Νέα

Πoιές ιερόδουλες είναι πιο επικίνδυνες από άποψη υγείας;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 767
  • Εμφανίσεις 111K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
δεν έχω βρει καμία μέχρι σήμερα,πού δουλεύει κάποια; :cheesy: :2funny:
οχι τυπε αυτες ειναι πιο φτηνες
κανε τα κονε σου απο νετ και σκασε εκει και καλα για δουλειες
πουλα και κανα παραμυθι οτι εισαι ο ελληνας κροισος με τα κοτερα που λεει και η διαφημιση
και θα φας καλα :rockon:

Επισκέπτης
οχι τυπε αυτες ειναι πιο φτηνες
κανε τα κονε σου απο νετ και σκασε εκει και καλα για δουλειες
πουλα και κανα παραμυθι οτι εισαι ο ελληνας κροισος με τα κοτερα που λεει και η διαφημιση
και θα φας καλα :rockon:
Και αν μου ζητήσει να δει το κότερο πριν φάω τί κάνω; :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Einai idea moy h' opote bgainei ena sobaro thread petagontai merikoi "kalothelhtes" se styl "kanoume thn plaka mas" kai to mpourdeleuoun to thema? XA XA XA kai XOU XOU XOU synexeia, videakia apo youtube, plakitsa kai kala, kai etsi, to kanoun ousiastika unreadable. Kai fysika de milaw gia tous MALAKES pou molis eidan gynaika (estw ierodoulh) na grafei, arxisan ta mathimata grammatikhs, ta koplimenta, kai tis malakies. Aytoi ok, etyxe, eidan gomena kai kablwsan nomizontas oti tha ginoun oi chato-agapoulides ths.
Milaw gi'aytous pou systhmatika, se OPOIO thread anoixtei, einai mesa, kai analoga, to mpourdeleuoun oso den paei. Den xreiazetai na pw onomata, mia matia ston arithmo twn post tous, einai arketh gia na katalabei o kathenas pws den ginetai kapoios na einai tooooso polygrafotatos wste na'xei 1800 post as poume ...

Sorry gia ta greeklish alla to plhktrologio apofasise na mhn grapsei ellhnika apopse.

Gia mena, to forum exei ginei ermaio stis diatheseis tou kathe "ypoptou" pou thelei na leei tis malakies tou edw mesa. Pyrkayle mprabo gia to thread alla xara sto kouragio sou pou kathesai kai grafeis akomh kai den ta'xeis parei.
φιλε αυτο το εχω ξαναπει πολλες φορες και κριμα που καταντισε ετσι το σαιτ γιατι παλια δεν ηταν ετσι!!
οσο για το θρετ προτινω καθε φορα που προκυπτει καποια καινουρια να κανουμε κοπι-πειστ ολες τις προηγουμενες και να προσθετουμε και την καινουρια ωστε να ειναι πιο ευκολη η αναγνωση του εν λογω θρετ...

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.074
Πόντοι
42.697
μηνυματα γραμμενα με greeklish διαγραφονται.
μονο μηνυματα με μικρους ελληνικούς χαρακτήρες επιτρέπονται, σύμφωνα με τους κανόνες του φόρουμ

Bleach

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Φεβ 2008
Κριτικές
31
Like
4.239
Πόντοι
5.595
Oi kanones tou site lene kai gia tis off-topic paparies ZeroTolerance? H' ta greeklish einai ayta pou katastrefoun to forum? Xilies fores na eixame greeklish kai na milousame sobara

Επισκέπτης
οσο για το θρετ προτινω καθε φορα που προκυπτει καποια καινουρια να κανουμε κοπι-πειστ ολες τις προηγουμενες και να προσθετουμε και την καινουρια ωστε να ειναι πιο ευκολη η αναγνωση του εν λογω θρετ...

Αυτό ακριβώς κάνω φίλε.

Η λίστα μεγαλώνει δυστυχώς...

1)
Σύμφωνα με το παλιό και ενεργητικότατο μέλος Florian186, η ιερόδουλη
Ρωξάνη που δούλευε στο Φωκαίας 19 και τώρα ως Τζένη στο Ιάσωνος 37Β
πουλάει πρωκτικό σεξ χωρίς προφύλαξη μετά από κρυφή συνεννόηση στο δωμάτιο.
Ορίστε και ο εν λόγω σύνδεσμος

2) Σύμφωνα με τον n.smirni76, η Άννα η μικροκαμωμένη ξανθούλα από το Φωκαίας 22 και τώρα από το Φυλής 74 δραστηριοποιείτο με τον ίδιο ακριβώς τρόπο όπως και η προαναφερθείσα Ρωξάνη/Τζένη.

3) Σύμφωνα με τον n.smirni76, η Αντριάννα από το Φωκαίας 19 πουλάει σεξ χωρίς προφύλαξη.

4) Σύμφωνα με τον n.smirni76, η Έλενα η Βουλγάρα από τον οίκο της Κεραμεικού 13Γ, του πρόσφερε σεξ χωρίς προφυλακτικό.
Ορίστε και η εν λόγω κριτική

5) Σύμφωνα με το παλιό και ενεργητικότατο μέλος amadeus_gr, ο LIONTARI28 προέβη όντως σε σεξ άνευ προφύλαξης στον οίκο της Λεωνίδου 6.
Δυστυχώς δεν γνωρίζουμε το όνομα της πόρνης αλλά μόνο την περιγραφή της.
Ορίστε η εν λόγω κριτική και ο εν μέρωσηλόγω σύνδεσμος

6) Η Νανά από το Καλύμνου 48, έχει κατηγορηθεί πολλάκις ότι προσφέρει σεξ χωρίς προφύλαξη ακόμα και σε ανυποψίαστους πελάτες, όσο γελοίο κι αν ακούγεται αυτό. (αδυνατώ να βρω τους εν λόγω συνδέσμους)

Μισή ντουζίνα βρόμες την πρώτη μέρα... για να δούμε που θα φτάσουμε :(
Επίσης, προτείνω στο <<Ημερήσια ενημέρωση>>, όποιος συναντά κάποια από τις εν λόγω βρόμες να γράφει δίπλα Επικίνδυνη.

Antonis0

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2009
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
0

Επισκέπτης
οχι λενε για την φωτεινουλα που δουλευε στην ιασωνος ηταν μικροσκοπικη και καχεκτικη και σε συνδιασμο με την πολυ λεπτη φωνουλα εμοιαζε με 13αχρονο!!!!

λοιπον μια φορα εχω παει με 20€ στο μεταξουργειο και αυτη επερνε 10 λοιπον τις τα δινω και κανονιζω με +10€ χυσιμο στο προσωπο!!
την χυνω πλενεται και ερχεται να τις δωσω τα λεφτα και βλεπει στο πορτοφολι οτι δεν εχω αλλα, και δεν μου τα πηρε με το ζορι μου ειπε "κρατα τα να περασεις" και παροτι επεμενα δεν τα πηρε με το ζορι!!!!!

πραγματικα καλη κοπελα και αγαθη ψύχη για αυτο την εκμεταλευονται και την εχουν βαλει να γαμιεται για 10€..
αυτη προκειμενου να περασεις καλα τα κανει ολα και τα εξτρα που παιρνει ειναι γελοια (πχ +5€)
αλλα δεν νομιζω να κανει ακαποτο γαμησι, δηλαδη δεν μου το προτινε ποτε απλα εκανε κωλο και ακαποτο τελειωτικο.... με λιγα εως καθολου φραγκα!

Επισκέπτης
Κάποιος είχε γράψει ότι έκανε αλλά δεν το βρίσκω ρε γμτ...

Πρώτη φορά ακούω πάντως πόρνη να χαρίζει λεφτά. Εκτός κι αν της τα τρώγανε όλα, οπότε δεν την ένοιαζε πόσα βγάζει...

ACHILEAS77

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Κριτικές
51
Like
1.661
Πόντοι
3.495

Επισκέπτης
Κάποιος είχε γράψει ότι έκανε αλλά δεν το βρίσκω ρε γμτ...

Πρώτη φορά ακούω πάντως πόρνη να χαρίζει λεφτά. Εκτός κι αν της τα τρώγανε όλα, οπότε δεν την ένοιαζε πόσα βγάζει...
ρε η φωτεινουλα ηταν ψυχαρα..
δεν εχει χαρισει λεφτα μονο ετσι!!!
και επειδη την ξερω οντως της τα τρωνε!!!

Επισκέπτης
-----
εισαι τελειος κου-κου????
τι σχεση μπορει να χει μια σουηδεζα γκομενα που ρθε να φαει 1,2 καβλια..
με μια που τρωει 10 καθε μερα...
ελεος....
Η τουρίστρια που ήρθε να φάει εδώ ένα καλοκαίρι 2,3,4...5 καβλιά δεν έχει πρόβλημα να τρώει άλλα τόσα στην χώρα της καθέ μέρα.
Αν υπολογίσεις ότι μες στην γκαύλα κάνεις κ ακάποτες μαλακίες,ίσως να'ναι κ καλύτερα με ιερόδουλη.

Πιο πιθανό είναι να έχει κάποιο σμν αυτή που γαμιέται όπως λάχει με όποιον λάχει ή αυτή που γαμιέται με 10 την ημέρα αλλά σχεδόν πάντα με προφυλάξεις;

Αν μπορείς λύσε το κουίζ με σιγουρία,εγώ δεν θα μπορούσα.

Επισκέπτης
και επειδη την ξερω οντως της τα τρωνε!!!
Είναι γενικό φαινόμενο πάντως, απ' ό,τι έχω καταλάβει, κάποιος Ρώσσος ή Αλβανός να τους τα τρώει.
Αυτός είναι ο κυριότερος λόγος για τον οποίο είναι αξιοθρήνητες!

adistaktos mermygas

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Είναι γενικό φαινόμενο πάντως, απ' ό,τι έχω καταλάβει, κάποιος Ρώσσος ή Αλβανός να τους τα τρώει.
Αυτός είναι ο κυριότερος λόγος για τον οποίο είναι αξιοθρήνητες!
πριν 3 χρονια κοριτσι που δουλευει φυλης μου ειχε πει πως είναι ερωτευμένη τρελα και ακομη 7-8 μηνες και μετα τερμα, η συγκεκριμενη ακόμη στον αγωνα είναι και με τον ίδιο γκόμενο.
είμαι περίεργος πότε θα σταματήσει και αν..

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
την ατάκα "θα σταματήσω" την εχω ακουσει δεκάδες φορές. Ελάχιστες σταματάνε πραγματικά, οι περισσότερες αλλάζουν έδρα. Η Χριστίνα στο Φ69Α υποτίθεται οτι πρεπει να εχει σταματήσει εδώ και δύο χρόνια (ετσι έλεγε)....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom