Νέα

Πoιές ιερόδουλες είναι πιο επικίνδυνες από άποψη υγείας;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 767
  • Εμφανίσεις 111K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
διαβασα ολο το νημα απο την αρχη ως το τελος περιμενωντας να δω κατι ενδιαφερον αλλα τα ιδια και τα ιδια λεγονται και ξαναλεγονται ρε τυπε εσυ που το ξεκινησες τι νομιζες οτι θα καταφερεις πρωτον δευτερον γιατι ασχολεισαι τοσο πολυ με τις πουτανες και το τι κανει η καθε μια μπορεις να μου πεις? το θρεντ σου και συγνωμη που στο λεω δειχνει καθαροτατα εμπαθεια προς αυτες και μη μου λες μαλακιες οτι δεν ισχυει κατι τετοιο ολο καθε τοσο ποσταρεις τα ιδια και τα ιδια ονοματα με τις υποτιθεμενες προς αποφυφη επισης αν το παρουμε με την τρομερη λογικη σου θα πρεπει να κατσουμε να ψαξουμε και το τι κανει καθε κοπελα στη προσωπικη της ζωη με ποιους γαμιεται αν το κανει ακαποτα αν τελειωνουν μεσα της bla bla bla ρε πατε καλα? καθεστε και αναλωνετε τοσες σελιδες για ποιο λογο? να βρειτε τι? αντε γιατι δε μπορω να βλεπω να γραφονται τετοιες χαζομαρες εδω μεσα κανονικα ειπα να μη μιλησω αλλα καποιος επρεπε να σας τα πει επιτελους :jerking: :jerking: ακους εκει επικυνδυνες ιεροδουλες :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: οσοι δε γουσταρουν η αισθανονται ενοχες που πηδανε πουτανες καλυτερα ας κατσουν σπιτακι τους η δε ξερω εγω που αλλου :headbang: :headbang: α και το θεμα με αυτον τον λιονταρη που ολο το κραζεται το παιδι οτι κανει το ενα και το αλλο δεν το καταλαβα εξ αρχης γιατι τον αναφερετε συνεχως δεν τον γνωριζω τον συγκεκριμενο αλλα τι το περιεργο δηλαδη εχει κανει ο ανθρωπος? επειδη ψαχνει για εχτρα? ε και? εσεις γαματε με τις καποτες σας η καλυτερα μπειτε ολοι μεσα σε μια μεγαλη καποτα για σιγουρια και καντε και μια αποστειρωση πριν και μετα και τελειωσε το θεμα :s&m_2: :s&m_2: αμαν πια δηλαδη τι περιμενατε? οτι τα μπουρδελα και οι κοπελες ενδιαφερονται για τον καθεναν ξεχωριστα? :idiot: :idiot: κουνια που σας κουναγε :2funny: :2funny: :2funny:

Καταλαβα, εσυ και ο Λεονταρης εισαστε που πατε σε μπουρδελα και ψαχνετε τα ακαποτα! Αλλος ενας επικινδυνος, που θα εκανε μεγαλη χαρι στους υπολοιπους να μην ξαναγραψει τις μαλακιες του!

Antonis0

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2009
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
0
επισης αν το παρουμε με την τρομερη λογικη σου θα πρεπει να κατσουμε να ψαξουμε και το τι κανει καθε κοπελα στη προσωπικη της ζωη με ποιους γαμιεται αν το κανει ακαποτα αν τελειωνουν μεσα της bla bla bla ρε πατε καλα? καθεστε και αναλωνετε τοσες σελιδες για ποιο λογο? να βρειτε τι? αντε γιατι δε μπορω να βλεπω να γραφονται τετοιες χαζομαρες εδω μεσα κανονικα ειπα να μη μιλησω αλλα καποιος επρεπε να σας τα πει επιτελους :jerking: :jerking: ακους εκει επικυνδυνες ιεροδουλες :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  α και το θεμα με αυτον τον λιονταρη που ολο το κραζεται το παιδι οτι κανει το ενα και το αλλο δεν το καταλαβα εξ αρχης γιατι τον αναφερετε συνεχως δεν τον γνωριζω τον συγκεκριμενο αλλα τι το περιεργο δηλαδη εχει κανει ο ανθρωπος? επειδη ψαχνει για εχτρα? ε και? εσεις γαματε με τις καποτες σας η καλυτερα μπειτε ολοι μεσα σε μια μεγαλη καποτα για σιγουρια και καντε και μια αποστειρωση πριν και μετα και τελειωσε το θεμα

Δεν μπορουμε να ξερουμε στη προσωπικη τους ζωη τι κανουν,αλλα οταν "παιρνουν" δεκαδες ατομα καθε μερα που δεν ξερουν τι σκατα εχουν στη ψωλη τους κι επιτρεπουν ακαποτα (κ οχι μονο στοματικα) τοτε καταλαβαινεις οτι ειναι ανευθυνες για τον ρολο που εχουν...φιλε μου η ζωη οποιουδηποτε αξιζει και μπορει να καταστραφει πολυ ευκολα και αθελα του να καταστρεψει και τη ζωη καποιου αλλου....οκ,κανε οτι θες,δικαιωμα σου ειναι! Αλλα δεν μπορεις να ειρωνευεσαι αυτους που χρησιμοποιουν προφυλακτικο...ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ!
Φαντασου να παει κανενας μολυσμενος με κατι(ελληνας,πακιστανος,αλβανος) να μπει ετσι μεσα και μετα να πας εσυ και να κολλησεις την αρρωστια του....ε οχι ρε φιλε,κριμα ειναι!

Επισκέπτης
[size=14pt]...αντε γιατι δε μπορω να βλεπω να γραφονται τετοιες χαζομαρες εδω μεσα κανονικα ειπα να μη μιλησω αλλα καποιος επρεπε να σας τα πει επιτελους..[/size].
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Πέσ'τα Σεβαστιανέ Χρυσόστομε!
Την ευλογία του :priest:  Αγίου Σεβαστιανού να έχεις!

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
234.309
Πόντοι
46.232

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
ακαποτο τελειωτικο σε πακιστανους

Καλά, μην παίρνεις και όρκο ότι κάτι τέτοιο γίνεται.
Αφενός μπορεί το κορίτσι να κάνει πίσω (μιας και πολλές φορές προγράμματα αναφέρονται και δεν εφαρμόζονται).
Αφετέρου μπορεί να κάνει πίσω το πάκι. Παλαιότερα ήταν της μόδας να παίρνουν μάτι την κοπέλα στο σαλόνι, να πληρώνουν, να την παίζουν στην αναμονή και μετά να βγαίνουν και να ζητούν τα λεφτά τους πίσω.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
234.309
Πόντοι
46.232
Καλά, μην παίρνεις και όρκο ότι κάτι τέτοιο γίνεται.
Παλαιότερα ήταν της μόδας να παίρνουν μάτι την κοπέλα στο σαλόνι, να πληρώνουν, να την παίζουν στην αναμονή και μετά να βγαίνουν και να ζητούν τα λεφτά τους πίσω.
και τωρα γινεται αυτο.....

fideboras

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2006
Κριτικές
9
Like
204
Πόντοι
36
επειδή το έχουμε συζητήσει το συγκεκριμένο θέμα ουκ ολίγες φορές στις πιάτσες για τα ακάπωτα, ας το ξαναπούμε μία ακόμα φορά. Το 85% των κοριτσιών που κάνουν πιάτσα, το κάνουν ακάπωτα, στα μπουρδέλα το ποσοστό αυτό έχει ανέβει στο 45% και στα στούντιο ένα 15%.

Το ακάπωτο σε πιάτσες θεωρείται πλέον σαν εξτραδάκι κοιτάχτε σε μερικούς μήνες τι θα γίνει στα ρδελα. Και αν πιστεύετε ότι η μεγάλη πλειοψηφία πελατών ανήκουν στο σάιτ μας, έτσι ώστε να τους κάνουμε ζημιά, είσαστε πολύ λάθος.

Πλέον υπάρχουν εκατοντάδες μετανάστες από τους οποίος βγάζουν ψωμί οι τάνες. Μην τρέφετε αυταπάτες λοιπόν. Εάν δεν υπάρξει κάποιο νομικό πλαίσιο γυρω από αυτά τα θέματα, σε 4-5 μήνες θα δείτε ακαπωτο στο πρόγραμμα (όπως καλή ώρα όταν μπήκαν ξαφνικά και τα γλωσσόφιλλα στο πρόγραμμα)

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
επειδή το έχουμε συζητήσει το συγκεκριμένο θέμα ουκ ολίγες φορές στις πιάτσες για τα ακάπωτα, ας το ξαναπούμε μία ακόμα φορά. Το 85% των κοριτσιών που κάνουν πιάτσα, το κάνουν ακάπωτα, στα μπουρδέλα το ποσοστό αυτό έχει ανέβει στο 45% και στα στούντιο ένα 15%.

Το ακάπωτο σε πιάτσες θεωρείται πλέον σαν εξτραδάκι κοιτάχτε σε μερικούς μήνες τι θα γίνει στα ρδελα. Και αν πιστεύετε ότι η μεγάλη πλειοψηφία πελατών ανήκουν στο σάιτ μας, έτσι ώστε να τους κάνουμε ζημιά, είσαστε πολύ λάθος.

Πλέον υπάρχουν εκατοντάδες μετανάστες από τους οποίος βγάζουν ψωμί οι τάνες. Μην τρέφετε αυταπάτες λοιπόν. Εάν δεν υπάρξει κάποιο νομικό πλαίσιο γυρω από αυτά τα θέματα, σε 4-5 μήνες θα δείτε ακαπωτο στο πρόγραμμα (όπως καλή ώρα όταν μπήκαν ξαφνικά και τα γλωσσόφιλλα στο πρόγραμμα)

Πολυ καλά τα λες, ευγε σου
Πριν λίγο καιρό, τα ακαποτα και τα πρωκτο ήταν εξεζητημένα, τώρα με 15ευρα στο Μεταξυ ειναι στανταρ

Επισκέπτης
Συμφωνω κι'εγω με τον Σεβαστιανο.
Ο πυρκαυλος και οσοι αλλοι που προτιμουν να φυλανε τα ρουχα τους για να εχουν τα μισα, απ"οτι φαινεται δεν εχουν λογους να μην φοβουνται να κολλησουν ΣΜΝ και ως εκ τουτου πολυ καλα κανουν και σπερνουν τον πανικο και στους αλλους μηπως και ετσι καταφερουν και απομονωσουν το κακο σε εναν στενοτερο κυκλο μιαρων ιεροδουλων και εξισου μιαρων λιονταριων, πακηδων, αλβανων, μαυρων, κλπ, κατι σαν γκετο δηλαδη.
Αυτο αλλωστε ηταν σαφεστατα το ζητουμενο της εμφανισης αυτου του τοπικ.
Ποιος αλλωστε αρνειται πως υπαρχουν πολυ αυξημενοι κινδυνοι στους χωρους αυτους λογω και της φυσης της εργασιας των γυναικων που εργαζονται στον αγοραιο ερωτα οποτε δεν ειναι και τοσο παραλογο να τις θεωρει κανεις καμμενες.
Εφοσον μαλιστα εχετε προσωπικους λογους που θεωρειτε εξ ισου επικινδυνους τους μαυρους, τους αλβανους και τους πακιστανους που επιλεγουν να συχναζουν στα σπιτια αυτα. τοτε καλα κανετε και προτρεπετε και τους αλλους που μοιραζονται μ'εσας τους ιδιους φοβους, να αποφευγουν να τα επισκεπτονται.
Εγω ομως για αλλη μια φορα θα επαναλαβω πως για εναν υγιη ανθρωπο δεν εχει τοση σημασια τι αρρωστιες κουβαλαει ο ανθρωπος με τον οποιο ερχεται σε επαφη, οση σημασια εχει το ποσο θα καταφερουν τελικα να αναπτυχθουν η οχι σε βαρος μας τα παθογονα μολυνοντας ετσι και εμας.
Με αλλα λογια το προβλημα δεν εχει να κανει τοσο με τις πουτανες οσο με το δικο μας προβλημα να υποκυπτουμε στις οποιεσδηποτε αρρωστιες.

MyNameIsNobody

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2011
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
(...)
Με αλλα λογια το προβλημα δεν εχει να κανει τοσο με τις πουτανες οσο με το δικο μας προβλημα να υποκυπτουμε στις οποιεσδηποτε αρρωστιες.
Δηλαδή, για να καταλάβω: Αν κάποιος λάβει τον "σταυρό τον ιπποτών" είναι όχι μόνο γιατί ήρθε σε επαφή με τον τάδε ή δείνα ιό, κόρη, μύκητα ή δεν ξέρω τι, αλλά και γιατί είχε κάποια προδιάθεση;

Επισκέπτης
διαβασα ολο το νημα απο την αρχη ως το τελος περιμενωντας να δω κατι ενδιαφερον αλλα τα ιδια και τα ιδια λεγονται και ξαναλεγονται ρε τυπε εσυ που το ξεκινησες τι νομιζες οτι θα καταφερεις πρωτον δευτερον γιατι ασχολεισαι τοσο πολυ με τις πουτανες και το τι κανει η καθε μια μπορεις να μου πεις? το θρεντ σου και συγνωμη που στο λεω δειχνει καθαροτατα εμπαθεια προς αυτες και μη μου λες μαλακιες οτι δεν ισχυει κατι τετοιο ολο καθε τοσο ποσταρεις τα ιδια και τα ιδια ονοματα με τις υποτιθεμενες προς αποφυφη επισης αν το παρουμε με την τρομερη λογικη σου θα πρεπει να κατσουμε να ψαξουμε και το τι κανει καθε κοπελα στη προσωπικη της ζωη με ποιους γαμιεται αν το κανει ακαποτα αν τελειωνουν μεσα της bla bla bla ρε πατε καλα? καθεστε και αναλωνετε τοσες σελιδες για ποιο λογο? να βρειτε τι? αντε γιατι δε μπορω να βλεπω να γραφονται τετοιες χαζομαρες εδω μεσα κανονικα ειπα να μη μιλησω αλλα καποιος επρεπε να σας τα πει επιτελους :jerking: :jerking: ακους εκει επικυνδυνες ιεροδουλες :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: οσοι δε γουσταρουν η αισθανονται ενοχες που πηδανε πουτανες καλυτερα ας κατσουν σπιτακι τους η δε ξερω εγω που αλλου :headbang: :headbang: α και το θεμα με αυτον τον λιονταρη που ολο το κραζεται το παιδι οτι κανει το ενα και το αλλο δεν το καταλαβα εξ αρχης γιατι τον αναφερετε συνεχως δεν τον γνωριζω τον συγκεκριμενο αλλα τι το περιεργο δηλαδη εχει κανει ο ανθρωπος? επειδη ψαχνει για εχτρα? ε και? εσεις γαματε με τις καποτες σας η καλυτερα μπειτε ολοι μεσα σε μια μεγαλη καποτα για σιγουρια και καντε και μια αποστειρωση πριν και μετα και τελειωσε το θεμα :s&m_2: :s&m_2:
Εμπάθεια; Εμπάθεια επειδή ξεκίνησα το νήμα; Άρα ο trikardos, ο neos123, o Lucent51, ο sonderage, ο jockerx και τα άλλα παιδιά που επικρότησαν την πρωτοβουλία μου είναι εμπαθείς επίσης; Η ακόμα και η ίδια η ιερόδουλη η Κέλυ που συμφώνησε με την ιδέα είναι εμπαθής προς τις πουτάνες; Ή απλά μόνο εγώ επειδή πήρα την πρωτοβουλία; Μήπως απλά είμαι εμπαθής επειδή ποστάρω όπως λες τα ίδια και τα ίδια ονόματα; Διάβασες άραγε αυτά τα ποσταρίσματα για να δεις ότι είναι απλά ανανέωση ή επιδιόρθωση της λίστας; Μακάρι αυτή η λίστα να μείνει ως έχει και να μην μεγαλώσει άλλο. Πραγματικά το εύχομαι!
Λες δεν έχει νόημα το όλο εγχείρημα επειδή δεν μπορώ να ξέρω τι κάνει στην προσωπική της ζωή η κάθε μια. Θα στο πω αλλιώς. Πας σ' ένα μπουρδέλο και τα σεντόνια είναι καταχυμένα και ο χώρος μυρίζει σκατίλα και πας και σ' ένα άλλο που είναι πεντακάθαρο και μοσχοβολάει. Θα πεις ότι επειδή δεν ξέρεις αν η εκδιδόμενη είναι βρωμιάρα στην προσωπική της ζωή δεν έχει σημασία το μπουρδέλο στο οποίο πας εσύ;
Ο τρόπος εργασίας φίλε μου, αντικατοπτρίζει την εικόνα του χαρακτήρα σου. Είσαι σκατένιος; Σκατένια δουλειά θα κάνεις. Είσαι μερακλής στη ζωή; Ε θα είσαι και στην εργασία σου. Ή θα προσπαθείς για το καλύτερο τουλάχιστον. Αλίμονο, δεν μπορώ ν' αποδείξω τι κάνει η κάθε μία όταν φεύγει από τη δουλειά της αλλά την κρίνω στη δουλειά της και γι' αυτό στο κάτω, κάτω φοράω προφυλακτικό. Αν ήμουν απολύτως βέβαιος ότι είναι σωστή και καθαρή στα πάντα δεν θα χρειαζόταν να φοράω καθόλου. Δεν νομίζεις;
Γελάς στο άκουσμα της πρότασης <<επικίνδυνες ιερόδουλες>>. Αλήθεια, αν μαθαίναμε ότι μια ιερόδουλη είναι φορέας HIV ή ηπατίτιδας C, πάλι θα γελούσες; Δεν θα σ' ένοιαζε να μάθεις ποια είναι αυτή; Η θα έλεγες σιγά φοράω λάστιχο άρα είμαι άτρωτος; Δεν νομίζω! Ίσα, ίσα που θα έλεγες και στα άλλα παιδιά να μην πλησιάζουν. Θέλω να πιστεύω τουλάχιστον...
Επικίνδυνος είναι φίλε μου όποιος προβαίνει σε επικίνδυνες για τους άλλους ενέργειες και όσο και να μην μας αρέσει, στον 21 αιώνα το σεξ χωρίς προφυλακτικό εμπεριέχει εξαιρετικά αυξημένο βαθμό επικινδυνότητας. Ίσως, πάλι, οι έρευνες να λένε μαλακίες και παρουσιάζουν δραματική αύξηση των κρουσμάτων. Χτύπα στο Google κρούσματα AIDS και θα δεις. Πως αυξάνονται όλα αυτά εφόσον δεν υπάρχουν επικίνδυνες ιερόδουλες;
Δεν είναι εμπάθεια φίλε μου ούτε προσπάθεια ν' αποδείξω κάτι. Τον εαυτό μου προσπαθώ να προστατέψω και άλλοι πολλοί μαζί μ' εμένα. Θα μου πεις ότι η καλύτερη προστασία είναι η αποχή. Επειδή είμαστε άνθρωποι όμως και χρειαζόμαστε να απολαμβάνουμε τις χαρές της ζωής δεν γίνεται αυτό. Γνωρίζω ότι εκθέτω τον εαυτό μου σε κίνδυνο με το να πηγαίνω με πόρνες. Επειδή δεν μπορώ να μπω σε γυάλα ούτε σε μια μεγάλη καπότα όπως διακωμωδείς εσύ, προσπαθώ να μειώσω τις πιθανότητες χωρίς να χάνω τα πάντα. Έχω βάλει πλαφόν το ακάποτο γαμήσι λοιπόν και μετά από 500 τόσες σεξουαλικές συνευρέσεις με πόρνες έχω καταφέρει να βγω καθαρός. Αυτό σημαίνει ότι έχω καταφέρει να μην σταθώ αιτία να μολυνθεί κάποια άλλη εξαιτίας μου. Για το πρώτο χαίρομαι και για το δεύτερο είμαι περήφανος.
Επειδή, λοιπόν, θέλω να διπλασιάσω τις σεξουαλικές μου συνευρέσεις παραμένοντας ακόμα υγιής, οφείλω να συνεχίσω να είμαι προσεκτικός. Βλέπεις λοιπόν; Δεν αισθάνομαι ενοχές που πηδάω πουτάνες όπως λες. Αν κι εγώ προτιμώ να τις λέω πόρνες. Το πουτάνα είναι πολύ υποτιμητικό και αν μειώνεις το χόμπι σου, μειώνεις τον εαυτό σου. Απλά μ' ενδιαφέρει να πηδάω πόρνες που σέβονται τουλάχιστον βασικές αρχές υγιεινής. Αυτές θα πάρουν από 'μενα λεφτά, καλή συμπεριφορά, καθαριότητα και διαφήμιση μέσω των κριτικών μου. Οι άλλες που παίζουν με την υγεία μου μπορούν να πάνε στο διάολο. Χωρίς εμένα όμως!
Το τι κάνει ο Λιοντάρης, εσύ και ο κάθε Λιοντάρης είναι δικό σας θέμα. Όπως είπα και στο αρχικό post, ας χρησιμοποιήσει ο καθένας όπως νομίζει καλύτερα τις πληροφορίες εδώ. Θες εσύ να γαμάς ακάποτα; Δικαίωμά σου! Καλή απόλαυση σου εύχομαι και ειλικρινά μακάρι να μην πάθεις ποτέ ούτε γρίπη. Μην επαναπαύεσαι στο καβούκι σου όμως, θεωρώντας ότι οι επιλογές αυτών με τους οποίους έρχεσαι σε επαφή, σ' αφήνουν ανεπηρέαστο... Χρειάζονται δύο για το τανγκό! Αυτές δίνουν, κάποιοι πρέπει να παίρνουν. Ε, εξαιτίας αυτών των κάποιων έχει λόγο ύπαρξης αυτό το νήμα...
Όσο για 'μενα, νιώθω τυχερός ήδη, καθώς δύο από τις κορασίδες της λίστας τις αναζητούσα μέχρι χθες. Επίσης, αύριο που έχω ρεπό σκόπευα να πάω να πηδήξω τη Σορίνα. Ευτυχώς την σκαπούλαρα. Εσύ που δεν μπορείς να βλέπεις να γράφονται τέτοιες χαζομάρες εδώ μέσα, μπορείς να πας να τη σκίσεις άφοβα. Πριν τελειώσεις μάλιστα, τρίψε και τ' αρχίδια σου στα κωλομέρια της... όπως λένε οι σοφοί μεγάλοι γαμιάδες, ο κίνδυνος αυξάνει την ηδονή. Εγώ προτιμώ να ζήσω χωρίς τέτοια ρίσκα.

αμαν πια δηλαδη τι περιμενατε? οτι τα μπουρδελα και οι κοπελες ενδιαφερονται για τον καθεναν ξεχωριστα? :idiot: :idiot: κουνια που σας κουναγε :2funny: :2funny: :2funny:
Εντάξει, έβαλες τις σκέψεις σου σε μια σειρά και βγήκε γραμματικά σωστό ό,τι ήθελες να πεις...
Πρόσβαλες, ξέσπασες, είπες τα δικά σου, δικαιολογήθηκες πιθανόν στον εαυτό σου... όμως αυτό το τελευταίο πραγματικά που κολλάει; :think:

Επισκέπτης
Διαβάζοντας το post σου, είχα σκοπό να πω πολλά... αλλά ο επίλογος μου έκοψε τα πόδια...
Δεν γνωρίζω από ποιο βιβλίο κινέζικης ιατρικής είναι αυτή η άποψη, αλλά ευελπιστώ να μην γίνει ποτέ ευρέως γνωστή... :huh:

fideboras

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2006
Κριτικές
9
Like
204
Πόντοι
36
Το τι κάνει ο Λιοντάρης, εσύ και ο κάθε Λιοντάρης είναι δικό σας θέμα. Όπως είπα και στο αρχικό post, ας χρησιμοποιήσει ο καθένας όπως νομίζει καλύτερα τις πληροφορίες εδώ. θες εσύ να γαμάς ακάποτα; Δικαίωμά σου! Καλή απόλαυση σου εύχομαι και ειλικρινά μακάρι να μην πάθεις ποτέ ούτε γρίπη.

Αυτό που λες όμως τώρα δεν είναι και τόσο σωστό. Γιατί μπαίνει πολύς κόσμος σε αυτή τη σελίδα και οι πληροφορίες αυτές μπορούν να χρησιμοποιηθούν απο κάποιο κακόβουλο. Δηλαδή αν εγώ βγάλω αυτή τη στιγμή στη φόρα ονόματα από 30 ας πούμε κοπέλες, αυτές δεν μπορεί κάποιος που είναι άρρωστος να κάνει κάτι άσχημο με αυτές και μετά να την πληρώσει ένας άλλος συναγωνιστής που δεν φταίει σε τπτ; Για αυτό αρκετοί έχουν επιλέξει να σιωπούν σε τέτοια θέματα.

1. Δημιουργείται πανικός
2. Λάθος χρήση πληροφοριών
3. Κίνδυνος μετάδοσης κάποιου ιού.

Επισκέπτης
Αυτό που λες όμως τώρα δεν είναι και τόσο σωστό. Γιατί μπαίνει πολύς κόσμος σε αυτή τη σελίδα και οι πληροφορίες αυτές μπορούν να χρησιμοποιηθούν απο κάποιο κακόβουλο. Δηλαδή αν εγώ βγάλω αυτή τη στιγμή στη φόρα ονόματα από 30 ας πούμε κοπέλες, αυτές δεν μπορεί κάποιος που είναι άρρωστος να κάνει κάτι άσχημο με αυτές και μετά να την πληρώσει ένας άλλος συναγωνιστής που δεν φταίει σε τπτ; Για αυτό αρκετοί έχουν επιλέξει να σιωπούν σε τέτοια θέματα.

1. Δημιουργείται πανικός
2. Λάθος χρήση πληροφοριών
3. Κίνδυνος μετάδοσης κάποιου ιού.
Έχεις δίκιο, αλλά ουδέν κακό αμιγές καλού φίλε μου. Γι' αυτό και αναφέρθηκα στο αρχικό post περί περιθωριοποίησης αυτών των γυναικών.

Επισκέπτης
Διαβάζοντας το post σου, είχα σκοπό να πω πολλά... αλλά ο επίλογος μου έκοψε τα πόδια...
Δεν γνωρίζω από ποιο βιβλίο κινέζικης ιατρικής είναι αυτή η άποψη, αλλά ευελπιστώ να μην γίνει ποτέ ευρέως γνωστή... :huh:

Κατ'αρχην θελω να σε συγχαρω καθως βλεπω πως το νημα που ανοιξες οδηγησε τελικα στην διαμορφωση αυτης της λιστας της "ντροπης" που θα χρησιμευσει στην πλειοψηφια των συναγωνιστων ως ενας πολυτιμος μπουσουλας που θα τους γλυτωσει ισως απο μεγαλους μπελαδες.
Θα ηθελα ομως ειλικρινα, πριν απαντησω στο σχολιασμο σου περι βιβλιου κινεζικης ιατρικης, να σε παρακαλεσω θερμα να μου πεις αυτα τα πολλα που θα ειχες να πεις αν υποθεσουμε πως δεν ειχα προσθεσει αυτον τον επιλογο.

Επισκέπτης
Κατ'αρχην θελω να σε συγχαρω καθως βλεπω πως το νημα που ανοιξες οδηγησε τελικα στην διαμορφωση αυτης της λιστας της "ντροπης" που θα χρησιμευσει στην πλειοψηφια των συναγωνιστων ως ενας πολυτιμος μπουσουλας που θα τους γλυτωσει ισως απο μεγαλους μπελαδες.
Θα ηθελα ομως ειλικρινα, πριν απαντησω στο σχολιασμο σου περι βιβλιου κινεζικης ιατρικης, να σε παρακαλεσω θερμα να μου πεις αυτα τα πολλα που θα ειχες να πεις αν υποθεσουμε πως δεν ειχα προσθεσει αυτον τον επιλογο.
Βασικά φίλε σχεδόν από την αρχή του νήματος γράφεις ότι γίνεται φασαρία για το τίποτα και δεν θα καταφέρουμε κάτι, ενώ από τις πρωτες σελίδες είχαν παρουσιαστεί ονόματα. Μετά συμφωνείς με τον lustforlife που έλεγε ότι δεν φταίνε οι ιερόδουλες που δεν προσέχουν, πιο μετά συμφωνείς με τον sebastian2 που λέει ότι δεν υπάρχει καν η έννοια επικίνδυνες ιερόδουλες, μετά μου λες ότι προσπαθώ να σπείρω τον πανικό κσι τελικά με συγχαίρεις για τη δημιουργία της λίστας, καθώς σου είχα πει περίμενε και θα δεις πόσες θα μαζευτούν...
Αποφάσισε τελικά! Συμφωνείς με το παρόν νήμα ή απλά αρέσκεσαι στο να αντιβαίνεις στις προσπάθειες των άλλων;
Μ' έχεις μπερδέψει πραγματικά :-

sebastian2

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2011
Κριτικές
23
Like
6
Πόντοι
11
Εμπάθεια; Εμπάθεια επειδή ξεκίνησα το νήμα; Άρα ο trikardos, ο neos123, o Lucent51, ο sonderage, ο jockerx και τα άλλα παιδιά που επικρότησαν την πρωτοβουλία μου είναι εμπαθείς επίσης; Η ακόμα και η ίδια η ιερόδουλη η Κέλυ που συμφώνησε με την ιδέα είναι εμπαθής προς τις πουτάνες; Ή απλά μόνο εγώ επειδή πήρα την πρωτοβουλία; Μήπως απλά είμαι εμπαθής επειδή ποστάρω όπως λες τα ίδια και τα ίδια ονόματα; Διάβασες άραγε αυτά τα ποσταρίσματα για να δεις ότι είναι απλά ανανέωση ή επιδιόρθωση της λίστας; Μακάρι αυτή η λίστα να μείνει ως έχει και να μην μεγαλώσει άλλο. Πραγματικά το εύχομαι!
Λες δεν έχει νόημα το όλο εγχείρημα επειδή δεν μπορώ να ξέρω τι κάνει στην προσωπική της ζωή η κάθε μια. Θα στο πω αλλιώς. Πας σ' ένα μπουρδέλο και τα σεντόνια είναι καταχυμένα και ο χώρος μυρίζει σκατίλα και πας και σ' ένα άλλο που είναι πεντακάθαρο και μοσχοβολάει. Θα πεις ότι επειδή δεν ξέρεις αν η εκδιδόμενη είναι βρωμιάρα στην προσωπική της ζωή δεν έχει σημασία το μπουρδέλο στο οποίο πας εσύ;
Ο τρόπος εργασίας φίλε μου, αντικατοπτρίζει την εικόνα του χαρακτήρα σου. Είσαι σκατένιος; Σκατένια δουλειά θα κάνεις. Είσαι μερακλής στη ζωή; Ε θα είσαι και στην εργασία σου. Ή θα προσπαθείς για το καλύτερο τουλάχιστον. Αλίμονο, δεν μπορώ ν' αποδείξω τι κάνει η κάθε μία όταν φεύγει από τη δουλειά της αλλά την κρίνω στη δουλειά της και γι' αυτό στο κάτω, κάτω φοράω προφυλακτικό. Αν ήμουν απολύτως βέβαιος ότι είναι σωστή και καθαρή στα πάντα δεν θα χρειαζόταν να φοράω καθόλου. Δεν νομίζεις;
Γελάς στο άκουσμα της πρότασης <<επικίνδυνες ιερόδουλες>>. Αλήθεια, αν μαθαίναμε ότι μια ιερόδουλη είναι φορέας HIV ή ηπατίτιδας C, πάλι θα γελούσες; Δεν θα σ' ένοιαζε να μάθεις ποια είναι αυτή; Η θα έλεγες σιγά φοράω λάστιχο άρα είμαι άτρωτος; Δεν νομίζω! Ίσα, ίσα που θα έλεγες και στα άλλα παιδιά να μην πλησιάζουν. Θέλω να πιστεύω τουλάχιστον...
Επικίνδυνος είναι φίλε μου όποιος προβαίνει σε επικίνδυνες για τους άλλους ενέργειες και όσο και να μην μας αρέσει, στον 21 αιώνα το σεξ χωρίς προφυλακτικό εμπεριέχει εξαιρετικά αυξημένο βαθμό επικινδυνότητας. Ίσως, πάλι, οι έρευνες να λένε μαλακίες και παρουσιάζουν δραματική αύξηση των κρουσμάτων. Χτύπα στο Google κρούσματα AIDS και θα δεις. Πως αυξάνονται όλα αυτά εφόσον δεν υπάρχουν επικίνδυνες ιερόδουλες;
Δεν είναι εμπάθεια φίλε μου ούτε προσπάθεια ν' αποδείξω κάτι. Τον εαυτό μου προσπαθώ να προστατέψω και άλλοι πολλοί μαζί μ' εμένα. Θα μου πεις ότι η καλύτερη προστασία είναι η αποχή. Επειδή είμαστε άνθρωποι όμως και χρειαζόμαστε να απολαμβάνουμε τις χαρές της ζωής δεν γίνεται αυτό. Γνωρίζω ότι εκθέτω τον εαυτό μου σε κίνδυνο με το να πηγαίνω με πόρνες. Επειδή δεν μπορώ να μπω σε γυάλα ούτε σε μια μεγάλη καπότα όπως διακωμωδείς εσύ, προσπαθώ να μειώσω τις πιθανότητες χωρίς να χάνω τα πάντα. Έχω βάλει πλαφόν το ακάποτο γαμήσι λοιπόν και μετά από 500 τόσες σεξουαλικές συνευρέσεις με πόρνες έχω καταφέρει να βγω καθαρός. Αυτό σημαίνει ότι έχω καταφέρει να μην σταθώ αιτία να μολυνθεί κάποια άλλη εξαιτίας μου. Για το πρώτο χαίρομαι και για το δεύτερο είμαι περήφανος.
Επειδή, λοιπόν, θέλω να διπλασιάσω τις σεξουαλικές μου συνευρέσεις παραμένοντας ακόμα υγιής, οφείλω να συνεχίσω να είμαι προσεκτικός. Βλέπεις λοιπόν; Δεν αισθάνομαι ενοχές που πηδάω πουτάνες όπως λες. Αν κι εγώ προτιμώ να τις λέω πόρνες. Το πουτάνα είναι πολύ υποτιμητικό και αν μειώνεις το χόμπι σου, μειώνεις τον εαυτό σου. Απλά μ' ενδιαφέρει να πηδάω πόρνες που σέβονται τουλάχιστον βασικές αρχές υγιεινής. Αυτές θα πάρουν από 'μενα λεφτά, καλή συμπεριφορά, καθαριότητα και διαφήμιση μέσω των κριτικών μου. Οι άλλες που παίζουν με την υγεία μου μπορούν να πάνε στο διάολο. Χωρίς εμένα όμως!
Το τι κάνει ο Λιοντάρης, εσύ και ο κάθε Λιοντάρης είναι δικό σας θέμα. Όπως είπα και στο αρχικό post, ας χρησιμοποιήσει ο καθένας όπως νομίζει καλύτερα τις πληροφορίες εδώ. Θες εσύ να γαμάς ακάποτα; Δικαίωμά σου! Καλή απόλαυση σου εύχομαι και ειλικρινά μακάρι να μην πάθεις ποτέ ούτε γρίπη. Μην επαναπαύεσαι στο καβούκι σου όμως, θεωρώντας ότι οι επιλογές αυτών με τους οποίους έρχεσαι σε επαφή, σ' αφήνουν ανεπηρέαστο... Χρειάζονται δύο για το τανγκό! Αυτές δίνουν, κάποιοι πρέπει να παίρνουν. Ε, εξαιτίας αυτών των κάποιων έχει λόγο ύπαρξης αυτό το νήμα...
Όσο για 'μενα, νιώθω τυχερός ήδη, καθώς δύο από τις κορασίδες της λίστας τις αναζητούσα μέχρι χθες. Επίσης, αύριο που έχω ρεπό σκόπευα να πάω να πηδήξω τη Σορίνα. Ευτυχώς την σκαπούλαρα. Εσύ που δεν μπορείς να βλέπεις να γράφονται τέτοιες χαζομάρες εδώ μέσα, μπορείς να πας να τη σκίσεις άφοβα. Πριν τελειώσεις μάλιστα, τρίψε και τ' αρχίδια σου στα κωλομέρια της... όπως λένε οι σοφοί μεγάλοι γαμιάδες, ο κίνδυνος αυξάνει την ηδονή. Εγώ προτιμώ να ζήσω χωρίς τέτοια ρίσκα.
Εντάξει, έβαλες τις σκέψεις σου σε μια σειρά και βγήκε γραμματικά σωστό ό,τι ήθελες να πεις...
Πρόσβαλες, ξέσπασες, είπες τα δικά σου, δικαιολογήθηκες πιθανόν στον εαυτό σου... όμως αυτό το τελευταίο πραγματικά που κολλάει; :think:
φιλε μου πυρκαυλε ακουσε με λιγακι γιατι μου φαινεται οτι στραβα το πηρες το σχολιο μου τυπε πρωτον εχω τη δυνατοτητα να βαζω τις σκεψεις μου σε ταξη προσπαθωντας να διατυπωσω την αποψη μου και δευτερον δεν εχω καμια σχεση με τον προηγουμενο ο οποιος φασκει και αντιφασκει πολλαπλως διαβαζωντας τα παραπανω λοιπον για να ξακαθαρισουμε το θεμα δεν εχω κατι απεναντι σου ουτε σε ξερω προσωπικα το αντιθετο θα ελεγα εχω διαβασει κριτικες σου και τις βρισκω αρκετα καλες και κατατοπιστικες πραγμα που με κανει να σε εχω σε μια εκτιμηση για την προσπαθεια που καταβαλεις ενημερωντας μας ωραια μεχρι εδω τωρα αυτο που απλα θελω να πω ειναι οτι καθεσαι εσυ και καποιοι αλλοι εδω μεσα και αναλωνεσται προσπαθωντας να αποκλεισετε τις υποτιθεμενες ιεροδουλες με σκοπο οπως περιγραφεις να γλυτωσουν οι υπολοιποι συναγωνιστες απο τα χειροτερα ε μα δεν καταλαβαινεις οτι αυτο που κανεις δεν οδηγει πουθενα γιατι απλα το μονο που καταφερνεις ειναι το ολο εγχειρημα να φαινεται επιτιδευμενο και σκοπιμο για να μαυριστουν τα ονοματα καποιων απο τις κοπελες εστω και αν ακομα δεχτω οτι συμβαινει αθελα σου και δεν ειναι αυτο που επιθυμεις πραγματικα τι θα σκεφτει καποιος που θα δει το νημα και τη λιστα με τα ονοματα να φιγουραρει καθε τοσο? και στο κατω κατω που ξερουμε οτι ολα αυτα ειναι αληθεια και οτι οι συγκεκριμενες πραγματι θα ηταν διατεθιμενες να τα κανουν ολα αυτα με καθε πελατη η ακομα και με την καταβολη του οποιουδηποτε αντιτιμου ανεξαρτητως συνθηκων κτλ? ο οποιοσδηποτε θα μπορουσε απλα να πει τα δικα του προσπαθωντας να βλαψει για τον οποιοδηποτε λογο την εκδιδομενη δεν νομιζεις? εμεις δηλαδη θα πρεπει να το παιρνουμε ως δεδομενο και απλα να προσθετουμε αλλο ενα ονομα στη μαυρη λιστα της συμφορας παραθετωντας τη ξανα και ξανα? δεν ειναι λιγο κουτο υποκριτικο και συναμα χαζο δεν νομιζεις? τωρα οσο αναφορα το επιθετο πουτανα που χρησιμοποιω πιστεψε με δεν το κανω με καμια κακη προθεση απλα ετσι ειναι ο τροπος εκφρασης μου επισης μιας και ανεφερες το ονομα της κελυ της ιεροδουλης η οποια εγραψε εδω δε μου λεει κατι μπορει πολυ απλα να μπηκε για το δικο της προσωπικο συμφερον και πολυ καλα κανει αφου ουτως η αλλως κρατησε ουδετερη σταση και το επικροτω τωρα τον λιονταρη δεν τον ξερω ουτε εχουμε μιλησει ουτε τον υποστηριζω κανεις μεγαλο λαθος αν νομιζεις οτι εχω καμια σχεση μαζι του ομως παρολα αυτα εχει το δικαιωμα να γρσφει και κανεις δεν μπορει να τον κατηγορησει γι αυτο ο καθενας κρινεται γι αυτο και αναλαμβανει τις ευθυνες των πεπραγμενων του αν με πιανεις φιλε μου πολυ απλα δεν με ενδιαφερει τι κανει η καθε ιεροδουλη με τον καθε πελατη απο τη στιγμη που παιρνω τις προφυλαξεις μου εγω και το ιδιο θα πρεπε να σκεφτοταν και ο καθενας που πηδαει πουτανες δηλαδη τι? να κατσω να σπασω το κεφαλι μου τι ακριβως κανει η καθε μια οταν ειναι στο δωματιο η να ρωταω απο εδω και απο κει προσπαθωντας να εκμαιευσω στοιχεια και πληροφοριες για το ποιον της? και που θα βγει αυτο δηλαδη? να μπαινω στο καθε μπουρδελο και καλα υποψιασμενος ψαρευοντας τις κοπελες μηπως πεσουν στη λουμπα και μου ταξουν κατι παρανομο? μα δεν καταλαβαινεις? το εχεις χασει απο την αρχη το παιχνιδι αμα σκεφτεσαι με αυτον τον τροπο αυθυποβαλεσαι μονος σου και πεφτεις στη παγιδα που ο ιδιος εχεις φτιαξει για σενα στο τελος δεν εχεις καμια διαφορα με ολους αυτους τους σκατονταβαδες που προσπαθουν να πατροναρουν τις κοπελες γαι δικο τους οφελος απλα εσυ το κανεις online ενεργωντας και εκμερους ολων εδω μεσα πραγμα ανηκουστο :think: :think: μα τι αλλο να πω ρε συ πες μου εχω λαθος σε ολα αυτα που γραφω? σου ευχομαι να εκατονταπλασιασεις τις συνευρεσεις σου στα μπουρδελα και να αποκομιζεις ολο ενα και καλυτερες εμπειριες φιλικα παντα :) ;)

Επισκέπτης
το αστειο που ειναι τυπε? :idiot: :idiot: τ ονομα μου? :think: :think:
To αστείο είναι οτι έβαλες σκοτούρα και κακιά έννοια στο κεφάλι σου γι'αυτά που γράφει ο Πύρκαυλος και μερικοί άλλοι:

ρε τυπε εσυ που το ξεκινησες τι νομιζες οτι θα καταφερεις πρωτον δευτερον[size=16pt] γιατι ασχολεισαι τοσο πολυ με τις πουτανες και το τι κανει η καθε μια μπορεις να μου πεις?[/size]

[size=16pt]το θρεντ σου και συγνωμη που στο λεω δειχνει καθαροτατα εμπαθεια προς αυτες [/size]και μη μου λες μαλακιες οτι δεν ισχυει κατι τετοιο ολο καθε τοσο ποσταρεις τα ιδια και τα ιδια ονοματα με τις υποτιθεμενες προς αποφυφη

[size=16pt]αντε γιατι δε μπορω να βλεπω να γραφονται τετοιες χαζομαρες εδω μεσα κανονικα ειπα να μη μιλησω αλλα καποιος επρεπε να σας τα πει επιτελους[/size] :jerking: :jerking: ακους εκει επικυνδυνες ιεροδουλες :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: οσοι δε γουσταρουν η αισθανονται ενοχες που πηδανε πουτανες καλυτερα ας κατσουν σπιτακι τους η δε ξερω εγω που αλλου :headbang: :headbang:

[size=16pt]και το θεμα με αυτον τον λιονταρη που ολο το κραζεται το παιδι[/size] οτι κανει το ενα και το αλλο δεν το καταλαβα εξ αρχης γιατι τον αναφερετε συνεχως...

[size=16pt]Και είναι αστείο ΑΝ θεωρήσουμε δεδομένο οτι είσαι αγνός συναγωνιστής.
Γράφεις σαν να είσαι ιδιοκτήτης μπουρδέλων η παρατρεχάμενος.[/size]

:s&m_2: [size=16pt]αμαν πια δηλαδη τι περιμενατε?[/size]
οτι τα μπουρδελα και οι κοπελες ενδιαφερονται για τον καθεναν ξεχωριστα :idiot: :idiot: κουνια που σας κουναγε :2funny: :2funny: :2funny:
Άσχετο με το θέμα.Αλλά πήρες φόρα Χρυσόστομε και το είπες κι αυτό!  :2funny: :2funny: :2funny:

Steven_1

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Ρε μαγκα μας εβγαλες τα ματια

Stories