Νέα

Πoιές ιερόδουλες είναι πιο επικίνδυνες από άποψη υγείας;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 767
  • Εμφανίσεις 111K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

epivitoras300

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
6
Aν γαμαει πουτανα χωρις σκουφακι ο φιλος ..............  Τοσο ρισκο ?????  Τι να πω τωρα ????????? :hammer: :hammer: :hammer: :priest: :priest: :priest:

michael_k

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
καμια πουτανα δεν ειναι επικινδυνη απο αποψη υγειας..τωρα οποιος παιρνει προγραματα με ακαποτα και γλυφομουνια καλα να παθει.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
καμια πουτανα δεν ειναι επικινδυνη απο αποψη υγειας..τωρα οποιος παιρνει προγραματα με ακαποτα και γλυφομουνια καλα να παθει.
ειναι φιλε αυτες που δουλευουν σε παρανομα σπιτακια σε πολυκατοικιες,ή ψωνιζονται στον δρομο και σε πιατσες γιατι στανταρ δεν ελεγχονται και δεν  δηλωνονται,οχι οτι κι οι αλλες ειμαστε 100%σιγουροι...αλλα περναν κι απο καναν γιατρο που και που...

pligomenos11

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
73
Πόντοι
16
ειναι φιλε αυτες που δουλευουν σε παρανομα σπιτακια σε πολυκατοικιες,ή ψωνιζονται στον δρομο και σε πιατσες γιατι στανταρ δεν ελεγχονται και δεν  δηλωνονται,οχι οτι κι οι αλλες ειμαστε 100%σιγουροι...αλλα περναν κι απο καναν γιατρο που και που...
σωστοσ ;)

yannisrock

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
1
ΛάθΟς! Όλες είναι το ίδιο αν έχεις πάντα και για τα πάντα προφυλακτικό! Πρώτον δεν ξέρεις τι έχει, τι έχει εκδηλωμένο την ώρα που το κάνεις μαζί της, από πότε το έχει (έχει σημασία αν το κόλλησε πριν από λίγο ή πριν από πολύ καιρό) και δεν έχει σημασία αν την πάρεις από πιάτσα, μπουρδέλο, στούντιο ή ότι άλλο! Αν δεν κάνω λάθος, ΕΛΑΧΙΣΤΑ μπουρδέλα είναι νόμιμα στη Φυλής και στο Μεταξουργείο! Δηλαδή, στα παράνομα δουλεύουν ΑΔΗΛΩΤΕΣ => ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΛΕΓΧΟΣ...Το ίδιο και στις πιάτσες ΑΛΛΑ και σε πολλά στούντιο! Αν είναι δηλωμένη η κοπελιά, θα ΠΡΕΠΕΙ να έχει μαζί της βιβλιάριο υγείας και άδεια ασκήσεως επαγγέλματος και ΔΕΝ κάνω πλάκα! Ζητήστε από οποιαδήποτε να σας δείξει κάτι από τα παραπάνω! Ελαχιστες θα το κάνουν! Μη μασάτε λοιπόν! Όλα τα ίδια είναι και με προφυλακτικό το ρίσκο είναι απειροελάχιστο! Χαλαρά λοιπόν!

sonderage

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2010
Κριτικές
18
Like
1
Πόντοι
16
Ανταπόκριση από φίλο πριν λίγη ώρα.

Η Αλεξάνδρα που είναι στο ισόγειο του 69,παίρνει ξένους.Είδε το πρωί,2 πακιστανούς ή από όπου είναι να βγαίνουν από τα δωμάτια.
Για μένα μπαίνει στην black list...

Αυτο πια σημερα  εγινε,η ταδε ΔΕΝ παιρνει ξενους...δηλαδη ...η  ειδηση της  ημερας.
Σε  λιγο θα λεμε η  ταδε  δεν κανει  ακαποτο, η ταδε  δεν παιρνει παρτουζα  η ταδε  δεν κανει πρωκτικο και  σε κανα δυο χρονακια απο σημερα...θα  ρωταμε ,συναγωνιστες,μηπως ξερετε καμμια κοπελα που να μην κανει χωρις καποτα?
Νομιζω..μακαρι να εχω λαθος...
Ασε  που με την κριση σε λιγο θα δουλευουν στα μπουρδελα δυο-δυο  και τρεις - τρεις...και  ηδη  επανερχονται  και  οι  ελληνιδες  με πεσμενα  μουτρα...

magiaros

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2009
Κριτικές
18
Like
11
Πόντοι
11
Ποιος εινα τοσο ΤΡΕΛΛΟΣ να κανει πια στις μερες μας σεξ χωρις προστασια;;;Ολοι λιγο η πολυ ξερουμε τι γινεται αν κολισεις καποιο αφροδισιο που μπορει να γιατρευτει τι ταλαιπορια ειναι.Αλλα αν κολισεις AIDS???Εκει ξεκινα η αντιστροφη μετριση για τον ιδιο αλλα και για τους δικους του.Το ξερο απο πολυ δικο μου φιλο που ειναι ναυτικος.Την πατησε στην Λατινικη Αμερικη και τωρα πια μετρα μερες.Ας ειμαστε προσεκτικοι ΟΛΟΙ.

Επισκέπτης
Όλοι έχουμε διαπιστώσει ότι οι κανόνες ασφαλείας στα διάφορα πορνεία έχουν πάρει την κατιούσα. Εκεί που πριν το 2007 το στοματικό χωρίς προφύλαξη ήταν απαγορευμένος καρπός, σήμερα διαφημίζεται από σχεδόν κάθε μαγαζί και κάθε κοπέλα.
Όμως, αν ανοίξουν οι ασκοί του Αιόλου δύσκολα ξανακλείνουν και θες να το πεις λόγω της κρίσης, του σκληρού ανταγωνισμού ή απλά και δυστυχώς λόγω αμάθειας και άγνοιας, σήμερα ακούμε όλο και συχνότερα για κοπέλες που δραστηριοποιούνται σε κολπικό αλλά και πρωκτικό σεξ χωρίς προφυλακτικό με κάποια επιπλέον χρήματα!
Κάποιος που έχει ανάγκη να διαβάσει τους κινδύνους από μία τέτοια πράξη, καλό είναι να σταματήσει τη δραστηριότητά του στον αγοραίο έρωτα και να κοιτάξει να ενημερωθεί.
Ανοίγω αυτό το νήμα παιδιά για να αποκαλύψουμε και αν είναι δυνατό να περιθωριοποιήσουμε αυτού του είδους τις ιερόδουλες.
Γνωρίζω ότι αυτοί που αρέσκονται στο κολπικό και πρωκτικό σεξ χωρίς προφυλάξεις θα βρουν ευκαιρία μέσα από αυτές τις σελίδες να αυξήσουν τη δράση τους.
Μου είναι παντελώς αδιάφορο! Δική τους ζωή, δικό τους πρόβλημα, δική τους διαστροφή! Εμένα με ενδιαφέρει να αποφύγω αυτές τις εξαιρετικά πιθανές φορείς νοσημάτων και να προστατέψω την υγεία μου καθώς και την υγεία των υπολοίπων παιδιών που ασκούν το χόμπι ή την ανάγκη του αγοραίου έρωτα με υπευθυνότητα.
Μια παρέα είμαστε όλοι εδώ μέσα. Όσο τραγικό κι αν ακούγεται χίλιες φορές έχετε ξαπλώσει πάνω σε σεντόνια και ιερόδουλες που είχα ιδρώσει εγώ πριν. Ας προσπαθήσουμε να προστατευτούμε όσο το δυνατόν περισσότερο, γιατί σε μια πιθανή έκρηξη σεξουαλικώς μεταδιδόμενων νοσημάτων θα θρηνήσουμε πολλούς. Και καλά να είναι νοσήματα περαστικά... Όλοι γνωρίζουμε ότι υπάρχουν και καταστάσεις μη αναστρέψιμες!

Λοιπόν, για να μην μακρηγορώ!
Έχετε υπ' όψιν σας κοπέλες που εξασκούν το επάγγελμα της πόρνης με πλήρη ανευθυνότητα, πουλώντας κολπικό και πρωκτικό σεξ χωρίς προφύλαξη; Ή ακόμα έχετε βάσιμες υποψίες ότι κάποια ιερόδουλη πάσχει από κάποιο νόσημα;
Παρακαλώ μοιραστείτε το εδώ και ας χρησιμοποιήσει όπως νομίζει ο καθένας καλύτερα αυτήν την πληροφορία!

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Πολύ καλό το νήμα που ξεκίνησες, ΕΥΓΕ ΣΟΥ

Όμως ειναι δύσκολη μια τέτοιου είδους καταγγελία.

Αυτό που έχει σημα΄σια ειναι να προσέχουμε και να μην διακινδυνευουμε για τα γούστα μας.

Πάντως όχι μονο ακάποτα αλλά και πρωκτικά ειναι πλέον στάνταρ παντού. Δείγμα όχι της οικονομικής κρίσης, αλλά της γενικής κρίσης μυαλού που πάσχουμε.

Ιδιαίτερα για τους νεότερους που δεν νοιάζονται και πολύ, ειναι έρμεο των παθών τους.
Μάγκες οτο σεξ δεν γίνεται όπως στις τσόντες.

Επισκέπτης
Ξεκινάω πρώτος!
Σύμφωνα με το παλιό και ενεργητικότατο μέλος Florian186, η ιερόδουλη
Ρωξάνη που δούλευε στο Φωκαίας 19 και τώρα ως Τζένη στο Ιάσωνος 37Β
πουλάει πρωκτικό σεξ χωρίς προφύλαξη μετά από κρυφή συνεννόηση στο δωμάτιο.
Ορίστε και ο εν λόγω σύνδεσμος

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
Όλοι έχουμε διαπιστώσει ότι οι κανόνες ασφαλείας στα διάφορα πορνεία έχουν πάρει την κατιούσα. Εκεί που πριν το 2007 το στοματικό χωρίς προφύλαξη ήταν απαγορευμένος καρπός, σήμερα διαφημίζεται από σχεδόν κάθε μαγαζί και κάθε κοπέλα.
Όμως, αν ανοίξουν οι ασκοί του Αιόλου δύσκολα ξανακλείνουν και θες να το πεις λόγω της κρίσης ή λόγω του σκληρού ανταγωνισμού, σήμερα ακούμε όλο και συχνότερα για κοπέλες που δραστηριοποιούνται σε κολπικό αλλά και πρωκτικό σεξ χωρίς προφυλακτικό με κάποια επιπλέον χρήματα!
Κάποιος που έχει ανάγκη να διαβάσει τους κινδύνους από μία τέτοια πράξη, καλό είναι να σταματήσει τη δραστηριότητά του στον αγοραίο έρωτα και να κοιτάξει να ενημερωθεί.
Ανοίγω αυτό το νήμα παιδιά για να αποκαλύψουμε και αν είναι δυνατό να περιθωριοποιήσουμε αυτού του είδους τις ιερόδουλες.
Γνωρίζω ότι αυτοί που αρέσκονται στο κολπικό και πρωκτικό σεξ χωρίς προφυλάξεις θα βρουν ευκαιρία μέσα από αυτές τις σελίδες να αυξήσουν τη δράση τους.
Μου είναι παντελώς αδιάφορο! Δική τους ζωή, δικό τους πρόβλημα, δική τους διαστροφή! Εμένα με ενδιαφέρει να αποφύγω αυτές τις εξαρετικά πιθανές φορείς νοσημάτων και να προστατέψω την υγεία μου καθώς και την υγεία των υπολοίπων παιδιών που ασκούν το χόμπι ή την ανάγκη του αγοραίου έρωτα με υπευθυνότητα.
Μια παρέα είμαστε όλοι εδώ μέσα. Όσο τραγικό κι αν ακούγεται χίλιες φορές έχετε ξαπλώσει πάνω σε σεντόνια και ιερόδουλες που είχα ιδρώσει εγώ πριν. Ας προσπαθήσουμε να προστατευτούμε όσο το δυνατόν περισσότερο, γιατί σε μια πιθανή έκρηξη σεξουαλικώς μεταδιδόμενων νοσημάτων θα θρηνήσουμε πολλούς. Και καλά να είναι νοσήματα περαστικά... Όλοι γνωρίζουμε ότι υπάρχουν και καταστάσεις μη αναστρέψιμες!

Έχετε υπ' όψιν σας κοπέλες που εξασκούν το επάγγελμα της πόρνης με πλήρη ανευθυνότητα, πουλώντας κολπικό και πρωκτικό σεξ χωρίς προφύλαξη; Ή ακόμα έχετε βάσιμες υποψίες ότι κάποια ιερόδουλη πάσχει από κάποιο νόσημα;
Παρακαλώ μοιραστείτε το εδώ και ας χρησιμοποιήσει όπως νομίζει ο καθένας καλύτερα αυτήν την πληροφορία!

πολυ καλο θρεντ                  :rockon:

tenniskiller

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
16
Όμως, αν ανοίξουν οι ασκοί του Αιόλου δύσκολα ξανακλείνουν και θες να το πεις λόγω της κρίσης ή λόγω του σκληρού ανταγωνισμού, σήμερα ακούμε όλο και συχνότερα για κοπέλες που δραστηριοποιούνται σε κολπικό αλλά και πρωκτικό σεξ χωρίς προφυλακτικό με κάποια επιπλέον χρήματα!
Μου είναι παντελώς αδιάφορο! Δική τους ζωή, δικό τους πρόβλημα, δική τους διαστροφή! Εμένα με ενδιαφέρει να αποφύγω αυτές τις εξαρετικά πιθανές φορείς νοσημάτων και να προστατέψω την υγεία μου καθώς και την υγεία των υπολοίπων παιδιών που ασκούν το χόμπι ή την ανάγκη του αγοραίου έρωτα με υπευθυνότητα.

Ίσως το καλύτερο θέμα μέχρι τώρα!
Πολύ σωστή άποψη!
Φαίνεται ωραίο στην αρχή και ακούγεται αλλά όχι σε μπουρδέλα όλα αυτά.
Όταν ακούσεις ξαφνικά από τον γιατρό ότι έχεις AIDS θέλεις να ξαναγυρίσεις τον χρόνο πίσω αλλά τότε είναι αργά και σκέφτεσαι ότι χάθηκε όλη η ζωή σου πιά και πόσα πράγματα μπορούσες να κάνεις.
Και μην ξεχνάτε ότι τα αφροδίσια και το ΕΙΝΤΖ έχουν τριπλασιαστεί τα τελευταία χρόνια και πιό πολύ από τις αδήλωτες και τυχάρπαστες,αμφιβόλου προελέυσεως.

Επισκέπτης
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΤΟ ΘΕΜΑΤΑΚΙ ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΑΤΕ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ.
ΣΤΟ ΜΕΤΑΞΟΥΡΓΕΙΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΑΚΑΠΟΤΟ ΠΡΩΚΤΙΚΟ ΚΑΙ ΚΟΛΠΙΚΟ ΓΙΑ 5 ΕΥΡΩ ΠΑΡΑΠΑΝΟ.ΚΥΡΙΩΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΚΙ.
Παρακαλώ να είμαστε πιο συγκεκριμένοι ώστε να μην πάρει η μπάλα και υπεύθυνες επαγγελματίες.
Αν γνωρίζεις κάποια σε παρακαλώ ανέφερέ την.

να 'σαι καλά.

pirokavlos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2010
Κριτικές
3
Like
34
Πόντοι
16
Καλά ρε παιδιά..ακάποτο κολπικό? υπάρχει αυτό? :think:

tenniskiller

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
16
που το ξερεις αυτο ρε φιλε?εχεις ειντζ? :think:
Έχω ακούσει ιστορίες και έχω φρίξει!
Ξέρω γιατρό που μου λέει ιστορίες και παγώνεις μόνο στο άκουσμα.
Εδώ με τουρίστρια πας και φοβάσαι,όχι με πουτάνα!
Είμαι κάποιας ηλικίας και έχω ακούσει πολλά.

sonderage

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2010
Κριτικές
18
Like
1
Πόντοι
16
Κάποτε το ακαποτο στοματικό  ήταν σχεδόν  αδιανόητο.Θυμαμαι (1979) στο Παιωνιου  μετα τη γωνια  με Λιοσιων,ηταν μια νταρντανα ελληνιδα,50αρα και μολις η τσατσα ειπε ακαποτο τελειωτικο,επαθα πλακα...τοσο  ασυνηθιστο  ηταν  τοτε...Οπως  βεβαια  και  το γλυφοκώλι...η μονη που  εκανε τοτε  γλυφ/λι  ητανε μια τελειωμενη στην Πιπινου...
Σημερα πια οχι μονο το ακαποτο στοματικο  ειναι κανονας,αλλα  τεινει να  αυξηθει και το ακαποτο κολπικο και πρωκτικο...προφανως  δουλεια των  ιδιοκτητών ,δεν πιστευω μια κοπελλα,οσο τρελλη και  αν  ηταν ,θα το εκανε  απο μονη της.
Καλη ,πολυ καλη  η ιδεα Πυραυλε ,για το θρεντ σου,θα  επανελθω...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom