Νέα

Πoιές ιερόδουλες είναι πιο επικίνδυνες από άποψη υγείας;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 767
  • Εμφανίσεις 111K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

pilot2005

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Νοε 2005
Κριτικές
21
Like
9
Πόντοι
5.775
Το 2002 κατεγράφει ένας άντρας θετικός στον ιό 25 ετών. Μετά από ένα χρόνο όλες οι εξετάσεις έδειξαν πως δεν έχει καν στίγμα. Αυτό έγινε στην Αγγλία. Η περίπτωση αυτή κατεγράφει και σαν αυτοίαση μιας και δεν είχε πάρει καμία αγωγή.

OP
OP
F

freddie krueger

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16
Εγώ απάντησα σε αυτό που είπες, "γιατί ο κόσμος δεν κάνει τίποτα" και λέω οτι "έχουμε αποχαυνωθεί όλοι"... δεν με κατάλαβες, δεν έκανα χιούμορ για το "χάπι" που είπες...
η απαντηση μου επικεντρωθηκε κυριως στο θεμα με τους γιτρους και τις φαρμακοβιομηχανιες που το φαρμακο χ δεν το φανερωνουν στο μεροκαματιαρη και το φουκαρα παρα μονο στον πλουσιο κωλομπαρα!σε μας μενει μονο το ζεστο το ντεπον και οι ψευτοπατεντες σουπερ μαντολινο!Δεν ειρωνευτικα ουτε κοροιδεψα την αποψη σου...υτην θελω να ακουσω γι αυτο ανοιξ και το παρων θρεντ...

ais8hsh

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2006
Like
7
Πόντοι
6
οκ. Ζητώ συγνώμη για την παρεξήγηση.

Καμία παρεξήγηση, ούτε να ζητάς συγνώμη. Μην με κάνεις να αισθάνομαι άσχημα. Τα έχει αυτά ο γραπτός λόγος. Συνεχίζουμε, γιατί είμαστε off topic και θα επέμβουν οι μοδερέϊτορς...
30.gif

OP
OP
F

freddie krueger

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16
ΩΩΠ!!Παιδες πηγε 3!!!και εχω σημερα φορτωμενο προγραμμα:4 εφιαλτες να στοιχειωσω καμμια 15αρια να σφαξω... :grin:Καληνυχτα ονειρα φρικτα και ζωη ονειρεμενη!!!! :rockon:

pilot2005

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Νοε 2005
Κριτικές
21
Like
9
Πόντοι
5.775
Επειδή γενικά μου αρέσει να ψάχνω διάφορα θέματα λοιπόν, ψάχνω και το συγκεκριμένο. Και βρήκα κάποια πράγματα που καλό είναι να βγαίνουν έξω γιατί καλά τα πολιτικά, καλά τα φράγκα, καλή η ιστορία αλλά για να τα λέμε για όοολα αυτά πρέπει να ζούμε με υγεία.
Ένα ντοκυμαντέρ που μιλάει για τα οικονομικά παιχνίδια που παίζοντε πάνω στον ιό κατασκεύσμα ανθρώπου. Αυτό για αρχή.

pilot2005

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Νοε 2005
Κριτικές
21
Like
9
Πόντοι
5.775
Και μία σελίδα με πολλά και διάφορα. Θα επανέλθω για το θέμα όπως και για άλλα. 40000 κόσμος είναι οι 100 να μάθουν μερικά πράγματα σε 10 μέρες θα τα ξέρουν 1000. Ελπίζω. Την καληνύχτα και από εμένα.

enoxlitikos

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
6
Like
7
Πόντοι
6
Και για το πολυαγαπημένο μου γλύψιμο στις ρώγες? Και εκεί υπάρχει κίνδυνος???

Μα δε μπορώ να λειτουργήσω αν δε γλύψω ρώγα, τι να κάνω? Να σταματήσω να το κάνω? Θα σημαίνει οτι σταματάω τα μπορδέλα.

Θα το ψάξω!

Σκέψου ότι πολλές κοπέλες,καυλώνουν τον πελάτη τρίβοντας τον πούτσο του με τα βυζιά τους.Ο ιός HIV δεν επιβιώνει στον αέρα,οπότε αν π.χ πριν από εσένα είχε ο άλλος AIDS και τον καύλωσε με τα βυζιά της,εσύ δε θα κολλήσεις.Αλλά υπάρχουν ένα σωρό άλλες ασθένειες.Και δυστυχώς οι κοπέλες πριν πάνε σε κάθε πελάτη,δεν κάνουν ένα τυπικό ντους.Όχι για να φύγουν οι ασθένειες,αλλά τουλάχιστον στοιχειώδη μικρόβια μπορεί να φύγουν.

OP
OP
F

freddie krueger

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16
Ευγε φιλε pilot2005 για την ενημερωση σου αλανι! :rockon: :rockon:Ελπιζω και τα υπολοιπα μελη να ενημερωθουν οπως πρεπει!

ta

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
6
...Θυμηθηκα ενα περιστατικο πριν 2 χρονια που μου ετυχε σε μπουρδελο της Ιουλιανου κοντα στο σταθμο Λαρισης...Ηταν γυρω στις 5 μιση το πρωι και δεν εβρισκα τιποτε προχειρο ουτε Μεταξουργειο ουτε καν στα 'εφημερευοντα' της Φωκαιας...ετσι πηγα στο εν λογω μπουρδελο και κατεθεσα σε μια μαυρη γκομενα...στο τελος της πραξης μου ειπε οτι ειναι φορεας του AIDS...Στην αρχη μου εφυγε το σκατο απο το φοβο,μολις ομως ηλθα στα συγκαλα μου βγαινοντας απο το δωματιο εκανα φασαρια στην τσατσα και ζητησα να δω χαρτια υγειονομικου ελεγχου...απαισια εμπειρια...ευτυχως τα 'ελαστικα' μου δεν με πρωδωσαν... :dancing:
Στην Πάμελα ε???

ta

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
6
Για Νανά από Καλύμνου καμιά γνώμη για θέμα υγείας????

OP
OP
F

freddie krueger

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16
Δεν συγκρατησα το ονομα της,φιλε συναγωνιστα...ηταν Απριλιος Μαιος του 2006...Εστω οτι την ελεγαν Παμελα...Υπαρχει κατι που θες να μοιραστεις μαζι μας?Ηταν πραγματι φορεας?Η ειχε ορεξη για black(μεταφραση βλακ)χιουμορ?Γνωριζεις κατι?Η τσατσα θυμαμαι μου εδειξε χαρτια με σφραγιδες...μπορει και να ηταν εικονικες... :think:

OP
OP
F

freddie krueger

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16
...απο καθαρα προσωπικη εμπειρια πιστευω οτι 'παραγοντες κινδυνου για αφροδισια'ειναι:Κοπελες που ερχονται και φευγουν που δεν ειναι δηλ τακτικες σε καποιο σπιτι η σε αλλα που συνεργαζονται μεταξυ τους...κοπελες που προσφερουν ακαποτες υπηρεσιες κοπελες της μαυρης φυλης κοριτσια απο Ισπανια και Πορτογαλια.Στουντιο που εχουν 2 και 3 κοπελες ειναι αυξημενου κινδυνου γιατι ειναι πρανομες κανονικα οι διπλο τριπλοβαρδιες και σιγουρα δεν δηλωνονται...επισης σε σπιτια που περνουν ξενους προσοχη!!

specialguy

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
0
Δεν νομιζω οτι υπάρχουν ιδιαιτερες κατηγορίες επικίνδυνων και μή επικίνδυνων κοριτσιών... Ολες μπορει να έχουν κάτι ίσως και να μην το ξέρουν! Εξάλου όπως εχει ξανααναφερθει ξέρεις ή γκομενα που θα γνωρίσεις και θα κάνεις σχέση μαζί της αν θα ψωνήσει τίποτα έστω και χωρίς επαφη?

Τώρα βέβαια όταν σου ερχετε το city tours και πέρνει 10 πελατες την ημέρα και κάνει στοματικό χωρίς προφύλαξη ειναι επικύνδυνο και αν όχι για aids για κάποιο αφροδισιο σίγουρα!

Γενικα εγώ πάντα φοβομουν και βλέπω το μπουρδελο περισσοτερο σαν μια λύση ανάγκης παρα σαν χομπυ... καλός ή κακός...

Προσέχτε πάντος οι παντρεμένοι γιατι μπορεί να μεταφέρετε στις γυνεκες σας αφροδίσιο έστω και αν δεν κοήσετε κάτι εσεις! γι αυτο λοιπον μολις γυρίσετε σπίτι καλο μπανάκι και λίγο betadine δεν κάνει καθόλου μα καθόλου κακο!

OP
OP
F

freddie krueger

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16
Δεν νομιζω οτι υπάρχουν ιδιαιτερες κατηγορίες επικίνδυνων και μή επικίνδυνων κοριτσιών... Ολες μπορει να έχουν κάτι ίσως και να μην το ξέρουν! Εξάλου όπως εχει ξανααναφερθει ξέρεις ή γκομενα που θα γνωρίσεις και θα κάνεις σχέση μαζί της αν θα ψωνήσει τίποτα έστω και χωρίς επαφη?

Τώρα βέβαια όταν σου ερχετε το city tours και πέρνει 10 πελατες την ημέρα και κάνει στοματικό χωρίς προφύλαξη ειναι επικύνδυνο και αν όχι για aids για κάποιο αφροδισιο σίγουρα!

Γενικα εγώ πάντα φοβομουν και βλέπω το μπουρδελο περισσοτερο σαν μια λύση ανάγκης παρα σαν χομπυ... καλός ή κακός...

Προσέχτε πάντος οι παντρεμένοι γιατι μπορεί να μεταφέρετε στις γυνεκες σας αφροδίσιο έστω και αν δεν κοήσετε κάτι εσεις! γι αυτο λοιπον μολις γυρίσετε σπίτι καλο μπανάκι και λίγο betadine δεν κάνει καθόλου μα καθόλου κακο!
Το Betadine δεν ειναι πανακεια...προσοχη!!!Σκοτωνει κοινα μικροβια αλλα δυστυχως και τα 'καλα' μικροβια -στρατο του σωματος μας οπου εφαρμοζεται...ετσι αυξανει ο κινδυνος λοιμωξης απο μη κοινα μικροβια οπως πχ Candida ειδος μυκητα απο τα συνηθεστερα που προσβαλλουν τα γεννητικα οργανα...Επιπλεον ο ΗΙV(Human acquired Immunodeficiency Virus δηλ ιος ανθρωπινης επικτητης ανοσολογικης ανεπαρκειας)πεθαινει μονος του μεσα σε λιγα λεπτα στο εξωτερικο περιβαλλον-εκτος σωματος ενω η χλωρινη τον εξασθενει ταχυτατα!

vasilis1000

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουν 2007
Like
1
Πόντοι
0
Οι μεγαλύτερης ηλικίας πουτάνες που χουν χρόνια στο κλαρί είναι λιγότερο επικύνδινες?πιστεύω ναι.εσείς?

OP
OP
F

freddie krueger

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16
Οι μεγαλύτερης ηλικίας πουτάνες που χουν χρόνια στο κλαρί είναι λιγότερο επικύνδινες?πιστεύω ναι.εσείς?
Ποτε μα ποτε μην επαναπαφθειτε παιδια!Αν μια γυναικα την ξερετε χρονια και ειναι στο ΙΔΙΟ η σε συναφη καταστηματα τοτε ειναι μαλλον καλοδοκιμασμενη...και αν ζει και ειναι μια χαρα με την υγεια της ειναι επειδη επεβαλλα σε ολους τους πελατες της προφυλακτικο!Η συζητηση στο παρον θρεντ προυποθετει πως απο τη μερια μας βαζουμε ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΙΚΟ...

OP
OP
F

freddie krueger

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16
Επικινδυνες και μη πρακτικες:1.Πρωκτικο σεξ χωρις προφυλαξη ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ2.κολπικο σεξ χωρις προφυλαξη ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ3.Τσιμπουκι χωρις προφυλακτικο κινδυνος για ΗΠΑΤΙΤΙΔΕΣ και λιγοτερο για AIDS...γλυφομουνι το ιδιο4.κωλοδαχτυλα μουνοδακτυλα επισφαλη5.τραβηγμα μαλακιας απο την κοπελα ασφαλες 6.γλωσσοφιλα ασφαλη

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom