Νέα

Πoιές ιερόδουλες είναι πιο επικίνδυνες από άποψη υγείας;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 767
  • Εμφανίσεις 111K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
δεν εχει νοημα για μενα ολο αυτο...

δε σου φταιει καμια ιεροδουλη...

αν εσυ παιρνεις προφυλαξεις ποιο ειναι το προβλημα σου?

δλδη κραξατε και την αλλη την τυπισσα που του βγηκε η καποτα του αλλου και τον καθησυχασε και του δειξε και τα χαρτια της...τι να πω...
Έλα ρε! Ωραία η λογική σου! Το γεγονός ότι αυξάνονται δραματικά οι πιθανότητες ασθένειας, οπότε αυξάνεται και η πιθανότητα να κολλήσει εμένα παρότι πάω με καπότα, δεν έχει σημασία ε;
Αν η γκόμενα ήταν σωστή επαγγελματίας θα του φορούσε δεύτερη καπότα. Όχι γάμα με έτσι είμαι καθαρή. Και που ξέρει αυτό το ζώο ότι είναι ο άλλος καθαρός; Επειδή φοράει κολώνια και μπανιαρίστηκε;
Δεν έχεις καταλάβει μου φαίνεται τι σημαίνει κολπικό και κυρίως πρωκτικό σεξ άνευ προφύλαξης! Για τράβα ρώτα την αστυνομία να σου πει τη γνώμη της για τις συγκεκριμένες.
Σε συγχαίρω για την εξαιρετική λογική σου. Μόλις έπεσες κατακόρυφα στα μάτια μου!

Επισκέπτης
Το συγκεκριμένο post καλά έκανες και το έσβησες. Η επιτομή της ανωριμότητας!
Αλλά μην περιμένεις να το σβήσω κι εγώ. Το γεγονός ότι κυκλοφορούν άτομα με τέτοια μυαλά ειναι ο λόγος που υπάρχει αυτό το thread δυστυχώς!

Επισκέπτης
Το συγκεκριμένο post καλά έκανες και το έσβησες. Η επιτομή της ανωριμότητας!
Αλλά μην περιμένεις να το σβήσω κι εγώ. Το γεγονός ότι κυκλοφορούν άτομα με τέτοια μυαλά ειναι ο λόγος που υπάρχει αυτό το thread δυστυχώς!

Εγω παντως συμφωνω απολυτα με την λογικη του συμφορουμιτη που εσβησε το ποστ του. Αληθεια πως σβηνεις το ποστ σου? Μπορει μηπως καποιος να μου στειλει τον τροπο με πμ?.
Να προσθεσω οτι προφυλαξη δεν ειναι μονον αυτο που ολοι εννοειτε, αλλα κυριως το να διατηρεις τον εαυτο σου απολυτα υγιη και αρα πολυ λιγοτερο ευαλωτο στο να αρπαξεις κατι μεταφεροντας το ετσι και στους αλλους.
Με την ιδια(δικη σου) λογικη σου θαπρεπε τοτε να απαγορευτει  πχ η πωληση αλκοολ, μοτοσυκλετων μεγαλου η μικρου κυβισμου οπως και παρα πολλων αλλων ουσιων και κατασκευων που η (κατα- κακη)χρηση τους εκατομμυρια ψυχες εχει καταστρεψει ανα τον κοσμο.

Επισκέπτης
Ακριβώς όπως το είπες! Η κακή χρήσης τους οδηγεί στα απευχόμενα αποτελέσματα.
Για κακή χρήση της υπηρεσίας του αγοραίου έρωτα μιλούμε εδώ μέσα.

Το post σου σβήνει με ένα κουμπί πάνω δεξιά που λέει διαγραφή.
Ελπίζω να μην ακολουθήσεις κι εσύ την ίδια τακτική και να σβήνεις όλα τα post σου μετά από 5 λεπτά...

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Ξεκινάω πρώτος!
Σύμφωνα με το παλιό και ενεργητικότατο μέλος Florian186, η ιερόδουλη
Ρωξάνη που δούλευε στο Φωκαίας 19 και τώρα ως Τζένη στο Ιάσωνος 37Β
πουλάει πρωκτικό σεξ χωρίς προφύλαξη μετά από κρυφή συνεννόηση στο δωμάτιο.
Ορίστε και ο εν λόγω σύνδεσμος

Χωρίς να έχω διαβάσει μέχρι τέλους το νήμα, να σημειώσω ότι υπάρχει ένα λάθος και για να μην υπάρξουν συγχύσεις:

η Τζένη που δουλεύει στην Ιάσωνος 37Β και όντως παρέχει ακάποτο πρωκτικό με έξτρα χρήματα, δούλευε με το ίδιο όνομα και μόνο, στην Φωκαίας 22 και στην Φυλής (είτε στην αετοφωλιά είτε στο 92 το καινούργιο).

η Ρωξάνη που δούλευε στο Φωκαίας 19, είναι τελείως διαφορετικό άτομο, ασχέτως αν έχουν τον ίδιο σωματότυπο. Είναι και αυτή γυφτάκι, με μεγάλο στήθος, αλλά δεν νομίζω να έχει δώσει ποτέ κώλο.

Επισκέπτης
Χίλια ευχαριστώ για την επισήμανση!
Θα διορθωθεί αμέσως!

Επισκέπτης
Επιδιορθωμένη λίστα...

1) Σύμφωνα με το παλιό και ενεργητικότατο μέλος streetwalker, η ιερόδουλη
Τζένη που δούλευε στο Φωκαίας 22, στην Φυλής (είτε στην αετοφωλιά είτε στο 92 το καινούριο) και τώρα στο Ιάσωνος 37Β
πουλάει πρωκτικό σεξ χωρίς προφύλαξη μετά από κρυφή συνεννόηση στο δωμάτιο.

2) Σύμφωνα με τον n.smirni76, η Άννα η μικροκαμωμένη ξανθούλα από το Φωκαίας 22 και τώρα από το Φυλής 74 δραστηριοποιείτο με τον ίδιο ακριβώς τρόπο όπως και η προαναφερθείσα Ρωξάνη/Τζένη.

3) Σύμφωνα με τον n.smirni76, η Αντριάννα από το Φωκαίας 19 πουλάει σεξ χωρίς προφύλαξη.

4) Σύμφωνα με τον n.smirni76, η Έλενα η Βουλγάρα από τον οίκο της Κεραμεικού 13Γ, του πρόσφερε σεξ χωρίς προφυλακτικό.
Ορίστε και η εν λόγω κριτική

5) Σύμφωνα με το παλιό και ενεργητικότατο μέλος amadeus_gr, ο LIONTARI28 προέβη όντως σε σεξ άνευ προφύλαξης στον οίκο της Λεωνίδου 6.
Δυστυχώς δεν γνωρίζουμε το όνομα της πόρνης αλλά μόνο την περιγραφή της.
Ορίστε η εν λόγω κριτική και ο εν λόγω σύνδεσμος

6) Σύμφωνα με το παλιό μέλος The Lover, η Νανά από το Καλύμνου 48, παρέχει κολπικό αλλά και πρωκτικό σεξ χωρίς προφύλαξη.

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Εμενα μου κανει φοβερη εντυπωση οτι ειναι μερικοι, οπως αυτος ο καινουργιος παιχτης (Νικ δεν δινουμε,) που ζητανε τα ακαποτα! Δεν μπορει να ειναι τοσο αμορφωτοι!  :idiot:

Μπραβο σου παντως που ανοιξες αυτο το θρεντ γιατι αυτες ειναι δημοσιος κινδυνος!! 

Επισκέπτης
πριν 3 χρονια κοριτσι που δουλευει φυλης μου ειχε πει πως είναι ερωτευμένη τρελα και ακομη 7-8 μηνες και μετα τερμα, η συγκεκριμενη ακόμη στον αγωνα είναι και με τον ίδιο γκόμενο.
είμαι περίεργος πότε θα σταματήσει και αν..
και η αλμπινα ετσι ειναι!!
και αλλες πολλες, ρε παιδια δεν ξενερωνετε οταν σκεφτεστε οτι τα ωραια μας λεφτα πανε σε κατι γυφτορουμανο-χαραμοφαιδες???
αλλα αφου ειναι χαζες!!

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Αν περπατησετε στην Φυλης γυρω στις 5 οταν αλλαζουν οι βαρδιες θα δειτε πολλες απο αυτες να περπατανε με τους γκομενους στο δρομο και να μπαινουν στα σπιτια, η ο γκομενος να περιμενει στο αυτοκινητο απεξω για να σχολασει.

Ειναι αλλου ειδους σχεσεις αυτες, γιατι δεν βλεπω τους πιο πολλους εδω μεσα να εχουν γκομενα που να την πηδανε 15 -20 αντρες την ημερα.

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
η βλενοροια θελει γαμησι χωρις καποτα!

Η βλενόρροια μπορεί να κολλήσει και με ακάποτο στοματικό, αλλά οι πιθανότητες είναι ελάχιστες (πρέπει να υπάρχει μόλυνση στον φάρυγγα).

Μην ξεχνούμε όμως ότι εκείνη την εποχή το AIDS δεν υπήρχε ενώ η ηπατίτιδες ήταν εξαιρετικά σπάνιες.
Έχει περάσει μια τριακονταετία έκτοτε.

Το έτος 0 για τον HIV είναι το 1981, με τον ασθενή 0: Εντούτοις, γνωρίζουμε πλέον ότι ο ιός υπάρχει στις Ηνωμένες Πολιτείες πριν από το 1970:
Δεδομένης γενικότερα της σεξουαλικής απελευθέρωσης της εποχής, είναι παράδοξο πως μπόρεσε να παραμείνει μη ανιχνεύσιμος ο ιός επί δεκαπέντε χρόνια.

ΥΓ: Ποσες ασθενειες λετε να μου βρει αν επισκευτω καποιον  :think:  :S

HPV (μερικά είδη) σίγουρα. Πιθανώς επίσης έρπη, NGU και μύκητες.

---

Λοιπόν, αφού διάβασα όλο το νήμα, θα ήθελα να προσθέσω τα εξής:

1. Η πληροφορία ότι η τζένη το γυφτάκι προσφέρει ακάποτο πρωκτικό δεν είναι δικιά μου. Αναφέρθηκε από τον Florian, απλά ήρθα να την επιβεβαιώσω. Μπορώ να προσθέσω ακόμα ένα γνωστό μέλος το οποίο έχει την ίδια πληροφορία.

2. Μπορώ επίσης να επιβεβαιώσω για την Άννα (Φυλής 74) και Αντριάννα (Φωκαίας 19, τώρα έχει εξαφανιστεί). Επίσης, παρά το γεγονός ότι δεν έχω συζητήσει με την ίδια το θέμα, είναι γνωστό ότι και η Νανά προσφέρει τέτοιες υπηρεσίες, και αυτό έχει συζητηθεί πλειστάκις εδώ πέρα.

3. Μπορώ επίσης να προσθέσω και άλλα 5 ή 6 ονόματα στην λίστα, αν και δεν πείθομαι ιδιαίτερα για την χρησιμότητα της. Επειδή βέβαια τα έχω γνωστοποιήσει σε άλλους, μπορούν να το κάνουν και αυτοί. Πρέπει να σημειώσω πάντως, για την συνεκτίμηση της επικινδυνότητας, ότι οι εν λόγω υπηρεσίες δεν μου προτάθηκαν από τις ίδιες τις κοπέλες (απλά εγώ ρώτησα και έφτασα στο να συμφωνήσω τιμή), τις περισσότερες τις γνωρίζω αρκετά καλά μιας και είμαι τακτικός πελάτης και βέβαια το τίμημα που μου ζητήθηκε είναι αρκετά υψηλό, ώστε να μην μπορεί να το διαθέσει ο κάθε μπουρδελόβιος. Σαν γενική πάντως κατευθυντήρια γραμμή, μπορεί να υπολογίζει κάποιος ότι αν είναι τακτικός πελάτης σε ρουμάνα κοπέλα, μπορεί να περιμένει κάποια τέτοια δυνατότητα, μιας και εκ τις νοοτροπίας τους οι ρουμάνες είναι εξαιρετικά επιρρεπείς στα ακάποτα γαμήσια.

4. Απ' ότι αντιλαμβάνομαι ο καράφλας αναφέρεται στην Ρωξάννη που δούλευε στην Φυλής 86 κάτω.

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Η βλενόρροια μπορεί να κολλήσει και με ακάποτο στοματικό, αλλά οι πιθανότητες είναι ελάχιστες (πρέπει να υπάρχει μόλυνση στον φάρυγγα).

Το έτος 0 για τον HIV είναι το 1981, με τον ασθενή 0: Εντούτοις, γνωρίζουμε πλέον ότι ο ιός υπάρχει στις Ηνωμένες Πολιτείες πριν από το 1970:
Δεδομένης γενικότερα της σεξουαλικής απελευθέρωσης της εποχής, είναι παράδοξο πως μπόρεσε να παραμείνει μη ανιχνεύσιμος ο ιός επί δεκαπέντε χρόνια.

HPV (μερικά είδη) σίγουρα. Πιθανώς επίσης έρπη, NGU και μύκητες.

---

Λαθος. Η βλεννορροια μεταδιδεται ευκολα με ακαποτο στοματικο! Ρωτησε τους 10- 15 παιχτες που την κολλησαν απο γνωστο cg.

Ο ιος του HIV υπηρχε και πριν το 1981 και υπηρχαν και θανατοι, αλλα πιστευαν οτι ηταν απο αλλα αιτια. Ο ιος προερχεται απο την Αφρικη, οπως και αλλοι πολυ θανατηφοροι ιοι.

Επισκέπτης
Λαθος. Η βλεννορροια μεταδιδεται ευκολα με ακαποτο στοματικο! Ρωτησε τους 10- 15 παιχτες που την κολλησαν απο γνωστο cg.

Ο ιος του HIV υπηρχε και πριν το 1981 και υπηρχαν και θανατοι, αλλα πιστευαν οτι ηταν απο αλλα αιτια. Ο ιος προερχεται απο την Αφρικη, οπως και αλλοι πολυ θανατηφοροι ιοι.
φιλε επειδη εχω κολλησει και δεν ηξερα αν ηταν απο μια γκομενα που ειχα γαμησει ή πουτανα και ρωτησα τον γιατρο μου ειπε πως γινεται και απο ακαποτη πιπα αλλα ειναι 1/100

petroskal69

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Παράθεση από: Florian186 στις σήμερα στις 02:41
κατι ασχετο εχτες το βραδυ οι σορενα και η τζουλια ειχαν βγει στο παραθυρο και οποιος περναγε του ελεγαν να περασει μεσα..

ΠΡΟΣΟΧΗ  -  ΠΡΟΣΟΧΗ

Πέρασα από Φ.59 χτές, για να ξαναδοκιμάσω την Σορίνα, που σαν κορμί λέει, αλλά είχα εντοπίσει κάποια ύποπτα σημάδια και την ξέκοψα μέχρι νεωτέρας.
Ύστερα από συχνά θετικά σχόλια Συναγωνιστών για το πρόσωπό της, αλλά και απουσία αναφορών στα εν λόγω "σπυράκια", αποφάσισα να κάνω μια αναγνωριστική πτήση, που έμελλε να γίνει καμικάζι ! ! !

Η κοπέλα έχει σοβαρό πρόβλημα υγείας .  Τελεία και παύλα (. & -).
Μακριά από την Σορίνα !

Την είχα αφήσει προ μηνών, με κάποια "σπυράκια" (πιθανών κονδυλώματα) στο ένα κωλομέρη!
Τώρα έχουν εξαπλωθεί (μέσω της τριβής) και στο άλλο. Είναι αδύνατον να μην τα δεις/πιάσεις!
Απορώ, πως τόσοι Συνάδελφοι ΔΕΝ τα είδαν ! ! !

ΜΑΚΡΙΑ από την κοπέλα και από το εν λόγω Οίκο, αφού μέσω της αφής/τριβής, να μολυνθούμε μέσω των σεντονιών/προκαταρκτικών/κ.λ.π., αφού οι εν λόγω μύκητες ζουν ώρες σε θερμοκρασίες περιβάλλοντος ! ! ! παρενθεσει απο το ημερισεια ενημεροσει γ μπουρδελα[/b]

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66

λουσεν ποια ειναι αυτη φιλε ?

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
101
Like
2.078
Πόντοι
8.175
[size=16pt][glow=red,2,300]ΠΡΟΣΟΧΗ   -   ΠΡΟΣΟΧΗ[/glow][/size]

Πέρασα από Φ.59 χτές, για να ξαναδοκιμάσω την Σορίνα, που σαν κορμί λέει, αλλά είχα εντοπίσει κάποια ύποπτα σημάδια και την ξέκοψα μέχρι νεωτέρας.
Ύστερα από συχνά θετικά σχόλια Συναγωνιστών για το πρόσωπό της, αλλά και απουσία αναφορών στα εν λόγω "σπυράκια", αποφάσισα να κάνω μια αναγνωριστική πτήση, που έμελλε να γίνει καμικάζι ! ! !

Η κοπέλα έχει σοβαρό πρόβλημα υγείας .  Τελεία και παύλα (. & -).
Μακριά από την Σορίνα !

Την είχα αφήσει προ μηνών, με κάποια "σπυράκια" (πιθανών κονδυλώματα) στο ένα κωλομέρη!
Τώρα έχουν εξαπλωθεί (μέσω της τριβής) και στο άλλο. Είναι αδύνατον να μην τα δεις/πιάσεις!
Απορώ, πως τόσοι Συνάδελφοι ΔΕΝ τα είδαν ! ! !

ΜΑΚΡΙΑ από την κοπέλα και από το εν λόγω Οίκο, αφού μέσω της αφής/τριβής, να μολυνθούμε μέσω των σεντονιών/προκαταρκτικών/κ.λ.π., αφού οι εν λόγω μύκητες ζουν ώρες σε θερμοκρασίες περιβάλλοντος ! ! !

Αυτά.

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
να ρωτήσω κάτι; Υπάρχει κάποιο νομικό πλαίσιο για όλα αυτα; Δηλαδή αν κάποιος ρουφιανέψει μια κοπέλα οτι κάνει ακάποτα γαμήσια (και μιλάω κυρίως για γαμίσια όχι για τσιμπούκια) υπάρχει περίπτωση να παρέμβει η αστυνομία;

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66

To ότι ο ιος υπήρχε και πριν το 1981, είναι πλέον δεδομένο, μιας και υπάρχουν περιπτώσεις θανάτων πριν το συγκεκριμένο σημείο που τεκμηριωμένα αποδίδονται σε AIDS.
Αυτό βέβαια έγινε εφικτό για περιπτώσεις που διατηρήθηκαν ιστοί των θυμάτων, ώστε να μπορέσουν να γίνουν οι εξετάσεις.
Αν υπήρχε η δυνατότητα διατήρησης ιστών και στον 19ο αιώνα, μπορεί να βρίσκαμε και εκεί περιπτώσεις θανάτων.

Πάντως η σχετική διαπίστωση είναι άλλη μια περίπτωση που οι αρχικές θεωρίες για την συγκεκριμένη ασθένεια ανασκευάστηκαν στην πορεία, υπό το βάρος των στοιχείων.

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
ΜΑΚΡΙΑ από την κοπέλα και από το εν λόγω Οίκο, αφού μέσω της αφής/τριβής, να μολυνθούμε μέσω των σεντονιών/προκαταρκτικών/κ.λ.π., αφού οι εν λόγω μύκητες ζουν ώρες σε θερμοκρασίες περιβάλλοντος ! ! !

Ama, τα κονδυλώματα δεν είναι από μύκητες.

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
να ρωτήσω κάτι; Υπάρχει κάποιο νομικό πλαίσιο για όλα αυτα; Δηλαδή αν κάποιος ρουφιανέψει μια κοπέλα οτι κάνει ακάποτα γαμήσια (και μιλάω κυρίως για γαμίσια όχι για τσιμπούκια) υπάρχει περίπτωση να παρέμβει η αστυνομία;

Νομικό πλαίσιο ως προς τι; Και παρέμβαση για τι;

Αυτό που μπορεί να κάνει η αστυνομία είναι έφοδο και να ελέγξει τα χαρτιά της εκδιδόμενης.
Από την στιγμή που τα χαρτιά της είναι εντάξει, δεν νομίζω να μπορεί να κάνει κάτι άλλο.
Δεν ξέρω, αλλά δεν νομίζω να υπάρχει διάταξη που να υπαγορεύει στις εκδιδόμενες να χρησιμοποιούν προφυλακτικό.

Σε περίπτωση πάντως που οποιοσδήποτε (άρα και εκδιδόμενη) μεταδώσει σε τρίτο, εν γνώσει του, σεξουαλικώς μεταδιδόμενη ασθένεια υπάρχει συγκεκριμένη νομοθετική διάταξη ειδικού ποινικού νόμου, που οδηγεί σε ποινική δίωξη, μιας και την εξομοιώνει με σωματική βλάβη κατά τις διατάξεις του ποινικού κώδικα. Αν για παράδειγμα κάποια εκδιδόμενη εν γνώσει της μεταδώσει σε τρίτον HIV, μπορεί να διωχθεί για πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης.

Με βάση αυτό μπορείς να υπολογίσεις και συμμετόχους, λόγους άρσης του αξιοποίνου κτλ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom