Θα σας πω κι'εγω την (υποκειμενικη το παραδεχομαι) μου γνωμη γιατι ανοιχτηκε αυτο το θρεντ. Ανοιχθηκε μονο και μονο για να εχει την ικανοποιηση,ο πυρκαυλος και καποιοι αλλοι που συνταχθηκαν μαζι του, οτι θα βοηθουσαν ετσι να ξετυλιχθει ενα νημα που θα οδηγουσε την μπουρδελοκοινοτητα του μπου σε ασφαλεστερα μονοπατια ικανοποιησης του παθους τους δημιουργωντας ετσι
μια λιστα με ονοματα ιεροδουλων προς αποφυγην συνουσιας με δαυτες.
Ως εδω δεν βρισκω τιποτα το μεμπτο.
Το λαθος ομως ειναι που τοσο διακαης ειναι ο ποθος του να προσφερει αυτο το εργο που επιμενει να διαμορφωσει αυτη τη λιστα σε πεισμα καθε λογικης σκεψης. Ο sebastian2 του τα λεει πολυ ωραια αλλα εκεινος εξακολουθει να εκτιθεται υπερασπιζομενος το λαθος.
Υπαρχει τεραστιο ελλειμμα αντικειμενικοτητας εκ μερους του στη διαμορφωση αυτης της λιστας. Εχει τετοια εμμονη στο θεμα αυτο που εκτραχυνεται και απαντα με πληγωμενο εγωισμο σε εμενα και τον Σεβαστιαν2 με αποτελεσμα οσοι τον υποστηριξαν αρχικα να συντασσονται μαζι του κατρακυλωντας ολο και περισσοτερο στην τακτικη της πληρους διαστρεβλωσης του νοηματος των απαντησεων που κακως τσιμπαμε και του δινουμε τοσο Σεμπαστιαν2 οσο και εγω.
Και εξηγουμαι για τελευταια φορα γιατι αυτη η λιστα εγινε με σκοπο και μονο να υποστηριξει αυτο που ειχε στο μυαλο του να μας πει ο πυρκαυλος. Στο μυαλο του υπαρχουν μονον καλες(οι καθαρες) πουτανες και κακες( οι βρωμιαρες) που δεχονται να κανουν ο,τι τους ζηταει ο καθε βρωμιαρης πελατης εναντι εξτρα αμοιβης.
Βαζει λοιπον και την gilf cult χλεμπονιαρα Νανα που ολοι γνωριζουν οτι μονο μια πολυ ειδικη κατηγορια πελατων εξυπηρετει κομιζοντας απλα γλαυκαν εις Αθηνας!
Βαζει την Σορινα που εβγαλε σπυρια στον κωλο. Δεν νομιζω πως ειναι η μονη και εν πασει περιπτωσει γιατι δεν ζητησε κανεις να δει τα χαρτια με την τελευταια της εξεταση?
Βαζει την Αννα την Αλβανη απο
Φυλης 74 που την γαμησε κι'ο ιδιος απο τον κωλο και μαλιστα χεστηκε πανω της(του?) και μετα του φταιει ο Λιονταρης28 με την κοπρολαγνεια.
Μοναδικη μαρτυρια και εδω, για το 60 ευρω για τρια γαμησια στο μισαωρο, 20 για ακαπωτο απο κωλο και 10 για τελειωτικο στο στομα, ειναι παλι ο n.smirni76.
Βαζει την Αντριαννα απο Φωκαιας 19, και παλι μονο απο τον ιδιο αναφερεται οπου μαλιστα μας παραθετει οχι καποια αμεση αναφορα του ιδιου του n.smirni76 για την Αντριαννα αλλα μας παραπεμπει στον μεταξυ τους διαλογο του μεσα απο αυτο το θρεντ οπου ο πυρκαυλος απευθυνεται στον φιλο του ζητωντας του να του υπενθυμισει για ποιαν εννουσε οταν του ειχε πει καποτε για μια που του ειχε πει να την πηδηξει ακαποτα! Ιστοριες γι'αγριους δηλαδη, ελεος!
Βαζει μια Βουλγαρα που το ονομα της δεν θυμαται κανεις που πριν 4 μηνες ειχε πηδηξει ο Λιονταρης που του ειχε κανει λεει
παρανομα εξτραδακια. Παρεμπιπτοντως προκειται για Λεωνιδου 28 κι' οχι 6 που αναφερει στην λιστα.
Βαζει την Ελενα απο Κεραμεικου 13 που κατα λαθος βγηκε η καποτα στον n.smirni76 κατα την διαρκεια του σεξ και που κατα την γνωμη του επρεπε να συνεχισει με μαλακια η πιπα.
Τελος βαζει πρωτη και καλυτερη την γνωστη σε ολους Τζενη που δουλευει τωρα στο Ιασωνος 37Β.
Εγω να παραθεσω μονον αυτο που συνεβη αποψε σε εμενα που ειναι περα ως περα αληθινο κι'οποιος δεν με πιστευει ας παει σημερα να ρωτησει την Τζενη η την τσατσα αν εγιναν ετσι η οχι αυτα που θα σας πω. Επειδη ομως ειναι 7 το πρωι και το πληκτρολογιο μου ταχει φτυσει και δεν εχω κοιμηθει θα προσπαθησω να επανελθω καποια στιγμη αργοτερα.