Νέα

Πoιές ιερόδουλες είναι πιο επικίνδυνες από άποψη υγείας;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 767
  • Εμφανίσεις 111K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

athal

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Κριτικές
39
Like
4.650
Πόντοι
6.555
Μαγκες,καταθετω προσωπικη εμπειρια.Παντα μα παντα εδω και χρονια που εξασκω το σπορ χρησιμοποιουσα και χρησιμοποιω προφυλακτικο.Πριν 1 μηνα περιπου (αρχες μαρτιου) ετυχε στο στουντιο της φραντζη 47 να παρω την ευα, ρωσιδα ξανθια διμετρη με πιασιματα.Παρασκευη πρωι ηταν, το τονιζω γιατι εχω λασκα απο την δουλεια και η συγκεκριμενη εργαζεται εκει τις παρασκευες πρωι.Λοιπον μεσα στον μαρτιο πηγα μονο επαναλαμβανω μονο με αυτην και παντα παρασκευη πρωι 2 φορες.Δυστυχως και τις 2 η γκομενα ειχε φοβερες καβλες και μου εκανε ακαποτο στοματικο με δικια της πρωτοβουλια και με φοβερο παθος θα ελεγα.Σε ερωτηση μου μετα εαν δεν φοβαται μου ειπε οτι "βλεπω εγω ποιος ειναι καθαρος  :jerking:". Το αποτελεσμα ? Μολις γυρισα απο τον γιατρο με "βαλανοπροστατιτιδα" , αντιβιωση ισχυρη για 10 ημερες και αλοιφη για αλλες τοσες.ΜΑΚΡΙΑ απο αυτην την συγκεκριμενη στην Φρατζη 47 (δεν ξερω αν δουλευει και αλλου και ποτε) και ειδικα παρασκευες πρωι.

georgiooo

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
0
Το Betadine δεν ειναι πανακεια...προσοχη!!!Σκοτωνει κοινα μικροβια αλλα δυστυχως και τα 'καλα' μικροβια -στρατο του σωματος μας οπου εφαρμοζεται...ετσι αυξανει ο κινδυνος λοιμωξης απο μη κοινα μικροβια οπως πχ Candida ειδος μυκητα απο τα συνηθεστερα που προσβαλλουν τα γεννητικα οργανα...

το betadine σε ποιες περιοχες του σωματος μπορει να χρησιμοποιηθει? σε ολες?? (το ιδιο και για τα μαντηλακια πιο κατω)

και ακουσα εδω για καποια μαντηλακια antibacter καπως ετσι μετα απο καθε επαφη, τα βρισκουμε στα φαρμακεια ε?

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.834
Πόντοι
9.295
Μαγκες,καταθετω προσωπικη εμπειρια.Παντα μα παντα εδω και χρονια που εξασκω το σπορ χρησιμοποιουσα και χρησιμοποιω προφυλακτικο.Πριν 1 μηνα περιπου (αρχες μαρτιου) ετυχε στο στουντιο της φραντζη 47 να παρω την ευα, ρωσιδα ξανθια διμετρη με πιασιματα.Παρασκευη πρωι ηταν, το τονιζω γιατι εχω λασκα απο την δουλεια και η συγκεκριμενη εργαζεται εκει τις παρασκευες πρωι.Λοιπον μεσα στον μαρτιο πηγα μονο επαναλαμβανω μονο με αυτην και παντα παρασκευη πρωι 2 φορες.Δυστυχως και τις 2 η γκομενα ειχε φοβερες καβλες και μου εκανε ακαποτο στοματικο με δικια της πρωτοβουλια και με φοβερο παθος θα ελεγα.Σε ερωτηση μου μετα εαν δεν φοβαται μου ειπε οτι "βλεπω εγω ποιος ειναι καθαρος  :jerking:". Το αποτελεσμα ? Μολις γυρισα απο τον γιατρο με "βαλανοπροστατιτιδα" , αντιβιωση ισχυρη για 10 ημερες και αλοιφη για αλλες τοσες.ΜΑΚΡΙΑ απο αυτην την συγκεκριμενη στην Φρατζη 47 (δεν ξερω αν δουλευει και αλλου και ποτε) και ειδικα παρασκευες πρωι.
To Eυακι εχει τιμηθει 2 φορες(μια μαλιστα με ''διπλο γυρο''κανα 35λεπτο περιπου και τα γλειψιματα στα @@  :Sεκτος του οτι τα εκανε με εμπειρια πορνοσταρ :rockon: φορουσε παντα καποτα για μπουκιτσι-σπαθια καταπινε η κοπελα.
Συν του οτι δεχοταν και ελευθερη εκτονωση. :rockon:
Γεια σου Ευα καυλα! :sunglasses:
Παντα με καποτες τα τρομπονια μαγκες για να μην ψαχνεστε μετα!

ΥΓ

Ξεχασα να σε ρωτησω,η Ευα φταιει ή εσυ που χωνεις το καυλι σου σε ενα καυλωμενο στομα :rockon: πρωινιατικα? 0:) :cool2: :hmm:

athal

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Κριτικές
39
Like
4.650
Πόντοι
6.555
Λες ρε μεγαλε να ηξερα οτι η συγκεκριμενη (Ευα) πουτανα ειναι κινητος φορεας μικροβιων και θα πηγαινα να της το χωσω? Απλα εκατσε η φαση ...μη σου πω οτι δεν προλαβα καλα καλα να της πω οχι τον ειχε αρπαξει...εε, δεν ειμαι και απο σιδερο...τελος παντων...εγω απλα σας ειπα την εμπειρια μου για να προσεχετε...ολοι μας δηλαδη...μακρια απο ακαποτα...

Bourdeliaris22

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
6
για Καρολίνα και Μικαέλα απο Αγίου Μελετίου παίζει καμιά μαλακία;Αν μαμήσω με προφυλακτικό παίζει να πάθω τίποτα??

M.NATALI.RU

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
0
για Καρολίνα και Μικαέλα απο Αγίου Μελετίου παίζει καμιά μαλακία;Αν μαμήσω με προφυλακτικό παίζει να πάθω τίποτα??
ολεσ οι κοπελεσ μασ περνουν απο γιατρο!αν δεν παρουν το οκ,δεν δουλευουν!φιλακια  :-* :-* :-*

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
γαμα με αυτο να εισαι σιγουρος
http://[URL unfurl="true"]www.biana.gr/GR/emporia_files/image046.jpg[/img[/URL]]
κυκλοφορει και με ραβδωσεις για μεγαλυτερη απολαυση της γυναικας

Bourdeliaris22

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
6
ok thanks mistress nataly,απλά πληροφοριακά οι κοπέλες τουλάχιστον για aids κάνουν συχνά τις απαραίτητες εξετάσεις;

bourdeliaris400

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
μαγκές στο αγκύρας 12 δουλευε κάπια μαρία milf που έκανε ελέυθερη πιπα.κατάθεσα με αποτελεσμα την επομενη μερα να
ειμαι με πυρετο.διλαλη ουρολιμοξη, παιδια απο κ και περα μονο με καποτα.. :helpplea:

Bourdeliaris22

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
6
Ε και σύ ακάποτο??έλεος τα θέλει ο κώλος σου..

Mistres Natali thanks για την ενημέρωση....θα επισκευτώ σύντομα φιλάκια!!!

meredi

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2008
Κριτικές
3
Like
78
Πόντοι
16
μαγκές στο αγκύρας 12 δουλευε κάπια μαρία milf που έκανε ελέυθερη πιπα.κατάθεσα με αποτελεσμα την επομενη μερα να
ειμαι με πυρετο.διλαλη ουρολιμοξη, παιδια απο κ και περα μονο με καποτα.. :helpplea:

Κοιτα την υπογραφή μου..... Προσοχη

meredi

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2008
Κριτικές
3
Like
78
Πόντοι
16
γαμα με αυτο να εισαι σιγουρος
http://[URL unfurl="true"]www.biana.gr/GR/emporia_files/image046.jpg[/img[/URL]]
κυκλοφορει και με ραβδωσεις για μεγαλυτερη απολαυση της γυναικας
[/quote]

Χαχα και lol και ολα αυτα... :2funny: :2funny: :2funny:

Succesor

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2007
Κριτικές
6
Like
17
Πόντοι
1
Επαναφέρω το thread αυτό στο προσκήνιο, γιατί με ενδιαφέρει. Όποιος ξέρει κάποια περίπτωση που πρέπει να αποφευχθεί, ας την αναφέρει. Κυρίως για studio μιλάω που πάω εγώ, αλλά εντάξει ο καθένας ας πεί ότι έχει υπόψιν του.

johnvts

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2009
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
Σε συζήτηση με φίλο γιατρό που ασχολείται με το άθλημα μου είπε το εξής ενδιαφέρον : αυξημένο κίνδυνο να κολλήσεις κάτι διατρέχεις σε μαγαζιά που έχουν πάνω από μία κοππέλλες. Είναι λογικό διότι η χρήση κοινής τουαλέτας πιθανώς πετσέτας η ποτηριών δημιουργεί προυποθέσεις μετάδοσης μεταξύ τους. Γιαυτό προσοχή σε τέτοιου είδους στούντιο ειδικώτερα στο προσφιλές άθλημα των "3".

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Προσοχή  διότι  έχουν αρχίσει και κυκλοφορύν ct που  στο σέρβις  τους  έχουν cum in ass .
Μη  σας  ψάχνουμε  σε  2-3  μήνες !

imaginas.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2008
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
616
Σε συζήτηση με φίλο γιατρό που ασχολείται με το άθλημα μου είπε το εξής ενδιαφέρον : αυξημένο κίνδυνο να κολλήσεις κάτι διατρέχεις σε μαγαζιά που έχουν πάνω από μία κοππέλλες. Είναι λογικό διότι η χρήση κοινής τουαλέτας πιθανώς πετσέτας η ποτηριών δημιουργεί προυποθέσεις μετάδοσης μεταξύ τους. Γιαυτό προσοχή σε τέτοιου είδους στούντιο ειδικώτερα στο προσφιλές άθλημα των "3".

Ενώ όταν αλλάζουν οι κοπέλες βάρδια,μπαίνει το συνεργείο και απολυμαίνει τις τουαλέτες....Εδώ ούτε σεντόνια δεν αλλάζουν.Άσε,είναι να μην σου τύχει.

epivitoras300

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
6
Προσωπικη μου αποψη μακρια απο Μαυρες και Αλβανιδες. Τωρα οσο για γιατρους που λεει η Ναταλι.........    Ασε τα παιρνουν οι περρισοτεροι

gamikoulien

Ανώτερος
Εγγρ.
18 Απρ 2007
Κριτικές
14
Like
45
Πόντοι
5.760
Προσοχή  διότι  έχουν αρχίσει και κυκλοφορύν ct που  στο σέρβις  τους  έχουν cum in ass .
Μη  σας  ψάχνουμε  σε  2-3  μήνες !
αυτο τι ειναι ρε παιδια? γαμας κωλο και χυνεις μεσα? με καποτα φυσικα υποθετο ε?
και γιατι ειναι επικυνδυνο οταν φορας καποτα?

Carlos78

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1
αυτο τι ειναι ρε παιδια? γαμας κωλο και χυνεις μεσα? με καποτα φυσικα υποθετο ε?
και γιατι ειναι επικυνδυνο οταν φορας καποτα?
χωρίς προφυλακτικό εννοεί προφανώς ο φίλος οτι χύνεις μέσα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom