Επισκέπτης
Καμμια ελληνιδα καλη?
Η Αντζελα που σου ανεφερα παραπανω ηταν αλληνιδα και ΠΟΛΥ καλη!Η Φρυνη που δουλευε κι αυτη Φυλης μετα μονης Προδρομου μετα στην οδο που ανηφοπιζει απο το σταθμο Αττικης προς Αχαρνων και πριν τη συναντησει διασταυρωνεται με τη ρεμουνδου...νομιζω Περγαμου 27α...τωρα οι καλες ελληνιδες ειναι ειδος προς εξαφανιση :'(Την εχουν δει καπως και δεν σεβονται καθολου τον πελατη...Καμμια ελληνιδα καλη?
Εγιναν κι αυτες ελεεινιδες!σε λιγο θα μας παιρνουν υπο προυποθεσεις...μαλλια,ματια,χαρακτηρα...παντως συναδελφε η κατασταση με τις κανονικες δεν παει αλλο,σα νταβας πρεπει να τους φερεσαι,ετσι και φερθεις καλα σε εχουν για μαλακα επιτοπουΗ Αντζελα που σου ανεφερα παραπανω ηταν αλληνιδα και ΠΟΛΥ καλη!Η Φρυνη που δουλευε κι αυτη Φυλης μετα μονης Προδρομου μετα στην οδο που ανηφοπιζει απο το σταθμο Αττικης προς Αχαρνων και πριν τη συναντησει διασταυρωνεται με τη ρεμουνδου...νομιζω Αλκαμενους...τωρα οι καλες ελληνιδες ειναι ειδος προς εξαφανιση :'(Την εχουν δει καπως και δεν σεβονται καθολου τον πελατη...
Απ οτι εχω διαβασει στο σαιτ οι κριτικες ειναι διχασμενες,οπως και παρα πολλες φορες.καλυτερα πηγαινε δες μονος σουΑκουω γνωμες για Βερονικα που δουλευει μετα τις 11 το βραδυ Ιασωνος 19α στο κατω σπιτι ξανθο τρελο μουνι ιταλιδα η ρωσιδα...σεβεται την υγεια?τηρει τις προφυλαξεις?
η αληθεια ειναι οτι πρεπει να εισαι καλος στους τροπους χωρις υπερβολες ομως και ποτε δεδομενος...και φυσικα να τους φερεσαι σαν πουτανες δηλαδη για να μην παρεξηγηθω χωρις αιδω και χωρις να αφηνεις κατι για το επομενο ραντεβου...με ευγενικες κινησεις και ηπιους τροπους στα καταλληλα σημεια τους...και παντα να 'διαβαζεις' τη γυναικα...να ψυχολογεις τις προθεσεις της...και ολα αυτα χωρις πολυ μπουρου μπουρου...γι αυτα που γραφω δεν κανω τον εξυπνο μην παρεξηγηθουμε... προερχονται απο τα δικα μου λαθη και ειναι πολλα πιστεψε με!Εγιναν κι αυτες ελεεινιδες!σε λιγο θα μας παιρνουν υπο προυποθεσεις...μαλλια,ματια,χαρακτηρα...παντως συναδελφε η κατασταση με τις κανονικες δεν παει αλλο,σα νταβας πρεπει να τους φερεσαι,ετσι και φερθεις καλα σε εχουν για μαλακα επιτοπου
Την κοπελα την εχω παρει την ξερω... ρωταω απο πλευρας υγειας για την κοπελα!!Απ οτι εχω διαβασει στο σαιτ οι κριτικες ειναι διχασμενες,οπως και παρα πολλες φορες.καλυτερα πηγαινε δες μονος σου
δηλαδη εχει ακουστει κατι κακο γι αυτην οπως πχ για την Νταρια?την οποια επισης ειχα παρει και σε μενα δεν εγινε τιποτε υποπτο...ομως αυτο δε σημαινει οτι με αλλους συναγωνιστες δε γινεται κατι κακο...Την κοπελα την εχω παρει την ξερω... ρωταω απο πλευρας υγειας για την κοπελα!!
Δεν εχω ακουσει κατι ,ειναι αυτο που ειπες ομως,ποτε δεν ξερεις στα σιγουρα,Σχετικα με το αλλο,τα κανεις ολα αυτα που λες αλλα και παλι ανταποκριση δε βρισκεις.κυριως σε φοιτητριεςδηλαδη εχει ακουστει κατι κακο γι αυτην οπως πχ για την Νταρια?την οποια επισης ειχα παρει και σε μενα δεν εγινε τιποτε υποπτο...ομως αυτο δε σημαινει οτι με αλλους συναγωνιστες δε γινεται κατι κακο...
Ασε που κανονικα δε θα επρεπε να μπαινουμε σε τετοιες διαδικασιεςΕΔεν εχω ακουσει κατι ,ειναι αυτο που ειπες ομως,ποτε δεν ξερεις στα σιγουρα,Σχετικα με το αλλο,τα κανεις ολα αυτα που λες αλλα και παλι ανταποκριση δε βρισκεις.κυριως σε φοιτητριες
Φιλε drummerboy αδιαμφισβητητα υπαρχουν γυναικες που ειναι για πολλες μπατσες...απο την αλλη απορριπτοντας τις ελλεεινιδες μενουν οι αλλοδαπες που το μονο που θελουν ειναι η τσεπη σου τα δωρα σου και καποια στιγμη να τις παντρευτεις...ειναι σχεσεις συμφεροντος και οχι αγαπης...Ασε που κανονικα δε θα επρεπε να μπαινουμε σε τετοιες διαδικασιες
Φιλε drummerboy αδιαμφισβητητα υπαρχουν γυναικες που ειναι για πολλες μπατσες...απο την αλλη απορριπτοντας τις ελλεεινιδες μενουν οι αλλοδαπες που το μονο που θελουν ειναι η τσεπη σου τα δωρα σου και καποια στιγμη να τις παντρευτεις...ειναι σχεσεις συμφεροντος και οχι αγαπης...![]()
Το μπουρδελο καποιος φιλος συναγωνιστης το χαρακτηρισε λυση αναγκης...και ρωτω τωρα εγω:Στα μπουρδελα μονο ανθρωπους αναγκης δεν βλεπεις:Παληκαρια που ειναι και εμφανισιακα και σε τροπους μια χαρα...ΑΡΑ??Φιλε drummerboy αδιαμφισβητητα υπαρχουν γυναικες που ειναι για πολλες μπατσες...απο την αλλη απορριπτοντας τις ελλεεινιδες μενουν οι αλλοδαπες που το μονο που θελουν ειναι η τσεπη σου τα δωρα σου και καποια στιγμη να τις παντρευτεις...ειναι σχεσεις συμφεροντος και οχι αγαπης...![]()
Υπουργε μου,ξερεις καλα οτι οι αλλοδαπες στην Ελλαδα και μαλιστα οι του Ανατολικου Μπλοκ ακουνε Ελληνας και κανουνε παπαδες...λογω των οικονομικων δυσκολιων που αντιμετωπιζουν...σιγουρα και πολλες greek karioles ζητουν δωρα και γαμους απλως η αλλοδαπες ειναι συντριπτικα περισσοτερες... ;)Ρε φιλε καλα τα λες αλλα αν οι αλλοδαπες θελουν δωρα και γαμους τοτε τι να πουμε για τις Ελληνιδες ??
Μα ολα αυτα που ειπες ειναι ακριβως η περιγραφη των ελεεινιδων!Συμπολεμιστη μια λυση υπαρχει,πουτανες μεχρι να βρεις μια φυσιολογικη κοπελα που να ειναι ο εαυτος της,μεχρι τοτε τις γραφουμε στα παπαρια μας .Η βρισκουμε καμμια ηλιθια ελεεινιδα και της φερομαστε σα πουταναΦιλε drummerboy αδιαμφισβητητα υπαρχουν γυναικες που ειναι για πολλες μπατσες...απο την αλλη απορριπτοντας τις ελλεεινιδες μενουν οι αλλοδαπες που το μονο που θελουν ειναι η τσεπη σου τα δωρα σου και καποια στιγμη να τις παντρευτεις...ειναι σχεσεις συμφεροντος και οχι αγαπης...![]()
οπως απαντησα και στο συμπολεμιστη Υπουργο υπαρχουν πολλες ελλεεινιδες που ανταποκρινονται σ αυτη την περιγραφη,απλα οι αλλοδαπες ειναι συντριπτικα περισσοτερες!...επισης δεν νομιζω-τουλαχιστο ετσι το βλεπω εγω συμπολεμιστη-οτι οι πουτανες ειναι υποκαταστατα της σχεσης...αλλα πραγματα βρισκεις στο μπουρδελο και αλλα στη σχεση!πχ οι πουτανες δεν αγαπουν δεν κανουν ερωτα αλλα σεξ κτλ γνωστα πραγματα...συμφωνω απολυτα μαζι σου στο οτιπρεπει να βρεθει μιαα καλη κοπελα που να ειναι ΓΝΗΣΙΑ Ο ΕΑΥΤΟΣ ΤΗΣ και οχι το δηθεν ψωνιο φοιτητακι της Νομικης με τα λεφτα του μπαμπα να πουλαει μουρη κτλ...Κατι τετοιες κυνηγαω στους εφιαλτες τουςΜα ολα αυτα που ειπες ειναι ακριβως η περιγραφη των ελεεινιδων!Συμπολεμιστη μια λυση υπαρχει,πουτανες μεχρι να βρεις μια φυσιολογικη κοπελα που να ειναι ο εαυτος της,μεχρι τοτε τις γραφουμε στα παπαρια μας .Η βρισκουμε καμμια ηλιθια ελεεινιδα και της φερομαστε σα πουτανα
Ηταν σιγουρα πελατες?Μηπως κρατουσαν κατσαβιδια και λαμπες?Μπορει να ηταν για τα ηλεκτρολογικα!Ανταπόκριση από φίλο πριν λίγη ώρα.
Η Αλεξάνδρα που είναι στο ισόγειο του 69,παίρνει ξένους.Είδε το πρωί,2 πακιστανούς ή από όπου είναι να βγαίνουν από τα δωμάτια.
Για μένα μπαίνει στην black list...