Οπως ειπα και πριν εφοσον σκοπος αυτου του νηματος που ανοιξες ηταν να τρομαξεις ολους εκεινους που νοιωθουν τις ιδιες ανασφαλειες με εσενα καθε φορα που επισκεπτονται μια κοπελα του χωρου, τοτε καλα το πας μεχρι εδω.
Α μάλιστα! Ωραία ξεκινάς το post σου... Από την εμπάθεια φτάσαμε στην ανασφάλεια... σε λίγο θα αποκαλεστώ σχιζοφρενής και παράφρων... Για να δούμε που θα φτάσουμε...
Ώστε ο σκοπός μου είναι να τρομάξω κόσμο λοιπόν. Ο λόγος φαντάζομαι είναι επειδή είμαι ανασφαλής, σωστά; Οπότε βάζοντας κι άλλους μέτοχους στην ανασφάλειά μου δεν θα νιώθω μόνος; Άρα κι εγώ παίρνω φόρα και αρχίζω να λέω για επικίνδυνα πράγματα που δεν ισχύουν ποντάροντας στην ανασφάλεια που έχουν κι οι άλλοι σαν κι εμένα;
Ρε φίλε, το να προσπαθείς να μειώσεις οποιονδήποτε διαφωνούντα με τις δικές σου απόψεις λειτουργεί μόνο στους μη σκεπτόμενους. Δεν έχεις πάρει χαμπάρι ότι τα άτομα που γράφουν σε παρόμοια με το παρόν νήματα, συνήθως έχουν και κάποια ευφυία;
Πάντως, ήταν ωραίο αυτό που είπες... Ανασφαλής επειδή προσπαθώ να εκτεθώ σε όσο λιγότερους κινδύνους για την υγεία μου γίνεται... Αν αυτό είναι ανασφάλεια, πάλι καλά που πηδάω ακόμη πόρνες και δεν κάθομαι σπίτι να λιώνω στη μαλακία αφού έχω πλύνει πρώτα τα χέρια μου με betadin! Μου θυμίζει όταν ήμασταν πιτσιρίκια που έλεγε ο ένας στον άλλον <<Είσαι μάγκας; Πήδα απ' το μπαλκόνι>>. Ευτυχώς δεν υπήρχε κανένας <<μάγκας>> στην παρέα μου φαίνεται κι έτσι ζούμε όλοι σήμερα...
Δεν αντιβαινω σ'αυτην την προσπαθεια ισα ισα που αυτο που προσπαθεις να κανεις
Όχι μωρέ αλίμονο. Εγώ σου πάω κόντρα για να γίνεται τζέρτζελος και να έχει επισκεψιμότητα το νήμα μου...
Αλλά κάτσε... δεν πας κόντρα λες; Προσπαθείς κι εσύ να τρομάξεις τον κόσμο δλδ;
αν το εκανες ομως πιο σωστα δεν θα εξυπηρετουσε μονο την "υγιη" πλειοψηφια των συμφορουμητων που συνειδητα αποφευγουν οσο μπορουν τις κακοτοπιες, θα εξυπηρετουσε επισης και μια μειοψηφια αμετανοητων και αυτοκαταστροφικων περιπτωσεων ανθρωπων στην οποια μπορει να πιστευεις πως ανηκω τοσο εγω που τυχαινει να εχω πληρη επιγνωση των υφισταμενων κινδυνων οσο και καποιοι αλλοι (Ελληνες καφροι, Αλβανοι, πακηδες, μαυροι, κλπ) που ισως αδιαφορουν, ο καθενας για τους δικους του λογους.
Αν είχες πλήρη επίγνωση των υφιστάμενων κινδύνων θα παρέθετες προτάσεις βελτιστοποίησης του τρόπου μου ώστε να γίνει σωστός όπως λες. Όχι μια να τα λες έτσι και μια αλλιώς, προσβάλλοντας, απαξιώντας και οξύνοντας τα πνεύματα χωρίς να λες τίποτα επί της ουσίας!
Οσον αφορα την λιστα σου ριχνοντας μια πιο προσεκτικη ματια εχω να παρατηρησω τα εξης:
Εκτος της περιπτωσης της Τζενης, (που λογικο δεν ειναι εφοσον υποβιβαστηκε να ψαχνει τροπους να αναπληρωσει τα λιγοτερα ευρω που χρεωνει το μεταξοσπιτο με διαφορα εξτρα που πανε κατευθειαν στη τσεπη της?),
Κάτσε πως το εννοείς αυτό το λογικό, γιατί εσύ συνέχεια με μπερδεύεις. Καλά κάνει δλδ;
ολα τα αλλα παραδειγματα που αναφερεις, εκτος αυτου της Σορινας που 2-3 διαφορετικοι ανθρωποι παρετηρησαν καποια σπυρακια στα κωλομερια (που αλλωστε μπορει να τα παρατηρησει ο καθενας και να αποφασισει μονος του αν παιρνει η δεν παιρνει),
Μπορεί κάποιος να τα παρατηρήσει ενώ είναι αργά, να τα παρατηρήσει αλλά να μην πάει ο νους του στο κακό ή ακόμα και να μην τα παρατηρήσει καθόλου. Όλα πιθανά είναι. Κακώς την αναφέρουμε κι αυτήν λοιπόν;
Κάτσε ρε φίλε. Εγώ αν ήμουν στη θέση της δεν θα δούλευα μέχρι να μου περάσει αλλά πες και ότι δεν ήταν κονδυλώματα ή κάτι άλλο κολλητικό. Ε θα έμπαινα στον κόπο να εξηγήσω στον κάθε πελάτη τι είναι αυτά ώστε να μην ανησυχήσει. Έδωσε καμιά εξήγηση σε κάποιο από τα τρία άτομα που το αναφέρανε; Φαντάσου πόσο τη νοιάζει.
στηριζονται αποκλειστικα στην μαρτυρια ενος και μονον ανθρωπου.
Η Νανά αναφέρθηκε από τον The Lover και το apolyto_arseniko και έχει αναφερθεί πολλάκις στο παρελθόν από διάφορα άτομα. Η Άννα αναφέρθηκε από δύο άτομα επίσης. Όπως είπα και σε προηγούμενο post, κακώς ίσως που δεν έβαλα όλους τους πιθανούς συνδέσμους, αλλά έκρινα ότι θα ήταν δυσανάγνωστη η λίστα μετά.
Πως μπορει να ληφθει υποψιν ως αξιοπιστη μια λιστα που στηριζεται σε πληροφοριες τριτων για το οτι πχ ο Λιονταρης ειχε βρει προ μηνων μια Αντριαννα στην Φωκαιας 19 που τωρα ομως εχει πια εξαφανιστει?
Η οτι ο λιονταρης πχ ειπε στον Amadeus οτι γαμησε χωρις καποτα στο Λεωνιδου 6.
Ο Liontari28 ανέφερε επανειλημμένως ότι έκανε εξτραδάκια παράνομα, τόσο παράνομα που να μην λέει ανοιχτά τι, μέχρι και ο antisthenis του απαγόρεψε να ξαναβγεί ανοιχτά και να ρωτήσει για κοπέλες με παράνομα εξτρά. Πριν από αυτό έψαχνε για κοπέλα να του κάνει κοπρολαγνεία. Οπότε έχουμε και τη δική του μαρτυρία κατά κάποιον τρόπο. Εδώ που τα λέμε πες ότι δεν του έκατσε ακάποτα και ότι λέει μαλακίες ο amadeus_gr, αν του έκανε κοπρολαγνεία τελικά, δεν θα ήταν επικίνδυνη;
Αν παλι το παραδειγμα της Ελενας απο Κεραμεικου 13 δεν αποτελουσε μια μεμονωμενη περιπτωση ενος ατυχηματος που συνεβη στον Νsmirni76, θα ειχαν υπαρξει κι'αλλοι που θα το ειχαν επιβεβαιωσει το γεγονος.
Όχι απαραίτητα. Μπορεί οι άλλοι να άδραξαν την ευκαιρία, μπορεί να μην μπαίνουν καν στο site ή μπορεί να μην το θεώρησαν σημαντικό. Υπάρχουν πολλοί από κάθε είδος.
Κατα την ταπεινη μου γνωμη καλα εκανε και συνεχισε η κοπελα, τι αλλο να'κανε δηλαδη, αφου η επαφη ειχε γινει ηδη και στο κατω κατω του εδειξε και προσφατο χαρτι γιατρου πως ηταν υγιης.
Καλά έκανε αφού είχε γίνει ήδη η επαφή λοιπόν ε; Εδώ αποδεικνύεις περίτρανα το πόσο πλήρη επίγνωση των υφιστάμενων κινδύνων κατέχεις.
Η απλή επαφή λοιπόν και η παρατεταμένη επαφή εμπεριέχουν τον ίδιο βαθμό επικινδυνότητας. Ε δεν γαμιέται, ας το έχωνε και στον κώλο λοιπόν, τι χειρότερο μπορούσε να συμβεί; Όσο για το τι άλλο να έκανε, δεν βρίσκεις πραγματικά καμιά λύση; Αν όχι, τότε ξαφνικά πρέπει να αισθάνομαι τέρας ευφυίας καθώς εγώ βρίσκω πολλές, όπως το να τον τελειώσει με το στόμα, να του τραβήξει μαλακία ή ακόμα να πάει να φέρει μια δεύτερη καπότα αδερφέ. Χρειάζεται ρε γμτ να είναι επαγγελματίας πόρνη μια για να της κόψει σ' αυτό το θέμα;
Θυμάμαι κι εμένα παλιά παρόμοιο περιστατικό που πήγε η μαλάκω να μου τη ξαναφορέσει. Κακώς λες που δεν έκατσα να μου τη ξαναβάλει αλλά τελείωσα με μαλακία;
Το χαρτί γιατρού προς τιμήν της το έδειξε. Αλλά ξέρει αυτό το βλήμα αν ο n.smirni76 είναι υγιής; Γιατί αυτές οι μαλακισμένες αρκούνται πολλές φορές στο να βλέπεσαι και να μυρίζεις ωραία. Αν ο n.smirni76 την κολλούσε τπτ, αυτή το ίδιο χαρτί θα έδειχνε και στον άτυχο επόμενο. Ίσως να το είχε δείξει και σε κάποιον πριν τον n.smirni76 βέβαια.
Υστερα ο nsmirni76 δεν αποκλειεται να ειναι και ομορφοπαιδο, καθαρος και ιδιαιτερα προσεκτικος σ'αυτα τα ζητηματα, γεγονος αλλωστε που φανηκε κι απο την αντιδραση του οταν αντιληφθηκε τι ειχε συμβει.
Έχουν αφροδισιακή ανοσία τα ομορφόπαιδα τύπε; Κι εγώ καλός είμαι, με συμβουλεύεις να πάρω σβάρνα τα παρακμιακά πορνεία και να γαμώ ακάποτα;
Αυτα αραγε δεν μετρανε καθολου στον τροπο που αντιδρα μια κοπελα σε περιπτωση που συμβει καποιο ατυχημα στην δουλεια της?
Το ατύχημα αν γίνει έγινε. Δεν γυρίζει πίσω. Παρόλα αυτά δεν είναι λύση σε καμιά περίπτωση να προσπαθείς να αυξήσεις τις πιθανές αρνητικές επιπτώσεις του. Δεν είναι κρίμα να πρέπει να αποδεικνύουμε τα προφανή ρε γμτ;
Μ'αυτην την τοσο προχειρη λιστα λοιπον το μονο που εχεις κατορθωσει ειναι να δικαιωσεις σε ολα οσα σου καταμαρτυρει τον sebastian2 και με αυτην την εννοια συμφωνω και εγω μαζι του.
Ετσι ακριβως λειτουργουν συχνα οι μεγαλες φαρμακοβιομηχανιες στην προσπαθεια να πεισουν και να πουλησουν οπωσδηποτε ενα νεο φαρμακο η εμβολιο προιον παρουσιαζοντας μελετες που διαμορφωνουν το αποτελεσμα εκ των προτερων στα μετρα τους ουτως ωστε να φαινεται αναγκαιο να αγορασεις το προιον τους.
Τρανταχτο παραδειγμα το παραμυθι και η πλυση εγκεφαλου που γινεται παγκοσμιως στους γονεις κοριτσιων με ηλικια απο 11 εως 15 σχετικα με τον κινδυνο εκδηλωσης καρκινου του τραχηλου απο ορισμενες μορφες κονδυλωματων και την αναγκη προληψης με τον εμβολιασμο.
Τι κέρδος προσπαθώ να βγάλω εγώ τύπε; Να πείσω τον κόσμο να χρησιμοποιεί προφυλακτικό και να κάθομαι έξω από τα μπουρδέλα να πουλάω καπότες;
maris, έχω κουραστεί να αναλώνομαι σε συζητήσεις άνευ ουσίας προσπαθώντας να αποδείξω τα προφανή. Επειδή είμαι άνθρωπος και κάνω λάθη, είμαι ανοιχτός σε προτάσεις για βελτίωση της λίστας, του νήματος, του τρόπου, όπως θες πες το. Αν πάλι θεωρείς ότι όλο το σκεπτικό είναι ένα μεγάλο λάθος, ζήτα από τους διαχειριστές να διαγραφεί.
Αν έχεις, λοιπόν, να πεις κάτι επί της ουσίας καν' το αντί απλά να κατηγορείς και να προσβάλλεις προσπαθώντας να δώσεις το αλώβητο σε κοπέλες που προφανέστατα δεν κάνουνε καλά τη δουλειά τους. Κρίμα δεν είναι; Όσο πιο σωστά λειτουργήσει το νήμα τόσο πιο ωφέλιμο θα είναι για όλους μας, μέχρι και γι' αυτές.