η βλενοροια θελει γαμησι χωρις καποτα!
Η βλενόρροια μπορεί να κολλήσει και με ακάποτο στοματικό, αλλά οι πιθανότητες είναι ελάχιστες (πρέπει να υπάρχει μόλυνση στον φάρυγγα).
Μην ξεχνούμε όμως ότι εκείνη την εποχή το AIDS δεν υπήρχε ενώ η ηπατίτιδες ήταν εξαιρετικά σπάνιες.
Έχει περάσει μια τριακονταετία έκτοτε.
Το έτος 0 για τον HIV είναι το 1981, με τον ασθενή 0:
Εντούτοις, γνωρίζουμε πλέον ότι ο ιός υπάρχει στις Ηνωμένες Πολιτείες πριν από το 1970:
Δεδομένης γενικότερα της σεξουαλικής απελευθέρωσης της εποχής, είναι παράδοξο πως μπόρεσε να παραμείνει μη ανιχνεύσιμος ο ιός επί δεκαπέντε χρόνια.
ΥΓ: Ποσες ασθενειες λετε να μου βρει αν επισκευτω καποιον
:S
HPV (μερικά είδη) σίγουρα. Πιθανώς επίσης έρπη, NGU και μύκητες.
---
Λοιπόν, αφού διάβασα όλο το νήμα, θα ήθελα να προσθέσω τα εξής:
1. Η πληροφορία ότι η τζένη το γυφτάκι προσφέρει ακάποτο πρωκτικό δεν είναι δικιά μου. Αναφέρθηκε από τον Florian, απλά ήρθα να την επιβεβαιώσω. Μπορώ να προσθέσω ακόμα ένα γνωστό μέλος το οποίο έχει την ίδια πληροφορία.
2. Μπορώ επίσης να επιβεβαιώσω για την Άννα (
Φυλής 74) και Αντριάννα (Φωκαίας 19, τώρα έχει εξαφανιστεί). Επίσης, παρά το γεγονός ότι δεν έχω συζητήσει με την ίδια το θέμα, είναι γνωστό ότι και η Νανά προσφέρει τέτοιες υπηρεσίες, και αυτό έχει συζητηθεί πλειστάκις εδώ πέρα.
3. Μπορώ επίσης να προσθέσω και άλλα 5 ή 6 ονόματα στην λίστα, αν και δεν πείθομαι ιδιαίτερα για την χρησιμότητα της. Επειδή βέβαια τα έχω γνωστοποιήσει σε άλλους, μπορούν να το κάνουν και αυτοί. Πρέπει να σημειώσω πάντως, για την συνεκτίμηση της επικινδυνότητας, ότι οι εν λόγω υπηρεσίες δεν μου προτάθηκαν από τις ίδιες τις κοπέλες (απλά εγώ ρώτησα και έφτασα στο να συμφωνήσω τιμή), τις περισσότερες τις γνωρίζω αρκετά καλά μιας και είμαι τακτικός πελάτης και βέβαια το τίμημα που μου ζητήθηκε είναι αρκετά υψηλό, ώστε να μην μπορεί να το διαθέσει ο κάθε μπουρδελόβιος. Σαν γενική πάντως κατευθυντήρια γραμμή, μπορεί να υπολογίζει κάποιος ότι αν είναι τακτικός πελάτης σε ρουμάνα κοπέλα, μπορεί να περιμένει κάποια τέτοια δυνατότητα, μιας και εκ τις νοοτροπίας τους οι ρουμάνες είναι εξαιρετικά επιρρεπείς στα ακάποτα γαμήσια.
4. Απ' ότι αντιλαμβάνομαι ο καράφλας αναφέρεται στην Ρωξάννη που δούλευε στην Φυλής 86 κάτω.