Νέα

Πoιές ιερόδουλες είναι πιο επικίνδυνες από άποψη υγείας;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 767
  • Εμφανίσεις 111K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

sebastian2

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2011
Κριτικές
23
Like
6
Πόντοι
11
φιλε μου αντωνη ολα παιζουν ρολο οταν μιλαμε για μεταδωσεις μολυσματικων ασθενειων η το πιστευεις ειτε οχι ακομα και η τυχη μετραει καμια φορα η και ο συνδυασμος ολων των παραπανω μεχρι και οι γιατροι θα σου πουν οτι τιποτα δεν ειναι σιγουρο οταν προκειται για ενα τοσο ευαισθητο ζητημα και αυτη ειναι η πραγματικοτητα εδω λοιπον ερχεται το προφυλακτικο και βαζει τελος σε ολα αυτα θα αναφερω περιπτωση φιλου και εμου ειχαμε παρει παρτουζα call girl απο καποιο γραφειο πανε 2 χρονια εκανε και στους 2 ελευθερο στοματικο κανονικο σεξ με προφυλαξη παντα και ποio ηταν το αποτελεσμα νομιζεις? εγω σαν να μην συνεβη τιποτα αυτος εμφανισε γονορροια μετα 2 ημερων εννοειται οτι δεν ειχε γκομενα εκεινο το διαστημα οποτε αναγκαστικα κολλησε στο τσιμπουκι αφου ουτε γλειφομουνι εκανε ουτε γλωσσοφιλα ουτε αυτος ουτε εγω λοιπον τι λες γι αυτο? την πιπωναμε και οι δυο για κανα μισαωρο και βαλε :idiot: :idiot: ψαξε βρες δηλαδη οταν ρωτησε το γιατρο μετα του ειπε οτι μαλλον δεν ειχε καλη αμυνα ο οργανισμος του και σε συνδυασμο με το ακαποτο εγινε η μαλακια

lustyman

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
0
 Χθες Πέμπτη στη μεταμεσονύχτια βάρδια στο Φ59 ηταν στο ισόγειο 2 κοπέλες.... Πήρα την Κορίνα και ήταν στην περιοχή γύρω από την πίσω τρύπα της γεμάτη κονδυλώματα τα οποία μάλιστα ήταν σε έξαρση.....Προσοχή μεγάλη....αν και λάνει καλό σεξ και βγάζει πολύ δυνατές κραυγές που εμένα με φτιάχνουν δυστυχώς συμπεριφέρεται ανεύθυνα μη έχοντας την υπομονή πρώτα να θεραπευτεί και μετά να συνεχίσει τη δουλειά της....κρίμα

Επισκέπτης
@lustyman
Τη Σορίνα εννοείς φίλε που αναφέρεται και στη λίστα;

@sebastian2
Δεν αρνήθηκε κανείς το ότι κάθε άνθρωπος έχει διαφορετικές αντοχές στις ασθένειες.
Διόλου παράξενο το ότι δεν κολλήσατε και οι δύο.

Steven_1

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
 Χθες Πέμπτη στη μεταμεσονύχτια βάρδια στο Φ59 ηταν στο ισόγειο 2 κοπέλες.... Πήρα την Κορίνα και ήταν στην περιοχή γύρω από την πίσω τρύπα της γεμάτη κονδυλώματα τα οποία μάλιστα ήταν σε έξαρση.....Προσοχή μεγάλη....αν και λάνει καλό σεξ και βγάζει πολύ δυνατές κραυγές που εμένα με φτιάχνουν δυστυχώς συμπεριφέρεται ανεύθυνα μη έχοντας την υπομονή πρώτα να θεραπευτεί και μετά να συνεχίσει τη δουλειά της....κρίμα

Α την πουτανα

sebastian2

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2011
Κριτικές
23
Like
6
Πόντοι
11
μη πλεκεις τον mari ρε πυρκαυλε ο ανθρωπος εφαγε σκαλωμα λιγο στην αρχη αλλα μετα με καλυψε σε πολλα απο αυτα που ειπε δεν καταλαβαινεις το σκεπτικο μου τυπε αστο και εννοειται οτι δε θα ελεγα τιποτα και για καμια κοπελα σου απαντησα και πιο πριν δεν με ενδιαφερει τι κανουν στην προσωπικη τους ζωη παει και τελειωσε με πολυ απλα λογια ξυπνα φιλε μου γιατι μου φαινεται οτι κοιμασαι και δεν καταλαβαινεις τιποτα απο οσα λεω δεν με ενδιαφερουν τα ακαποτα γαμησια ουτε εχω καμια σχεση με το λιονταρη και στα αρχιδια μου αν με πιστευετε η οχι αυτο για τον μαλακα που και καλα μου την ειπε πριν ξερει αυτος ποιος ειναι :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

lustyman

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
0
@lustyman
Τη Σορίνα εννοείς φίλε που αναφέρεται και στη λίστα;
Ήταν μελαχρινή ,μακρύ μαλί καόύτσικο πρόσωπο λεπτή και με ωραίο κωλαράκι και χαρακτηριστικό ότι φώναζε-πιο σωστά ούρλιαζε- πολύ δυνατά και χαρακτηριστικά. Πάντως Κορίνα μου παρουσιάστηκε αλλά τωρα που το λες πιθανόν να είναι η σορίνα

sebastian2

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2011
Κριτικές
23
Like
6
Πόντοι
11
Ήταν μελαχρινή ,μακρύ μαλί καόύτσικο πρόσωπο λεπτή και με ωραίο κωλαράκι και χαρακτηριστικό ότι φώναζε-πιο σωστά ούρλιαζε- πολύ δυνατά και χαρακτηριστικά. Πάντως Κορίνα μου παρουσιάστηκε αλλά τωρα που το λες πιθανόν να είναι η σορίνα
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Antonis0

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2009
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
0
Σιγουρα ειναι και θεμα τυχης και θεμα ανοσοποιητικου...ολα παιζουν! αλλα οπως και να'χει ολοι μπορουν να κολλησουν τα παντα!
Με τετοια σοβαρα ζητηματα δεν αξιζει να παιζει κανεις κορωνα-γραμματα...

Επισκέπτης
δεν με ενδιαφερει τι κανουν στην προσωπικη τους ζωη παει και τελειωσε
Παρομοίως!

με πολυ απλα λογια ξυπνα φιλε μου γιατι μου φαινεται οτι κοιμασαι και δεν καταλαβαινεις τιποτα απο οσα λεω
Επίσης!

δεν με ενδιαφερουν τα ακαποτα γαμησια ουτε εχω καμια σχεση με το λιονταρη και στα αρχιδια μου αν με πιστευετε η οχι αυτο για τον μαλακα που και καλα μου την ειπε πριν ξερει αυτος ποιος ειναι :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Δεν ξεκίνησες τη συζήτηση με σκοπό να διαφωνήσεις αλλά για να τσακωθείς. Ο τρόπος σου ήταν πλέον άσχημος. Είναι λογικότατο να εξαπολυθούν πυρά εναντίων σου δικαίως ή αδίκως.

Steven_1

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Αυτο το θρεντ θα αφησει ιστορια,  τελος

Επισκέπτης
Πύρκαυλε, σκοπός του κ.Μαρή και του κ.Σεμπάστιαν είναι η λογοδιάρροια.
Αττική σύνταξη πρέπει να ξέρεις.Τα παιδία παίζει.Από τούδε και στο εξής μην απαντάς.

Επισκέπτης
Αφου συμφωνεις τοσο πολυ με τον mari,αντε να βρεις και τον λιονταρη να πατε καμια μπουρδελοτσαρκα και μην μας πρηζεις τα αρχιδια.Το θρεντ ανοιχτηκε με καποιο σκοπο κι οχι για να διαβαζουμε τις αερολογιες σου με τις οποιες θα ξεχασουμε κι αυτα που ξερουμε :huh:

Θα σας πω κι'εγω την (υποκειμενικη το παραδεχομαι) μου γνωμη γιατι ανοιχτηκε αυτο το θρεντ. Ανοιχθηκε μονο και μονο για να εχει την ικανοποιηση,ο πυρκαυλος και καποιοι αλλοι που συνταχθηκαν μαζι του, οτι θα βοηθουσαν ετσι να ξετυλιχθει ενα νημα που θα οδηγουσε την μπουρδελοκοινοτητα του μπου σε ασφαλεστερα μονοπατια ικανοποιησης του παθους τους δημιουργωντας ετσι
μια λιστα με ονοματα ιεροδουλων προς αποφυγην συνουσιας με δαυτες.
Ως εδω δεν βρισκω τιποτα το μεμπτο.
Το λαθος ομως ειναι που τοσο διακαης ειναι ο ποθος του να προσφερει αυτο το εργο που επιμενει να διαμορφωσει αυτη τη λιστα σε πεισμα καθε λογικης σκεψης. Ο sebastian2 του τα λεει πολυ ωραια αλλα εκεινος εξακολουθει να εκτιθεται υπερασπιζομενος το λαθος.
Υπαρχει τεραστιο ελλειμμα αντικειμενικοτητας εκ μερους του στη διαμορφωση αυτης της λιστας. Εχει τετοια εμμονη στο θεμα αυτο που εκτραχυνεται και απαντα με πληγωμενο εγωισμο σε εμενα και τον Σεβαστιαν2 με αποτελεσμα οσοι τον υποστηριξαν αρχικα να συντασσονται μαζι του κατρακυλωντας ολο και περισσοτερο στην τακτικη της πληρους διαστρεβλωσης του νοηματος των απαντησεων που κακως τσιμπαμε και του δινουμε τοσο Σεμπαστιαν2 οσο και εγω.
Και εξηγουμαι για τελευταια φορα γιατι αυτη η λιστα εγινε με σκοπο και μονο να υποστηριξει αυτο που ειχε στο μυαλο του να μας πει ο πυρκαυλος. Στο μυαλο του υπαρχουν μονον  καλες(οι καθαρες) πουτανες και κακες( οι βρωμιαρες) που δεχονται να κανουν ο,τι τους ζηταει ο καθε βρωμιαρης πελατης εναντι εξτρα αμοιβης.
Βαζει λοιπον και την gilf cult χλεμπονιαρα Νανα που ολοι γνωριζουν οτι μονο μια πολυ ειδικη κατηγορια πελατων εξυπηρετει κομιζοντας απλα γλαυκαν εις Αθηνας!
Βαζει την Σορινα που εβγαλε σπυρια στον κωλο. Δεν νομιζω πως ειναι η μονη και εν πασει περιπτωσει γιατι δεν ζητησε κανεις να δει τα χαρτια με την τελευταια της εξεταση?
Βαζει την Αννα την Αλβανη απο Φυλης 74 που την γαμησε κι'ο ιδιος απο τον κωλο και μαλιστα χεστηκε πανω της(του?) και μετα του φταιει ο Λιονταρης28 με την κοπρολαγνεια.
Μοναδικη μαρτυρια και εδω, για το 60 ευρω για τρια γαμησια στο μισαωρο, 20 για ακαπωτο απο κωλο και 10 για τελειωτικο στο στομα, ειναι παλι ο n.smirni76.
Βαζει την Αντριαννα απο Φωκαιας 19, και παλι μονο απο τον ιδιο αναφερεται οπου μαλιστα μας παραθετει οχι καποια αμεση αναφορα του ιδιου του n.smirni76 για την Αντριαννα αλλα μας παραπεμπει στον μεταξυ τους διαλογο του μεσα απο αυτο το θρεντ οπου ο πυρκαυλος απευθυνεται στον φιλο του ζητωντας του να του υπενθυμισει για ποιαν  εννουσε οταν του ειχε πει καποτε για μια που του ειχε πει να την πηδηξει ακαποτα! Ιστοριες γι'αγριους δηλαδη, ελεος!
Βαζει μια Βουλγαρα που το ονομα της δεν θυμαται κανεις που πριν 4 μηνες ειχε πηδηξει ο Λιονταρης  που του ειχε κανει λεει
παρανομα εξτραδακια. Παρεμπιπτοντως  προκειται για Λεωνιδου 28 κι' οχι 6 που αναφερει στην λιστα.
Βαζει την Ελενα απο Κεραμεικου 13 που κατα λαθος βγηκε η καποτα στον n.smirni76 κατα την διαρκεια του σεξ και που κατα την γνωμη του επρεπε να συνεχισει με μαλακια η πιπα.
Τελος βαζει πρωτη και καλυτερη την γνωστη σε ολους Τζενη που δουλευει τωρα στο Ιασωνος 37Β.
Εγω να παραθεσω μονον αυτο που συνεβη αποψε σε εμενα που ειναι περα ως περα αληθινο κι'οποιος δεν με πιστευει ας παει σημερα να ρωτησει την Τζενη η την τσατσα αν εγιναν ετσι η οχι αυτα που θα σας πω. Επειδη ομως ειναι 7 το πρωι και το πληκτρολογιο μου ταχει φτυσει και δεν εχω κοιμηθει θα προσπαθησω να επανελθω καποια στιγμη αργοτερα.

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
Η Πολιτεία οφείλει να προστατεύει τη Δημόσια Υγεία.

Πράγμα το οποίο δεν εφαρμόζει στην προκειμένη περίπτωση, λόγω συμφερόντων, διαφθοράς, ανικανότητας, αυτοσχεδιασμών, αυθαιρεσιών, κλπ

Αναμενόμενο, καθότι ως γνωστόν η Γραικυλία είναι μια Αφρικανική χώρα με λευκούς κατοίκους.

kouklakis

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιαν 2011
Κριτικές
72
Like
42
Πόντοι
1.096
Υπαρχει και η αλλη εκδοχη

Οι ερευνητές διαπίστωσαν ότι περίπου το 50% των τακτικών χρηστών των προφυλακτικών είχαν ατυχήματα κατά τη χρήση τους όπως σπάσιμο ή γλίστρημα.

Το συχνότερο πρόβλημα που εντοπίσθηκε ήταν το σπάσιμο του προφυλακτικού. Το δεύτερο συχνότερο ήταν το γλίστρημα από το πέος του προφυλακτικού. Το τρίτο συχνότερο πρόβλημα ήταν η μη τοποθέτηση του προφυλακτικού πριν από την έναρξη της συνουσίας. Άλλα προβλήματα ήταν οι διαρροές και η ανάποδη τοποθέτηση του προφυλακτικού.

διαβαστε και ολο το λινκ απο την πηγη

συμπερασμα και η καποτα δεν ειναι και τοσο ασφαλες 50%-50% !!!

δεν σας λεω να μην γαματε και γω γαμαω απλα ενημερωτικα !!!

οποτε και οι δυο φταινε στο σεξ δεν μπορουμε να κατηγορουμε για τον εναν ! ας προσεχουμε λοιπον ολοι μας !
και πολυ κρεμα βλαπτη εαν δεν ειναι για χρηση προφυλακτικου αν γλυστρισει σαν να το κανατε διχως , οποτε ας εχουμε το νου μας !!!
καλα βολια  :fuck2: :fuck2: :fuck2:

sexyathens

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2011
Κριτικές
4
Like
48
Πόντοι
6
Η Πολιτεία οφείλει να προστατεύει τη Δημόσια Υγεία.

Πράγμα το οποίο δεν εφαρμόζει στην προκειμένη περίπτωση, λόγω συμφερόντων, διαφθοράς, ανικανότητας, αυτοσχεδιασμών, αυθαιρεσιών, κλπ

Αναμενόμενο, καθότι ως γνωστόν η Γραικυλία είναι μια Αφρικανική χώρα με λευκούς κατοίκους.
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.ΑΠΟ ΑΛΛΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΗ ΑΥΤΗ Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ ΠΑΕΙ ΠΑΙΔΙΑ.ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΚΟΝΤΡΑ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΛΕΕΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΑΝΑΚΡΗΒΙΕΣ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΤΙ.
ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΟΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΙΕΡΟΔΟΥΛΗ ΧςΡΙΣ ΚΑΠΟΤΑ 2 ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ.
1)ΝΑ ΤΑ ΕΧΕΙ ΟΛΑ ΠΑΝΩ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΝΟΙΑΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΦΟΥ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΣ
2)ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΨΥΧΙΚΑ ΑΡΡΩΣΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝΩΜΑΛΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΥΣΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΟΠΡΟΛΑΓΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΗΝΑΦΗ.
ΕΝΑΣ ΛΟΓΙΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΙΕΡΟΔΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΕΤΣΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΛΗΞΗΣ ΚΣΙ ΛΕΝΕ ΔΕΝ ΓΑΜΙΕΤΑΙ ΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΗΣΟΥΜΕ ΚΑΝΑ ΦΡΑΓΚΟ ΜΕ ΤΑ ΑΚΑΠΟΤΑ ΓΑΜΗΣΙΑ ΠΑΡΑΠΑΝΟ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΟΜΕΝΕΙ.
ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΠΥΡΚΑΥΛΟ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑΤΑΚΙ ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΕ.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Α , sebastian μας αφήνεις κιόλας να βάλουμε όποιο όνομα θέλουμε στη λίστα? Φχαρστούμε ρε μπαγάσα, είσαι και πολύ κιμπάρης ναούμε.  :sunglasses:

Για καλό δικό σου το πα παλικάρι μου για στίξη και παραγράφους, να χεις πιο πολύ κοινό, κατάλαβες? Μην αρπάζεσαι , ήρεμα :cheesy:

Α και μη ξεχάσω. ΑΜΥΝΑ ΡΕΕΕΕΕ !!! Θέμα άμυνας του οργανισμού είναι βρε κουτά άντε! βλαμένα! Τώρα που οι μεταγραφές τρέχουν ακόμη άντε ξαμοληθείτε, βρείτε κανα ΗΑΜΜΕΡ στην άμυνα και πάμε γερά!  :uglystupid: :headbang:

Επισκέπτης
Ελεγα λοιπον για την Τζενη της λιστας. Μ'αυτα κι'αυτα που γραφονται εδω μεσα ειπα να δοκιμασω κι'εγω να κανω τον κασκαντερ περνωντας πρωτα απο Φυλης 74.
Πραγματι υπηρχε στο αριστερο υπογειο μια Αννα που προσφερει, (οπως ανακοινωσε ο Αλβανος τσατσος στο σαλονι) ακαποτο στοματικο, δεν θυμαμαι αν ειπε και τελειωτικο, ομως αυτη η Αννα δεν ταιριαζει καθολου με την περιγραφη της Αννας της λιστας.
Αυτη εδω δεν ειναι μικροκαμωμενη και ειναι καστανη με ισια μακρια μαλλια, οχι τιποτα σπουδαιο απο εμφανιση. Ηταν πολυ φορτικη στο σαλονι, με αρπαξε και με τραβαγε δυνατα καταφερνοντας να με ριξει στο κρεβατι και δεν με αφηνε με τιποτα να φυγω.
Μολις της ειπα "ασε καλυτερα θα περασω αυριο" μου λεει "τι δηλαδη ηρθες χωρις να'χεις λεφτα πανω σου?" Μονο τοτε με παρατησε σαν να ημουν καυτη πατατα! Αυτο εγινε γυρω στις 9 το βραδυ.
Οταν ξαναπερασα στις 2 τα ξημερωματα μπας και εβρισκα την αλλη Αννα της λιστας και παρα το γεγονος οτι σκοτωνανε μυγες, ο Αλβανος μ'εδιωξε λεγοντας μου " Οι τσαμπατζηδες κανουν συνηθως μια γυρα και μετα πανε σπιτακι τους και βαρανε μαλακια, εσυ τι κανεις εδω παλι? Αντε ουστ απο δω!"
Περασα κι'απο Φωκαιας 19 Αντριαννα ομως δεν ειδα. Στις 9 το βραδυ δουλευε μια Χριστινα γυφτοειδης με ακαποτο στοματικο στο προγραμμα.
Στις 2 τα ξημερωματα, ονομα δεν θυμαμαι, οχι Αντριαννα παντως, δουλευε μια αλλη με κανονικο προγραμμα, ολα με προφυλαξη.
Οσο για την Τζενη αποφασισα με βαρια καρδια να κανω τον κασκαντερ ρισκαροντας το αμαξι  αφου το παρκαρα στην Κολωνου εχοντας βεβαια πληρη επιγνωση οτι και λογω της μη υπαρξης των αντιστοιχων αντισωματων, υπηρχε πολυ μεγαλη πιθανοτητα να μου το κανουν καινουργιο.
Μπαινω λοιπον στο Ιασωνος 37Β που ηταν αδειο και μου ανακοινωνει η τσατσα το προγραμμα κανονικα κι'ολα με προφυλαξη.
Σε ερωτηση αν κανει γυμνο στοματικο  η απαντηση ηταν αρνητικη οποτε κι'εγω φευγω.
Σκεφθηκα βεβαια πως αυτο δεν λεει και πολλα εφοσον ετσι τα ολα τα εξτρα λεφτα απο τις εξτρα υπηρεσιες πανε κατευθειαν στην τσεπη της Τζενης.
Κανοντας μια βολτα στα γυρω σπιτια παρετηρησα πως σε ολα σχεδον προσφεροταν γυμνο στοματικο με εξαιρεση τις 3 μαυρες που (δυστυχως) δεν το κανουν ποτε.
 Πηγα επισης και στο Κεραμεικου 13 α, β και 15 οπου ομως δεν γνωριζαν για καποια Ελενα Βουλγαρα,
Επιστρεφοντας απο την βολτα ξαναμπαινω, το μαγαζι παλι αδειο, δινω στην τσατσα τα 20ευρω λεγοντας μου  πως τα ρεστα θα τα παρω απο την  Τζενη οτανερθει στο δωματιο.
Περιμενοντας την σκεφτομουν πως αραγε θα το κανω τελικα, μιας και αφενος πρωκτικο δεν ειχα κανει ποτε στη ζωη μου, αφετερου αυτη η Τζενη ειναι τοσο ξεδιαντροπα κομοδινο και ξενερα, που αναρωτιωμουν  αν θα μου σηκωθει κιολας.
Οταν μπηκε η Τζενη με την κρεμα και το προφυλακτικο ανα χειρας με βρηκε με το σωβρακο, μου δινει το ταληρο και μου λεει "Δεν θα γδυθεις? Πως θελεις να το κανουμε?"
Παει να μου κανει πιπα με καποτα και τοτε την ρωταω ψιθυριστα μη μπας και μας ακουσει εξω απο την πορτα η τσατσα "ποσα θες για να το κανουμε ελευθερα και εγω θα στα πληρωσω ?" και τοτε μου απαντα με αυτο το χαρακτηριστικο της βλεμμα και το ορθανοιχτο στομα "Ελευθερο τι?" της απαντω "ο,τι νομιζεις εσυ" και μου λεει "Τι ελευθερο σεξ? Πας καλα ρε, Εισαι τρελλος?"
"Καλα" της λεω "δεν πειραζει. Αστο φευγω", κι'αρχιζω να ντυνομαι. Εγινε εξαλλη.
"Τι δεν πειραζει" μου λεει. "Με εκανες και ηρθα στο δωματιο χωρις λογο και τωρα μου λες δεν πειραζει και φευγεις?"
Βγαινει εξω τσαντισμενη κι'ακουω που λεει την ιστορια στην τσατσα η οποια μπουκαρει στο δωματιο λεγοντας μου πως αφου μου ειχε ανακοινωθει το προγραμμα τι ειναι αυτα τα παλαβα που ζηταω απο την κοπελα?
"Δωσ'μου ενα ταληρο" μου λεει και μου δινει πισω το εικοσαρικο.
Βγαινοντας απο το δωματιο τις ακουγα που με κοροιδευαν.
Ε λοιπον οτι θα γινομουν και ρεζιλι της Τζενης και των μεταξοτατσαδων, αυτο δεν το φανταστηκα ποτε!
Αυτα ολα που σας διηγουμαι οποιος δεν τα πιστευει, ας επιχειρησει να τα διασταυρωσει και διαπιστωσει ιδιοις ομμασι πως δεν τα βγαζω απο το μυαλο μου.
Ελπιζω επισης  αυτο το παραδειγμα να βοηθησει επιτελους καποιους να καταλαβουν ποσο ανοητη ειναι η συνταξη αυτης της λιστας που φτιαχτηκε απο ανθρωπους σαν τον πυρκαυλο που χρησιμοποιει και υπερασπιζεται μεχρις εσχατων πρακτικες που παραβιαζουν καθε εννοια αμεροληψιας.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Ελεγα λοιπον για την Τζενη της λιστας. Μ'αυτα κι'αυτα που γραφονται εδω μεσα ειπα να δοκιμασω κι'εγω να κανω τον κασκαντερ περνωντας πρωτα απο Φυλης 74.
Πραγματι υπηρχε στο αριστερο υπογειο μια Αννα που προσφερει, (οπως ανακοινωσε ο Αλβανος τσατσος στο σαλονι) ακαποτο στοματικο, δεν θυμαμαι αν ειπε και τελειωτικο, ομως αυτη η Αννα δεν ταιριαζει καθολου με την περιγραφη της Αννας της λιστας.
Αυτη εδω δεν ειναι μικροκαμωμενη και ειναι καστανη με ισια μακρια μαλλια, οχι τιποτα σπουδαιο απο εμφανιση. Ηταν πολυ φορτικη στο σαλονι, με αρπαξε και με τραβαγε δυνατα καταφερνοντας να με ριξει στο κρεβατι και δεν με αφηνε με τιποτα να φυγω.
Μολις της ειπα "ασε καλυτερα θα περασω αυριο" μου λεει "τι δηλαδη ηρθες χωρις να'χεις λεφτα πανω σου?" Μονο τοτε με παρατησε σαν να ημουν καυτη πατατα! Αυτο εγινε γυρω στις 9 το βραδυ.
Οταν ξαναπερασα στις 2 τα ξημερωματα μπας και εβρισκα την αλλη Αννα της λιστας και παρα το γεγονος οτι σκοτωνανε μυγες, ο Αλβανος μ'εδιωξε λεγοντας μου " Οι τσαμπατζηδες κανουν συνηθως μια γυρα και μετα πανε σπιτακι τους και βαρανε μαλακια, εσυ τι κανεις εδω παλι? Αντε ουστ απο δω!"
Περασα κι'απο Φωκαιας 19 Αντριαννα ομως δεν ειδα. Στις 9 το βραδυ δουλευε μια Χριστινα γυφτοειδης με ακαποτο στοματικο στο προγραμμα.
Στις 2 τα ξημερωματα, ονομα δεν θυμαμαι, οχι Αντριαννα παντως, δουλευε μια αλλη με κανονικο προγραμμα, ολα με προφυλαξη.
Οσο για την Τζενη αποφασισα με βαρια καρδια να κανω τον κασκαντερ ρισκαροντας το αμαξι  αφου το παρκαρα στην Κολωνου εχοντας βεβαια πληρη επιγνωση οτι και λογω της μη υπαρξης των αντιστοιχων αντισωματων, υπηρχε πολυ μεγαλη πιθανοτητα να μου το κανουν καινουργιο.
Μπαινω λοιπον στο Ιασωνος 37Β που ηταν αδειο και μου ανακοινωνει η τσατσα το προγραμμα κανονικα κι'ολα με προφυλαξη.
Σε ερωτηση αν κανει γυμνο στοματικο  η απαντηση ηταν αρνητικη οποτε κι'εγω φευγω.
Σκεφθηκα βεβαια πως αυτο δεν λεει και πολλα εφοσον ετσι τα ολα τα εξτρα λεφτα απο τις εξτρα υπηρεσιες πανε κατευθειαν στην τσεπη της Τζενης.
Κανοντας μια βολτα στα γυρω σπιτια παρετηρησα πως σε ολα σχεδον προσφεροταν γυμνο στοματικο με εξαιρεση τις 3 μαυρες που (δυστυχως) δεν το κανουν ποτε.
 Πηγα επισης και στο Κεραμεικου 13 α, β και 15 οπου ομως δεν γνωριζαν για καποια Ελενα Βουλγαρα,
Επιστρεφοντας απο την βολτα ξαναμπαινω, το μαγαζι παλι αδειο, δινω στην τσατσα τα 20ευρω λεγοντας μου  πως τα ρεστα θα τα παρω απο την  Τζενη οτανερθει στο δωματιο.
Περιμενοντας την σκεφτομουν πως αραγε θα το κανω τελικα, μιας και αφενος πρωκτικο δεν ειχα κανει ποτε στη ζωη μου, αφετερου αυτη η Τζενη ειναι τοσο ξεδιαντροπα κομοδινο και ξενερα, που αναρωτιωμουν  αν θα μου σηκωθει κιολας.
Οταν μπηκε η Τζενη με την κρεμα και το προφυλακτικο ανα χειρας με βρηκε με το σωβρακο, μου δινει το ταληρο και μου λεει "Δεν θα γδυθεις? Πως θελεις να το κανουμε?"
Παει να μου κανει πιπα με καποτα και τοτε την ρωταω ψιθυριστα μη μπας και μας ακουσει εξω απο την πορτα η τσατσα "ποσα θες για να το κανουμε ελευθερα και εγω θα στα πληρωσω ?" και τοτε μου απαντα με αυτο το χαρακτηριστικο της βλεμμα και το ορθανοιχτο στομα "Ελευθερο τι?" της απαντω "ο,τι νομιζεις εσυ" και μου λεει "Τι ελευθερο σεξ? Πας καλα ρε, Εισαι τρελλος?"
"Καλα" της λεω "δεν πειραζει. Αστο φευγω", κι'αρχιζω να ντυνομαι. Εγινε εξαλλη.
"Τι δεν πειραζει" μου λεει. "Με εκανες και ηρθα στο δωματιο χωρις λογο και τωρα μου λες δεν πειραζει και φευγεις?"
Βγαινει εξω τσαντισμενη κι'ακουω που λεει την ιστορια στην τσατσα η οποια μπουκαρει στο δωματιο λεγοντας μου πως αφου μου ειχε ανακοινωθει το προγραμμα τι ειναι αυτα τα παλαβα που ζηταω απο την κοπελα?
"Δωσ'μου ενα ταληρο" μου λεει και μου δινει πισω το εικοσαρικο.
Βγαινοντας απο το δωματιο τις ακουγα που με κοροιδευαν.
Ε λοιπον οτι θα γινομουν και ρεζιλι της Τζενης και των μεταξοτατσαδων, αυτο δεν το φανταστηκα ποτε!
Αυτα ολα που σας διηγουμαι οποιος δεν τα πιστευει, ας επιχειρησει να τα διασταυρωσει και διαπιστωσει ιδιοις ομμασι πως δεν τα βγαζω απο το μυαλο μου.
Ελπιζω επισης  αυτο το παραδειγμα να βοηθησει επιτελους καποιους να καταλαβουν ποσο ανοητη ειναι η συνταξη αυτης της λιστας που φτιαχτηκε απο ανθρωπους σαν τον πυρκαυλο που χρησιμοποιει και υπερασπιζεται μεχρις εσχατων πρακτικες που παραβιαζουν καθε εννοια αμεροληψιας.
τυπε εσκασες μυτη σαν κρυφος ρεπορτερ
ουτε ο τσιαμτσικας νασουν δικε μου :2funny:
URL]]

Steven_1

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
τυπε εσκασες μυτη σαν κρυφος ρεπορτερ
ουτε ο τσιαμτσικας νασουν δικε μου :2funny:
http://[URL unfurl="true"]www.athenscityculture.gr/files/node_images/tsiamtsikas_copy.jpg[/img[/URL]]
[/quote]

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom