Εμπάθεια; Εμπάθεια επειδή ξεκίνησα το νήμα; Άρα ο trikardos, ο neos123, o Lucent51, ο sonderage, ο jockerx και τα άλλα παιδιά που επικρότησαν την πρωτοβουλία μου είναι εμπαθείς επίσης; Η ακόμα και η ίδια η ιερόδουλη η Κέλυ που συμφώνησε με την ιδέα είναι εμπαθής προς τις πουτάνες; Ή απλά μόνο εγώ επειδή πήρα την πρωτοβουλία; Μήπως απλά είμαι εμπαθής επειδή ποστάρω όπως λες τα ίδια και τα ίδια ονόματα; Διάβασες άραγε αυτά τα ποσταρίσματα για να δεις ότι είναι απλά ανανέωση ή επιδιόρθωση της λίστας; Μακάρι αυτή η λίστα να μείνει ως έχει και να μην μεγαλώσει άλλο. Πραγματικά το εύχομαι!
Λες δεν έχει νόημα το όλο εγχείρημα επειδή δεν μπορώ να ξέρω τι κάνει στην προσωπική της ζωή η κάθε μια. Θα στο πω αλλιώς. Πας σ' ένα μπουρδέλο και τα σεντόνια είναι καταχυμένα και ο χώρος μυρίζει σκατίλα και πας και σ' ένα άλλο που είναι πεντακάθαρο και μοσχοβολάει. Θα πεις ότι επειδή δεν ξέρεις αν η εκδιδόμενη είναι βρωμιάρα στην προσωπική της ζωή δεν έχει σημασία το μπουρδέλο στο οποίο πας εσύ;
Ο τρόπος εργασίας φίλε μου, αντικατοπτρίζει την εικόνα του χαρακτήρα σου. Είσαι σκατένιος; Σκατένια δουλειά θα κάνεις. Είσαι μερακλής στη ζωή; Ε θα είσαι και στην εργασία σου. Ή θα προσπαθείς για το καλύτερο τουλάχιστον. Αλίμονο, δεν μπορώ ν' αποδείξω τι κάνει η κάθε μία όταν φεύγει από τη δουλειά της αλλά την κρίνω στη δουλειά της και γι' αυτό στο κάτω, κάτω φοράω προφυλακτικό. Αν ήμουν απολύτως βέβαιος ότι είναι σωστή και καθαρή στα πάντα δεν θα χρειαζόταν να φοράω καθόλου. Δεν νομίζεις;
Γελάς στο άκουσμα της πρότασης <<επικίνδυνες ιερόδουλες>>. Αλήθεια, αν μαθαίναμε ότι μια ιερόδουλη είναι φορέας HIV ή ηπατίτιδας C, πάλι θα γελούσες; Δεν θα σ' ένοιαζε να μάθεις ποια είναι αυτή; Η θα έλεγες σιγά φοράω λάστιχο άρα είμαι άτρωτος; Δεν νομίζω! Ίσα, ίσα που θα έλεγες και στα άλλα παιδιά να μην πλησιάζουν. Θέλω να πιστεύω τουλάχιστον...
Επικίνδυνος είναι φίλε μου όποιος προβαίνει σε επικίνδυνες για τους άλλους ενέργειες και όσο και να μην μας αρέσει, στον 21 αιώνα το σεξ χωρίς προφυλακτικό εμπεριέχει εξαιρετικά αυξημένο βαθμό επικινδυνότητας. Ίσως, πάλι, οι έρευνες να λένε μαλακίες και παρουσιάζουν δραματική αύξηση των κρουσμάτων. Χτύπα στο Google κρούσματα AIDS και θα δεις. Πως αυξάνονται όλα αυτά εφόσον δεν υπάρχουν επικίνδυνες ιερόδουλες;
Δεν είναι εμπάθεια φίλε μου ούτε προσπάθεια ν' αποδείξω κάτι. Τον εαυτό μου προσπαθώ να προστατέψω και άλλοι πολλοί μαζί μ' εμένα. Θα μου πεις ότι η καλύτερη προστασία είναι η αποχή. Επειδή είμαστε άνθρωποι όμως και χρειαζόμαστε να απολαμβάνουμε τις χαρές της ζωής δεν γίνεται αυτό. Γνωρίζω ότι εκθέτω τον εαυτό μου σε κίνδυνο με το να πηγαίνω με πόρνες. Επειδή δεν μπορώ να μπω σε γυάλα ούτε σε μια μεγάλη καπότα όπως διακωμωδείς εσύ, προσπαθώ να μειώσω τις πιθανότητες χωρίς να χάνω τα πάντα. Έχω βάλει πλαφόν το ακάποτο γαμήσι λοιπόν και μετά από 500 τόσες σεξουαλικές συνευρέσεις με πόρνες έχω καταφέρει να βγω καθαρός. Αυτό σημαίνει ότι έχω καταφέρει να μην σταθώ αιτία να μολυνθεί κάποια άλλη εξαιτίας μου. Για το πρώτο χαίρομαι και για το δεύτερο είμαι περήφανος.
Επειδή, λοιπόν, θέλω να διπλασιάσω τις σεξουαλικές μου συνευρέσεις παραμένοντας ακόμα υγιής, οφείλω να συνεχίσω να είμαι προσεκτικός. Βλέπεις λοιπόν; Δεν αισθάνομαι ενοχές που πηδάω πουτάνες όπως λες. Αν κι εγώ προτιμώ να τις λέω πόρνες. Το πουτάνα είναι πολύ υποτιμητικό και αν μειώνεις το χόμπι σου, μειώνεις τον εαυτό σου. Απλά μ' ενδιαφέρει να πηδάω πόρνες που σέβονται τουλάχιστον βασικές αρχές υγιεινής. Αυτές θα πάρουν από 'μενα λεφτά, καλή συμπεριφορά, καθαριότητα και διαφήμιση μέσω των κριτικών μου. Οι άλλες που παίζουν με την υγεία μου μπορούν να πάνε στο διάολο. Χωρίς εμένα όμως!
Το τι κάνει ο Λιοντάρης, εσύ και ο κάθε Λιοντάρης είναι δικό σας θέμα. Όπως είπα και στο αρχικό post, ας χρησιμοποιήσει ο καθένας όπως νομίζει καλύτερα τις πληροφορίες εδώ. Θες εσύ να γαμάς ακάποτα; Δικαίωμά σου! Καλή απόλαυση σου εύχομαι και ειλικρινά μακάρι να μην πάθεις ποτέ ούτε γρίπη. Μην επαναπαύεσαι στο καβούκι σου όμως, θεωρώντας ότι οι επιλογές αυτών με τους οποίους έρχεσαι σε επαφή, σ' αφήνουν ανεπηρέαστο... Χρειάζονται δύο για το τανγκό! Αυτές δίνουν, κάποιοι πρέπει να παίρνουν. Ε, εξαιτίας αυτών των κάποιων έχει λόγο ύπαρξης αυτό το νήμα...
Όσο για 'μενα, νιώθω τυχερός ήδη, καθώς δύο από τις κορασίδες της λίστας τις αναζητούσα μέχρι χθες. Επίσης, αύριο που έχω ρεπό σκόπευα να πάω να πηδήξω τη Σορίνα. Ευτυχώς την σκαπούλαρα. Εσύ που δεν μπορείς να βλέπεις να γράφονται τέτοιες χαζομάρες εδώ μέσα, μπορείς να πας να τη σκίσεις άφοβα. Πριν τελειώσεις μάλιστα, τρίψε και τ' αρχίδια σου στα κωλομέρια της... όπως λένε οι σοφοί μεγάλοι γαμιάδες, ο κίνδυνος αυξάνει την ηδονή. Εγώ προτιμώ να ζήσω χωρίς τέτοια ρίσκα.
Εντάξει, έβαλες τις σκέψεις σου σε μια σειρά και βγήκε γραμματικά σωστό ό,τι ήθελες να πεις...
Πρόσβαλες, ξέσπασες, είπες τα δικά σου, δικαιολογήθηκες πιθανόν στον εαυτό σου... όμως αυτό το τελευταίο πραγματικά που κολλάει;