Νέα

Πoιές ιερόδουλες είναι πιο επικίνδυνες από άποψη υγείας;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 767
  • Εμφανίσεις 111K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Steven_1

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Καλυτερα κλειστε το θεμα γιατι απο αυριο θα γινεται της πουτανας απο πελατεια στα σπιτια που κανουν ακαποτο και το μονο που θα εχεις καταφερει πυρκαυλε ειναι να την παθουν καποιοι που υπο αλλες συνθηκες θα την εβγαζαν καθαρη

kavliariss

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2009
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
1
Καλυτερα κλειστε το θεμα γιατι απο αυριο θα γινεται της πουτανας απο πελατεια στα σπιτια που κανουν ακαποτο και το μονο που θα εχεις καταφερει πυρκαυλε ειναι να την παθουν καποιοι που υπο αλλες συνθηκες θα την εβγαζαν καθαρη
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Καλη ,πολυ καλη  η ιδεα Πυραυλε ,για το θρεντ σου,θα  επανελθω...
Πύρκαυλος παρακαλώ, ο Πύραυλος είναι άλλος παλιότερος από 'μενα :)

Λες να δούμε αγέλες από λιοντάρια;  :2funny:

Επισκέπτης
Το μονο που θα καταφερεις να κανεις ειναι διαφημιση
Στ' αρχίδια μου! Ας γίνουν πλούσιες να κάνουν μετά πλουσιότερους τους γιατρούς.
Μου αρκεί που θα ξέρω εγώ το που δεν πρέπει να πηγαίνω.
Για παράδειγμα, σκεφτόμουν σήμερα να τιμήσω αυτήν τη Ρωξάνη/Τζένη όταν έμαθα ότι δίνει κώλο. Ευτυχώς, έμαθα έγκαιρα ότι τον δίνει ακάποτα... δεν συμφωνείς ότι μου έκανε καλό αυτή η πληροφορία αφού τώρα δεν πρόκειται να πλησιάσω ούτε στο ένα ναυτικό μίλι;

The Lover

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2005
Like
415
Πόντοι
36
Το μονο που θα καταφερεις να κανεις ειναι διαφημιση

...μα αυτο φαινεται πως ηθελε ο "συναγωνιστης"...
..γιατι το ακαποτο με το αντιστοιχο τιμημα παντοτε υπηρχε απο της ανακαλυψης "του πληρωμενου ερωτα"..............

Carl Fucking Wolf

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2011
Like
0
Πόντοι
0
πάντως από Βόλο όλες οι κοπέλες που έχουν περάσει από το 2000 μέχρι τώρα ήταν καθαρές..(εκτός τραβέλια που δεν έχω πάρει ποτέ)
τις έχω πάρει όλες και δεν έχω κολλίσει κάτι.
πέρα από την πλάκα μια ιερόδουλη προσέχει ποιο πολύ, και νομίζω ότι από μια γκόμενα είναι ποιο εύκολο να κολήσεις κάτι γιατί την εμποστεύεσαι ακαποτα στάνταρ κάποια στιγμή.
πάντως σοβαρά μέχρι στιγμής (με καπότα πάντα) βόλο και λάρισα που έχω πάρει τα πάντα είμαι "καθαρός".
δεν λέω ότι θα ήταν όλες απόλυτα οκ αλλά με καπότα και προσοχή το θεωρώ αδύνατον να πιάσει κάποιος κάποιος παράσημο.
με άλλα λόγια...?
πάντα καπότα για να έχεις το έχετε ήσηχα τα κεφαλάκια σας...ακόμα και με γκόμενες. (εκτός και αν έχετε πάει για εξετάσεις μαζί..)

nikospireas

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Δεκ 2007
Κριτικές
49
Like
81
Πόντοι
3.945
πάντως από Βόλο όλες οι κοπέλες που έχουν περάσει από το 2000 μέχρι τώρα ήταν καθαρές..(εκτός τραβέλια που δεν έχω πάρει ποτέ)
τις έχω πάρει όλες και δεν έχω κολλίσει κάτι.
πέρα από την πλάκα μια ιερόδουλη προσέχει ποιο πολύ, και νομίζω ότι από μια γκόμενα είναι ποιο εύκολο να κολήσεις κάτι γιατί την εμποστεύεσαι ακαποτα στάνταρ κάποια στιγμή.
πάντως σοβαρά μέχρι στιγμής (με καπότα πάντα) βόλο και λάρισα που έχω πάρει τα πάντα είμαι "καθαρός".
δεν λέω ότι θα ήταν όλες απόλυτα οκ αλλά με καπότα και προσοχή το θεωρώ αδύνατον να πιάσει κάποιος κάποιος παράσημο.
με άλλα λόγια...?
πάντα καπότα για να έχεις το έχετε ήσηχα τα κεφαλάκια σας...ακόμα και με γκόμενες.
(εκτός και αν έχετε πάει για εξετάσεις μαζί..)
και με καποτα πιανεις συναδελφε...και απο τανες...και απο σπιτικες. νομιζω δεν υπαρχει ασφαλεια πλεον πουθενα και με καμια γυναικα.τραβιεμαι 2 μηνες τωρα και δεν εχω ξεμπερδεψει ακομη,μου γαμησε το καλοκαιρι η φαση (μαλλον τη πατησα απο 30χρονη ελληνιδα πολυ καλο γκομενακι γενικα σε ολα..οχι τανα). ο γιατρος μου λεει τα παρασημα ειναι σε εξαρση πλεον και να μην ανησυχω γιατι δεν ειμαι ο μονος.γαμησε τα δηλαδη. και οταν λεμε προσεχω,προσεχω γενικα σαν το πουστη με ολες τις καριες,αλλα τι να το κανεις...

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
και με καποτα πιανεις συναδελφε...και απο τανες...και απο σπιτικες. νομιζω δεν υπαρχει ασφαλεια πλεον πουθενα και με καμια γυναικα.τραβιεμαι 2 μηνες τωρα και δεν εχω ξεμπερδεψει ακομη,μου γαμησε το καλοκαιρι η φαση (μαλλον τη πατησα απο 30χρονη ελληνιδα πολυ καλο γκομενακι γενικα σε ολα..οχι τανα). ο γιατρος μου λεει τα παρασημα ειναι σε εξαρση πλεον και να μην ανησυχω γιατι δεν ειμαι ο μονος.γαμησε τα δηλαδη. και οταν λεμε προσεχω,προσεχω γενικα σαν το πουστη με ολες τις καριες,αλλα τι να το κανεις...
τ κολησες τυπε? :huh: :huh:

nikospireas

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Δεκ 2007
Κριτικές
49
Like
81
Πόντοι
3.945

Steven_1

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
κονδυλωματα φιλε.η καποτα δεν ειναι αρκετη.το θεμα ειναι ,απο οσα μου λεει ο γιατρος οτι γινεται της τανας το καγκελο το τελευταιο καιρο

Μην αγχωνεσαι, το 70% του ενεργου σεξουαλικα πληθυσμου το εχει

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
κονδυλωματα φιλε.η καποτα δεν ειναι αρκετη.το θεμα ειναι ,απο οσα μου λεει ο γιατρος οτι γινεται της τανας το καγκελο το τελευταιο καιρο
ελα ρε φιλε και με τρομαξες... :cheesy: :cheesy:
οι περισσοτεροι το εχουν περασει

nikospireas

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Δεκ 2007
Κριτικές
49
Like
81
Πόντοι
3.945
Μην αγχωνεσαι, το 70% του ενεργου σεξουαλικα πληθυσμου το εχει
θενκς φιλε,δε πολυαγχωνομαι,οτι ειναι να γινει θα γινει. η μαλακια ειναι οτι μου γαμησε το καλοκαιρι,εχω 2 μηνες να τον "βρεξω" και μου "εκαψε" 2 πολυ καλες γνωριμιες που εκανα ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom