Νέα

Πoιές ιερόδουλες είναι πιο επικίνδυνες από άποψη υγείας;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 767
  • Εμφανίσεις 111K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

sebastian2

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2011
Κριτικές
23
Like
6
Πόντοι
11
Θα σας πω κι'εγω την (υποκειμενικη το παραδεχομαι) μου γνωμη γιατι ανοιχτηκε αυτο το θρεντ. Ανοιχθηκε μονο και μονο για να εχει την ικανοποιηση,ο πυρκαυλος και καποιοι αλλοι που συνταχθηκαν μαζι του, οτι θα βοηθουσαν ετσι να ξετυλιχθει ενα νημα που θα οδηγουσε την μπουρδελοκοινοτητα του μπου σε ασφαλεστερα μονοπατια ικανοποιησης του παθους τους δημιουργωντας ετσι
μια λιστα με ονοματα ιεροδουλων προς αποφυγην συνουσιας με δαυτες.
Ως εδω δεν βρισκω τιποτα το μεμπτο.
Το λαθος ομως ειναι που τοσο διακαης ειναι ο ποθος του να προσφερει αυτο το εργο που επιμενει να διαμορφωσει αυτη τη λιστα σε πεισμα καθε λογικης σκεψης. Ο sebastian2 του τα λεει πολυ ωραια αλλα εκεινος εξακολουθει να εκτιθεται υπερασπιζομενος το λαθος.
Υπαρχει τεραστιο ελλειμμα αντικειμενικοτητας εκ μερους του στη διαμορφωση αυτης της λιστας. Εχει τετοια εμμονη στο θεμα αυτο που εκτραχυνεται και απαντα με πληγωμενο εγωισμο σε εμενα και τον Σεβαστιαν2 με αποτελεσμα οσοι τον υποστηριξαν αρχικα να συντασσονται μαζι του κατρακυλωντας ολο και περισσοτερο στην τακτικη της πληρους διαστρεβλωσης του νοηματος των απαντησεων που κακως τσιμπαμε και του δινουμε τοσο Σεμπαστιαν2 οσο και εγω.
Και εξηγουμαι για τελευταια φορα γιατι αυτη η λιστα εγινε με σκοπο και μονο να υποστηριξει αυτο που ειχε στο μυαλο του να μας πει ο πυρκαυλος. Στο μυαλο του υπαρχουν μονον  καλες(οι καθαρες) πουτανες και κακες( οι βρωμιαρες) που δεχονται να κανουν ο,τι τους ζηταει ο καθε βρωμιαρης πελατης εναντι εξτρα αμοιβης.
Βαζει λοιπον και την gilf cult χλεμπονιαρα Νανα που ολοι γνωριζουν οτι μονο μια πολυ ειδικη κατηγορια πελατων εξυπηρετει κομιζοντας απλα γλαυκαν εις Αθηνας!
Βαζει την Σορινα που εβγαλε σπυρια στον κωλο. Δεν νομιζω πως ειναι η μονη και εν πασει περιπτωσει γιατι δεν ζητησε κανεις να δει τα χαρτια με την τελευταια της εξεταση?
Βαζει την Αννα την Αλβανη απο Φυλης 74 που την γαμησε κι'ο ιδιος απο τον κωλο και μαλιστα χεστηκε πανω της(του?) και μετα του φταιει ο Λιονταρης28 με την κοπρολαγνεια.
Μοναδικη μαρτυρια και εδω, για το 60 ευρω για τρια γαμησια στο μισαωρο, 20 για ακαπωτο απο κωλο και 10 για τελειωτικο στο στομα, ειναι παλι ο n.smirni76.
Βαζει την Αντριαννα απο Φωκαιας 19, και παλι μονο απο τον ιδιο αναφερεται οπου μαλιστα μας παραθετει οχι καποια αμεση αναφορα του ιδιου του n.smirni76 για την Αντριαννα αλλα μας παραπεμπει στον μεταξυ τους διαλογο του μεσα απο αυτο το θρεντ οπου ο πυρκαυλος απευθυνεται στον φιλο του ζητωντας του να του υπενθυμισει για ποιαν  εννουσε οταν του ειχε πει καποτε για μια που του ειχε πει να την πηδηξει ακαποτα! Ιστοριες γι'αγριους δηλαδη, ελεος!
Βαζει μια Βουλγαρα που το ονομα της δεν θυμαται κανεις που πριν 4 μηνες ειχε πηδηξει ο Λιονταρης  που του ειχε κανει λεει
παρανομα εξτραδακια. Παρεμπιπτοντως  προκειται για Λεωνιδου 28 κι' οχι 6 που αναφερει στην λιστα.
Βαζει την Ελενα απο Κεραμεικου 13 που κατα λαθος βγηκε η καποτα στον n.smirni76 κατα την διαρκεια του σεξ και που κατα την γνωμη του επρεπε να συνεχισει με μαλακια η πιπα.
Τελος βαζει πρωτη και καλυτερη την γνωστη σε ολους Τζενη που δουλευει τωρα στο Ιασωνος 37Β.
Εγω να παραθεσω μονον αυτο που συνεβη αποψε σε εμενα που ειναι περα ως περα αληθινο κι'οποιος δεν με πιστευει ας παει σημερα να ρωτησει την Τζενη η την τσατσα αν εγιναν ετσι η οχι αυτα που θα σας πω. Επειδη ομως ειναι 7 το πρωι και το πληκτρολογιο μου ταχει φτυσει και δεν εχω κοιμηθει θα προσπαθησω να επανελθω καποια στιγμη αργοτερα.
mari φιλε μου με καλυψες απολυτα δε θα μπορουσα να συμπληρωσω κατι παραπανω ακομα και να ηθελα παντα τετοια τυπε και να τους τα λες καταμουτρα μπας και ξυπνησουνε καμια φορα :rockon: :rockon:

sebastian2

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2011
Κριτικές
23
Like
6
Πόντοι
11
Δεν της εδωσα 10-20 ευρω, της ειπα πες μου ποσα θες. Καταλαβες πυρκαυλε?
Θα μπορουσε λοιπον καλλιστα να μου ειχε πει δωσε μου 50, 80, 100 η ακομη και 300 ευρω για να μην πω και παραπανω. Αν δεν ηταν τοσο βλημα μπορει και να της ταδινα. Δεν πας καλα νομιζω, ξεχνας φαινεται οτι εσυ και οι ορντινατσες σου σαν τον προηγουμενο που με ειπε σουπερ βρωμοψωλη διατυμπανιζετε μεσα απο αυτο το φορουμ πως για 10-20 παραπανω ψωροευρο που της προσφερει ο καθε βρωμιαρης Πακης τα κανει ολα αυτη και οι ομοιες της?
Απο την αλλη πιστευεις τυφλα το ραδιο αρβιλα οτι ο Λιονταρης γαμησε την κοπελιτσα στο Λεωνιδου 28 χωρις καποτα, την κατουρησε και την πασαλειψε με σκατα στο κρεβατι που θα γαμησει ο επομενος πελατης κι'ολα αυτα μεσα στο δεκαλεπτο και μαλιστα ουτε καν για 10-20 παραπανω ευρω αλλα  εντελως ΤΣΑΜΠΑ!
Δεν καταλαβα γιατι τον πειραξε τοσο πολυ τον chubb που εκανα την διαπιστωση ατακα κι'επι τοπου, μηπως επειδη σου χαλασα την σουπα?
Αλλα τι περιμενεις απο καποιον που βαζει για υπογραφη του παραφραζοντας τον Βολταιρο κατα τετοιο τροπο?

ρε αστους να λενε :birdman: :birdman:μην τους ακους μαγκα μου απλα πανε να στη σπασουνε :tickedoff: :tickedoff: οποιος δεν εχει σοβαρα επιχειρηματα καταφευγει παντα σε τετοιες μαλακιες :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
mari φιλε μου με καλυψες απολυτα δε θα μπορουσα να συμπληρωσω κατι παραπανω ακομα και να ηθελα παντα τετοια τυπε και να τους τα λες καταμουτρα μπας και ξυπνησουνε καμια φορα :rockon: :rockon:
Καρφί δεν σου καίγεται όπως λες αλλά όλο εδώ μέσα γυρίζεις... Μα μέχρι και στις 5 το πρωί ρε τύπε; :jerking:

ρε αστους να λενε :birdman: :birdman:μην τους ακους μαγκα μου απλα πανε να στη σπασουνε :tickedoff: :tickedoff:
Ναι μ' αυτό το σκοπό ανοίχτηκε το thread :2funny:

οποιος δεν εχει σοβαρα επιχειρηματα καταφευγει παντα σε τετοιες μαλακιες :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Να και μια φορά που δείχνεις ότι έχεις γνώθι σ' εαυτόν. Είναι μια αρχή κι αυτό, καλή συνέχεια :thumbsup:

Επισκέπτης
Χωρις να επιθυμω να το κουρασω και για την αποφυγη παρεξηγησεων εχω να πω πως απο την πλευρα μου δεν υπαρχει κοντρα ουτε με τον πυρκαυλο ουτε με αλλους απο εδω μεσα.
Παραδεχομαι πως η Τζενη μπορει για χψ λογους να επαιζε θεατρο(καλο ομολογουμενως, ισως και να ειναι στο DNA της, γι'αυτο αλλωστε ειναι φημισμενες οι γυφτισσες). Ισως τελικα να μην ηταν και η ιδια Τζενη αλλα μια αλλη Τζενη η Ρωξανη οπως επιμενει και καποιος παλαιος που μου στελνει πμ αν και το βλεπω χλωμο.
Η ουσια ομως για εμενα ειναι αλλη και γι'αυτο πιστευω πως και αν ακομα η λιστα ηταν αντικειμενικα σωστη παλι ελαχιστη αξια θα ειχε για την κοινοτητα.
Εννοειται βεβαια πως για να ηταν η λιστα αντικειμενικα σωστη θαπρεπε να δημιουργηθει καταλογος στο θρεντ που ανοιξε ο πυρκαυλος που να παρατιθενται σε διαρκη βαση και αυτοστιγμει τα πραγματικα αποτελεσματα των εξετασεων που κανουν αν κανουν καθε 15 μερες τα κοριτσια. Αυτη η παραθεση θαπρεπε να δινεται στην δημοσιοτητα απο το Συγγρος και παλι δεν θα ηταν σωστος μπουσουλας καθοτι τα κοριτσια θαπρεπε να ελεγχονται πολυ πιο συχνα.

Ας καταλαβουμε πως αν μια κοπελα εχει περασει ολα τα τεστ και ειναι καθαρη μεσα στο 15μερο που μεσολαβει εχει ερθει κατα μεσον ορο σε επαφη με πανω απο 500 ανδρες καθε καρυδιας καρυδια.
Αυτα βεβαια ισχυουν γι'αυτες που συνεχιζουν να δουλευουν μονον εφοσον και το προηγουμενο αποτελεσμα της εξετασης ηταν πραγματι καθαρο και εφοσον εξεταζονται πραγματικα και με τροπο επιστημονικα αποδεκτο καθε 15μερο.
Και γι'αυτες ακομη ομως αν η πιθανοτητα να προσβληθουν απο κατι ειναι εστω 0,5 % σημαινει οτι με τους 300 η 500 που θα συνευρεθουν στο 15μερο που μεσολαβει εχουν τεραστιες πιθανοτητες ν'αρπαξουν κατι και να το μεταδωσουν στους επομενους πελατες.
Αν μη τι αλλο γ΄'αυτο και μονον πιστευω πως ειναι χωρις κανενα νοημα και για τα πανηγυρια η λιστα αυτη που φιγουραρει στο νημα και γι'αυτο και μονον δεν θα μπορουσε ποτε να υπαρξει και αλλη που να ειναι ουσιαστικα πιο χρησιμη για την κοινοτητα.
Αν παλι εσεις νομιζετε πως  θωρακιζεστε κανοντας το γαμισι με την πουτανα μια πραξη ακομη πιο ανουσια και διεκπεραιωτικη απ'οτι ηδη ειναι χρησιμοποιωντας καποτες,(διαβαστε το ποστ του kouklakis σ'αυτο το νημα για την χρηση προφυλακτικου),στοματικα διαλυμματα, δετολ, βεταντιν κλπ, αποφευγοντας παραλληλα και τα γλωσσοφιλα, τα γλειφομουνια,τα γυμνα τσιμπουκια κι'οτι αλλο ισως να γουσταρατε να κανετε διαφορετικα μπραβο σας.
Εγω απλως θα ξαναπω πως υπαρχουν και αλλοι τροποι εξισου αν οχι πιο αποτελεσματικοι, που αν τους κανεις πραξη, θα εχεις πολλαπλα οφελη γενικωτερα στην υγεια.
Δεν προτρεπω  κανενα να κανει ελευθερο σεξ με πουτανα, απλα δεν βλαπτει να γινομαστε δεκτικοι στην εφαρμογη και αλλων μεθοδων που μας καθιστουν λιγωτερο επιρρεπεις στις μολυνσεις.

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
Τύπε Μαρη μην κατακρινεις τα ντετόλ και τα μπεταντίν σε παρακαλώ. Άλλο αυτό και άλλο να πας να γαμησεις με ολοσωμη καποτα ας πουμε, όπως πολλοί θα κανουν απο εδω μέσα σε λίγο...
Εγω οταν παω στο μπουρδελο και πριν και μετα το γαμησι καθαριζω και απολυμαίνω τις επιμαχες περιοχες μου με αντισηπτικά μαντηλάκια, καθως και όταν παω σπιτι πλενομαι με φαρμακευτικα αντισηπτικά όπως το μπεταντίν. Η καθαριότητα δεν ειναι κακό πραγμα... Αλλά τα γλωσσοφιλα δεν μπορω να τα αποφύγω, άλλωστε αν μπορουσα να τα αποφυγω θα καθομουνα σπίτι να τον παιξω, να την βγαλω και τζάμπα. Ακόμα ειναι απόλαυση να εξερευνας καινουριες ρουμανικες τρυπουλες  :grin: , για αυτο και μου αρεσει να ψαχνω ωραια κοριτσακια που δινουν κώλο. Ειπαμε σε αντιθετη περιπτωση, υπαρχει και η χουφτα που ειναι και γυμνό γαμήσι  :2funny: :2funny: :2funny: (γαμας τα δαχτυλα).

Τωρα για την Τζενη την βρωμιαρα που εννοουνε τα παιδια και που ευτυχως δεν εχω μπει ποτε σε αυτην την βρωμιαρα γιατι ειχα προλαβει και διαβασα πριν κανα χρονο που σκεφτομουν να μπω σε αυτην τί μαλακισμενη που ειναι...
Αυτη λοιπον δεν ειναι η ρωξάνη. Ειναι μια κοντη γυφτο(βουλγαρα?)με πολυ σκουρο σοκολατί δερμα και στρογγυλα βυζομπαλα στο αδυνατο σωμα της και το κλασικο ψευτοχαμόγελο που εχουν οι ξεπέτες. Η άλλη(Ρωξανη) ειναι ψηλή και τα βυζια της σε λιγο τεινουν να αγγιξουν το πατωμα, σαν γιογιό έχουν γινει. Ποια εννοουσες εσυ λοιπόν?

Επισκέπτης
παιδες η τζενουλα οπως εγραψα κανει ακαποτο τιμπουκι, ακαποτο κωλο, και χυσιμο στο προσωπο (οχι σε ολους και οχι παντα)....

και ο λογος που δεν δινει το μουνι της ακαποτο ειναι οτι δεν θελει να μεινει εγγυος!!!!!!!!!
οπως εμεινε η στελλα απο κολωκυνθους!!!!

giorgos12s10

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
:s&m_3:
Όλοι έχουμε διαπιστώσει ότι οι κανόνες ασφαλείας στα διάφορα πορνεία έχουν πάρει την κατιούσα. Εκεί που πριν το 2007 το στοματικό χωρίς προφύλαξη ήταν απαγορευμένος καρπός, σήμερα διαφημίζεται από σχεδόν κάθε μαγαζί και κάθε κοπέλα.
Όμως, αν ανοίξουν οι ασκοί του Αιόλου δύσκολα ξανακλείνουν και θες να το πεις λόγω της κρίσης, του σκληρού ανταγωνισμού ή απλά και δυστυχώς λόγω αμάθειας και άγνοιας, σήμερα ακούμε όλο και συχνότερα για κοπέλες που δραστηριοποιούνται σε κολπικό αλλά και πρωκτικό σεξ χωρίς προφυλακτικό με κάποια επιπλέον χρήματα!
Κάποιος που έχει ανάγκη να διαβάσει τους κινδύνους από μία τέτοια πράξη, καλό είναι να σταματήσει τη δραστηριότητά του στον αγοραίο έρωτα και να κοιτάξει να ενημερωθεί.
Ανοίγω αυτό το νήμα παιδιά για να αποκαλύψουμε και αν είναι δυνατό να περιθωριοποιήσουμε αυτού του είδους τις ιερόδουλες.
Γνωρίζω ότι αυτοί που αρέσκονται στο κολπικό και πρωκτικό σεξ χωρίς προφυλάξεις θα βρουν ευκαιρία μέσα από αυτές τις σελίδες να αυξήσουν τη δράση τους.
Μου είναι παντελώς αδιάφορο! Δική τους ζωή, δικό τους πρόβλημα, δική τους διαστροφή! Εμένα με ενδιαφέρει να αποφύγω αυτές τις εξαιρετικά πιθανές φορείς νοσημάτων και να προστατέψω την υγεία μου καθώς και την υγεία των υπολοίπων παιδιών που ασκούν το χόμπι ή την ανάγκη του αγοραίου έρωτα με υπευθυνότητα.
Μια παρέα είμαστε όλοι εδώ μέσα. Όσο τραγικό κι αν ακούγεται χίλιες φορές έχετε ξαπλώσει πάνω σε σεντόνια και ιερόδουλες που είχα ιδρώσει εγώ πριν. Ας προσπαθήσουμε να προστατευτούμε όσο το δυνατόν περισσότερο, γιατί σε μια πιθανή έκρηξη σεξουαλικώς μεταδιδόμενων νοσημάτων θα θρηνήσουμε πολλούς. Και καλά να είναι νοσήματα περαστικά... Όλοι γνωρίζουμε ότι υπάρχουν και καταστάσεις μη αναστρέψιμες!

Λοιπόν, για να μην μακρηγορώ!
Έχετε υπ' όψιν σας κοπέλες που εξασκούν το επάγγελμα της πόρνης με πλήρη ανευθυνότητα, πουλώντας κολπικό και πρωκτικό σεξ χωρίς προφύλαξη; Ή ακόμα έχετε βάσιμες υποψίες ότι κάποια ιερόδουλη πάσχει από κάποιο νόσημα;
Παρακαλώ μοιραστείτε το εδώ και ας χρησιμοποιήσει όπως νομίζει ο καθένας καλύτερα αυτήν την πληροφορία!
bravo file grapse kai ala

Επισκέπτης

Καλως τον να. Μεσα σ'ενα 20λεπτο εγραψες ολα σου σχεδον τα ποστς. Ο,τι θυμασαι χαιρεσαι ε?
Μεσα στο ιδιο 20λεπτο αρχισες απο παραθεσεις σε ποστς του 2006... κι'εφθασες στο συγκεκριμενο του πυρκαυλου.Κι'ολα αυτα χωρις να κανεις ποτε καποιο ουσιαστικο σχολιο στα ποστς σου.
Και να μην ξεχναμε παντα και αμετανοητα απο το πρωτο μεχρι και το τελευταιο σου σε απταιστα.. Greeklish.
Kατα τ'αλλα ρε συ Chevalier Fidele, εισαι και global moderator παναθεμα σε, η αττικη συνταξη και η ανυπαρξια στιξης στα ποστς του sebastian2 σε μαρανε εσενα και μερικους αλλους!

ACHILEAS77

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Κριτικές
51
Like
1.661
Πόντοι
3.495
περιεργο θεμα εχοντας διαβασει σχεδον ολα τα μυνηματα νομιζω το post ειναι επικαιρο κ σωστο...
τωρα αν καποιος ειναι μελος εδω χρονια κ χιλιαδες post δεν εχει λογο να δυσφημισει μια τανα..ΕΝΩ ενας νεος που ποσταρει δεν ξερεις αν το κανει με δολο..(οπως promotarisma se call girl).
opote το θεμα αξιοπιστιας ειναι αναλογο-
τωρα αν καποιος σας ελεγε μην φας σε αυτο το εστιατοριο γιατι ειναι γαματα-θα πηγαινατε για την εμπειρια της δηλητηριασης???-ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ-το ιδιο κ ακομα πιο πολυ ισχυει για τα ρδελα-
μπορει να φαω ειρωνεια κ βρισιδι αλλα πρεπει να σαι πολυ κου-κου για να τον δοσεις ακαποτο-πηδημα σε πουτανα εστω κ αν ηταν η 1 της μερα στην δουλεια κ εσυ ο 5 πελατης-
η ολη ευθηνη νομιζω ειναι του μπουρδελου-studio- asxetos τιμηματος αλλα ζουμε σε μια εποχη που ολα εχουν μια τιμη..
εχω να παω ιασωνος κ κολονου πολυ καιρο...
υπηρχαν μπουρδελα που με το που εμπαινες σου ερχονταν η μποχα...(απορω πως αλλος γαμουσε εκει)υπηρχαν κ αλλα πολυ Ο.Κ-
εμπαθεια θα υπηρχε εαν καποιος απο εδω μεσα ειχε"σπιτι" κ ηθελε να κλεισει να κοψει κοσμο απο αλλα...
καλο ειναι οι πληροφοριες να μοιραζονται σε οτι μπορει να φανει χρησιμο/
μια σωστη πολιτη κινηση στο ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ κρατος που ζουμε να ταν μια οργανοση ολων τον "σπιτιων"σε μια περιοχη -σε καλα σπιτια δεν λεμε βιλλες,να υπαρχουν τα στοιχιωδη.εξετασεις οι κοπελες(ασφαλεια σε αυτες/ι.κ.α-)
αλλα το 3πτυχο- drugs-guns-pussy- που εκει ειναι ολο το μαυρο χρημα δεν προκεται να αλλαξει,ισως μονο οταν δουνε οτι ειναι μια υπηρεσια που ποτε μα ποτε δεν θα σβησει οσο κ οτι οικονομικη κριση ερθει-
κεντρικη ιδεα-δεν αξιζει κανενα ρισκο που θα σε φερει σε κατασταση μη αναστρεψιμη-κ απο την αλλη δεν χρεαζεται κ πολυ σκεψη αν ειναι να το σκεφτεσαι οταν πηδας μην πας

ACHILEAS77

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Κριτικές
51
Like
1.661
Πόντοι
3.495
οπως εχει τυχει κ εχω φυγει αρκετες φορες οταν ειδα φατσα προηγουμενου πελατη..
θα μου πει καποιος ξερεις τους προηγουμενους 15 που πηγε οχι..
αλλα τρως χοντρο ξενερωμα οταν βλεπεις ενα γλοιωδη τυπο-
οπως ασχετο ειναι βεβαια με το θεμα να σου χτυπα η τσατσα την πορτα αν αργεις η να εχει βαλει 100 κιλα κρεμα(λες κ τον εχεις 45cm).
ισως η καλυτερη λυση ειναι βρειτε 4-5 που νομιζεται οτι πληρουν τα στανταρ σας κ ξεχαστε την ατελειωτη ποικοιλια-

latinos20ek

Μέλος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
ΠΡΟΣΟΧΗ στην ελβιρα απο εφεσου που τοσο πολυ διαφημιζεται!! επισκεψη μου χτες το απογευμα πολυ καλο προγραμμα και πολυ καλη περιποιηση στο προγραμμα των 50ευρω αλλα δυστηχως εφυγα απο εκει με παρασημο!! επιστρεφοντας σπιτι για κακη μου τυχη διαπιστωσα διαφορα πανω στη βαλανο τα οποια προφανως ηταν απορεια του τριψηματος του αιδοιου της στο γυμνο μου πεος κατα τη διαρκεια των προκαταρκτικων και ισως και του ελευθερου στοματικου!επισκεψη αμεση σε δερματολογο του οποιου η διαγνωση ηταν ΕΡΠΗΣ!!! κοστος θεραπειας 250ευρω+50ευρω η ελβιρα συνολο 300ευρω! περαστικα μου!!! ΠΡΟΣΟΧΗ λοιπον μαγκες!! ΜΑΥΡΟ στην κυρια απο μενα οχι για τις πολυ καλες τις υπηρεσιες αλλα για την ανυπαρκτη καθαριοτητα της!!!

Επισκέπτης
Μα δεν δύσκολο να εμφανιστούν τόσο γρήγορα τα σημάδια;

latinos20ek

Μέλος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
δεν ξερω φιλε μου δεν ειμαι γιατρος!!! εγω δεν ειχα απολυτος τιποτα πριν την επαφη με την συγκεκριμενη αλλωστε εαν ειχα κατι δεν θα προεβενε και σε ελευθερο στοματικο φανταζομαι!! και μετα το περας της επαφης και αφοτου εφθασα σπιτι μετα απο κανα δυωρο διαπιστωσα τα προαναφερομενα!!! ευτυχως το προλαβα οπως μου ειπε και ο δερματολογος και δεν εξαπλωθηκε!!! η τσεπη μου ομως ματωσε και φυσικα ξενερωσα απιστευτα!!! πρσοχη στους επομενουσ παιδια!!! η περιποιηση της ειναι απο τις καλυτερες το τονιζω για να μην παρεξηγηθω απο καποιους αλλα δυστηχως απο καθαριοτητα μηδεν!!! δεν φτανει μονο η εξωτερικη εμφανιση και η στοιχειωδης καθαριοτητα σε αυτη τη δουλεια....ΠΡΟΣΟΧΗ!!

eibmart

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Κριτικές
7
Like
115
Πόντοι
1
Ελεος latinos20ek!!! Το φαινόμενο της ιατρικής επιστήμης. Ερπης εντος ωρών. Μήπως μεταδίδεται και με τον αέρα; Επειδή μένω κοντά (Αγ.Νικόλαο Αχαρνών) να σταματήσω να κυκλοφορώ έξω; Καληνύχτα... (και μη με πει κανένας αγαπούλη ή προμότορα)!

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
ΠΡΟΣΟΧΗ στην ελβιρα απο εφεσου που τοσο πολυ διαφημιζεται!! επισκεψη μου χτες το απογευμα πολυ καλο προγραμμα και πολυ καλη περιποιηση στο προγραμμα των 50ευρω αλλα δυστηχως εφυγα απο εκει με παρασημο!! επιστρεφοντας σπιτι για κακη μου τυχη διαπιστωσα διαφορα πανω στη βαλανο τα οποια προφανως ηταν απορεια του τριψηματος του αιδοιου της στο γυμνο μου πεος κατα τη διαρκεια των προκαταρκτικων και ισως και του ελευθερου στοματικου!επισκεψη αμεση σε δερματολογο του οποιου η διαγνωση ηταν ΕΡΠΗΣ!!! κοστος θεραπειας 250ευρω+50ευρω η ελβιρα συνολο 300ευρω! περαστικα μου!!! ΠΡΟΣΟΧΗ λοιπον μαγκες!! ΜΑΥΡΟ στην κυρια απο μενα οχι για τις πολυ καλες τις υπηρεσιες αλλα για την ανυπαρκτη καθαριοτητα της!!!

Ο Ερπης στα γεννητικα οργανα ΔΕΝ θεραπευεται!! Μενει σε λανθανουσα μορφη και που και που εχει εξαρσεις! Ειναι ιος και υπαρχουν φαρμακα για τις εξαρσεις, αλλα μου κανει εντυπωση οτι σου εμφανηστηκαν συμπτωματα σε μερικες ωρες! Μπας και κολλησες τον ερπη καπου αλλου?  :think:

latinos20ek

Μέλος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
ο καθενας εχει τη γνωμη του!!! και ειναι υπευθυνος των πραξεων του!!!  εγω αν θελεις σου διαθετω την αποδειξουλα με το ποσο των 250ευρω να το κανεις δωρο στην ελβιρα!!! παντως δεν ξερω πολλες ιεροδουλες να κανουν ελευθερο στοματικο επι 10 λεπτα τουλαχιστον με εναν πουτσο κατακοκκινο στα σημαδια!!! αυτο που ξερω ειναι οτι πριν ξεκινησουν κατι τετοιο τον επεξεργαζονται καλα καλα για τυχον παρασημα!!! ο καθενας που διαβαζει κρινει και εμενα και τον αγαπητο κατα τα αλλα παροτι διαφωνουμε συναγωνιστη eibmart....

Επισκέπτης
δεν ξερω φιλε μου δεν ειμαι γιατρος!!! εγω δεν ειχα απολυτος τιποτα πριν την επαφη με την συγκεκριμενη αλλωστε εαν ειχα κατι δεν θα προεβενε και σε ελευθερο στοματικο φανταζομαι!! και μετα το περας της επαφης και αφοτου εφθασα σπιτι μετα απο κανα δυωρο διαπιστωσα τα προαναφερομενα!!! ευτυχως το προλαβα οπως μου ειπε και ο δερματολογος και δεν εξαπλωθηκε!!! η τσεπη μου ομως ματωσε και φυσικα ξενερωσα απιστευτα!!! πρσοχη στους επομενουσ παιδια!!! η περιποιηση της ειναι απο τις καλυτερες το τονιζω για να μην παρεξηγηθω απο καποιους αλλα δυστηχως απο καθαριοτητα μηδεν!!! δεν φτανει μονο η εξωτερικη εμφανιση και η στοιχειωδης καθαριοτητα σε αυτη τη δουλεια....ΠΡΟΣΟΧΗ!!
Ψάξε με ποιες πήγες το τελευταίο δεκαπενθήμερο. Κάποια άλλη κοπέλα θα φταίει...

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
Ο Ερπης στα γεννητικα οργανα ΔΕΝ θεραπευεται!! Μενει σε λανθανουσα μορφη και που και που εχει εξαρσεις! Ειναι ιος και υπαρχουν φαρμακα για τις εξαρσεις, αλλα μου κανει εντυπωση οτι σου εμφανηστηκαν συμπτωματα σε μερικες ωρες! Μπας και κολλησες τον ερπη καπου αλλου?  :think:

όντως ισχύει αυτο. Δεν θέλω να διαψευσω τον φίλο μας αλλα πολύ φοβάμαι οτι υπάρχει περίπτωση να έχει παρασιμοφορήσει ο ίδιος την Ελβίρα.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
234.223
Πόντοι
46.232
ρε θα μας τρελανουν εδω μεσα ,ερπης στο τσακ μπαμ....θα ειναι καμια μεταλαξη φαινεται... :jerking:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom