Babel
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 22
- Like
- 0
- Πόντοι
- 231
Μετά από 7-8 χρόνια πελάτης σε μπουρδέλα & στουντιο όπου δεν είχα κολλησεί τίποτα το εμφανές (αν και φαν του ακάποτου τσιμπουκιού και 69) ήρθε και η ώρα μου τον περασμένο Δεκέμβρη να κολλήσω βλεννόρροια.
Κατά 90% την κόλλησα από την Μαριλένα στο Φωκαίας 17 πάνω (Υπάρχει και κριτική και αναφορά στην ημερήσια ενημέρωση).
Το υπόλοιπο 10% των πιθανοτήτων ανοικει στην Βίκυ την πολωνή στο Φυλής 71 πάνω.
Αλλή γκόμενα ή πουτάνα που να ήρθα σε επαφή πριν την εμφάνιση των συμπτωμάτων δεν υπάρχει.
Εκτοτε, είπα να προσπαθήσω να αποφεύγω και το ακάποτο τσιμπούκι και το γλειφομούνι και φυσικά τα γλώσσοφιλα.
Παρόλαυτα, επικίνδυνη φάση (λόγω της καταραμένης καύλας) πέχτηκε μερικούς μήνες αργότερα με την Αννα-Πίτσος, η οποία δίνει και γλωσσόφιλα και κάνει ακάποτο τσιμπούκι. Δεν κόλλησα τίποτα αλλά δεν το ξανακάνω, όχι μόνο με την συγκεκριμένη αλλά ούτε και με καμία άλλη που έχει τέτοιο ρεπερτόριο (βλ Κατερίνα φυλής 134 και πλέον πολλές άλλες).
Φίλε streetwalker, λίγες ή πολλές, εγώ κόλλησα από ακάποτο τσιμπούκι.
Και ο amadeus_gr έχει δίκιο ότι το συγκεκριμένο παράσημο μπορεί να το κολλήσεις και με απλή επαφή των χεριών.
Κατά 90% την κόλλησα από την Μαριλένα στο Φωκαίας 17 πάνω (Υπάρχει και κριτική και αναφορά στην ημερήσια ενημέρωση).
Το υπόλοιπο 10% των πιθανοτήτων ανοικει στην Βίκυ την πολωνή στο Φυλής 71 πάνω.
Αλλή γκόμενα ή πουτάνα που να ήρθα σε επαφή πριν την εμφάνιση των συμπτωμάτων δεν υπάρχει.
Εκτοτε, είπα να προσπαθήσω να αποφεύγω και το ακάποτο τσιμπούκι και το γλειφομούνι και φυσικά τα γλώσσοφιλα.
Παρόλαυτα, επικίνδυνη φάση (λόγω της καταραμένης καύλας) πέχτηκε μερικούς μήνες αργότερα με την Αννα-Πίτσος, η οποία δίνει και γλωσσόφιλα και κάνει ακάποτο τσιμπούκι. Δεν κόλλησα τίποτα αλλά δεν το ξανακάνω, όχι μόνο με την συγκεκριμένη αλλά ούτε και με καμία άλλη που έχει τέτοιο ρεπερτόριο (βλ Κατερίνα φυλής 134 και πλέον πολλές άλλες).
Η βλενόρροια μπορεί να κολλήσει και με ακάποτο στοματικό, αλλά οι πιθανότητες είναι ελάχιστες (πρέπει να υπάρχει μόλυνση στον φάρυγγα).
Λαθος. Η βλεννορροια μεταδιδεται ευκολα με ακαποτο στοματικο! Ρωτησε τους 10- 15 παιχτες που την κολλησαν απο γνωστο cg.
Φίλε streetwalker, λίγες ή πολλές, εγώ κόλλησα από ακάποτο τσιμπούκι.
Και ο amadeus_gr έχει δίκιο ότι το συγκεκριμένο παράσημο μπορεί να το κολλήσεις και με απλή επαφή των χεριών.