Νέα

Πoιές ιερόδουλες είναι πιο επικίνδυνες από άποψη υγείας;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 767
  • Εμφανίσεις 111K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

optimusprime

Νέο Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Θα ήθελα και εγο να ρωτήσω κατι.
Μια Βίκυ γύρω στα 35-40, απο ότι είχε πει είναι Ρωσίδα, έχει κινεζικά χαρακτηριστικά
μιλάει απταιστα ελληνικά και νομίζω κανει ακάποτο τι λέτε?
Εχετε ακούσει κανέναν να έχει καμια αρρώστεια από αυτήν όπως Ερπης, βλεννορεια, χλαμύδια κτλ
Ευχαριστώ

OP
OP
F

freddie krueger

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16
Φοβερη η σειρα παντως φιλε φρεντι,εντελως ηλιθια η ταινια
Στην αρχη ηταν γαμω τις φασεις μετα τα ιδια και τα ιδια :tickedoff:...γι αυτο και τους παρατησα συξυλους παραγωγους και σεναριογραφους :jerking:...δεν ξαναεκανα ταινια... :grin:πηρα την κιθαρα μου,ηρθα στην Αθηνα και περναω...κολαση!!! ;) ;)  :rockon:

Επισκέπτης
Θα ήθελα και εγο να ρωτήσω κατι.
Μια Βίκυ γύρω στα 35-40, απο ότι είχε πει είναι Ρωσίδα, έχει κινεζικά χαρακτηριστικά
μιλάει απταιστα ελληνικά και νομίζω κανει ακάποτο τι λέτε?
Εχετε ακούσει κανέναν να έχει καμια αρρώστεια από αυτήν όπως Ερπης, βλεννορεια, χλαμύδια κτλ
Ευχαριστώ

Μην εισαι χαζος,μακρια απο ακαποτα.οτι θες κολλας

Επισκέπτης
Στην αρχη ηταν γαμω τις φασεις μετα τα ιδια και τα ιδια :tickedoff:...γι αυτο και τους παρατησα συξυλους παραγωγους και σεναριογραφους :jerking:...δεν ξαναεκανα ταινια... :grin:πηρα την κιθαρα μου,ηρθα στην Αθηνα και περναω...κολαση!!! ;) ;)  :rockon:
Κι εμενα εκεινο το φιμωτρο μου την εσπαγε,με λεγανε και hannibal the cannibal αστα...Ελλαδα κι εγω...

OP
OP
F

freddie krueger

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16
Το στουντιο κοντα στο Ηalf Note kαι στο Α νεκροταφειο...πολλες κοπελες κανουν ακαποτα για 60 :o+10ευρω...τσεχικος θανατος... :o :o Παντα με καποτα!!

OP
OP
F

freddie krueger

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16
Χανιμπαλ ωραιο μωρο αυτο που εχεις για αβαταρ :dancing:....ασχετο
Εχω και γω μια απορια:ξερει κανεις κατι για τη Νατασσα που δουλευε πριν τις γιορτες στο Διδυμου 8α εκει που τα πρωινα τωρα ειναι το Μαρακι το Μιλφ? :think:

OP
OP
F

freddie krueger

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16
Το εχει στα προφιλ,ειναι κουκλα οντως.εσυ την ξερεις αυτη τη μαρια?
Για τη Μαρια της Διδυμου...ναι...ειναι φοβερο κομματι απο περιποιηση τωρα εχει παχυνει λιγο...απο αποψη ασφαλειας δεν κανει τουλαχιστο σε μενα τιποτα επισφαλες...παντα με καποτα...το μονο που με χαλαει ειναι οτι αραια και που παιρνει ξενους...

Επισκέπτης
Εχω και γω μια απορια:ξερει κανεις κατι για τη Νατασσα που δουλευε πριν τις γιορτες στο Διδυμου 8α εκει που τα πρωινα τωρα ειναι το Μαρακι το Μιλφ? :think:
Σωστοοοοςς...Αλλα για αυτη που λες δεν ξερω.ποτε θα βρεθουμε για καμμια τσαρκα,ολο λενε για συναντησεις μελων αλλα μπααα...

Επισκέπτης
Για τη Μαρια της Διδυμου...ναι...ειναι φοβερο κομματι απο περιποιηση τωρα εχει παχυνει λιγο...απο αποψη ασφαλειας δεν κανει τουλαχιστο σε μενα τιποτα επισφαλες...παντα με καποτα...το μονο που με χαλαει ειναι οτι αραια και που παιρνει ξενους...
Κι εμενα αλλα πιο πολυ μου τι σπανε οι βρωμιαρηδες ελληνες,κατι απλυτοι που σε κανουν να σιχαινεσαι,χειροτεροι απο αλβανοπακιστανους

OP
OP
F

freddie krueger

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16
Σωστοοοοςς...Αλλα για αυτη που λες δεν ξερω.ποτε θα βρεθουμε για καμμια τσαρκα,ολο λενε για συναντησεις μελων αλλα μπααα...
εχουμε συναντηθει σιγουρα τα περισσοτερα μελη μεταξυ μας...απλα δεν το γνωριζουμε...καποιο πρωινο ισως...τα πρωινα ειναι η αγαπημενη ωρα μου για μπουρδελοτσαρκα!Εχεις και περισσοτερο χρονο με την κοπελα,ειναι και αυτη νηφαλιο πνευμα λογω του οτι ειναι ξεκουραστη... :rockon:

OP
OP
F

freddie krueger

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16
Στη Διδυμου υπηρχε καποτε το 2001 με 2002 στο 20 σε μια μπλε πορτα μια θεα που ακουγε στο ονομα Αντζελα και δουλευε με εναν τσατσο τον Αρη που ηταν μαλλον αδερφη...Ηταν θεα εχω τις καλυτερες εντυπωσεις... :rockon:Απο το 2003 την εχασα :'( 

Επισκέπτης
εχουμε συναντηθει σιγουρα τα περισσοτερα μελη μεταξυ μας...απλα δεν το γνωριζουμε...καποιο πρωινο ισως...τα πρωινα ειναι η αγαπημενη ωρα μου για μπουρδελοτσαρκα!Εχεις και περισσοτερο χρονο με την κοπελα,ειναι και αυτη νηφαλιο πνευμα λογω του οτι ειναι ξεκουραστη... :rockon:
Οντως,σε περιποιειται καλυτερα,πηγαινα συνηθως στην αλλαγη της βαρδιας αλλα μετα εγινα κι εγω πρωινος...τι γνωμη εχεις για το 40 στη φυλης?

OP
OP
F

freddie krueger

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16
Οντως,σε περιποιειται καλυτερα,πηγαινα συνηθως στην αλλαγη της βαρδιας αλλα μετα εγινα κι εγω πρωινος...τι γνωμη εχεις για το 40 στη φυλης?
Τις πιο πολλες φορες το προσπερναω...μια ξανθια αδυνατη σχετικα ψηλη που δουλευε σε αλλο μπουρδελο στη Φυλης πιο κατω ηταν καπως καλη...αλλα την τελευταια φορα ειδα στον κωλο της ενα περιαργο εξογκωμα που εμοιζε με κονδυλωμα...στο εν λογω μαγαζι μερικα κωλομπαζα δινουν και κωλο με 20 ευρω...αυτο εμενα μου βρωμαει!!!!

pilot2005

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Νοε 2005
Κριτικές
21
Like
9
Πόντοι
5.775
Εδώ μέσα ρε μάγκες έχω διαβάσει πίπα,κώλο, μουνί με 20 ευρώ. Ε δε μπορεί ένα ct να χρεώνει 100 ευρώ έξτρα το κουλούρι και οι άλλες για 20 να τα δίνουν όλα. Κάποιο λάκο έχει ή φάβα. Και ας μην ξεχνάμε. Όπως παίρνουμε μούφα άδεια να χτίσουμε, πληρωμένο δίπλωμα κλπ, ε μία από τα ίδια υπάρχουν και εργαζόμενες που δεν έχουν περάσει ούτε έξω από το Συγγρού και τα χαρτιά τα έχουν όλα.

OP
OP
F

freddie krueger

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16
Στη Φυλης στο 59 κατα το ετος 2002 νομιζω δουλευε μια γερμανιδα με φονικης ομορφιας κωλο και βυζους αλαβαστρινους...αργοτερα πηγε στο μονης Προδρομου και στο απεναντι του 59 με την γκρι πορτα...πως την ελεγαν πως την ελεγαν να δεις...γιαννα μπορει αλλα δεν παιρνω και ορκο...τη γυρισα στα 4 και με το που ειδα τα κονδυλωματα σε μεγεθος κουνουπιδιου...την εκανα πετωντας!!!!!!

Επισκέπτης
Εδώ μέσα ρε μάγκες έχω διαβάσει πίπα,κώλο, μουνί με 20 ευρώ. Ε δε μπορεί ένα ct να χρεώνει 100 ευρώ έξτρα το κουλούρι και οι άλλες για 20 να τα δίνουν όλα. Κάποιο λάκο έχει ή φάβα. Και ας μην ξεχνάμε. Όπως παίρνουμε μούφα άδεια να χτίσουμε, πληρωμένο δίπλωμα κλπ, ε μία από τα ίδια υπάρχουν και εργαζόμενες που δεν έχουν περάσει ούτε έξω από το Συγγρού και τα χαρτιά τα έχουν όλα.
Το δυσαρεστο ειναι οτι πολλοι κανουν το λαθος να νομιζουν οτι ειναι ολα ροδινα και οτι δε θα τους συμβει τιποτα.τι σκατα μπορδελιαρηδες ειμαστε αν δεν ξερουμε τα βασικα?ΟΧΙ ΑΚΑΠΟΤΑ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΙΕς.ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΕς ΠΟΥΤΑΝΟΠΙΑΤΣΕς

OP
OP
F

freddie krueger

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16
Στο Μεταξουργειο στην οδο Κεραμεικου ολα αυτα που ειπες στο μενου με 15ευρω...

Επισκέπτης
Στη Φυλης στο 59 κατα το ετος 2002 νομιζω δουλευε μια γερμανιδα με φονικης ομορφιας κωλο και βυζους αλαβαστρινους...αργοτερα πηγε στο μονης Προδρομου και στο απεναντι του 59 με την γκρι πορτα...πως την ελεγαν πως την ελεγαν να δεις...γιαννα μπορει αλλα δεν παιρνω και ορκο...τη γυρισα στα 4 και με το που ειδα τα κονδυλωματα σε μεγεθος κουνουπιδιου...την εκανα πετωντας!!!!!!
Φρικηηη.κατι τετοιες πρεπει να τουφεκιζονται

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom