε επαφη, οση σημασια εχει το ποσο θα καταφερουν τελικα να αναπτυχθουν η οχι σε βαρος μας τα παθογονα μολυνοντας ετσι και εμας.
Με αλλα λογια το προβλημα δεν εχει να κανει τοσο με τις πουτανες οσο με το δικο μας προβλημα να υποκυπτουμε στις οποιεσδηποτε αρρωστιες.

Maris μάλλον έχεις μπλεχτεί μου φαίνεται... Δηλαδή π.χ. κάποιος που είναι υγιής θα πρέπει να κάνει crash test με την τάδε, ή τη δείνα πόρνη/ασθένεια για να δει αν την κολλάει και αν, λέμε, την κολλήσει, να δει αν μπορεί να την καταπολεμήσει;;; Πώς βρίσκεις λογική σε αυτό; Δηλαδή αν η πόρνη είναι βρωμερή και τρισάθλια και τίγκα στις αρρώστιες (επειδή έχει ανεύθυνη συμπεριφορά) και με κολλήσει θα φταίω εγώ επειδή υποκύπτω στις ασθένειες;;;

Επισκέπτης
Βασικά φίλε σχεδόν από την αρχή του νήματος γράφεις ότι γίνεται φασαρία για το τίποτα και δεν θα καταφέρουμε κάτι, ενώ από τις πρωτες σελίδες είχαν παρουσιαστεί ονόματα. Μετά συμφωνείς με τον lustforlife που έλεγε ότι δεν φταίνε οι ιερόδουλες που δεν προσέχουν, πιο μετά συμφωνείς με τον sebastian2 που λέει ότι δεν υπάρχει καν η έννοια επικίνδυνες ιερόδουλες, μετά μου λες ότι προσπαθώ να σπείρω τον πανικό κσι τελικά με συγχαίρεις για τη δημιουργία της λίστας, καθώς σου είχα πει περίμενε και θα δεις πόσες θα μαζευτούν...
Αποφάσισε τελικά! Συμφωνείς με το παρόν νήμα ή απλά αρέσκεσαι στο να αντιβαίνεις στις προσπάθειες των άλλων;
Μ' έχεις μπερδέψει πραγματικά :-

Οπως ειπα και πριν εφοσον σκοπος αυτου του νηματος που ανοιξες ηταν να τρομαξεις ολους εκεινους που νοιωθουν τις ιδιες ανασφαλειες με εσενα καθε φορα που επισκεπτονται μια κοπελα του χωρου, τοτε καλα το πας μεχρι εδω.
Δεν αντιβαινω σ'αυτην την προσπαθεια ισα ισα που αυτο που προσπαθεις να κανεις αν το εκανες ομως πιο σωστα δεν θα εξυπηρετουσε μονο την "υγιη" πλειοψηφια των συμφορουμητων που συνειδητα αποφευγουν οσο μπορουν τις κακοτοπιες, θα εξυπηρετουσε επισης και μια μειοψηφια  αμετανοητων και  αυτοκαταστροφικων περιπτωσεων ανθρωπων στην οποια μπορει να πιστευεις πως ανηκω τοσο εγω που τυχαινει να εχω πληρη επιγνωση των υφισταμενων κινδυνων οσο και καποιοι αλλοι (Ελληνες καφροι, Αλβανοι, πακηδες, μαυροι, κλπ) που ισως αδιαφορουν, ο καθενας για τους δικους του λογους.
Οσον αφορα την λιστα σου  ριχνοντας μια πιο προσεκτικη ματια εχω να παρατηρησω τα εξης:
 Εκτος της περιπτωσης της Τζενης, (που λογικο δεν ειναι εφοσον υποβιβαστηκε να ψαχνει τροπους να αναπληρωσει τα λιγοτερα ευρω που χρεωνει το μεταξοσπιτο με διαφορα εξτρα που πανε κατευθειαν στη τσεπη της?), ολα τα αλλα παραδειγματα που αναφερεις, εκτος αυτου της Σορινας που 2-3 διαφορετικοι ανθρωποι παρετηρησαν καποια σπυρακια στα κωλομερια (που αλλωστε μπορει να τα παρατηρησει ο καθενας και να αποφασισει μονος του αν παιρνει η δεν παιρνει), στηριζονται αποκλειστικα  στην μαρτυρια ενος και μονον ανθρωπου.
Πως μπορει να ληφθει υποψιν ως αξιοπιστη μια λιστα που στηριζεται σε  πληροφοριες τριτων για το οτι πχ ο Λιονταρης ειχε βρει προ μηνων μια Αντριαννα στην Φωκαιας 19 που τωρα ομως εχει πια εξαφανιστει?
Η οτι ο λιονταρης πχ ειπε στον Amadeus οτι γαμησε χωρις καποτα στο Λεωνιδου 6.  
Αν παλι το παραδειγμα της Ελενας απο Κεραμεικου 13 δεν αποτελουσε μια μεμονωμενη περιπτωση ενος ατυχηματος που συνεβη στον Νsmirni76, θα ειχαν υπαρξει κι'αλλοι που θα το ειχαν επιβεβαιωσει το γεγονος.
Κατα την ταπεινη μου γνωμη καλα εκανε και συνεχισε η κοπελα, τι αλλο να'κανε δηλαδη, αφου η επαφη ειχε γινει ηδη  και στο κατω κατω του εδειξε και προσφατο χαρτι γιατρου πως ηταν υγιης. Υστερα ο nsmirni76 δεν αποκλειεται να ειναι και  ομορφοπαιδο, καθαρος και ιδιαιτερα προσεκτικος σ'αυτα τα ζητηματα, γεγονος αλλωστε που φανηκε κι απο την αντιδραση του οταν αντιληφθηκε τι ειχε συμβει.
Αυτα αραγε δεν μετρανε καθολου στον τροπο που αντιδρα μια κοπελα σε περιπτωση που συμβει καποιο ατυχημα στην δουλεια της?
Μ'αυτην την τοσο προχειρη λιστα  λοιπον το μονο που εχεις κατορθωσει ειναι να δικαιωσεις σε ολα οσα σου καταμαρτυρει τον sebastian2 και με αυτην την εννοια συμφωνω και εγω μαζι του.
Ετσι ακριβως λειτουργουν συχνα οι μεγαλες φαρμακοβιομηχανιες στην προσπαθεια να πεισουν  και να πουλησουν οπωσδηποτε ενα νεο φαρμακο η εμβολιο προιον παρουσιαζοντας μελετες που  διαμορφωνουν το αποτελεσμα εκ των προτερων στα μετρα τους ουτως ωστε να φαινεται αναγκαιο να αγορασεις το προιον τους.
Τρανταχτο παραδειγμα το παραμυθι και η πλυση εγκεφαλου που γινεται παγκοσμιως στους γονεις κοριτσιων με ηλικια απο 11 εως 15 σχετικα με τον κινδυνο εκδηλωσης καρκινου του τραχηλου απο ορισμενες μορφες κονδυλωματων και την αναγκη προληψης με τον εμβολιασμο.    

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Συμφωνω κι'εγω με τον Σεβαστιανο.
Ο πυρκαυλος και οσοι αλλοι που προτιμουν να φυλανε τα ρουχα τους για να εχουν τα μισα, απ"οτι φαινεται δεν εχουν λογους να μην φοβουνται να κολλησουν ΣΜΝ και ως εκ τουτου πολυ καλα κανουν και σπερνουν τον πανικο και στους αλλους μηπως και ετσι καταφερουν και απομονωσουν το κακο σε εναν στενοτερο κυκλο μιαρων ιεροδουλων και εξισου μιαρων λιονταριων, πακηδων, αλβανων, μαυρων, κλπ, κατι σαν γκετο δηλαδη.
Αυτο αλλωστε ηταν σαφεστατα το ζητουμενο της εμφανισης αυτου του τοπικ.
Ποιος αλλωστε αρνειται πως υπαρχουν πολυ αυξημενοι κινδυνοι στους χωρους αυτους λογω και της φυσης της εργασιας των γυναικων που εργαζονται στον αγοραιο ερωτα οποτε δεν ειναι και τοσο παραλογο να τις θεωρει κανεις καμμενες.
Εφοσον μαλιστα εχετε προσωπικους λογους που θεωρειτε εξ ισου επικινδυνους τους μαυρους, τους αλβανους και τους πακιστανους που επιλεγουν να συχναζουν στα σπιτια αυτα. τοτε καλα κανετε και προτρεπετε και τους αλλους που μοιραζονται μ'εσας τους ιδιους φοβους, να αποφευγουν να τα επισκεπτονται.
Εγω ομως για αλλη μια φορα θα επαναλαβω πως για εναν υγιη ανθρωπο δεν εχει τοση σημασια τι αρρωστιες κουβαλαει ο ανθρωπος με τον οποιο ερχεται σε επαφη, οση σημασια εχει το ποσο θα καταφερουν τελικα να αναπτυχθουν η οχι σε βαρος μας τα παθογονα μολυνοντας ετσι και εμας.
Με αλλα λογια το προβλημα δεν εχει να κανει τοσο με τις πουτανες οσο με το δικο μας προβλημα να υποκυπτουμε στις οποιεσδηποτε αρρωστιες.

Γιατρος σπουδασες Μαρις?  :think:

Οσο για τους Μαυρους, τους Πακηδες κλπ, να ξερεις οτι δεν ειναι θεμα ρατσισμου αλλα μορφωσης! Η Αφρικη το μεγαλυτερο ποσοστο μολυνσης απο HIV, γιατι.............................το επιπεδο μορφωσις πολυ χαμηλο και πηδανε χωρις προφυλαξη, το ιδιο και με τους πακηδες. Το να τον χωνεις ακαποτα με την γκομενα/γυναικα σου ειναι ενα πραγμα, αλλα με τανα που πηδιεται με 15-20 ατομα την ημερα ειναι μαλακια!!

Εδω ομως βλεπω οτι μερικοι απο σας δεν εισαστε και πολυ πισω απο αυτους!  :grin:

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Ετσι ακριβως λειτουργουν συχνα οι μεγαλες φαρμακοβιομηχανιες στην προσπαθεια να πεισουν  και να πουλησουν οπωσδηποτε ενα νεο φαρμακο η εμβολιο προιον παρουσιαζοντας μελετες που  διαμορφωνουν το αποτελεσμα εκ των προτερων στα μετρα τους ουτως ωστε να φαινεται αναγκαιο να αγορασεις το προιον τους.
Τρανταχτο παραδειγμα το παραμυθι και η πλυση εγκεφαλου που γινεται παγκοσμιως στους γονεις κοριτσιων με ηλικια απο 11 εως 15 σχετικα με τον κινδυνο εκδηλωσης καρκινου του τραχηλου απο ορισμενες μορφες κονδυλωματων και την αναγκη προληψης με τον εμβολιασμο.    

:idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot:

Επισκέπτης
To γιατι πρωτοεμφανιστηκε ο HIV στην Αφρικη ειναι μια αλλη ιστορια, απο την στιγμη ομως που αρχισε να εξαπλωνεται, καθοριστικος παραγοντας δεν ηταν η αμορφωσια αλλα η φτωχεια απορροια της οποιας ειναι και η αμορφωσια. Χωρις προφυλαξη πηδανε και  αλλοι λαοι οπως σε ορισμενες  μουσουλμανικες και οχι μονον σ'αυτες.
Ολες οι μολυσματικες νοσοι και ολες οι επιδημιες μαστιζουν τις κατηγοριες εκεινες των ανθρωπων που για διαφορους λογους εχουν εξασθενημενο ανοσοποιητικο συστημα.
Η φτωχεια, ο πολεμος και γενικα οι κακες συνθηκες διαβιωσης κανουν τον ανθρωπο ευαλωτο και οχι ο βαθμος μορφωσης του μονον.
Ενας  ανθρωπος με ευρεια ακαδημαικη γνωση που ομως ζει σε συνθηκες στρες, που καπνιζει, πινει αλκοολ, εκτιθεται ελαχιστα στον ηλιο η στον καθαρο αερα τρωγωντας σκατα, αν δεν παρει μετρα προφυλαξης ακομη κι αν ακουμπησει τις χειρολαβες στο τρολλευ κινδυνευει να παθει ολες τις αρρωστειες του κοσμου.

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Οτι θελεις μας λες βρε Μαρι!  :grin:

Πηγαινε σε μια αυστηρη μουσουλμανικη χωρα και πες μας ποσες γκομενες θα πηδηξεις και ιδιως ακαποτα!  :2funny:

Η επιδημια σε ΣΝΜ ειναι καθαρα θεμα μορφωσης. Αν δεν ξερεις πως κολλας, πως θα παρεις προφυλαξη.

Ασε τους πολεμους, καπνισμα, στρεςς, και ποτο. Εγω θα ειμουν πεθαμενος τοτε!!  :grin:

Συνημμένα

• 0.jpg
    0.jpg
    18,8 KB · Εμφανίσεις: 28

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Maris αν ο άλλος έχει ανασφάλειες και δε θέλει για τους χψ λόγους να πηγαίνει στιν τάδε χ ψ α πουτάνα, και υπάρχουν διάφοροι άλλοι που για τους δικούς τους λόγους δεν θέλουν επίσης, εσένα ποιο ακριβώς είναι το πρόβλημά σου?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom