Νέα

Πoιές ιερόδουλες είναι πιο επικίνδυνες από άποψη υγείας;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 767
  • Εμφανίσεις 111K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Bleach

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Φεβ 2008
Κριτικές
31
Like
4.239
Πόντοι
5.595
Επιβεβαιωνω για Σορενα ! Για τα σπυρακια , δεν ξερω αν ειναι κονδυλωματα ή οχι! Εχει παρα πολλα στα 2 κωλομερια, και ενα-δυο μπροστα , που ΔΕΝ φαινεται να προερχονται απο ξυρισμα!
Πιθανον να ειναι κονδυλωματα ή κατι ελαφρυτερο οπως μολυσματικη τερμηνθος. Εγω παντως πλυθηκα στο νιπτηρα με σαπουνι στην περιοχη της κοιλιας, και με betadine sto σπιτι μετα το μπανιο για 2 μερες...Θα δουμε αν τη γλιτωσα!

Παράθεση από: Florian186 στις σήμερα στις 02:41
κατι ασχετο εχτες το βραδυ οι σορενα και η τζουλια ειχαν βγει στο παραθυρο και οποιος περναγε του ελεγαν να περασει μεσα..

ΠΡΟΣΟΧΗ   -   ΠΡΟΣΟΧΗ

Πέρασα από Φ.59 χτές, για να ξαναδοκιμάσω την Σορίνα, που σαν κορμί λέει, αλλά είχα εντοπίσει κάποια ύποπτα σημάδια και την ξέκοψα μέχρι νεωτέρας.
Ύστερα από συχνά θετικά σχόλια Συναγωνιστών για το πρόσωπό της, αλλά και απουσία αναφορών στα εν λόγω "σπυράκια", αποφάσισα να κάνω μια αναγνωριστική πτήση, που έμελλε να γίνει καμικάζι ! ! !

Η κοπέλα έχει σοβαρό πρόβλημα υγείας .  Τελεία και παύλα (. & -).
Μακριά από την Σορίνα !

Την είχα αφήσει προ μηνών, με κάποια "σπυράκια" (πιθανών κονδυλώματα) στο ένα κωλομέρη!
Τώρα έχουν εξαπλωθεί (μέσω της τριβής) και στο άλλο. Είναι αδύνατον να μην τα δεις/πιάσεις!
Απορώ, πως τόσοι Συνάδελφοι ΔΕΝ τα είδαν ! ! !

ΜΑΚΡΙΑ από την κοπέλα και από το εν λόγω Οίκο, αφού μέσω της αφής/τριβής, να μολυνθούμε μέσω των σεντονιών/προκαταρκτικών/κ.λ.π., αφού οι εν λόγω μύκητες ζουν ώρες σε θερμοκρασίες περιβάλλοντος ! ! ! παρενθεσει απο το ημερισεια ενημεροσει γ μπουρδελα[/b]

makrykavlis

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
26
Like
9
Πόντοι
11
Ρε παιδιά, είπαμε ότι είμαστε καμικάζι όσοι πηγαίνουμε σ'αυτά τα μπουρδέλα, αλλά να πλακωνόμαστε στα betadine και τα antibacter μετά από κάθε επίσκεψη πάει πολύ.

Εγώ προσωπικά θα το σκεφτώ πολύ αν θα ξαναπατήσω μ'αυτά που διαβάζω εδώ μέσα

Επισκέπτης
Ρε παιδιά, είπαμε ότι είμαστε καμικάζι όσοι πηγαίνουμε σ'αυτά τα μπουρδέλα, αλλά να πλακωνόμαστε στα betadine και τα antibacter μετά από κάθε επίσκεψη πάει πολύ.

μην τρελενεστε ρε παιδια!!
λοιπον προτινω να γραφουμε οποια εχει σημαδια (σορενα)
οποια κανει ακαποτο γαμησι (απο μουνι ή κωλο)
και γενικα αμα βλεπουμε τραγικα πραγματα (π.χ. χυμενα σεντονια , ακαποτο τελειωτικο σε πακιστανους)

και ΤΕΛΟΣ γιατι ειμαστε ολοι ασχετοι γραφουμε οτι μας κατεβει και λεμε βλακειες με αποτελεσμα να τρομαζουμε!!
και εγω κακος εγραψα για βλενορροια και κονδυλωματα παροτι εγραψα αληθειες..
οποιος θελει συμβουλες για ΣΜΝ ας παει ενα πρωι στο συγγρος να ρωτησει...

υ.γ. το κειμενο που γραφετε στην αρχη της σελιδας δεν ειναι παραθεση απο εμενα αλλα απο αλλο συναγωνιστη..

sexyathens

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2011
Κριτικές
4
Like
48
Πόντοι
6
καλησπερα σε ολους παιδια γιατι ασχολουμαστε μονο με τα μπουρδελα?Στα στουντιο εχετε την εντυπωση πως δεν συμβαινουν τα ιδια?

Επισκέπτης
1) Σύμφωνα με το παλιό και ενεργητικότατο μέλος streetwalker, η ιερόδουλη
Τζένη που δούλευε στο Φωκαίας 22, στην Φυλής (είτε στην αετοφωλιά είτε στο 92 το καινούριο) και τώρα στο Ιάσωνος 37Β
πουλάει πρωκτικό σεξ χωρίς προφύλαξη μετά από κρυφή συνεννόηση στο δωμάτιο.
Ορίστε και ο εν λόγω σύνδεσμος

2) Σύμφωνα με τον n.smirni76, η Άννα η μικροκαμωμένη ξανθούλα από το Φωκαίας 22 και τώρα από το Φυλής 74 δραστηριοποιείτο με τον ίδιο ακριβώς τρόπο όπως και η προαναφερθείσα Ρωξάνη/Τζένη.

3) Σύμφωνα με τον n.smirni76, η Αντριάννα από το Φωκαίας 19 πουλάει σεξ χωρίς προφύλαξη.

4) Σύμφωνα με τον n.smirni76, η Έλενα η Βουλγάρα από τον οίκο της Κεραμεικού 13Γ, του πρόσφερε σεξ χωρίς προφυλακτικό.
Ορίστε και η εν λόγω κριτική

5) Σύμφωνα με το παλιό και ενεργητικότατο μέλος amadeus_gr, ο LIONTARI28 προέβη όντως σε σεξ άνευ προφύλαξης στον οίκο της Λεωνίδου 6.
Δυστυχώς δεν γνωρίζουμε το όνομα της πόρνης αλλά μόνο την περιγραφή της.
Ορίστε η εν λόγω κριτική και ο εν λόγω σύνδεσμος

6) Σύμφωνα με το παλιό μέλος The Lover, η Νανά από το Καλύμνου 48, παρέχει κολπικό αλλά και πρωκτικό σεξ χωρίς προφύλαξη.

7) Σύμφωνα με τα μέλη petroskal69, amadeus_gr και Solidarity, στην ιερόδουλη Σορίνα από το Φυλής 59, είναι εμφανή σπυράκια σε έξαρση, κατά πάσα πιθανότητα κονδυλώματα.
Ορίστε και οι εν λόγω σύνδεσμοι

Επισκέπτης
καλησπερα σε ολους παιδια γιατι ασχολουμαστε μονο με τα μπουρδελα?Στα στουντιο εχετε την εντυπωση πως δεν συμβαινουν τα ιδια?
Καλησπέρα.
Γενικά με τις ιερόδουλες ασχολούμαστε ανεξάρτητα του χώρου στον οποίο δραστηριοποιούνται.
Αν έχεις κάτι συγκεκριμένο εις γνώσιν σου, παρακαλώ να μας ενημερώσεις.

Μπραβο σου παντως που ανοιξες αυτο το θρεντ γιατι αυτες ειναι δημοσιος κινδυνος!! 
Σ' ευχαριστώ αλλά να φανταστείς στις δύο ημέρες που είναι ανοιχτό το νήμα κατηγορήθηκα μέχρι και για το ότι αποσκοπώ σε διαφήμιση των εν λόγω ιερόδουλων!
Μακάρι, πάντως, να θορυβηθούν οι μαλακισμένες και να χάσουν την πελατεία τους μήπως και σταματήσουν την έξαρση ανευθυνότητας που τις διακατέχει...

sexyathens

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2011
Κριτικές
4
Like
48
Πόντοι
6
Καλησπέρα.
Γενικά με τις ιερόδουλες ασχολούμαστε ανεξάρτητα του χώρου στον οποίο δραστηριοποιούνται.
Αν έχεις κάτι συγκεκριμένο εις γνώσιν σου, παρακαλώ να μας ενημερώσεις.
ελευθερο στοματικο τελειωτικο κανει βικυ απο κασσανδρας και η μαριαννα,αννετα αριστομενους και η σαντρα που δουλευει στην ιερα οδο στο νεο που ανοιξε.

Επισκέπτης
ελευθερο στοματικο τελειωτικο κανει βικυ απο κασσανδρας και η μαριαννα,αννετα αριστομενους και η σαντρα που δουλευει στην ιερα οδο στο νεο που ανοιξε.

Όπως έχω πει και στο αρχικό post, επειδή το ελεύθερο στοματικό είναι ευρέως διαδεδομένο, άμεσα διαφημιζόμενο στο σαλόνι και αμφιλεγόμενος ο βαθμός επικινδυνότητάς του, θα φτάσουμε να γεμίζουμε σελίδες με το 80% των ιερόδουλων.
Ας προσπαθήσουμε, λοιπόν, να εστιάσουμε σε ενέργειες που είναι αδιαμφισβήτητα επικίνδυνες όπως το κολπικό και πρωκτικό σεξ άνευ προφύλαξης, καθώς και σε εμφανή σημάδια ασθενειών σε ιερόδουλες.

Να 'σαι καλά.

Επισκέπτης
πλεον το ελευθερο στοματικο ειναι κατι που υπαρχει και στα στουντιο φυσικα με το αναλογο αντιτιμο.η μαντονα η γνωστ σε ολους πορνοσταρ συμφωνα με τον sxoinobaths κανει και αυτη ελευθερο τελειωτικο με 100ευρωπουλα.μαγκες πλεον εχουν την τιμη τους αλλα και η κριση πλεον κανει της υπηρεσιες που καποτε ουτε καν συζηταγανε στα στουντιο να ειναι πλεον στανταρ.τωρα για ελευθερο σεξ αυτο πλεον νομιζω οτι δεν υπαρχει τωρα αν καποιοι ανεφεραν σε καποια μπουρδελα τη να πω :priest:

VaggelisWestSide

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2011
Κριτικές
8
Like
7
Πόντοι
1
Πύρκαυλε κατ'αρχάς ένα μεγάλο μπράβο για το θέμα που άνοιξες,ουσιώδες,εύστοχο,επίκαιρο και τραβάει πολλή ανάλυση & συζήτηση... εγώ προσωπικά αν και έχω μπεί άπειρες φορές στον πειρασμό για ακάποτα,ευτυχώς πρυτανεύει η σύνεση και η λογική και δεν κάνω τίποτα χωρίς προφύλαξη.Είπαμε να πάμε να πηδάμε να γουστάρουμε και να φεύγουμε κομπλέ,αν είναι να φοβόμαστε για αφροδίσια καλύτερα σπίτι και παλάμη που λέει ο λόγος,πολλοί εκ του ασφαλούς δεν το καταλαβαίνουν και κάνουν τέτοιες μαλακίες για την ευχαρίστηση...μόνο αν τους βρεί το κακό και αρχίσουν τα τρεξίματα,τα κόβουν όλα (αν και όχι όλοι)

Antonis0

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2009
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
0
και η αλμπινα ετσι ειναι!!
και αλλες πολλες, ρε παιδια δεν ξενερωνετε οταν σκεφτεστε οτι τα ωραια μας λεφτα πανε σε κατι γυφτορουμανο-χαραμοφαιδες???
αλλα αφου ειναι χαζες!!

Οντως ρε φιλε! μονο και μονο επειδη το βαζουμε σε μια τρυπα για λιγη ωρα...ασε,ειδικα οταν χυνω σκεφτομαι οτι ποτε δεν θα ξαναπαω γιατι ειναι μ@λ@κια να πηγαινω σε -δελα...
Παντως πιο πολυ για λογους υγιεινης εχω μηνες να πατησω(μαλιστα τον προηγουμενο μηνα ειχα παει μια βολτα και μπαινοβγαινα σε διαφορα αλλα τελικα δεν ενεδωσα  :knockinb:) και χαιρομαι γι'αυτο ειδικα με αυτα που διαβαζω! :cheesy:

Antonis0

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2009
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
0

Κι εγω! Ηδη εχω καποιους μηνες...! :dancing:

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537
Λαθος. Η βλεννορροια μεταδιδεται ευκολα με ακαποτο στοματικο! Ρωτησε τους 10- 15 παιχτες που την κολλησαν απο γνωστο cg.

Ο ιος του HIV υπηρχε και πριν το 1981 και υπηρχαν και θανατοι, αλλα πιστευαν οτι ηταν απο αλλα αιτια. Ο ιος προερχεται απο την Αφρικη, οπως και αλλοι πολυ θανατηφοροι ιοι.

Οφειλεις να πεις ονομα
Δεν παιζουμε μ'αυτα....

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537

Καλα, τι ΑΡΓΟΣΧΟΛΟΙ υπαρχουν εδω μεσα ρε πουστη μου.....
Μια απλη ερωτηση εκανα: Ποια ειναι?????
10 χρονων εισαι ρε καραγκιοζη, και μου βαζεις κουιζ? Εγω δεν προλαβαινω τωρα να διαβασω ολες τις κριτικες, τι να κανουμε δηλαδη?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
να ρωτήσω κάτι; Υπάρχει κάποιο νομικό πλαίσιο για όλα αυτα; Δηλαδή αν κάποιος ρουφιανέψει μια κοπέλα οτι κάνει ακάποτα γαμήσια (και μιλάω κυρίως για γαμίσια όχι για τσιμπούκια) υπάρχει περίπτωση να παρέμβει η αστυνομία;
Να παρεμβει η αστυνομια, για να εξασφαλισει την σωστη λειτουργια των οικων που στερουνται αδειας?
Δεν ειναι λιγο ατοπο?

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Καλα, τι ΑΡΓΟΣΧΟΛΟΙ υπαρχουν εδω μεσα ρε πουστη μου.....
Μια απλη ερωτηση εκανα: Ποια ειναι?????
10 χρονων εισαι ρε καραγκιοζη, και μου βαζεις κουιζ? Εγω δεν προλαβαινω τωρα να διαβασω ολες τις κριτικες, τι να κανουμε δηλαδη?

Καραγκιοζη σου ειπα να κοψεις τα ακαποτα και μετα δεν εχεις φοβο! Πας σε μπουρδελο ρε ασχετε οπου πηδανε οι μαυροι και οι πακιστανοι για 20 αρικο και τον δινεις ακαποτα?  :uglystupid:

sebastian2

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2011
Κριτικές
23
Like
6
Πόντοι
11
διαβασα ολο το νημα απο την αρχη ως το τελος περιμενωντας να δω κατι ενδιαφερον αλλα τα ιδια και τα ιδια λεγονται και ξαναλεγονται ρε τυπε εσυ που το ξεκινησες τι νομιζες οτι θα καταφερεις πρωτον δευτερον γιατι ασχολεισαι τοσο πολυ με τις πουτανες και το τι κανει η καθε μια μπορεις να μου πεις? το θρεντ σου και συγνωμη που στο λεω δειχνει καθαροτατα εμπαθεια προς αυτες και μη μου λες μαλακιες οτι δεν ισχυει κατι τετοιο ολο καθε τοσο ποσταρεις τα ιδια και τα ιδια ονοματα με τις υποτιθεμενες προς αποφυφη επισης αν το παρουμε με την τρομερη λογικη σου θα πρεπει να κατσουμε να ψαξουμε και το τι κανει καθε κοπελα στη προσωπικη της ζωη με ποιους γαμιεται αν το κανει ακαποτα αν τελειωνουν μεσα της bla bla bla ρε πατε καλα? καθεστε και αναλωνετε τοσες σελιδες για ποιο λογο? να βρειτε τι? αντε γιατι δε μπορω να βλεπω να γραφονται τετοιες χαζομαρες εδω μεσα κανονικα ειπα να μη μιλησω αλλα καποιος επρεπε να σας τα πει επιτελους :jerking: :jerking: ακους εκει επικυνδυνες ιεροδουλες :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: οσοι δε γουσταρουν η αισθανονται ενοχες που πηδανε πουτανες καλυτερα ας κατσουν σπιτακι τους η δε ξερω εγω που αλλου :headbang: :headbang: α και το θεμα με αυτον τον λιονταρη που ολο το κραζεται το παιδι οτι κανει το ενα και το αλλο δεν το καταλαβα εξ αρχης γιατι τον αναφερετε συνεχως δεν τον γνωριζω τον συγκεκριμενο αλλα τι το περιεργο δηλαδη εχει κανει ο ανθρωπος? επειδη ψαχνει για εχτρα? ε και? εσεις γαματε με τις καποτες σας η καλυτερα μπειτε ολοι μεσα σε μια μεγαλη καποτα για σιγουρια και καντε και μια αποστειρωση πριν και μετα και τελειωσε το θεμα :s&m_2: :s&m_2: αμαν πια δηλαδη τι περιμενατε? οτι τα μπουρδελα και οι κοπελες ενδιαφερονται για τον καθεναν ξεχωριστα? :idiot: :idiot: κουνια που σας κουναγε :2funny: :2funny: :2funny:

free

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
150
Like
2.937
Πόντοι
6.925
Η συγκεκριμήν
την ατάκα "θα σταματήσω" την εχω ακουσει δεκάδες φορές. Ελάχιστες σταματάνε πραγματικά, οι περισσότερες αλλάζουν έδρα. Η Χριστίνα στο Φ69Α υποτίθεται οτι πρεπει να εχει σταματήσει εδώ και δύο χρόνια (ετσι έλεγε)....
Η συγκεκριμένη όχι μόνο δεν σταματάει αλλά κάνει και 2πλοβάρδιες όποτε μπορεί

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom