Καλυτερα κλειστε το θεμα γιατι απο αυριο θα γινεται της πουτανας απο πελατεια στα σπιτια που κανουν ακαποτο και το μονο που θα εχεις καταφερει πυρκαυλε ειναι να την παθουν καποιοι που υπο αλλες συνθηκες θα την εβγαζαν καθαρη
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πoιές ιερόδουλες είναι πιο επικίνδυνες από άποψη υγείας;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 767
- Εμφανίσεις 111K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
kavliariss
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2009
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
Καλυτερα κλειστε το θεμα γιατι απο αυριο θα γινεται της πουτανας απο πελατεια στα σπιτια που κανουν ακαποτο και το μονο που θα εχεις καταφερει πυρκαυλε ειναι να την παθουν καποιοι που υπο αλλες συνθηκες θα την εβγαζαν καθαρη
Επισκέπτης
Πύρκαυλος παρακαλώ, ο Πύραυλος είναι άλλος παλιότερος από 'μεναΚαλη ,πολυ καλη η ιδεα Πυραυλε ,για το θρεντ σου,θα επανελθω...
Λες να δούμε αγέλες από λιοντάρια;Καλυτερα κλειστε το θεμα γιατι απο αυριο θα γινεται της πουτανας απο πελατεια στα σπιτια που κανουν ακαποτο και το μονο που θα εχεις καταφερει πυρκαυλε ειναι να την παθουν καποιοι που υπο αλλες συνθηκες θα την εβγαζαν καθαρη
Πύρκαυλος παρακαλώ, ο Πύραυλος είναι άλλος παλιότερος από 'μενα
Το μονο που θα καταφερεις να κανεις ειναι διαφημιση
Επισκέπτης
Στ' αρχίδια μου! Ας γίνουν πλούσιες να κάνουν μετά πλουσιότερους τους γιατρούς.Το μονο που θα καταφερεις να κανεις ειναι διαφημιση
Μου αρκεί που θα ξέρω εγώ το που δεν πρέπει να πηγαίνω.
Για παράδειγμα, σκεφτόμουν σήμερα να τιμήσω αυτήν τη Ρωξάνη/Τζένη όταν έμαθα ότι δίνει κώλο. Ευτυχώς, έμαθα έγκαιρα ότι τον δίνει ακάποτα... δεν συμφωνείς ότι μου έκανε καλό αυτή η πληροφορία αφού τώρα δεν πρόκειται να πλησιάσω ούτε στο ένα ναυτικό μίλι;
The Lover
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2005
- Like
- 415
- Πόντοι
- 36
Το μονο που θα καταφερεις να κανεις ειναι διαφημιση
...μα αυτο φαινεται πως ηθελε ο "συναγωνιστης"...
..γιατι το ακαποτο με το αντιστοιχο τιμημα παντοτε υπηρχε απο της ανακαλυψης "του πληρωμενου ερωτα"..............
Carl Fucking Wolf
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Αυγ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
πάντως από Βόλο όλες οι κοπέλες που έχουν περάσει από το 2000 μέχρι τώρα ήταν καθαρές..(εκτός τραβέλια που δεν έχω πάρει ποτέ)
τις έχω πάρει όλες και δεν έχω κολλίσει κάτι.
πέρα από την πλάκα μια ιερόδουλη προσέχει ποιο πολύ, και νομίζω ότι από μια γκόμενα είναι ποιο εύκολο να κολήσεις κάτι γιατί την εμποστεύεσαι ακαποτα στάνταρ κάποια στιγμή.
πάντως σοβαρά μέχρι στιγμής (με καπότα πάντα) βόλο και λάρισα που έχω πάρει τα πάντα είμαι "καθαρός".
δεν λέω ότι θα ήταν όλες απόλυτα οκ αλλά με καπότα και προσοχή το θεωρώ αδύνατον να πιάσει κάποιος κάποιος παράσημο.
με άλλα λόγια...?
πάντα καπότα για να έχεις το έχετε ήσηχα τα κεφαλάκια σας...ακόμα και με γκόμενες. (εκτός και αν έχετε πάει για εξετάσεις μαζί..)
πέρα από την πλάκα μια ιερόδουλη προσέχει ποιο πολύ, και νομίζω ότι από μια γκόμενα είναι ποιο εύκολο να κολήσεις κάτι γιατί την εμποστεύεσαι ακαποτα στάνταρ κάποια στιγμή.
πάντως σοβαρά μέχρι στιγμής (με καπότα πάντα) βόλο και λάρισα που έχω πάρει τα πάντα είμαι "καθαρός".
δεν λέω ότι θα ήταν όλες απόλυτα οκ αλλά με καπότα και προσοχή το θεωρώ αδύνατον να πιάσει κάποιος κάποιος παράσημο.
με άλλα λόγια...?
πάντα καπότα για να έχεις το έχετε ήσηχα τα κεφαλάκια σας...ακόμα και με γκόμενες. (εκτός και αν έχετε πάει για εξετάσεις μαζί..)
Επισκέπτης
Συγγνώμη, αλλά αδυνατώ να αντιληφθώ το νόημα του πορίσματός σου...γιατι το ακαποτο με το αντιστοιχο τιμημα παντοτε υπηρχε απο της ανακαλυψης "του πληρωμενου ερωτα"..............
tenniskiller
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 42
- Πόντοι
- 16
Τις τουρίστριες τις κερνάς,δεν τις πληρώνεις!γιατι τι διαφορα εχουν τυπε?
Είναι ηθικό το θέμα!!!
neos123
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 12
- Πόντοι
- 66
το αποτελεσμα μετραει τυπεΤις τουρίστριες τις κερνάς,δεν τις πληρώνεις!
Είναι ηθικό το θέμα!!!
tenniskiller
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 42
- Πόντοι
- 16
Ε,όχι και πουτάνες οι τουρίστριες.το αποτελεσμα μετραει τυπε
Και εγώ νόμιζα ότι βοηθούσα το νόημα του τουρισμού μας!
nikospireas
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 49
- Like
- 81
- Πόντοι
- 3.945
και με καποτα πιανεις συναδελφε...και απο τανες...και απο σπιτικες. νομιζω δεν υπαρχει ασφαλεια πλεον πουθενα και με καμια γυναικα.τραβιεμαι 2 μηνες τωρα και δεν εχω ξεμπερδεψει ακομη,μου γαμησε το καλοκαιρι η φαση (μαλλον τη πατησα απο 30χρονη ελληνιδα πολυ καλο γκομενακι γενικα σε ολα..οχι τανα). ο γιατρος μου λεει τα παρασημα ειναι σε εξαρση πλεον και να μην ανησυχω γιατι δεν ειμαι ο μονος.γαμησε τα δηλαδη. και οταν λεμε προσεχω,προσεχω γενικα σαν το πουστη με ολες τις καριες,αλλα τι να το κανεις...πάντως από Βόλο όλες οι κοπέλες που έχουν περάσει από το 2000 μέχρι τώρα ήταν καθαρές..(εκτός τραβέλια που δεν έχω πάρει ποτέ)
με άλλα λόγια...?
neos123
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 12
- Πόντοι
- 66
τ κολησες τυπε?και με καποτα πιανεις συναδελφε...και απο τανες...και απο σπιτικες. νομιζω δεν υπαρχει ασφαλεια πλεον πουθενα και με καμια γυναικα.τραβιεμαι 2 μηνες τωρα και δεν εχω ξεμπερδεψει ακομη,μου γαμησε το καλοκαιρι η φαση (μαλλον τη πατησα απο 30χρονη ελληνιδα πολυ καλο γκομενακι γενικα σε ολα..οχι τανα). ο γιατρος μου λεει τα παρασημα ειναι σε εξαρση πλεον και να μην ανησυχω γιατι δεν ειμαι ο μονος.γαμησε τα δηλαδη. και οταν λεμε προσεχω,προσεχω γενικα σαν το πουστη με ολες τις καριες,αλλα τι να το κανεις...
nikospireas
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 49
- Like
- 81
- Πόντοι
- 3.945
κονδυλωματα φιλε.η καποτα δεν ειναι αρκετη.το θεμα ειναι ,απο οσα μου λεει ο γιατρος οτι γινεται της τανας το καγκελο το τελευταιο καιροτ κολησες τυπε?
κονδυλωματα φιλε.η καποτα δεν ειναι αρκετη.το θεμα ειναι ,απο οσα μου λεει ο γιατρος οτι γινεται της τανας το καγκελο το τελευταιο καιρο
Μην αγχωνεσαι, το 70% του ενεργου σεξουαλικα πληθυσμου το εχει
neos123
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 12
- Πόντοι
- 66
ελα ρε φιλε και με τρομαξες...κονδυλωματα φιλε.η καποτα δεν ειναι αρκετη.το θεμα ειναι ,απο οσα μου λεει ο γιατρος οτι γινεται της τανας το καγκελο το τελευταιο καιρο
οι περισσοτεροι το εχουν περασει
nikospireas
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 49
- Like
- 81
- Πόντοι
- 3.945
θενκς φιλε,δε πολυαγχωνομαι,οτι ειναι να γινει θα γινει. η μαλακια ειναι οτι μου γαμησε το καλοκαιρι,εχω 2 μηνες να τον "βρεξω" και μου "εκαψε" 2 πολυ καλες γνωριμιες που εκανα ;)Μην αγχωνεσαι, το 70% του ενεργου σεξουαλικα πληθυσμου το εχει
tenniskiller
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 42
- Πόντοι
- 16
Θέλω και εγώ,από που το αγοράζουν;Μην αγχωνεσαι, το 70% του ενεργου σεξουαλικα πληθυσμου το εχει
bear74
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Θέλω και εγώ,από που το αγοράζουν;
απλά λες στη τανα ότι τα θέλεις όλα ακάποτα..τι διάολο ; κάτι θα τσιμπήσεις...
σοβαρά τώρα φαντάζομαι ότι κάνεις πλάκα..
tenniskiller
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 42
- Πόντοι
- 16
Άμα τσούζει δεν θα πάρω!απλά λες στη τανα ότι τα θέλεις όλα ακάποτα..τι διάολο ; κάτι θα τσιμπήσεις...
σοβαρά τώρα φαντάζομαι ότι κάνεις πλάκα..
Αλλά 70%!!!