Νέα

Πoιές ιερόδουλες είναι πιο επικίνδυνες από άποψη υγείας;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 767
  • Εμφανίσεις 111K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

enoxlitikos

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
6
Like
7
Πόντοι
6
Ηταν σιγουρα πελατες?Μηπως κρατουσαν κατσαβιδια και λαμπες?Μπορει να ηταν για τα ηλεκτρολογικα! :grin: :grin: Αnyway για την αδυνατουλα την ψηλη και καστανη λες με την παιδο καυλοφατσα?

Aπό τα δωμάτια βγήκαν,μέσα στην τρελή χαρά μου είπε!!!
Πολύ ψηλή δεν είναι,περίπου 1,70 καστανόμαυρα μαλλιά μακρυά,με τατουάζ λίγο πάνω από τον κώλο και ναι έχει παιδική φάτσα.Μου είχε πει ότι είναι 21 ετών...

OP
OP
F

freddie krueger

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16
Aπό τα δωμάτια βγήκαν,μέσα στην τρελή χαρά μου είπε!!!
Πολύ ψηλή δεν είναι,περίπου 1,70 καστανόμαυρα μαλλιά μακρυά,με τατουάζ λίγο πάνω από τον κώλο και ναι έχει παιδική φάτσα.Μου είχε πει ότι είναι 21 ετών...
:'(Αυτο με λυπει ιδιαιτερα καθοτι το συγκεκριμμενο πουτανακι ειναι πολυ kinky μες το δωματιο και κανει με εξαιρετικη ανεση ολες τις στασεις...και μενει ωρα σε κεθε σταση οχι σαν κατι αλλα που ειναι express της ξεπετας...

enoxlitikos

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
6
Like
7
Πόντοι
6
:'(Αυτο με λυπει ιδιαιτερα καθοτι το συγκεκριμμενο πουτανακι ειναι πολυ kinky μες το δωματιο και κανει με εξαιρετικη ανεση ολες τις στασεις...και μενει ωρα σε κεθε σταση οχι σαν κατι αλλα που ειναι express της ξεπετας...

Την Αλεξάνδρα,από το καλοκαίρι πρέπει να την έχω πάρει κάπου 10-12 φορές!Επειδή δεν έβρισκα κάποια να μου αρέσει,πήγαινα σε αυτή επειδή είναι σταθερή αξία.Αλλά μάλλον είδε ότι η μεγάλη παραμονή της εκεί,δεν αποφέρει πλέον έσοδα επειδή την έχουν πάρει όλοι,και προκειμένου να βγάλει το μεροκάματο,άρχισε να παίρνει ξένους.

OP
OP
F

freddie krueger

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16
Την Αλεξάνδρα,από το καλοκαίρι πρέπει να την έχω πάρει κάπου 10-12 φορές!Επειδή δεν έβρισκα κάποια να μου αρέσει,πήγαινα σε αυτή επειδή είναι σταθερή αξία.Αλλά μάλλον είδε ότι η μεγάλη παραμονή της εκεί,δεν αποφέρει πλέον έσοδα επειδή την έχουν πάρει όλοι,και προκειμένου να βγάλει το μεροκάματο,άρχισε να παίρνει ξένους.
Το κινεζοειδες που δουλευει στο διπλα σπιτι πως τη λενε να δεις με το ανυπαρκτο βυζακι αλλα με το προστυχοτατο κωλαρακι το εχεις υποψη σου?Ε λοιπον καποια φορα το ειχα φερει σε θεση 69 και η μποχα του κωλου της ηταν ανυποφορη...χεζουν και λιγο σαπουνι με νερο δδεν βαζουν στον κωλο τους... :shit:

enoxlitikos

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
6
Like
7
Πόντοι
6
Το κινεζοειδες που δουλευει στο διπλα σπιτι πως τη λενε να δεις με το ανυπαρκτο βυζακι αλλα με το προστυχοτατο κωλαρακι το εχεις υποψη σου?Ε λοιπον καποια φορα το ειχα φερει σε θεση 69 και η μποχα του κωλου της ηταν ανυποφορη...χεζουν και λιγο σαπουνι με νερο δδεν βαζουν στον κωλο τους... :shit:

Τη Χριστίνα εννοείς.3 φορές την έχω πάρει.Αν δεν υπάρχει κάποια αξιόλογη καλή είναι.Αλλά γενικά οι κοπέλες αυτές είναι εστίες μικροβίων.Ελπίζω μετά από τόσα posts εδώ με αυτό το θέμα,να αλλάξουν τακτική τα σπίτια και να είναι πιο καθαρά,όπως και οι κοπέλες.Ας το πάρουν χαμπάρι οι ιδιοκτήτες,θέλουμε να γαμάμε όσο το δυνατόν ασφαλέστερα.Η καθαριότητα είναι επιτακτική ανάγκη.

Επισκέπτης
Τη Χριστίνα εννοείς.3 φορές την έχω πάρει.Αν δεν υπάρχει κάποια αξιόλογη καλή είναι.Αλλά γενικά οι κοπέλες αυτές είναι εστίες μικροβίων.Ελπίζω μετά από τόσα posts εδώ με αυτό το θέμα,να αλλάξουν τακτική τα σπίτια και να είναι πιο καθαρά,όπως και οι κοπέλες.Ας το πάρουν χαμπάρι οι ιδιοκτήτες,θέλουμε να γαμάμε όσο το δυνατόν ασφαλέστερα.Η καθαριότητα είναι επιτακτική ανάγκη.
Ειναι αλλα ποιος νοιαζεται?αντι να σκεφτουν οτι με ποιο καθαρες συνθηκες θα βγαλουν περισσοτερα καθονται και μαλακιζονται.κανονικα θα επρεπε και να πλενονται μετα απο τους πελατες και να μην αφηνουν τους βρωμιαρηδες αλλα...

OP
OP
F

freddie krueger

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16
Την Αννα  η Αννουλα απο Πιπινου 118 την ξερετε?Μια ξανθια την τελευταια φορα που την ειδα με αλογισιο καλουπι...αυτη κανει ακαποτο...Προσοχη!

Cervantes

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Σεπ 2007
Κριτικές
203
Like
4.975
Πόντοι
16.055
Δανάη στο φυλής 109Β βραδυνή βάρδια..Προσφέρει και ακάποτο αλλά εγώ μια φορά δεν θα τον έβαζα στο στόμα της..Μάγκες προσοχη..

t4444

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
0
Πόντοι
1
παιδια πολυ ωραιο το θεμα αλλα βαλτε το ρε σεις στο υγεια ,μια ωρα εκανα να το ανακαλυψω.δεν εχει δουλεια εδω και ας αναφερεται σε ιεροδουλες.

OP
OP
F

freddie krueger

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16
Μια απο αυτες τις μερες εκανα μια βολατα απο τις πουτανοπιατσες που βρισκονται στην Αθηνας πισω απο το δημαρχειο,εκει οπου γινεται κυριολεκτικα και μεταφορικα της πουτανας το καγκελο...και εκει οπως ημουνα πηρα μαι μαυρουλα για ενα επιτοπιο ξεχαρμανιασμα....το εκανα και ημουν πολυ 'σφιγμενος' γιατι πριν καιρο μου ειχε τυχει η αραπινα που δηλωνε φορεας του AIDS...οποτε την πηρα αλλα γεματος αμφιβολιες...στο δωματιο τωρα μετα την πιπα που μου εκανε τη ρωτησα για να την ψαρεψω με ποσα χρηματα δεχεται να το κανουμε ακαποτο...ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΜΕ 50 ΓΙΟΥΡΙΑ ΕΧΤRA!!!!!Mε το που μου το ειπε αυτο,την εκαναμε ελαφρα χωρις να μπω στο κυριως πιατο...αυτο το συμβαν οφειλω να το μοιραστω μαζι σας...δυστυχω ςονομα τη ςκοπελας δε συγκρατησα :(...οχι οτι εχει βεβαια και ιδιαιτερη σημασια αφου επιβεβαιωθηκε ο φοβος μου:οι εκει πουτανες μυριζουν AIDS απο χιλιομετρα...Γι αυτο προσοχη συναγωνιστες μου σε αυτα τα τεμαχια...

ViDiViCi

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Like
2
Πόντοι
16
Είναι ευρέως γνωστό ότι οι μαυρούκες κατά ένα μεγάλο ποσοστό έχουν AIDS!!! Καλές είναι αλλά....

LEITZ

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2008
Like
30
Πόντοι
1
Η ΜΑΡΙΑ ΣΤΗ ΔΙΔΥΜΟΥ 8Α ΤΗ ΠΕΡΑΣΜΕΝΗ ΒΔΟΜΑΔΑ ΔΟΥΛΕΥΕ ΜΕ ΕΡΠΗ ΣΤΑ ΧΕΙΛΗ.

Επισκέπτης
Μια απο αυτες τις μερες εκανα μια βολατα απο τις πουτανοπιατσες που βρισκονται στην Αθηνας πισω απο το δημαρχειο,εκει οπου γινεται κυριολεκτικα και μεταφορικα της πουτανας το καγκελο...και εκει οπως ημουνα πηρα μαι μαυρουλα για ενα επιτοπιο ξεχαρμανιασμα....το εκανα και ημουν πολυ 'σφιγμενος' γιατι πριν καιρο μου ειχε τυχει η αραπινα που δηλωνε φορεας του AIDS...οποτε την πηρα αλλα γεματος αμφιβολιες...στο δωματιο τωρα μετα την πιπα που μου εκανε τη ρωτησα για να την ψαρεψω με ποσα χρηματα δεχεται να το κανουμε ακαποτο...ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΜΕ 50 ΓΙΟΥΡΙΑ ΕΧΤRA!!!!!Mε το που μου το ειπε αυτο,την εκαναμε ελαφρα χωρις να μπω στο κυριως πιατο...αυτο το συμβαν οφειλω να το μοιραστω μαζι σας...δυστυχω ςονομα τη ςκοπελας δε συγκρατησα :(...οχι οτι εχει βεβαια και ιδιαιτερη σημασια αφου επιβεβαιωθηκε ο φοβος μου:οι εκει πουτανες μυριζουν AIDS απο χιλιομετρα...Γι αυτο προσοχη συναγωνιστες μου σε αυτα τα τεμαχια...
εμπα τσατ να δεις τι γινεται

pappios

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2008
Like
2
Πόντοι
0
Μάγκες να σας το πω απλά. Η θεραπεία υπάρχει. Η πλήρης. Απλά δε συμφέρει οικονομικά την χ φαρμακοβιομηχανία διότι άλλο να σου πουλήσει ένα φάρμακο μια φορά και να γίνεις καλά, και άλλο μέχρι να πεθάνεις να σε έχει να καταθέτεις για τα πανάκριβα πειραματικά τους και για άλλες αρρώστιες κουφέτα. Ας μην ξεχνάμε πως και ο ιός είναι ανθρώπινο κατασκεύασμα....
Συμφωνώ απολύτως, όπως και με τον καρκίνο. Δεν συμφέρει τις φαρμακοβιομηχάνιες να γίνεις καλά αλλά να είσαι άρρωστος και να χρειάζεται να πληρώνεις μια ζώη για να συντηρήσε σε ένα επίπεδο.

babacha

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
0
Συμφωνώ απολύτως, όπως και με τον καρκίνο. Δεν συμφέρει τις φαρμακοβιομηχάνιες να γίνεις καλά αλλά να είσαι άρρωστος και να χρειάζεται να πληρώνεις μια ζώη για να συντηρήσε σε ένα επίπεδο.

Αμάν ρε παιδιά με αυτές τις θεωρίες συνωμοσίας! Πάντα κάτι, κάποιος πρέπει να κρύβεται πίσω από την πιο απλή εξήγηση των πραγμάτων... Η επιστήμη να κάνει στην άκρη επειδή τα σενάρια επιστημονικής φαντασίας είναι πιο πιασάρικα. Έλεος επιτέλους με αυτές τις εξηγήσεις. Μια ερώτηση μονο: Η ισπανική γρίπη και μυριάδες ακόμα ασθένειες γιατί εξαλείφθησαν αφού θα υπήρχε συμφέρον να υπάρχουν ακόμα??? Κάποιοι πρέπει να καταλάβουν ότι υπάρχουν και προβλήματα δύσκολα στην επίλυση τους (ίσως και άλυτα!). Οι θεωρίες συνομωσίας καλές είναι για ταινίες αλλα μη βλέπουμε πάντα κάτι ύποπτο πίσω από τα πάντα!!!

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16
Αμάν ρε παιδιά με αυτές τις θεωρίες συνωμοσίας! Πάντα κάτι, κάποιος πρέπει να κρύβεται πίσω από την πιο απλή εξήγηση των πραγμάτων... Η επιστήμη να κάνει στην άκρη επειδή τα σενάρια επιστημονικής φαντασίας είναι πιο πιασάρικα. Έλεος επιτέλους με αυτές τις εξηγήσεις. Μια ερώτηση μονο: Η ισπανική γρίπη και μυριάδες ακόμα ασθένειες γιατί εξαλείφθησαν αφού θα υπήρχε συμφέρον να υπάρχουν ακόμα??? Κάποιοι πρέπει να καταλάβουν ότι υπάρχουν και προβλήματα δύσκολα στην επίλυση τους (ίσως και άλυτα!). Οι θεωρίες συνομωσίας καλές είναι για ταινίες αλλα μη βλέπουμε πάντα κάτι ύποπτο πίσω από τα πάντα!!!

Πες τα ρε babacha. Έχω βαρεθεί να ακούω μαλακίες από κακόμοιρους, κομπλεξικούς και καραχοριάτες Ελληνάρες. Αν είναι δυνατόν !

1970

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
346
Πόντοι
21
Πες τα ρε babacha. Έχω βαρεθεί να ακούω μαλακίες από κακόμοιρους, κομπλεξικούς και καραχοριάτες Ελληνάρες. Αν είναι δυνατόν !
Μπράβο ρε παιδιά! Γιατί κι εγώ βγάζω σπυράκια με τις ισοπεδωτικές και αστήρικτες πάσης φύσεως συνομωσιολογικές απόψεις!

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Μπράβο ρε παιδιά! Γιατί κι εγώ βγάζω σπυράκια με τις ισοπεδωτικές και αστήρικτες πάσης φύσεως συνομωσιολογικές απόψεις!
Είναι απλό στην Ελλάδα. Ό,τι δεν ξέρουμε να το αναλύσουμε, είναι συνομωσία. Δεν λέω πως πολλά πράγματα δεν είναι συνομωσία, αλλά ήμαρτον, κάποια στιγμή νισάφι...αλλιώς δεν έχει νόημα να ζούμε, όλα είναι σικέ.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Πάντως αδέρφια...για να πω τη μαύρη μου αλήθεια, κάθησα και το σκεφτηκα.
1. οικονομικά: μου φεύγουνε περίπου 300 γιούρια το μήνα για μπουρδελοκαταστάσεις άρα 12Χ300 μας κάνει 3600 που πληρωνω σχεδόν τα δίδακτρα του ενός παιδιού σε ιδιωτικό.
2. υγιεινη: μια φορά να κολλήσω κονδυλώματα ακόμα και με προφυλακτικό, την έσκισα την οικογένεια.
3. Επιχειρηματικά: δεν ανέχομαι ως διακεκριμένος μάνατζερ (τρομάρα μου) να πληρώνω κάθε φορά και κάτι παραπάνω για μια υπηρεσία που ΔΕΝ γίνεται καλύτερη, που ΔΕΝ είναι απαραίτητη (βρίσκεις και τσάμπα - έχω και σύζυγο κούκλα) και που δεν έχει κόστος που ανεβαίνει από εξωγενείς παράγοντες ασταθμητους (τι στο καλό, το πετρέλαιο ανεβαίνει και ακριβαίνει ο καπνός της πίπας;;)
Είμαι πολύ κοντά στο να κόψω το σπορ πάντως...

argentinos

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Είναι απλό στην Ελλάδα. Ό,τι δεν ξέρουμε να το αναλύσουμε, είναι συνομωσία. Δεν λέω πως πολλά πράγματα δεν είναι συνομωσία, αλλά ήμαρτον, κάποια στιγμή νισάφι...αλλιώς δεν έχει νόημα να ζούμε, όλα είναι σικέ.

δηλαδη ρε παλικαρια,ανετα να γαμαμε τις αραπινες απο την  συγκεκριμενη πιατσα??
νομιζω οτι ειστε αλλου!!!τα παιδια που εγραψαν για ασθενειες αυτων των κοριτσιων,εχω την εντυπωση πως εννοουσαν,οτι ειναι πολυ επιφοβες,και πολυ καλα το ειπαν.
στην αφρικη αυτη την στιγμη,το ποσοστο aids,einai τεραστιο,αυτο το ξερετε???
τεραστιο,τεραστιο.δηλαδη ειναι το ιδιο επικινδυνη μια πουτανα στην φυλης κ μια αραπινα πισω απο το δημαρχειο???

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom