Ο ερπης στα χειλια ειναι ασχετος με αφροδισια Ντραμ...
Κι όμως.Και ο τύπου 1 ιός του απλού έρπητα δεν αποκλείεται να προσβάλλει τα γεννητικά όργανα.Άμα η άλλη έχει επιχείλιο μην αφήσετε να σας πάρει τσιμπούκι.
Ο ερπης στα χειλια ειναι ασχετος με αφροδισια Ντραμ...
Μιλαμε για το 90%του πληθυσμου φιλε μου,μη σου πω το 100% ειναι φορεις του HSV 1...δηλ ουτε τη γκομενα μου που την ξερω απο παιδι η ειναι παρθενα και εχει ερπη στα χειλια να μην αφησω?Κι όμως.Και ο τύπου 1 ιός του απλού έρπητα δεν αποκλείεται να προσβάλλει τα γεννητικά όργανα.Άμα η άλλη έχει επιχείλιο μην αφήσετε να σας πάρει τσιμπούκι.
Μιλαμε για το 90%του πληθυσμου φιλε μου,μη σου πω το 100% ειναι φορεις του HSV 1...δηλ ουτε τη γκομενα μου που την ξερω απο παιδι η ειναι παρθενα και εχει ερπη στα χειλια να μην αφησω?
δηλαδη ρε παλικαρια,ανετα να γαμαμε τις αραπινες απο την συγκεκριμενη πιατσα??
νομιζω οτι ειστε αλλου!!!τα παιδια που εγραψαν για ασθενειες αυτων των κοριτσιων,εχω την εντυπωση πως εννοουσαν,οτι ειναι πολυ επιφοβες,και πολυ καλα το ειπαν.
στην αφρικη αυτη την στιγμη,το ποσοστο aids,einai τεραστιο,αυτο το ξερετε???
τεραστιο,τεραστιο.δηλαδη ειναι το ιδιο επικινδυνη μια πουτανα στην φυλης κ μια αραπινα πισω απο το δημαρχειο???
Σωστος φιλε μου και να μην ξεχναμε ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΙΚΟ ΠΑΝΤΑ...ειτε εχει ερπη ειτε οχι η γυναικα...αλλωστε αν σου παρει πιπα και εχει ερπη,αυτος ειναι ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ που μπορεις να κολλησεις...ειναι σα να κανεις βουτια σε θαλασσα που κολυμπουν μεδουσες(που απλα θα τσουξουν τον ποπο σου)και ΚΑΡΧΑΡΙΕΣ που θα αφησουν μονο...τον ποπο σου αφαγωτο(και αν ειναι νοστιμος μπορει να τον φανε και αυτον ) και να ανησυχεις για τις μεδουσες...Ναι , όμως όπως λέει στο link οι περιοχές της βλάβης (εν προκειμένω ο επιχείλιος) είναι πιο μολυσματικές.Δηλαδή τα χειλάκια όταν έχουν βγάλει τον έρπη έχουν περισσότερες πιθανότητες να μεταδώσουν τον ιό στο καυλί σου.Το γεγονός ότι κολλάει και από ασυμπτωματικούς φορείς ή ότι μπορεί να έχουμε κολλήσει τον ιό αλλά να μην παρουσιάσουμε συμπτώματα δεν πρέπει να μας κάνει να πηγαίνουμε και γυρεύοντας.Σίγουρα δεν πρέπει να είμαστε υποχόνδριοι αλλά άμα η άλλη βλέπεις να έχει τον έρπη , εντάξει , κρατήσου για λίγες μέρες , ποτέ δεν ξέρεις
Αφησε λεκε στη γλωσσα σου?εγω που εκανα γλυφομουνι σε μια μαυρη απο την αθηνας?λεσ να κολλησα τιποτε?
καλοοοοοοοο.εσυ δεν πιστευω να εχεις υποπεσει σε τετοια λαθηΑφησε λεκε στη γλωσσα σου?
ελα ρε συναγωνιστη,για να ειναι τοσο καιρο σημαινει οτι φερνει λεφτα,για να φερει λεφτα κανει ακαποτο,απλη λογικηΣυναγωνιστές θα ήθελα την γνώμη σας για κάποιες κοπέλες π.χ. την Αλεξάνδρα στην Διδύμου που προσφέρει ακάποτο καιρό τώρα..Έχετε ακούσει κανένα περιστατικό για την συγεκριμένη;Για να είναι τόσο καιρό στο ίδιο μαγαζί δεν μειώνει τις πιθανότητες κάποιας αρρώστιας;
μπορει απλως να ετυχε να συνεχιζει να δουλευει για το λογο που σου ειπα ,μπορει οντως να μην υπαρχει προβλημα.δεν ξερεις ομως τι ισχυει ,ουτε εγω οποτε φυλαξου.απλως πρεπει να σκεφτομαστε με τη λογικη κι εννοω να αποφευγουμε οπου ακουμε κατι κακο.δεν νομιζω να θελεις να μαθεις αν η αλεξανδρα εχει κατι ετσι δεν ειναι?Ναι αλλά με την ίδια λογική αν είχε κάποια ασθένεια θα είχε φάει πόδι όπως η Ντάρια που αναφέρθηκε πιο πρίν..Το θέμα είναι ότι τόσο καιρό δεν έχει ακουστεί το παραμικρό για την Αλεξάνδρα..Κάποιος θα είχε κολλήσει κάτι ή θα είχε αναφερθεί έστω και ως υποψία..Αλλά τίποτα.Δεν θέλω να πω πως η κοπέλα είναι οκ απλά αναφέρω κάποια πράγμαμα και διορθωσέ με αν κάνω κάποιο λάθος.
μονο απο τη θεια προνοια.και τη θεια καποτα.και το μυαλο σου.και σιγουρα οχι απ τη μαρια στο 92 που δουλευει με ερπη στα χειληΔεν έχω δοκιμάσει ποτέ την Αλεξάνδρα απλά ψάχνω να βρώ κάποιον συναγωνιστή(απο τους τόσους που την έχουν πάρει) που να αναφέρει κάτι που τον παραξένεψε.Απλά πιστεύω πως με τις κοπέλες που κυκλοφορούν σήμερα είναι εξίσου επικίνδυνο να κολλήσεις κάτι.Άρα δεν είσαι καλυμένος απο πουθενά.
σωστοςςςςς ;)Δεν έχω δοκιμάσει ποτέ την Αλεξάνδρα απλά ψάχνω να βρώ κάποιον συναγωνιστή(απο τους τόσους που την έχουν πάρει) που να αναφέρει κάτι που τον παραξένεψε. Απλά πιστεύω πως με τις κοπέλες που κυκλοφορούν σήμερα είναι εξίσου επικίνδυνο να κολλήσεις κάτι.Άρα δεν είσαι καλυμένος απο πουθενά.