epivitoras300
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Μαρ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Aν γαμαει πουτανα χωρις σκουφακι ο φιλος .............. Τοσο ρισκο ????? Τι να πω τωρα ?????????
ειναι φιλε αυτες που δουλευουν σε παρανομα σπιτακια σε πολυκατοικιες,ή ψωνιζονται στον δρομο και σε πιατσες γιατι στανταρ δεν ελεγχονται και δεν δηλωνονται,οχι οτι κι οι αλλες ειμαστε 100%σιγουροι...αλλα περναν κι απο καναν γιατρο που και που...καμια πουτανα δεν ειναι επικινδυνη απο αποψη υγειας..τωρα οποιος παιρνει προγραματα με ακαποτα και γλυφομουνια καλα να παθει.
σωστοσ ;)ειναι φιλε αυτες που δουλευουν σε παρανομα σπιτακια σε πολυκατοικιες,ή ψωνιζονται στον δρομο και σε πιατσες γιατι στανταρ δεν ελεγχονται και δεν δηλωνονται,οχι οτι κι οι αλλες ειμαστε 100%σιγουροι...αλλα περναν κι απο καναν γιατρο που και που...
χωρίς προφυλακτικό εννοεί προφανώς ο φίλος οτι χύνεις μέσα
Ανταπόκριση από φίλο πριν λίγη ώρα.
Η Αλεξάνδρα που είναι στο ισόγειο του 69,παίρνει ξένους.Είδε το πρωί,2 πακιστανούς ή από όπου είναι να βγαίνουν από τα δωμάτια.
Για μένα μπαίνει στην black list...
Όλοι έχουμε διαπιστώσει ότι οι κανόνες ασφαλείας στα διάφορα πορνεία έχουν πάρει την κατιούσα. Εκεί που πριν το 2007 το στοματικό χωρίς προφύλαξη ήταν απαγορευμένος καρπός, σήμερα διαφημίζεται από σχεδόν κάθε μαγαζί και κάθε κοπέλα.
Όμως, αν ανοίξουν οι ασκοί του Αιόλου δύσκολα ξανακλείνουν και θες να το πεις λόγω της κρίσης ή λόγω του σκληρού ανταγωνισμού, σήμερα ακούμε όλο και συχνότερα για κοπέλες που δραστηριοποιούνται σε κολπικό αλλά και πρωκτικό σεξ χωρίς προφυλακτικό με κάποια επιπλέον χρήματα!
Κάποιος που έχει ανάγκη να διαβάσει τους κινδύνους από μία τέτοια πράξη, καλό είναι να σταματήσει τη δραστηριότητά του στον αγοραίο έρωτα και να κοιτάξει να ενημερωθεί.
Ανοίγω αυτό το νήμα παιδιά για να αποκαλύψουμε και αν είναι δυνατό να περιθωριοποιήσουμε αυτού του είδους τις ιερόδουλες.
Γνωρίζω ότι αυτοί που αρέσκονται στο κολπικό και πρωκτικό σεξ χωρίς προφυλάξεις θα βρουν ευκαιρία μέσα από αυτές τις σελίδες να αυξήσουν τη δράση τους.
Μου είναι παντελώς αδιάφορο! Δική τους ζωή, δικό τους πρόβλημα, δική τους διαστροφή! Εμένα με ενδιαφέρει να αποφύγω αυτές τις εξαρετικά πιθανές φορείς νοσημάτων και να προστατέψω την υγεία μου καθώς και την υγεία των υπολοίπων παιδιών που ασκούν το χόμπι ή την ανάγκη του αγοραίου έρωτα με υπευθυνότητα.
Μια παρέα είμαστε όλοι εδώ μέσα. Όσο τραγικό κι αν ακούγεται χίλιες φορές έχετε ξαπλώσει πάνω σε σεντόνια και ιερόδουλες που είχα ιδρώσει εγώ πριν. Ας προσπαθήσουμε να προστατευτούμε όσο το δυνατόν περισσότερο, γιατί σε μια πιθανή έκρηξη σεξουαλικώς μεταδιδόμενων νοσημάτων θα θρηνήσουμε πολλούς. Και καλά να είναι νοσήματα περαστικά... Όλοι γνωρίζουμε ότι υπάρχουν και καταστάσεις μη αναστρέψιμες!
Λοιπόν, για να μην μακρηγορώ!
Έχετε υπ' όψιν σας κοπέλες που εξασκούν το επάγγελμα της πόρνης με πλήρη ανευθυνότητα, πουλώντας κολπικό και πρωκτικό σεξ χωρίς προφύλαξη; Ή ακόμα έχετε βάσιμες υποψίες ότι κάποια ιερόδουλη πάσχει από κάποιο νόσημα;
Παρακαλώ μοιραστείτε το εδώ και ας χρησιμοποιήσει όπως νομίζει ο καθένας καλύτερα αυτήν την πληροφορία!
Ίσως το καλύτερο θέμα μέχρι τώρα!Όλοι έχουμε διαπιστώσει ότι οι κανόνες ασφαλείας στα διάφορα πορνεία έχουν πάρει την κατιούσα. Εκεί που πριν το 2007 το στοματικό χωρίς προφύλαξη ήταν απαγορευμένος καρπός, σήμερα διαφημίζεται από σχεδόν κάθε μαγαζί και κάθε κοπέλα.
Όμως, αν ανοίξουν οι ασκοί του Αιόλου δύσκολα ξανακλείνουν και θες να το πεις λόγω της κρίσης ή λόγω του σκληρού ανταγωνισμού, σήμερα ακούμε όλο και συχνότερα για κοπέλες που δραστηριοποιούνται σε κολπικό αλλά και πρωκτικό σεξ χωρίς προφυλακτικό με κάποια επιπλέον χρήματα!
Κάποιος που έχει ανάγκη να διαβάσει τους κινδύνους από μία τέτοια πράξη, καλό είναι να σταματήσει τη δραστηριότητά του στον αγοραίο έρωτα και να κοιτάξει να ενημερωθεί.
Ανοίγω αυτό το νήμα παιδιά για να αποκαλύψουμε και αν είναι δυνατό να περιθωριοποιήσουμε αυτού του είδους τις ιερόδουλες.
Γνωρίζω ότι αυτοί που αρέσκονται στο κολπικό και πρωκτικό σεξ χωρίς προφυλάξεις θα βρουν ευκαιρία μέσα από αυτές τις σελίδες να αυξήσουν τη δράση τους.
Μου είναι παντελώς αδιάφορο! Δική τους ζωή, δικό τους πρόβλημα, δική τους διαστροφή! Εμένα με ενδιαφέρει να αποφύγω αυτές τις εξαρετικά πιθανές φορείς νοσημάτων και να προστατέψω την υγεία μου καθώς και την υγεία των υπολοίπων παιδιών που ασκούν το χόμπι ή την ανάγκη του αγοραίου έρωτα με υπευθυνότητα.
Μια παρέα είμαστε όλοι εδώ μέσα. Όσο τραγικό κι αν ακούγεται χίλιες φορές έχετε ξαπλώσει πάνω σε σεντόνια και ιερόδουλες που είχα ιδρώσει εγώ πριν. Ας προσπαθήσουμε να προστατευτούμε όσο το δυνατόν περισσότερο, γιατί σε μια πιθανή έκρηξη σεξουαλικώς μεταδιδόμενων νοσημάτων θα θρηνήσουμε πολλούς. Και καλά να είναι νοσήματα περαστικά... Όλοι γνωρίζουμε ότι υπάρχουν και καταστάσεις μη αναστρέψιμες!
Λοιπόν, για να μην μακρηγορώ!
Έχετε υπ' όψιν σας κοπέλες που εξασκούν το επάγγελμα της πόρνης με πλήρη ανευθυνότητα, πουλώντας κολπικό και πρωκτικό σεξ χωρίς προφύλαξη; Ή ακόμα έχετε βάσιμες υποψίες ότι κάποια ιερόδουλη πάσχει από κάποιο νόσημα;
Παρακαλώ μοιραστείτε το εδώ και ας χρησιμοποιήσει όπως νομίζει ο καθένας καλύτερα αυτήν την πληροφορία!
Παρακαλώ να είμαστε πιο συγκεκριμένοι ώστε να μην πάρει η μπάλα και υπεύθυνες επαγγελματίες.ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΤΟ ΘΕΜΑΤΑΚΙ ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΑΤΕ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ.
ΣΤΟ ΜΕΤΑΞΟΥΡΓΕΙΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΑΚΑΠΟΤΟ ΠΡΩΚΤΙΚΟ ΚΑΙ ΚΟΛΠΙΚΟ ΓΙΑ 5 ΕΥΡΩ ΠΑΡΑΠΑΝΟ.ΚΥΡΙΩΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΚΙ.
Έχω ακούσει ιστορίες και έχω φρίξει!που το ξερεις αυτο ρε φιλε?εχεις ειντζ?
να ανακοινωνεται απτο σαλονι ειναι σπανιο τυπεΚαλά ρε παιδιά..ακάποτο κολπικό? υπάρχει αυτό?
γιατι τι διαφορα εχουν τυπε?Εδώ με τουρίστρια πας και φοβάσαι,όχι με πουτάνα!