The Lover
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2005
- Like
- 415
- Πόντοι
- 36
Συγγνώμη, αλλά αδυνατώ να αντιληφθώ το νόημα του πορίσματός σου.
Συγγνώμη, αλλά Ελληνικότατα το έγραψα...(εκτός και ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ να το αντιληφθείς!!)
Συγγνώμη, αλλά αδυνατώ να αντιληφθώ το νόημα του πορίσματός σου.
τυπε αυτο ειναι το νοημαΕ,όχι και πουτάνες οι τουρίστριες.
Και εγώ νόμιζα ότι βοηθούσα το νόημα του τουρισμού μας!
Συγγνώμη, αλλά Ελληνικότατα το έγραψα...(εκτός και ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ να το αντιληφθείς!!)
Χίλια δυο ακατανόητα μπορείς να πεις χρησιμοποιώντας όποια γλώσσα του κόσμου θες φίλε!...μα αυτο φαινεται πως ηθελε ο "συναγωνιστης"...
..γιατι το ακαποτο με το αντιστοιχο τιμημα παντοτε υπηρχε απο της ανακαλυψης "του πληρωμενου ερωτα"..............
τυπε αυτο ειναι το νοημα
να ερθουν εδω για να γαμηθουν οπως αρμοζει σαν πουτανες που ειναι
η διαφορα με αυτες που ειναι στα μπουρδελα ειναι οτι οι τουριστριες τις <<πληρωνεις>> για να τις γαμησεις ενω στις του μπουρδελου τις πληρωνεις για να φυγουν μετα το γαμησι
Χίλια δυο ακατανόητα μπορείς να πεις χρησιμοποιώντας όποια γλώσσα του κόσμου θες φίλε!
Εν πάσι περιπτώσει... επειδή λοιπόν οι ασθένειες υπάρχουν από παλιά, δεν υφίσταται λόγος προφύλαξης... θα συνεχίσουν να υπάρχουν εξάλλου... σωστά;
Άρα, εφόσον ανοίγω αυτό το νήμα πάει να πει ότι είμαι βαλτός ώστε να διαφημίσω τις εν λόγω πόρνες...
Αν κάνας άλλος συναγωνιστής κατανόησε κάτι διαφορετικό ας το κάνει πιο λιανά.
Αν είναι δυνατόν να συζητάτε για διαφήμηση και βλακείες!Χίλια δυο ακατανόητα μπορείς να πεις χρησιμοποιώντας όποια γλώσσα του κόσμου θες φίλε!
Εν πάσι περιπτώσει... επειδή λοιπόν οι ασθένειες υπάρχουν από παλιά, δεν υφίσταται λόγος προφύλαξης... θα συνεχίσουν να υπάρχουν εξάλλου... σωστά;
Άρα, εφόσον ανοίγω αυτό το νήμα πάει να πει ότι είμαι βαλτός ώστε να διαφημίσω τις εν λόγω πόρνες...
Αν κάνας άλλος συναγωνιστής κατανόησε κάτι διαφορετικό ας το κάνει πιο λιανά.
δηλαδη τυπε σε χρησιμοποιουν μονο σαν σκευος ηδονης?Το κακό είναι ότι το πρωί που ξυπνάω έχουν φύγει.
Μήπως σημαίνει τίποτα αυτό;
Αν ακουστεί κάτι ψεύτικο γιά κάποια,θα τον διαψεύσουν άλλοι που την ξέρουν την συγκεκριμένη κοπέλα.Πύρκαυλε, απέφυγα συστηματικά την δημιουργία αυτού του θέματος για δύο λόγους:
1.Όποιος κακεντρεχής θελήσει να συκοφαντήσει μία κοπέλα θα την γράψει στο θέμα.
2.Αποτελεί βάση δεδομένων για τους βλαμμένους.
Τέλος πάντων, ουδέν κακόν αμιγές καλού.Αντλήστε πληροφορίες και από αυτό το νήμα:
Μάλλον είσαι αγαπούλης και χαλάς την πιάτσα!δηλαδη τυπε σε χρησιμοποιουν μονο σαν σκευος ηδονης?
κοιτατε εναν κωλοφαρδο ρε
εμενα μου φορτωνονται οι μαλακισμενες
τυπε δεν ειμαι αγαπουλης αλλα μαλλον τις γοητευει το πνευμα μουΜάλλον είσαι αγαπούλης και χαλάς την πιάτσα!
Ρίξε και κανένα κωλοχάστουκο,να καταλάβει ότι είσαι και μπρουτάλ!
Μήπως το όνομά της αρχίζει απο Μ;Αυτη τη στιγμη ισως ειναι το Νο1 στα στουντιο...οποιος τη γαμαει λεει τα καλυτερα και στηνονται ουρες για παρτη της...δε θα πω ονομα 1ον γιατι σαν αντρας που προσεχει παντου και παντα θελω να δωσω το καλο παραδειγμα ωστε να προσεχετε ολοι εσεις που κανετε την πολυ χοντρη μαλακια και τον δινετε ακαποτο ακομα και στο τσιμπουκι ΣΕ ΟΛΕΣ και οχι μονο στη συγκεκριμενη ας πουμε,2ον γιατι θελω να δω αν εχει τ'αρχιδια(λεμε τωρα)να το παραδεχτει απο μονη της και 3ον γιατι δε θελω κανεις να νομιζει οτι ειμαι βαλτός στο να δυσφημισω καποια απο τις κοπελες..Οποιος ξερει και ισως την εχει πατησει αλλα δεν εχει μιλησει ποτε,ισως καταλαβει ποια λεω..λοιπον αυτη η γκομενα κολλησε πολυ καλο μου φιλο βλενοροια..το χειμωνα..μονο με ακαποτη πιπα..και ειναι στανταρ αυτη γιατι απ'οτι του επιβεβαιωσε ο γιατρος τα συμπτωματα βγαινουν αμεσα(ενοχλησεις στο λαιμο,και πιον μαζι με τρελο τσουξιμο στο καυλι)...Και το παληκαρι εκεινες τις μερες δεν ειχε βρεθει με καμια αλλη...
Γι'αυτο μαγκες προσοχη...Κανενα μουνι,κανενας κωλος,κανενα ζευγαρι βυζια δεν αξιζουν τοσο ωστε να ρισκαρουμε την υγεια μας,ακομα και την ιδια μας τη ζωη και στην τελικη να τραβαμε και τοση ταλαιπωρια...Να περνατε καλα και να προσεχετε πανω απ'ολα... ;)
Εσύ ξέρεις να μιλάς την διεθνή γλώσσα του έρωτα μάλλον!τυπε δεν ειμαι αγαπουλης αλλα μαλλον τις γοητευει το πνευμα μου
δικε μου ριχνω αλλα μετα ειναι χειροτερα
και πνευματωδης και αγριος γαμιας?αντε να φυγουν μετα
α μην ξεχασω να πω οτι ειμαι και ομορφοπαιδο
Ανακοινώνει στο σαλόνι ελεύθερο στοματικό;Αυτη τη στιγμη ισως ειναι το Νο1 στα στουντιο
ΜΗΠΩΣ Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ?Εσύ ξέρεις να μιλάς την διεθνή γλώσσα του έρωτα μάλλον!
τυπε δεν ειμαι αγαπουλης αλλα μαλλον τις γοητευει το πνευμα μου
δικε μου ριχνω αλλα μετα ειναι χειροτερα
και πνευματωδης και αγριος γαμιας?αντε να φυγουν μετα
α μην ξεχασω να πω οτι ειμαι και ομορφοπαιδο
αρχιζει απο π?Η συγκεκριμενη δουλευε στο βουνο τοτε,ναι και το ονομα της ΔΕΝ αρχιζει απο Μ.Επισης δεν ξερω να απαντησω αν ανακοινωνει ελευθερο στοματικο στο προγραμμα,καθως εγω παντα παιρνω το απλο οποτε δε δινω σημασια στο τι λεει η υπηρεσια..Ημουν μαζι του τη μερα που μπηκε και αυτος ειχε παρει το απλο...Στο τσακ δεν ειχα περασει μαγκες..Ετοιμος ημουν... :o :o
Κύριε Καράφλα του '85, η αοριστολογία εξάπτει την περιέργεια και οδηγεί σε λανθασμένες (ενδεχομένως) συνεπαγωγές.Άρχισαν οι ανακρίσεις...Παράθεση από: karaflas85 στις σήμερα στις 00:03
Αυτη τη στιγμη ισως ειναι το Νο1 στα στουντιο