Νέα

Πoιές ιερόδουλες είναι πιο επικίνδυνες από άποψη υγείας;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 767
  • Εμφανίσεις 111K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

oneofus

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2006
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
1
OP
OP
F

freddie krueger

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16
 Αυτο ειναι το link για ανημερωση των συναθλητων...ΥΓ:Γραφω γραφω και τα ποστ μου σβηνονται :huh:

OP
OP
F

freddie krueger

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16
Κι όμως.Και ο τύπου 1 ιός του απλού έρπητα δεν αποκλείεται να προσβάλλει τα γεννητικά όργανα.Άμα η άλλη έχει επιχείλιο μην αφήσετε να σας πάρει τσιμπούκι.
Μιλαμε για το 90%του πληθυσμου φιλε μου,μη σου πω το 100% ειναι φορεις του HSV 1...δηλ ουτε τη γκομενα μου που την ξερω απο παιδι η ειναι παρθενα και εχει ερπη στα χειλια να μην αφησω?

oneofus

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2006
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
1
Μιλαμε για το 90%του πληθυσμου φιλε μου,μη σου πω το 100% ειναι φορεις του HSV 1...δηλ ουτε τη γκομενα μου που την ξερω απο παιδι η ειναι παρθενα και εχει ερπη στα χειλια να μην αφησω?

Ναι , όμως όπως λέει στο link οι περιοχές της βλάβης (εν προκειμένω ο επιχείλιος) είναι πιο μολυσματικές.Δηλαδή τα χειλάκια όταν έχουν βγάλει τον έρπη έχουν περισσότερες πιθανότητες να μεταδώσουν τον ιό στο καυλί σου.Το γεγονός ότι κολλάει και από ασυμπτωματικούς φορείς ή ότι μπορεί να έχουμε κολλήσει τον ιό αλλά να μην παρουσιάσουμε συμπτώματα δεν πρέπει να μας κάνει να πηγαίνουμε και γυρεύοντας.Σίγουρα δεν πρέπει να είμαστε υποχόνδριοι αλλά άμα η άλλη βλέπεις να έχει τον έρπη , εντάξει , κρατήσου για λίγες μέρες , ποτέ δεν ξέρεις  :grin: 

babacha

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
0
δηλαδη ρε παλικαρια,ανετα να γαμαμε τις αραπινες απο την  συγκεκριμενη πιατσα??
νομιζω οτι ειστε αλλου!!!τα παιδια που εγραψαν για ασθενειες αυτων των κοριτσιων,εχω την εντυπωση πως εννοουσαν,οτι ειναι πολυ επιφοβες,και πολυ καλα το ειπαν.
στην αφρικη αυτη την στιγμη,το ποσοστο aids,einai τεραστιο,αυτο το ξερετε???
τεραστιο,τεραστιο.δηλαδη ειναι το ιδιο επικινδυνη μια πουτανα στην φυλης κ μια αραπινα πισω απο το δημαρχειο???

Μάγκα μου, πήγαινε σελ.12 και διάβασε τις παραθέσεις που έγιναν και για πιο λόγο έγιναν γιατί νομίζω ότι είσαι εκτος θέματος. Εν πάση περιπτώσει, το σταματάω εδώ, γιατί στη σελ.12 πήγε να ξεφύγει το θέμα!

OP
OP
F

freddie krueger

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16
Ναι , όμως όπως λέει στο link οι περιοχές της βλάβης (εν προκειμένω ο επιχείλιος) είναι πιο μολυσματικές.Δηλαδή τα χειλάκια όταν έχουν βγάλει τον έρπη έχουν περισσότερες πιθανότητες να μεταδώσουν τον ιό στο καυλί σου.Το γεγονός ότι κολλάει και από ασυμπτωματικούς φορείς ή ότι μπορεί να έχουμε κολλήσει τον ιό αλλά να μην παρουσιάσουμε συμπτώματα δεν πρέπει να μας κάνει να πηγαίνουμε και γυρεύοντας.Σίγουρα δεν πρέπει να είμαστε υποχόνδριοι αλλά άμα η άλλη βλέπεις να έχει τον έρπη , εντάξει , κρατήσου για λίγες μέρες , ποτέ δεν ξέρεις  :grin:   
Σωστος φιλε μου και να μην ξεχναμε ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΙΚΟ ΠΑΝΤΑ...ειτε εχει ερπη ειτε οχι η γυναικα...αλλωστε αν σου παρει πιπα και εχει ερπη,αυτος ειναι ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ που μπορεις να κολλησεις...ειναι σα να κανεις βουτια σε θαλασσα που κολυμπουν μεδουσες(που απλα θα τσουξουν τον ποπο σου)και ΚΑΡΧΑΡΙΕΣ που θα αφησουν μονο...τον ποπο σου αφαγωτο(και αν ειναι νοστιμος μπορει να τον φανε και αυτον :2funny:) και να ανησυχεις για τις μεδουσες...

kamenosentelws

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2007
Κριτικές
3
Like
112
Πόντοι
6
Συναγωνιστές θα ήθελα την γνώμη σας για κάποιες κοπέλες π.χ. την Αλεξάνδρα στην Διδύμου που προσφέρει ακάποτο καιρό τώρα..Έχετε ακούσει κανένα περιστατικό για την συγεκριμένη;Για να είναι τόσο καιρό στο ίδιο μαγαζί δεν μειώνει τις πιθανότητες κάποιας αρρώστιας;

Επισκέπτης
Συναγωνιστές θα ήθελα την γνώμη σας για κάποιες κοπέλες π.χ. την Αλεξάνδρα στην Διδύμου που προσφέρει ακάποτο καιρό τώρα..Έχετε ακούσει κανένα περιστατικό για την συγεκριμένη;Για να είναι τόσο καιρό στο ίδιο μαγαζί δεν μειώνει τις πιθανότητες κάποιας αρρώστιας;
ελα ρε συναγωνιστη,για να ειναι  τοσο καιρο σημαινει οτι φερνει λεφτα,για να φερει λεφτα κανει ακαποτο,απλη λογικη

kamenosentelws

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2007
Κριτικές
3
Like
112
Πόντοι
6
Ναι αλλά με την ίδια λογική αν είχε κάποια ασθένεια θα είχε φάει πόδι όπως η Ντάρια που αναφέρθηκε πιο πρίν..Το θέμα είναι ότι τόσο καιρό δεν έχει ακουστεί το παραμικρό για την Αλεξάνδρα..Κάποιος θα είχε κολλήσει κάτι ή θα είχε αναφερθεί έστω και ως υποψία..Αλλά τίποτα.Δεν θέλω να πω πως η κοπέλα είναι οκ απλά αναφέρω κάποια πράγμαμα και διορθωσέ με αν κάνω κάποιο λάθος.

Επισκέπτης
Ναι αλλά με την ίδια λογική αν είχε κάποια ασθένεια θα είχε φάει πόδι όπως η Ντάρια που αναφέρθηκε πιο πρίν..Το θέμα είναι ότι τόσο καιρό δεν έχει ακουστεί το παραμικρό για την Αλεξάνδρα..Κάποιος θα είχε κολλήσει κάτι ή θα είχε αναφερθεί έστω και ως υποψία..Αλλά τίποτα.Δεν θέλω να πω πως η κοπέλα είναι οκ απλά αναφέρω κάποια πράγμαμα και διορθωσέ με αν κάνω κάποιο λάθος.
μπορει απλως να ετυχε να συνεχιζει να δουλευει για το λογο που σου ειπα ,μπορει οντως να μην υπαρχει προβλημα.δεν ξερεις ομως τι ισχυει ,ουτε εγω οποτε φυλαξου.απλως πρεπει να σκεφτομαστε με τη λογικη κι εννοω να αποφευγουμε οπου ακουμε κατι κακο.δεν νομιζω να θελεις να μαθεις αν η αλεξανδρα εχει κατι ετσι δεν ειναι?

kamenosentelws

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2007
Κριτικές
3
Like
112
Πόντοι
6
Δεν έχω δοκιμάσει ποτέ την Αλεξάνδρα απλά ψάχνω να βρώ κάποιον συναγωνιστή(απο τους τόσους που την έχουν πάρει) που να αναφέρει κάτι που τον παραξένεψε.Απλά πιστεύω πως με τις κοπέλες που κυκλοφορούν σήμερα είναι εξίσου επικίνδυνο να κολλήσεις κάτι.Άρα δεν είσαι καλυμένος απο πουθενά.

Επισκέπτης
Δεν έχω δοκιμάσει ποτέ την Αλεξάνδρα απλά ψάχνω να βρώ κάποιον συναγωνιστή(απο τους τόσους που την έχουν πάρει) που να αναφέρει κάτι που τον παραξένεψε.Απλά πιστεύω πως με τις κοπέλες που κυκλοφορούν σήμερα είναι εξίσου επικίνδυνο να κολλήσεις κάτι.Άρα δεν είσαι καλυμένος απο πουθενά.
μονο απο τη θεια προνοια.και τη θεια καποτα.και το μυαλο σου.και σιγουρα οχι  απ τη μαρια στο 92 που δουλευει με ερπη στα χειλη

poweryoga

Μέλος
Εγγρ.
21 Νοε 2007
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
Ρε παιδιά το θέμα πιστεύω πως είναι πολύ σοβαρό αλλά είναι δυστυχώε φαύλος κύκλος: Οταν μια κοπέλα είναι προσεκρική και έχει όλα τα χαρτιά της δεν έχει δουλειά γιατί όλοι θέλουν να κάνει ακάποτο, να τελειώσουν πάνω της, να, να, να...
Οταν είναι πηγή ασθενειών, όλοι τρέχουν σαν τρελλή γαιτί κάνει να πάντα και εμτά όλοι κλαίνε. Εμείς φταίμε, που πιστεύοθμε πως μια πουτάνα πρέπει να κάνει ότι η γκόμενα μας... :idiot: :idiot: :idiot:

GAMIAS_GR

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2007
Like
2
Πόντοι
0
εγώ βάζω καπότα γιατί αν κολλήσω δεν θα μπορώ να γαμήσω για να μην μεταδώσω τον ιό . εγώ γενικώς δεν δίνω πολλές πίπες ποιό πολύ πηδάω και πάλι με καπότα . την πρώτη μου φορά μόνο είχα δώσει ακάποτη και είχα έναν φόβο για το αν η πρώτη θα ήταν και η τελαιυταία .

konstantinos765

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
Δεν έχω δοκιμάσει ποτέ την Αλεξάνδρα απλά ψάχνω να βρώ κάποιον συναγωνιστή(απο τους τόσους που την έχουν πάρει) που να αναφέρει κάτι που τον παραξένεψε. :rockon:Απλά πιστεύω πως με τις κοπέλες που κυκλοφορούν σήμερα είναι εξίσου επικίνδυνο να κολλήσεις κάτι.Άρα δεν είσαι καλυμένος απο πουθενά. :rockon:
σωστοςςςςς  ;)

free

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
150
Like
2.936
Πόντοι
6.925
Αν κάνεις παρέα κοπέλες που παίρνουν 40 + πίπες διαφορετικές την ημέρα δεν έχεις άδικο.

LEITZ

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2008
Like
30
Πόντοι
1
Πιστεύω και εγώ ,ότι άν θέλουμε να προστατέψουμε τους εαυτούς μας αλλά σίγουρα και τους γύρω μας,είναι απαραίτητη  η χρήση προφυλακτικού και σίγουρα όχι φιλία στο στόμα.Εχετε σκεφτεί ποτέ ότι τις υπηρεσίες που προσφέρει η ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ σε μας μπορεί να τις προσφέρει σε οποιοδήποτε βρωμιάρη.Σε παλαιότερη απαντησή μου σε θέμα που αφορούσε τη ΜΑΡΙΑ στη ΔΙΔΥΜΟΥ 8Α,είχα πει ότι ένας ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙΡΑΝΟΒΡΩΜΙΑΡΗΣ είχε βγεί από το δωμάτιο με πλατύ χαμόγελο ζωγραφισμένο στα κίτρινα δόντια του.ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΘΑ ΕΙΧΕ ΔΕΧΤΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΡΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΣΕ ΑΛΛΑ ΜΑΓΑΖΙΑ.Επίσης η ΜΑΡΙΑ πρίν φύγει το καλοκαίρι πρόσφερε τις υπηρεσίες της έχοντας ελαφριά ΚΑΝΤΙΔΑ όπως μου είπε,όταν επίμονα τη ρώτησα ,βλέποντας κάποια άσπρα στίγματα πάνω στο προφυλακτικό.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom