freddie krueger
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 24
- Πόντοι
- 16
δεν καταλαβες βρε pilot...δεν πειραζειΈδωσα μία υποτιθέμενη μορφή του φαρμάκου για να μπορώ να γράψω αυτό που έχω στο μυαλό μου. εκεί κολάτε εσείς;
δεν καταλαβες βρε pilot...δεν πειραζειΈδωσα μία υποτιθέμενη μορφή του φαρμάκου για να μπορώ να γράψω αυτό που έχω στο μυαλό μου. εκεί κολάτε εσείς;
οκ. Ζητάω και απο εσένα συγνώμη, άλλωστε το θέμα είναι πολύ πιο σοβαρό από μία παρεξήγηση είτε έχει είτε όχι βάση.δεν καταλαβες βρε pilot...δεν πειραζει
η απαντηση μου επικεντρωθηκε κυριως στο θεμα με τους γιτρους και τις φαρμακοβιομηχανιες που το φαρμακο χ δεν το φανερωνουν στο μεροκαματιαρη και το φουκαρα παρα μονο στον πλουσιο κωλομπαρα!σε μας μενει μονο το ζεστο το ντεπον και οι ψευτοπατεντες σουπερ μαντολινο!Δεν ειρωνευτικα ουτε κοροιδεψα την αποψη σου...υτην θελω να ακουσω γι αυτο ανοιξ και το παρων θρεντ...Εγώ απάντησα σε αυτό που είπες, "γιατί ο κόσμος δεν κάνει τίποτα" και λέω οτι "έχουμε αποχαυνωθεί όλοι"... δεν με κατάλαβες, δεν έκανα χιούμορ για το "χάπι" που είπες...
οκ. Ζητώ συγνώμη για την παρεξήγηση.
Και για το πολυαγαπημένο μου γλύψιμο στις ρώγες? Και εκεί υπάρχει κίνδυνος???
Μα δε μπορώ να λειτουργήσω αν δε γλύψω ρώγα, τι να κάνω? Να σταματήσω να το κάνω? Θα σημαίνει οτι σταματάω τα μπορδέλα.
Θα το ψάξω!
Στην Πάμελα ε???...Θυμηθηκα ενα περιστατικο πριν 2 χρονια που μου ετυχε σε μπουρδελο της Ιουλιανου κοντα στο σταθμο Λαρισης...Ηταν γυρω στις 5 μιση το πρωι και δεν εβρισκα τιποτε προχειρο ουτε Μεταξουργειο ουτε καν στα 'εφημερευοντα' της Φωκαιας...ετσι πηγα στο εν λογω μπουρδελο και κατεθεσα σε μια μαυρη γκομενα...στο τελος της πραξης μου ειπε οτι ειναι φορεας του AIDS...Στην αρχη μου εφυγε το σκατο απο το φοβο,μολις ομως ηλθα στα συγκαλα μου βγαινοντας απο το δωματιο εκανα φασαρια στην τσατσα και ζητησα να δω χαρτια υγειονομικου ελεγχου...απαισια εμπειρια...ευτυχως τα 'ελαστικα' μου δεν με πρωδωσαν...
Δεν συγκρατησα το ονομα της,φιλε συναγωνιστα...ηταν Απριλιος Μαιος του 2006...Εστω οτι την ελεγαν Παμελα...Υπαρχει κατι που θες να μοιραστεις μαζι μας?Ηταν πραγματι φορεας?Η ειχε ορεξη για black(μεταφραση βλακ)χιουμορ?Γνωριζεις κατι?Η τσατσα θυμαμαι μου εδειξε χαρτια με σφραγιδες...μπορει και να ηταν εικονικες...Στην Πάμελα ε???
Καλυμνου ποσο?να το ερευνησουμε το θεμα...Για Νανά από Καλύμνου καμιά γνώμη για θέμα υγείας????
Το Betadine δεν ειναι πανακεια...προσοχη!!!Σκοτωνει κοινα μικροβια αλλα δυστυχως και τα 'καλα' μικροβια -στρατο του σωματος μας οπου εφαρμοζεται...ετσι αυξανει ο κινδυνος λοιμωξης απο μη κοινα μικροβια οπως πχ Candida ειδος μυκητα απο τα συνηθεστερα που προσβαλλουν τα γεννητικα οργανα...Επιπλεον ο ΗΙV(Human acquired Immunodeficiency Virus δηλ ιος ανθρωπινης επικτητης ανοσολογικης ανεπαρκειας)πεθαινει μονος του μεσα σε λιγα λεπτα στο εξωτερικο περιβαλλον-εκτος σωματος ενω η χλωρινη τον εξασθενει ταχυτατα!Δεν νομιζω οτι υπάρχουν ιδιαιτερες κατηγορίες επικίνδυνων και μή επικίνδυνων κοριτσιών... Ολες μπορει να έχουν κάτι ίσως και να μην το ξέρουν! Εξάλου όπως εχει ξανααναφερθει ξέρεις ή γκομενα που θα γνωρίσεις και θα κάνεις σχέση μαζί της αν θα ψωνήσει τίποτα έστω και χωρίς επαφη?
Τώρα βέβαια όταν σου ερχετε το city tours και πέρνει 10 πελατες την ημέρα και κάνει στοματικό χωρίς προφύλαξη ειναι επικύνδυνο και αν όχι για aids για κάποιο αφροδισιο σίγουρα!
Γενικα εγώ πάντα φοβομουν και βλέπω το μπουρδελο περισσοτερο σαν μια λύση ανάγκης παρα σαν χομπυ... καλός ή κακός...
Προσέχτε πάντος οι παντρεμένοι γιατι μπορεί να μεταφέρετε στις γυνεκες σας αφροδίσιο έστω και αν δεν κοήσετε κάτι εσεις! γι αυτο λοιπον μολις γυρίσετε σπίτι καλο μπανάκι και λίγο betadine δεν κάνει καθόλου μα καθόλου κακο!
Ποτε μα ποτε μην επαναπαφθειτε παιδια!Αν μια γυναικα την ξερετε χρονια και ειναι στο ΙΔΙΟ η σε συναφη καταστηματα τοτε ειναι μαλλον καλοδοκιμασμενη...και αν ζει και ειναι μια χαρα με την υγεια της ειναι επειδη επεβαλλα σε ολους τους πελατες της προφυλακτικο!Η συζητηση στο παρον θρεντ προυποθετει πως απο τη μερια μας βαζουμε ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΙΚΟ...Οι μεγαλύτερης ηλικίας πουτάνες που χουν χρόνια στο κλαρί είναι λιγότερο επικύνδινες?πιστεύω ναι.εσείς?