Βασικά φίλε σχεδόν από την αρχή του νήματος γράφεις ότι γίνεται φασαρία για το τίποτα και δεν θα καταφέρουμε κάτι, ενώ από τις πρωτες σελίδες είχαν παρουσιαστεί ονόματα. Μετά συμφωνείς με τον lustforlife που έλεγε ότι δεν φταίνε οι ιερόδουλες που δεν προσέχουν, πιο μετά συμφωνείς με τον sebastian2 που λέει ότι δεν υπάρχει καν η έννοια επικίνδυνες ιερόδουλες, μετά μου λες ότι προσπαθώ να σπείρω τον πανικό κσι τελικά με συγχαίρεις για τη δημιουργία της λίστας, καθώς σου είχα πει περίμενε και θα δεις πόσες θα μαζευτούν...
Αποφάσισε τελικά! Συμφωνείς με το παρόν νήμα ή απλά αρέσκεσαι στο να αντιβαίνεις στις προσπάθειες των άλλων;
Μ' έχεις μπερδέψει πραγματικά :-
Οπως ειπα και πριν εφοσον σκοπος αυτου του νηματος που ανοιξες ηταν να τρομαξεις ολους εκεινους που νοιωθουν τις ιδιες ανασφαλειες με εσενα καθε φορα που επισκεπτονται μια κοπελα του χωρου, τοτε καλα το πας μεχρι εδω.
Δεν αντιβαινω σ'αυτην την προσπαθεια ισα ισα που αυτο που προσπαθεις να κανεις αν το εκανες ομως πιο σωστα δεν θα εξυπηρετουσε μονο την "υγιη" πλειοψηφια των συμφορουμητων που συνειδητα αποφευγουν οσο μπορουν τις κακοτοπιες, θα εξυπηρετουσε επισης και μια μειοψηφια αμετανοητων και αυτοκαταστροφικων περιπτωσεων ανθρωπων στην οποια μπορει να πιστευεις πως ανηκω τοσο εγω που τυχαινει να εχω πληρη επιγνωση των υφισταμενων κινδυνων οσο και καποιοι αλλοι (Ελληνες καφροι, Αλβανοι, πακηδες, μαυροι, κλπ) που ισως αδιαφορουν, ο καθενας για τους δικους του λογους.
Οσον αφορα την λιστα σου ριχνοντας μια πιο προσεκτικη ματια εχω να παρατηρησω τα εξης:
Εκτος της περιπτωσης της Τζενης, (που λογικο δεν ειναι εφοσον υποβιβαστηκε να ψαχνει τροπους να αναπληρωσει τα λιγοτερα ευρω που χρεωνει το μεταξοσπιτο με διαφορα εξτρα που πανε κατευθειαν στη τσεπη της?), ολα τα αλλα παραδειγματα που αναφερεις, εκτος αυτου της Σορινας που 2-3 διαφορετικοι ανθρωποι παρετηρησαν καποια σπυρακια στα κωλομερια (που αλλωστε μπορει να τα παρατηρησει ο καθενας και να αποφασισει μονος του αν παιρνει η δεν παιρνει), στηριζονται αποκλειστικα στην μαρτυρια ενος και μονον ανθρωπου.
Πως μπορει να ληφθει υποψιν ως αξιοπιστη μια λιστα που στηριζεται σε πληροφοριες τριτων για το οτι πχ ο Λιονταρης ειχε βρει προ μηνων μια Αντριαννα στην Φωκαιας 19 που τωρα ομως εχει πια εξαφανιστει?
Η οτι ο λιονταρης πχ ειπε στον Amadeus οτι γαμησε χωρις καποτα στο Λεωνιδου 6.
Αν παλι το παραδειγμα της Ελενας απο Κεραμεικου 13 δεν αποτελουσε μια μεμονωμενη περιπτωση ενος ατυχηματος που συνεβη στον Νsmirni76, θα ειχαν υπαρξει κι'αλλοι που θα το ειχαν επιβεβαιωσει το γεγονος.
Κατα την ταπεινη μου γνωμη καλα εκανε και συνεχισε η κοπελα, τι αλλο να'κανε δηλαδη, αφου η επαφη ειχε γινει ηδη και στο κατω κατω του εδειξε και προσφατο χαρτι γιατρου πως ηταν υγιης. Υστερα ο nsmirni76 δεν αποκλειεται να ειναι και ομορφοπαιδο, καθαρος και ιδιαιτερα προσεκτικος σ'αυτα τα ζητηματα, γεγονος αλλωστε που φανηκε κι απο την αντιδραση του οταν αντιληφθηκε τι ειχε συμβει.
Αυτα αραγε δεν μετρανε καθολου στον τροπο που αντιδρα μια κοπελα σε περιπτωση που συμβει καποιο ατυχημα στην δουλεια της?
Μ'αυτην την τοσο προχειρη λιστα λοιπον το μονο που εχεις κατορθωσει ειναι να δικαιωσεις σε ολα οσα σου καταμαρτυρει τον sebastian2 και με αυτην την εννοια συμφωνω και εγω μαζι του.
Ετσι ακριβως λειτουργουν συχνα οι μεγαλες φαρμακοβιομηχανιες στην προσπαθεια να πεισουν και να πουλησουν οπωσδηποτε ενα νεο φαρμακο η εμβολιο προιον παρουσιαζοντας μελετες που διαμορφωνουν το αποτελεσμα εκ των προτερων στα μετρα τους ουτως ωστε να φαινεται αναγκαιο να αγορασεις το προιον τους.
Τρανταχτο παραδειγμα το παραμυθι και η πλυση εγκεφαλου που γινεται παγκοσμιως στους γονεις κοριτσιων με ηλικια απο 11 εως 15 σχετικα με τον κινδυνο εκδηλωσης καρκινου του τραχηλου απο ορισμενες μορφες κονδυλωματων και την αναγκη προληψης με τον εμβολιασμο.